Beursbox Nieuwsbrief Tip voor Neo Finance investering

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Tip voor Neo Finance investering
Date: April 27th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 27 april 2020
 
 

AEX 504,94 Dow 23.908 USD 1,085 Btc 7.123  Goud 1,721.93

 
 
 
 

Meer rente voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan ook nu serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.    
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 5 juni vertel ik er alles over.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/04 7:00

  • Gaat de combinatie Air France/KLM deze crisis overleven? Het lijkt er steeds meer op dat de fusie ontbonden gaat worden.
  • De samenwerking tussen Boeing en het Braziliaanse Embraer gaat stoppen. Volgens Boeing voldeed Embraer nog altijd niet aan de afgesproken voorwaarden en Boeing had geen vertrouwen meer in verder onderhandelen. Het was de bedoeling dat Boeing 80% van de aandelen Embraer zou overnemen.
  • Airbus heeft haar 135.000 medewerkers een bericht gestuurd dat er snel maatregelen nodig zijn, anders gaat de onderneming failliet. Er zullen ook van de medewerkers offers gevraagd gaan worden.
  • President Trump stopt na het debacle van vorige week weer met de dagelijkse persbijeenkomsten. Als je de uitgetypte versies er van leest, dan begrijp je wel waarom er mee gestopt wordt. Het is een drama.
  • De EU heeft uitgehaald naar de Engelsen vanwege hun lakse houding met betrekking tot de Brexit onderhandelingen. De Engelsen vertragen belangrijke onderhandelingen en komen maar niet af met hun visie over onderwerpen. Het lijkt er op dat de Britten doelbewust zonder deal de EU willen verlaten. Het is wat het is. In mijn ogen gaat het ze heel veel pijn doen. Binnen de EU ligt de pijn vooral in Nederland.
  • Trump wil de steun voor US Postal tegenhouden als dat bedrijf de tarieven voor Amazon niet fors wil verhogen. Trump ligt overhoop met Jeff Bezos en wil via deze weg wraak nemen. Nu heb ik geen enkele sympathie voor Amazon en met name Jeff Bezos. Toch heeft Trump hier geen poot om op te staan. Daarnaast kan het niet zo zijn dat alleen Amazon meer gaat betalen. Andere grote verzenders moeten dan ook meer gaan betalen en dat kunnen en willen ze niet. Die hebben niet de kracht en het vermogen dat Amazon heeft. Het zou dus Amazon alleen maar sterker maken als het verzenden van pakjes fors duurder wordt.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Da's nog eens een mooi toeval! (Jack Hoogland)

27/04 7:23

Juist op de dag dat ik u donderdag vertelde over de stevig in gang geschoten bull markt in uranium, kwam er nog meer goed nieuws. 

Het Amerikaanse Ministerie van Energie kwam met haar lang verwachte rapport met voorstellen om de gehele nucleaire industrie nieuw leven in te blazen. Zie onderstaande tweet.

De Amerikaanse overheid heeft kernenergie te lang verwaarloosd en wil ook op dat vlak weer wereldleider worden. De titel van het rapport laat aan duidelijkheid niets te wensen over. 

Belangrijk hier is ook de subtitel. Kernenergie wordt door de VS weer als zaak van nationale veiligheid beschouwd. Onderdeel van het plan is bijvoorbeeld om een nationale uraniumreserve aan te leggen. 

De regering gaat dus uranium opkopen! Als de VS dat doet, gaan andere landen hetzelfde doen. Waardoor het tekort aan uranium nóg verder zal oplopen.

Donderdag vertelde ik u al dat de coronacrisis de long in het kruitvat bleek te zijn. Die beleggers en beheerders van kerncentrales abrupt heeft doen ontwaken. 

Dit nieuws komt daar nog eens bovenop. Mooi toeval! Kijk nog even naar onderstaande koersgrafiek, zie hoe hard uranium sinds vorige maand aan het stijgen is, en u weet genoeg. De bull markt is officieel in gang geschoten!

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Tip voor Neo Finance investering (Tom Lassing)

27/04 7:43

Het gemiddelde inkomen van de mensen die via Neo Finance een lening aanvragen is 708 euro per maand (netto).
Dat inkomen is een stuk lager dan we hier in de Benelux gewend zijn. Het is echter niet het officiële gemiddelde netto inkomen in Litouwen. Dat officiële getal ligt waarschijnlijk een paar honderd euro hoger omdat het vooral de armere inwoners zijn die dit soort leningen nodig hebben.
Het gemiddelde loon van iemand die een A rating krijgt is overigens 746 euro. Bij een B rating ligt het op 699 euro en C rating komt uit op een gemiddeld inkomen van 669 euro per maand (netto).
Op dit moment (cijfers zijn van 23 april 2020) is...

Lees verder
 
 
 

Twee grote Amerikaanse banken in beeld (Tom Lassing)

27/04 8:10

Bank of America heeft een beurswaarde van 189 miljard dollar. Een paar werken geleden was het nog zo'n 300 miljard dollar. De crisis heeft de beurswaarde dus al zwaar geraakt. De laatste weken is de koers neutraal, maar dat is geen reclame.
De koers van bijvoorbeeld Tesla herstelde al weer van een dieptepunt op 361 naar 732.
Dat terwijl Bank of Amerika eerder op 35 stond, naar 18 daalde en nu rond de 22 staat.
Waarom zijn beleggers positiever over een van geld enorm afhankelijk bedrijf Tesla, terwijl Bank of America in feite zelf geld kan creëren?
Hoe gek wil je het maken?
Goldman Sachs (GS) geldt als de bank met de meeste insider informatie. Half het...

Lees verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Wisconsin ontsporing (Tom Lassing)

27/04 8:39

Een school in Wisconsin ging met een groep leerlingen naar Spring Break in Disney World. Dat was in maart terwijl de Corono problemen al bekend waren. Ze moesten eerder terug omdat het park gedwongen gesloten werd.
Toen de leerlinge terug kwam, werd ze ziek. Ze ging naar de dokter in het ziekenhuis. Die dokter had geen middelen om op Corona te testen, maar hij gaf aan dat ze alle kenmerken voor die ziekte had en er rekening mee moest houden dat ze die ziekte dus ook had.
Het meisje besloot daarop op Intragram te zetten wat haar was overkomen om via die weg ook haar klasgenoten te waarschuwen dat ze mogelijk Corona had.
Wat er toen gebeurde slaat werkelijk alles.
De ouders hebben vanwege de ziekte een bericht gestuurd naar de leraar en hebben via de telefoon de rector van de school verteld over het feit dat hun dochter mogelijk besmet met Corona was. Van de leraar werd nooit iets vernomen.
De rector zag echter...

Lees verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd