Beursbox Nieuwsbrief U belegt met de allerbesten mee

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief U belegt met de allerbesten mee
Date: July 20th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 20 juli 2020
 
 

AEX 573,80 Dow 26.442 USD 1,146 Btc 8.189  Goud 1,808.1

 
 

Hoge rente op uw (spaar)geld

7 tot 13% rente op uw spaargeld?

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Kijk nu hier
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de beurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/07 7:00

  • Eerst even een bedankje aan iedereen die Beursbox recent al sponsorde! Het wordt enorm gewaardeerd! Ik wil met name de grootste sposor van afgelopen week bedanken: Lamaire C. Dat was de ruimhartigste bijdrage in juli! Dank.
  • De initiatiefnemers van de Eerste Nederlandse Depositobank houden er mee op. Het is duidelijk dat er geen politieke wil is om hier wettelijk ruimte voor te maken. Pas als de huidige banken danwel het huidige systeem omvallen kan er mogelijk een succesvolle poging gedaan worden. Nu wordt bestaande wetgeving gebruikt om het veilige(r) initiatief tegen te houden.
  • Iets om over na te denken... De Verenigde Arabische Emiraten hebben de ambitie om naar Mars te gaan. In de VS en Europa zien we steeds meer mensen die denken dat de maanlandingen nep waren.
  • Philips zag haar winst flink dalen. De verkoop ging 6% omlaag. Alleen de ziekenhuisdivisie deed het heel goed. Daar ging de omzet met 14% omhoog.
  • Xpeng Motors heeft 500 miljoen dollar nieuw geld opgehaald. Het zijn niet de minste investeerders die dit geld hebben opgehoest. Dit bedrijf wordt gezien als de Chinese Tesla. Ze produceren leuk uitziende elektrische auto's. Xpeng is momenteel hun P7 Sedan model aan het uitleveren.
  • In de VS ligt er nu daadwerkelijk een wetsvoorstel om de tests op Corona niet langer te financieren. Dit onder het mom van: niet getest is niet ziek, is dus een beter verwacht verkiezingsresultaat voor de huidige president. Op dit moment ligt het zwaartepunt van de Corona besmettingen in Florida.
  • De economische schade van de Corona besmettingen kan de Amerikaanse economie zwaar raken, zeker nu de regering steeds meer weigert om mee te werken aan maatregelen om besmettingen tegen te gaan. Bewust wordt de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf gelegd en in de VS is het nu een politiek besluit geworden of je iets doet aan bescherming of niet. Letterlijk zijn er al mensen doodgeschoten vanwege het niet of wel dragen van een mondkapje.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

U belegt met de allerbesten mee! (Jack Hoogland)

20/07 7:19

Vrijdag vertelde ik u over het unieke splinternieuwe extra rapport dat we hebben uitgebracht. Een extra rapport met vier kleine goud-/zilveraandeeltjes die het allerhoogste koerspotentieel hebben. Het verleden heeft bewezen dat dit soort aandelen duizenden procenten koerswinst kunnen opleveren.

Ik vertelde u echter ook dat aan kleine aandeeltjes van bedrijven die vooral exploratie doen het hoogste risico kleeft. Als je echter 100% risico loopt en je hebt 2.000% winstpotentieel, dan is je potentiële winst maar liefst 20 keer zo hoog als je maximale verlies.

Er zijn echter drie manieren om risico in te dammen én om winstkansen te vergroten.

Ten eerste hebben we vier aandelen geselecteerd van bedrijven waar ook 's werelds beste goudbeleggers hun geld in hebben gestoken. Die mensen hebben meer kennis dan wij ooit kunnen vergaren. Zij steken hun geld alléén in projecten waarmee ze een home run verwachten te maken. Wij beleggen graag met de allerbesten mee!

Daarnaast is spreiding belangrijk. Het is beter om in ieder van de vier aandelen uit het Penny Stock Report een klein bedrag te steken, dan om een groot bedrag in slechts één aandeel te steken.

Ten derde geldt voor mij persoonlijk dat ik principieel een beperkt deel van mijn belegbaar vermogen in dit soort kleine aandeeltjes steek. Dan kan je er nooit je slaap over verliezen.

Uiteraard is de kans groot dat ik door mijn voorzichtigheid forse winsten ga mislopen. Maar zélfs al zou je slechts €1000 in deze vier aandeeltjes steken, en je verkoopt ze over een paar jaar voor slechts €10.000, heb je een fantastisch resultaat behaald.

U belegt met de allerbesten mee!
Bestel snel het splinternieuwe "Penny Stock Report"

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Bloedgoud (Tom Lassing)

20/07 7:48

Nu goud zo rond de 1.800 dollar per ounce doet, zien we dat het aanbod van goud uit meer hoeken gaat komen. Ook hoeken waar we misschien niet zo gelukkig mee zijn.
Zou u goud willen kopen dat door moderne slaven uit de aarde gewonnen wordt? Goud waarvoor letterlijk mensen gestorven zijn?
We zien in de nodige conflict gebieden goud op schandelijke wijze uit de aarde gewonnen worden.
Commerciële aanbieders van goud moeten de herkomst van hun goud kunnen verklaren.
Dat doen we om op die manier de mensenrechten te beschermen, zodat de winning via slaven niet langer winstgevend is.
Helaas blijkt dat enkele aanbieders die regels niet zo nauw nemen. Enkele aanbieders kunnen/willen niet verklaren hoe ze / bij wie ze hun goud gekocht hebben. Het is als het ware bloedgoud.
Als dat niet met wortel en al uit het systeem gehaald kan worden, dan is het einde zoek. Het is nu eenmaal veel goedkoper om te werken met slaven dan met medewerkers die zoiets eisen als vakantiedagen, veiligheid en meer van die zaken die arbeid duur maken...
Het systeem staat onder druk nu bepaalde overheden de andere kant opkijken omdat de verkoop van bloedgoud belastingen en steekpenningen oplevert.
Wat is jouw mening? Is het een westerse slappe hap, of zouden we hier met sancties etc. paal er perk aan moeten stellen?

Geef hier je reactie
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

20/07 8:08

AEX  Grofweg is het zo dat de AEX moeite lijkt te hebben met de 580. Het is niet zo dat er een stevige weerstand ligt, maar al sinds begin juni zitten we vooral in een neutrale trend die pas doorbroken wordt bij een stand boven de 580.

Aalberts  In de grafiek van het aandeel Aalberts is overduidelijk dat er een weerstand ligt op 30,5. Al drie keer, misschien zelfs vier keer eerder is de koers op dat niveau gestuit en ging daarna weer omlaag.
Ik zou hier dus nooit onder dat 30,6 long gaan. Liefst zelfs nog een dag wachten na de uitbraak.

ING  Het aandeel ING zit momenteel in een neutrale trend. De bovenkant is te vinden rond de 6,7 en de onderkant rond de 6. Ik zou hier geen positie innemen.

IMCD  Een interessant moment... Als de koers vanochtend om 10:00 uur boven de slotkoers van vrijdag (88,35 euro) staat, dan is er wat mij betreft sprake van een koopsignaal. Stop loss daarna op 87.95 euro per aandeel leggen.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

The Lincoln project (Tom Lassing)

20/07 8:30

Dit is een groep Republikeinen die zo graag ziet dat de Republikeinse presidents kandidaat verliest, dat ze liever Joe Biden als president hebben.
Om dat te doen, maken ze advertenties die zo briljant en keihard zijn, dat ze een kunst op zich zijn.
De advertenties zijn niet gemaakt om een president te kiezen, ze zijn gemaakt om één man helemaal gek te maken. Ze zijn puur en alleen op één persoon gericht en daarom worden ze niet altijd begrepen door anderen.
Dit is één op één marketing via massa media.
De opzet is zo briljant opgezet dat echt de beste marketeers hier helemaal los op mogen gaan. Ze balanceren daar precies op het scherpst van de snede. Het mag niet te ver gaan, maar het moet ook wel keihard aankomen bij de persoon die ze willen raken.
De huidige president heeft enkele zwakke karakter eigenschappen en die weten ze perfect te raken. Zijn onzekerheden, zijn wens om gepaaid te worden, zijn angsten, zijn slechte geheugen, zijn wantrouwen naar zijn medewerkers toe. Ze pakken ze stuk voor stuk aan.
Door deze advertenties op Fox te tonen weten ze dat de president ze ziet... En er niet vrolijk van wordt.
Zelfs de naam Lincoln project is gekozen om de president te jennen. Die wil namelijk graag vertellen dat hij zo'n bewonderaar van die president is. Om vervolgens de vijanden van Lincoln op te hemelen... Door juist deze naam voor het project te kiezen ontnemen ze hem ook nog eens de kracht van de naam van Lincoln.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd