Beursbox Nieuwsbrief No Deal Brexit uitgelegd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief No Deal Brexit uitgelegd
Date: June 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 17 juni 2020
 
 

AEX 560,01 Dow 26.172 USD 1,127 Btc 8.394 Goud 1,728.0

 
 
 
 

Open nu een zilverrekening!

Zilver is in 2020 technisch uitgebroken. Zet uw spaargeld om in zilver en u heeft de voordelen van liquiditeit EN de kans op waardevermeerdering vanwege de technische doorbraak.

Open hier uw zilverrekening
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu ook in 2020 technisch doorgebroken! Dat biedt dus prachtige kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/06 6:30

 • Alleen deze week nog de prachtige aanbieding van het onroerend goed project in Haarlemmermeer. Ik heb dit redelijk van dichtbij kunnen volgen. Het ziet er echt prachtig uit en biedt een mooi rendement voor een heel laag risico. Deelname is mogelijk met bedragen van 5000 tot het gehele bedrag.
 • De Amerikaanse president gaat de politie hervormen... Maar niet zoals je zou verwachten. Het probleem is namelijk dat de politie zoveel geld krijgt, dat geld voor welzijnswerk is wegbezuinigd. De politie heeft die welzijnstaken er dus in feite bij gekregen want die mensen in nood willen wel geholpen worden. Daar gaat het dan mis, want de politie weet niet hoe ze om moet gaan met verwarde mensen en extreem arme wijkbewoners die dreigen om te komen van verveling, honger of ziekte. De hervorming van de Democraten vraagt dus om meer geld voor welzijnswerk, dat bij de politie gehaald gaat worden. Wat de president nu gaat doen, is alleen maar meer geld naar de politie brengen zodat ze zich nog beter kunnen bewapenen en het probleem van moord door politie alleen maar gaat toenemen.
 • In de NAVO ligt Turkije al maanden dwars omdat Erdogan via de NAVO binnenlandse politieke doelen wil bereiken. Turkije is ondertussen een heel onbetrouwbare NAVO partner geworden. Een NAVO strategie voor Oost Europa komt nu niet echt van de grond.
 • In Nieuw-Zeeland twee nieuwe Corona gevallen. Beide personen kwamen uit het VK en bleken besmet. Ze waren vanwege familie omstandigheden gekomen en zonder twee weken quarantaine doorgereisd. Met een beetje pech begint de ellende dan weer opnieuw voor Nieuw-Zeeland.
 • Belasting op rente in Litouwen terugvragen. Ik ben het aan het uitzoeken. Kijk hier
  - Het Neo Finance webinar van afgelopen week even rustig bekijken? Dat kan. We hebben er hier een opname van staan.
  - Wil je starten met beleggen? Kijk hier naar de 7 minuten durende video die ik maakte.
  - Ik heb een heel kleine site (weer) online gezet. Het gaat over inkomen.

Koop nu zilver
 
 
 

Alleen vandaag nog! (Jack Hoogland)

17/06 7:00

Donderdag vertelde ik u in dit artikel uitgebreid over de drie absolute superaandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd.

Spotgoedkope aandelen van supergoed presterende bedrijven die gemiddeld 5% dividend én ongelofelijke koerswinsten gaan opleveren. Waaronder het unieke goudaandeel dat een oneindig hoog koerspotentieel heeft.

Eind dit jaar zal de eerste fase van productie beginnen. En alleen op basis daarvan heeft het aandeel al 600% koerspotentieel!

En dan houden we nog niet eens rekening met de tweede productiefase,
een fors stijgende goudprijs én de enorme hoeveelheid goud die de komende jaren nog zal worden ontdekt.

's Werelds beste goudbeleggers bezitten niet voor niets voor tientallen miljoenen aan aandelen!

U kunt het rapport alleen vandaag nog als los nummer bestellen.
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen!

Bestel nu
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

No Deal Brexit (Tom Lassing)

17/06 7:16

In het VK weet eigenlijk bijna niemand wat het inhoudt als het VK zonder deal de EU uit gaat.
Het komt er op neer dat er dan geen enkele overeenkomst is tussen de twee partijen.
Wat kan je dan doen, als je niets afgesproken hebt?
Omdat dit na bijvoorbeeld oorlogen ook zo is, hebben de 164 landen die in de WTO verenigd zijn een protocol afgesproken. Je gaat dan beginnen met handelen onder de WTO regels.
Die houden in:
- De WTO tarieven zijn van toepassing. Dat houdt bijvoorbeeld in dat auto's een tarief van 10% gaan krijgen. Landbouwgoederen kennen een veel hoger tarief, tot gemiddeld (!) 35%.
Nu is het zo dat je als land onder de WTO regels niet één land kan uitsluiten van tarieven. Als je geen onderlinge handelsovereenkomst hebt, dan geldt voor ieder land waarmee je geen overeenkomst hebt hetzelfde tarief.

Zoals het er nu uitziet, zal 90% van de Britse uitvoer met tarieven te maken gaan krijgen.

Op dit moment fietst de VK nog mee op de EU afspraken. Bij een No Deal Brexit is dat afgelopen en heeft het VK met geen enkel ander land een eigen handelsovereenkomst.
Immers zijn de huidige overeenkomsten allemaal gesloten vanuit de EU. Wel heeft het VK een overeenkomst met Zwitserland gesloten. Die overeenkomst is dezelfde alsdat het VK met Zwitserland had toen het nog in de EU zat. Het is dus in feite slechts een voortzettingsovereenkomst. Als het dus om de handel met Zwitersland gaat, was de Brexit volledig overbodig. Met 14 andere kleine landen in vooral Afrika is ondertussen dezelfde voortzettingsdeal gesloten. Dit kan prima, zolang het VK haar eigen regels niet te veel gaat veranderen. Ook die deals komen in gevaar als het VK andere productie eisen of gezondheid eisen gaat stellen. (Ze willen de standaarden verlagen zodat Amerikaanse producten in het VK ingevoerd mogen worden. De premier had de belofte gedaan dat de standaarden niet lager zouden worden, maar het eerst wat hij deed, was afscheid van die belofte doen.)

De EU kan haar grenzen dus bij de No Deal Brexit sluiten voor producten uit het VK en alleen toelaten als ze op kwaliteit gecontroleerd zijn en van het juiste tarief voorzien.

Brexit is begonnen vanwege de met name Britse wens om haar grenzen te controleren. Je zou dus verwachten dat het VK haar grenzen graag wil sluiten, maar de premier heeft al aangegeven dat hij de grenzen juist helemaal open wil gaan zetten. Het VK heeft namelijk de douane medewerkers niet om het werk aan de grens te doen. Tevens heeft de premier gevraagd om werkers vanuit de EU. Hij ziet de vertrokken Oost Europeanen graag terugkomen, want nu blijven veel rotbaantjes onvervuld en dat begint nu al pijn te doen. Buitenlanders zijn nu dus al weer welkom. Wel moet je rekening houden met een bevolking die vijandig tegenover buitenlanders staat. Die buitenlanders stelen immers de banen, zo denken veel Britten.

Verder wil de Britse premier ALLE import zonder tarieven laten zijn. Dat mag, maar alleen als je dan totaal geen tarieven hanteert. Het vervelende is, dan heb je wel te maken met de wereldmarkt. De Engelse producenten kunnen op veel vlakken niet overleven zonder de huidige beschermende tarieven. Import is zonder tarieven veel goedkoper dan lokaal geproduceerde goederen.
Voor de Engelse consument is import zonder tarieven heel leuk. Geïmporteerde producten zullen dan flink goedkoper kunnen worden. Via die weg kan dus de consument blij gemaakt worden. De producenten en vooral de boeren zullen minder blij worden. Hun producten zullen ten opzichte van import te duur worden. De meeste boeren waren overigens voor de Brexit. Je mag je afvragen waarom.

Al met al mag je je toch wel afvragen waarom de Brexit er moest komen. De Britten hadden al een aparte status. Nu gooien ze zelfs dat nog weg.
Op hoog ambtenaren niveau beginnen ze al in te zien wat voor waanzin ze nu in gekomen zijn. De bevolking echter is de aanhoudende leugens van de Tories en Brexit partij politici gaan geloven. De bevolking begrijpt niets van wat de premier nu doet of zegt. Het interesseert ze nog amper. Ze hebben gekozen en hij regelt het maar.

Beursbox.nl
 
 
 

Die leen ik geen geld meer uit (Tom Lassing)

17/06 7:41

Ik heb enkele lessen geleerd dankzij het crowdfunding systeem van Neo Finance. Eén van de lessen is dat de banken zo gek nog niet zijn als ze geld uitlenen aan hen die het niet nodig hebben.
Ik heb nu ook door schade en schande geleerd dat geld uitlenen aan jonge mannen die niemand hebben om voor te zorgen en die daarbij geen enkel onderpand hebben, een zeer risicovolle bezigheid is.
Hun betaalgedrag is zodanig dat ik in principe afraad om geld aan dergelijke jonge Litouwse mannen uit te lenen.
Te vaak vertrekken ze met de noorderzon, gefinancierd dankzij het geld dat ze bij Neo Finance geleend hebben van andere particulieren.
Een legale diefstal.
Ik begrijp waarom de banken een onderpand verlangen en voor ik dus geld uit leen zie ik graag dat de leners in een situatie leven dat ze verantwoordelijkheid voor anderen hebben. Ik ben namelijk aan mijn geld gehecht. Ik wil graag helpen om cash in Litouwen te krijgen. Daar helpen we de lokale economie aldaar enorm mee. Ze betalen er een forse rente voor en zo helpen wel elkaar.
Maar dan wel op basis van een eerlijke deal waar we ons beide aan houden.
Afgelopen week was op een gegeven moment de helft van de aangeboden leningen van jonge mannen onder de 25 zonder ook maar 'iets'. Ze moeten 23% rente betalen, maar dat boeit ze niet, want een flink aantal van hen is toch niet van plan om die rente ooit te gaan betalen. De koffer staat al klaar en binnenkort wonen ze hier in West Europa.
Wat ze zich niet realiseren, is dat deze openstaande schuld ze later in hun leven wel eens kan achtervolgen. Misschien willen ze ooit terug naar Litouwen, of misschien gaat 'Europa' wel eens zo werken dat de schuld in het ene land ook in het andere Europese land nagejaagd kan worden.
Ik wacht dat niet af. Zoals gezegd, de helft van de leningen was dus voor mij niet interessant. De andere helft zaten wel interessante leningen tussen. Ik kon die dag 125 euro aan leningen uitzetten. Iets meer dan gemiddeld, maar ik schreef eerder al dat ik door vervroegde aflossingen een kleine opgelopen achterstand wil inlopen.
Er zijn genoeg leningen, en er is dus geen enkele reden om te beleggen in voor jou ongewenste leningen.
Wat je OOK kan doen, is het er toch op gokken, maar dan met verzekerde leningen. Je kan dan bij slechte leningen niets verliezen, en bij de wel goede betalers krijg je dan grofweg 12,5% rendement. Als niet te veel van die grappenmakers met de noorderzon vertrekken kan je er dan nog altijd 10%+ netto aan overhouden. Het is net wat je wilt.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

De afgelopen 5 jaar hebben laten zien dat rendementen tussen 7 en 13,5% gewoon mogelijk zijn. Sterker nog, de regel zijn. Vergelijk dat eens met de beurs waar netto -2% per maand voor particuliere beleggers de regel is.

Lees verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Wie moet zich aanpassen? (Tom Lassing)

17/06 8:10

Als jij bang bent om ziek te worden, wie moet zich dan aanpassen? Jij of die ander?
Anders gezegd, als jij bang bent voor Covid-19, wie moet zich dan aanpassen? Jij of de ander?
Ik ben er onderhand wel klaar mee, die 1,5 meter.
Zeker in de buitenlucht is dat simpelweg waanzin.
Vooral nu je in het vliegtuig wél bij elkaar kan zitten. Dit geeft wel aan dat het geen angst voor ziekte is, maar simpelweg een economisch vraagstuk is.
Blijkbaar is vliegen zo belangrijk dat we er de angst voor ziekte voor opzij zetten EN we leggen het vliegverkeer geen milieubeperkingen op. Die milieu maatregelen moeten maar op rekening van de boeren en burgers komen. (Maar dat is een ander onderwerp)
Hoe kan je het als regering en overheid nog verkopen dat we overal 1,5 meter handhaven, terwijl het geen enkel probleem in een vliegtuig is? Hoe ongeloofwaardig maak je je als overheid? Hoe kan je wetten en regels handhaven terwijl overduidelijk is dat het allemaal BS is.
Maar stel even... jij bent bang.
Dat mag. Ik heb daar zeker erkenning en aandacht voor. Geef maar op je kleding of mondkapje aan dat je graag die 1,5 meter voor jou gehandhaafd wilt zien worden. We kunnen daar dan allemaal rekening mee houden en jou als melaatse blijven behandelen.
Ondertussen kunnen mensen die niet bang zijn weer gewoon zonder angst met elkaar omgaan.
Heel die maatregelen beginnen het gevoel te geven dat onze mens-rechten geschonden worden.
Ik ben een volwassen mens en weiger nog nog langer als een baby door de overheid behandeld te worden.

Beursbox.nl
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd