Beursbox Nieuwsbrief De beste rendementen in crisistijd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De beste rendementen in crisistijd
Date: April 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 23 april 2020
 
 

AEX 509,62 Dow 23.356 USD 1,082 Btc 6.586 Goud 1,717.72

 
 
 
 

Wat levert nu nog wel rendement op...

Consumenten leningen leveren nu nog altijd wel een mooi rendement op, zeker in Litouwen. Neo Finance biedt ons hier een prqachtige kans. Rendementen tot 12% zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie. Morgenmiddag een gratis webinar!

Open hier een rekening
 

Dit is het moment voor daytrading

Vanavond laat Aloys Mattijssen via een webinar zien hoe zijn Daytrading software iedereen in staat stelt op in deze beurs een positief rendement te halen. Juist die bewegelijkheid van de beurs is prima! Laat dus deze crisis vóór u werken. Zeker als u thuis zit is dit ideaal.

Kom vanavond maar eens kijken!


Meldt u hier even aan
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/04 7:00

  • De Nederlandse Corona App is net zo'n drama als de ziekte. Alle tot op heden ontwikkelde gedrochten zijn nu afgewezen. Is het niet tijd dit project gewoon diep te begraven?
  • In de VS is de tijdelijke immigratie beperking alsnog niet van toepassing op landbouwmedewerkers. Dat houdt in dat de grootste groep uitgesloten is en nog altijd kan komen. Het grappige is dat au pairs er wel onder vallen. Dat is de grote schrik van de rijke blanke Amerikanen, want nu raken ze hun goedkope hulpjes mogelijk kwijt. Ze zijn nu dus boos op Trump... Dat was zijn bedoeling niet. Overigens is heel de exercitie vooral een afleidingsmanouvre. Op dit moment is er vrijwel geen vliegverkeer naar de VS. Dus waar gaat het over?
  • Mooie uitspraak over Trump: "Trump is a genius, through his policies he has made a bigger contribution to pollution control than the Paris Agreement would have accomplished." Lees het zoals je het wilt lezen.
  • De goudprijs schoot gisteren weer boven de $1700 per troy ounce. Er zijn weer spanningen tussen de VS en Iran. Ook de olieprijs wist daarop 25% te stijgen. Op de koersen van nu is dat niet zo heel moeilijk. Volgens Bank of America gaat de goudprijs binnenkort naar de $3000 per ounce. Ik zie dat nog niet, maar erg zou ik het niet vinden.
  • Gisteren voor 400 euro nieuwe leningen bij Neo Finance uitgezet. Voor het eerst zit ik nu iedere zoveel uur te kijken of deze leningen al volgeboekt zijn. Rentes die mét verzekering oplopen tot netto 13%+ zijn wel heel aantrekkelijk. Vrijdag webinar, kom kijken!
  • In Zweden ondertussen toch al bijna 2000 doden. Ik vroeg me eerder deze week af wat hun geheim was... Ze lijken gewoon later in de golf te zitten. Zweden heeft nu net zo veel zieken als Ierland, maar in Ierland tot nu toe slechts 769 mensen overleden. Is Ierland nu het grote voorbeeld?
  • Trump zou moeten aftreden... Waarom? Omdat Trump dat zelf heeft gezegd! In 2014 was er Ebola en riep Trump al bij twee Amerikaanse doden dat president Obama moest aftreden. Nu zijn er 47.500+ Amerikaanse doden en Trump... Die vindt dat hij een fantastische track record aan het opbouwen is. Hij zou zelf eens naar Trump-2014 moeten luisteren.
  • In België deze week chaos bij enkele MacDonald vestigingen. Ze gingen weer open en dat was aanleiding voor gigantisch veel mensen om weer even op stand te gaan eten. Een verkeerschaos was het gevolg. De politie moest uiteindelijk ingrijpen om alles weer vlot te trekken.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

De beste rendementen in crisistijd (Tom Lassing)

23/04 7:20

In 2011 kocht ik mijn woonboerderij. Ik verdiende indertijd flink in de crisis. Dat was geen toeval, ik was er al jaren op aan het voorbereiden. Mijn verwachting is dat ik ook deze crisis uiteindelijk goed door ga komen.
Immers... Ik ben er nu ook al jaren voor aan het voorbereiden geweest.
Bij iedere positie die ik in nam, was mijn vraag ook altijd "wat als er een crisis uitbreekt?" Hoe kan ik in de goede tijd redelijk verdienen en in de slechte tijd óók...
Zo beleg ik.
In tijden zoals deze heeft dat enorme voordelen. Mijn rechtstreekse inkomen is zoals bij veel ondernemers ook zwaar onder druk komen te staan. Presentaties gaan niet door en consumenten kopen nu minder.
Maar... De beleggingen/investeringen staan er niet slecht voor.
Mijn...

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Oeps, dat was de bedoeling niet (Tom Lassing)

23/04 7:46

Ik ben als klant van Neo Finance een lastige. Als eerste probeer ik van alles uit. In een eerdere loopbaan was ik ook een graag gevraagde software tester. Als het bij mij weg was, dan zat er geen gebruikersfout meer in. Ik probeerde alles uit en als het mis kon gaan, dan kwam ik er wel achter.
Bij Neo Finance doe ik dat ook zo, alleen nu met mijn eigen geld.
Zo was ik deze week aan het experimenteren in de Secundaire Markt. Ik kocht er in mijn ogen goedkope leningen MET een verzekering.
Die zijn gevaarlijk, in die zin, dat je ze in mijn ogen vroeg moet kopen. (de lening moet nog maar net lopen) en liefst zonder of met een lage aankooppremie.
Ik was er daarbij op aan het letten dat er geen "N" bij stond en zeker ook geen "V".
Ik heb tien posities gekocht.
De dag erna bleken acht daarvan...

Lees verder
 
 
 

Er is veel te veel energie (Tom Lassing)

23/04 8:09

Mooie heldere hemels en een stevig windje. De laatste weken is het of het één, of het andere, of beide. De hoeveelheid duurzame energie die in Noord/West Europa is opgewekt is tot recordhoogte gestegen.
Daarbij reizen we minder, vliegen we amper en stoken hoeven we na de milde winter ook bijna niet. We zwemmen nu dus in de energie.
Geen goede zaak voor de energie toekomstvisie, want nu lijk het wel alsof het probleem is dat we MEER moeten gaan verbruiken.
De oliemaatschappijen weten niet waar ze alle olie en benzine moeten laten. Opslagcapaciteit is overal al vol. Maar ze blijven produceren en daarbij zelfs veel te veel produceren. Tot wel 25 miljoen vaten olie per dag te veel.
De energiemaatschappijen willen nu dus graag vooral grijs stoken, want dat maakt ruimte in de opslag, maar juist nu doet duurzame energie het zo goed.
Duitsland moet zelfs betalen om windenergie aan het buitenland te mogen leveren. Echt doodzonde, want al die energie zou ook prima en tegen extreem lage kosten waterstof kunnen produceren. In feite zelfs gratis, want de energie is over.
Het wordt tijd dat we waterstof in de lange termijn visie van het Europese energie beleid opnemen. Het is immers een perfecte manier om overtollige (duurzame) energie op te slaan. Die energie kunnen we dan later gebruiken in plaats van grijze energie.
Uiteindelijk moet Europa in staat gaan zijn om 100% zelf haar energie duurzaam op te wekken. Niet over een jaar, maar het zou over dertig jaar toch wel realiteit mogen zijn.

Energiestart.nl
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Populisme en crisis (Tom Lassing)

23/04 8:40

Op de één of andere manier zijn staten met een populistische leider niet in staat om snel een crisis te bezweren. Het is misschien eens aardig om te kijken waarom dat het geval kan zijn.
We zien namelijk overduidelijk dat landen als het VK, de VS, Australië, Brazilië en Rusland stuk voor stuk de crisis eerst ontkennen, er niet op anticiperen en vervolgens als het misgaat de schuld elders leggen terwijl de crisis uit de hand loopt.
Waarom?
Ik heb daar eens even over na zitten denken.
Naar mijn idee komt het door de persoonlijkheden van die leiders.
Het ligt niet in hun aard een crisis toe te geven. In hun land en onder hun leiding komt er geen crisis. Ze ontkennen dus in eerste instantie het probleem en daarmee is de eerste achterstand al opgelopen.
Vervolgens loopt de crisis uit de hand en dan zijn die mannen niet in staat om hun rol aan te passen. Ze worden niet de leider van de staat, maar ze worden en blijven een partij in de discussie. Ze zijn het niet eens met hun eigen deskundigen en proberen een wit voetje te blijven halen bij hun achterban.
Vervolgens is alle ontstane sores uiteraard niet hun schuld. De schuld ligt bij het buitenland, bij grote NGO's, bij deskundigen en bij de media. De aandacht wordt door hen in persmomenten en wetsvoorstellen gericht op buitenlanders, wetenschappers, ruzies etc. Alles maar om te proberen de aandacht af te leiden van de dramatische fouten die ze zelf gemaakt hebben. Ze laten zich oo allemaal niet ondervragen door de pers. Tenminste... De pers mag vragen stellen, maar krijgt geen antwoord.
Het opmerkelijke is dat in alle vijf de landen het patroon hetzelfde is. Het is niet dat het dus een aanpak van één is die opvallend is. Het is bijna alsof ze hetzelfde handboek gekregen hebben en in dat handboek staat keurig aangegeven hoe je je als populistische leider te gedragen hebt.
Alle vijf de leiders falen in de rol die ze nu zouden moeten oppakken, namelijk bron tot troost en inspiratie.
Ze kunnen het niet. Ze kunnen één kunstje en daar moet je het als volk maar mee doen.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd