Beursbox Nieuwsbrief Voorsorteren op de toekomst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Voorsorteren op de toekomst
Date: September 15th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 15 september 2020
 
 

AEX 552,44 Dow 28.036 USD 1,189 Btc 9.223 Goud 1,967.8 
 

Daytrading voor iedereen

Aloys Mattijssen ontwikkelde een trading robot die u tot heel ver helpt, maar... Heel bewust moet u zelf de beslissing nemen. Dat houdt het systeem uniek en voor de grote bankcomputers onvolgbaar! Daarom is dit zo winstgevend!
9 oktober in de middag een live seminar in Best!

Meldt hier aan
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stap over naar zilveraandelen!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/09 7:00

 • Volgens de banken gaan de huizenprijzen volgend jaar dalen. Ik zie dat zo niet, zeker niet nu de hypotheekrentes op dit moment verder aan het dalen zijn! De banken verwachten OOK dat deze rentedalingen gaan doorzetten. Hoe kan je dan verwachten dat huizenprijzen gaan dalen? Of is die voorspelling van drie weken geleden nu weer oud nieuws en alweer ingehaald door een nieuwe realiteit?
 • De Europese en Britse auto-industrie verwachten de komende vijf jaar een kostenpost van 150 miljard euro als er een No Deal Brexit komt. Beetje laat om daar nu nog mee te komen. Dat soort argumenten had er vijf jaar geleden al moeten liggen.
 • China en de EU hebben afgesproken dat ze elkaars merkrecht iets beter gaan beschermen. Zo zal Champagne alleen maar zo mogen heten als het ook echt uit die streek komt. Het gaat om een lijst met 100 producten. In Europa mag dan geen elders geproduceerde Panjin da mi meer verkocht worden. Die rijst moet ook écht uit China komen. Het belangrijkste onderdeel van de overeenkomst is dat producten uit derden landen die ook hun productnaam 'geleend' hebben uit beide gebiedsdelen bedoeld worden. Bijvoorbeeld Zuid Afrikaanse champagne en Gouda uit Australië mogen dan niet langer naar China gestuurd worden. De regeling gaat nog niet in, want er moet nog wat aan regelingen opgesteld en aangepast gaan worden.
 • In Ontario had een rijke zakenman een 'vriendin'. Ze bleef gewoon met haar eigen kinderen in haar eigen huis wonen. Ze gingen samen op vakantie en ze kreeg regelmatig sieraden van hem. Sieraden die ze ook droeg. Hij was gescheiden, maar bleef met zijn kinderen in zijn eigen huis wonen. Ze weigerde meerdere keren zijn voorstel om onder voorwaarden te trouwen. Ze zijn nu uit elkaar en nu moet hij haar van de rechter toch 53.000 dollar per maand alimentatie betalen... levenslang...In hoger beroep werd levenslang teruggebracht tot 10 jaar. Toch mooi ruim 6 miljoen dollar. Hij had, achteraf gezien, goedkoper een professional kunnen inhuren.
 • Echt gezegd: Een woordvoerster voor Trump op de vraag hoe het kan dat de VS 25% van het aantal Corona doden op de wereld telt: "Wij doen meer tests."
  Het niveau van de journalistiek is zo laag in de VS dat deze opmerking geen reden was om de woordvoerster te fileren.
 • De koers van Tesla is gisteren 9% gestegen. Dit komt nog altijd perfect uit met mijn scenario. Ik ga nu uit van een stijging tot net onder de top.
 • Meer rendement op je spaargeld? Kijk hier

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Voorsorteren op de toekomst (Tom Lassing)

15/09 7:21

Achteraf denk je mogelijk wel eens... waarom heb ik daar niet vooraf op ingezet? Ik wist dat toch ook?
Om een mooi voorbeeld te geven... Eind 2019 werd bekend dat er in China een besmettelijk virus was uitgebroken. Maandenlang zagen we een toename van het aantal besmettingen.
Maar wie ging op tijd in pharma investeren?
Ok, gemiste kans...
Maar NU kunnen we ook voorsorteren.
U moet echter wel lef tonen.
Stel even dat u van mening bent dat de VS wakker wordt en de huidige president terug naar huis stuurt.
Biden wordt dan president.
Wat houdt dat in?
Welke sectoren profiteren dan?

Ik heb hier een suggestie.
Maar kies je voor de Trading Navigator methode, dan krijg je het rapport er gratis als bonus bij!

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Laat spaargeld je bijverdienste worden! (Tom Lassing)

15/09 7:35

Heel veel gezinnen hebben het nodige aan spaargelden liggen. Al jaren levert het bij de bank letterlijk niets op.
Toch kan 10.000 euro je per paar makkelijk per jaar 600 euro opleveren.
Mogelijk zelfs (veel) meer, maar wil je bijna geen risico lopen, dan is 600 euro al heel wat beter dan niets!
Dat terwijl het risico in feite hetzelfde is. Immers is spaargeld bij de bank ook niet 100% veilig.
Dus waarom zou je het niet doen?

Ik ken de excuses ondertussen al wel:
- Ik heb er geen verstand van.
- Het geld is veilig bij de bank.
- Ik heb er geen tijd voor.

Kies maar, welke heeft jouw voorkeur?

Gelukkig heb ik mijn kinderen nu al wel zo ver dat ze zich bewust zijn van de financiële ruimte die spaargeld ze kan geven.
Natuurlijk kan je eigenwijs blijven en er niets mee doen, maar je spaargeld kan ook je tweede inkomen gaan vormen. In plaats van meer uren gaan werken, laat je je geld voor je werken.
Die 600 euro op iedere 10.000 euro lijkt niet veel. Als je echter ondertussen al 100.000 euro hebt, dan is het 6.000 euro per jaar. Hoe lang moet je daar voor werken tot je het netto in handen hebt?
Zou het niet mooi zijn als je die tijd niet hoeft te werken, maar dat je het krijgt door slechts je geld in te zetten?
Ik heb laatst al geschreven over twee mensen die 'per ongeluk' miljonair zijn geworden. De één door de verkoop van zijn deel van een onderneming en de ander door sparen en de verkoop van een huis dat ondertussen al zonder hypotheek gekomen was.
6% op hun miljoen is 60.000 euro...
Ineens was het besef er bij ze dat ze alleen nog maar hoeven te werken als ze dat ook écht willen. Voor het geld hoeven ze het niet meer te doen.
Eén van de twee gaat nu 'achteraf' in de natuur wonen in een chalet. Prachtige grote tuin en het chalet is groot genoeg voor met z'n tweeën. Hun vrijheid is compleet.
Dat terwijl enkele maanden geleden, bij de start van de Corona crisis, het nog leek alsof ze schoonmaakbaantjes moesten gaan aannemen. Dat was het advies van de uitkeringsinstantie toen hun werk van de één op de andere dag weggevallen was.
Pas toen werden ze zich bewust van hun verouderde diploma's, spaargeld, vrijkomende lijfrentes en hypotheekvrije woning.
Pas toen zagen ze in dat hun vermogen voor ze kon werken, in plaats van zelf sloofbaantjes te moeten gaan uitvoeren, omdat ze op hun leeftijd geen degelijke banen meer zouden kunnen krijgen.
Ze zijn nu weer heel creatief bezig. Grote kans dat ze binnenkort meer verdienen dan ooit tevoren omdat ze zich nu volledig op creativiteit kunnen richten en geen onterechte financiële zorgen meer hebben.

Kijk hier voor een suggestie
 
 
 

Gesprek met CEO Neo Finance (Tom Lassing)

15/09 7:53

Vandaag heb ik een gesprek met de CEO van Neo Finance.
Het bedrijf heeft recent een enorme verandering bekend gemaakt in de manier waarop ze omgaat met klanten die klanten aanbrengen.
Zonder vooraankondiging is de regeling enorm versobert. Ze was al niet extreem ruim voor wie dat commercieel oppakt, maar nu is het écht een aalmoes geworden.
Voor mij, als grootste affiliate van het bedrijf, was het al geen vetpot, maar ik ben een enorme fan van de opzet.
Echter... Waar ik van geschrokken ben, is de manier waarop men deze stap genomen heeft en in mijn ogen het gebrek aan lange termijn visie die er aan ten grondslag ligt.
Dankzij Mark Leenards en Tom Lassing is dit bedrijf in staat gebleken voet aan de grond in Nederland te krijgen.
Ook wij waren, als 'partners' van dit bedrijf, niet op de hoogte van veranderingen. Sterker nog, de persoon die het doorvoerde was niet eens op de hoogte van onze rol in de Nederlandse markt.
Hij is net in dienst en heeft dit als zijn eerste daad doorgevoerd.
Daarmee de kans lopende de Nederlandse markt direct ook weer te verliezen.
Punt is, wij weten vanuit onze ervaring en inzicht in hun systeem dat de meeste klanten pas na enkele maanden van proberen overtuigd raken van de kracht en rendementen op dit platform. Het aanbod van Neo Finance aanklantaanbrengers is nu drie maanden 1% vergoeding over wat nieuwe klanten daadwerkelijk in leningen stoppen.
Dat is in feite een belediging aan serieuze affiliates. Immers komt het dan gemiddeld neer op 5 euro per aangebrachte klant aan opbrengst. Dat is niet eens eens de moeite als je het al passief zou doen, want een klant op hun site krijgen kost in feite al meer. Probeer maar eens een Adwords campagne uit. Dat kost je meer dan het je in de nieuwe opzet gaat opleveren.
Als het aanbod dus niet beter wordt, dan houdt het in dat verdere werving van mijn kant uit zal stoppen. Ik vind het een mooi systeem, maar dan gebruik ik het voortaan alleen nog maar als klant.
En dat is dan nog het beste scenario.
Zodra ze ook in andere voorwaarden gaan rommelen, ben ik zelfs helemaal weg.
Ik wil vanmiddag dus duidelijk maken dat hun 'aanbod' gewoon onzin is. Het is een aardigheidje voor de klant die toevallig een andere klant als nieuwe gebruiker inbrengt.
Serieuze affiliates ga je er niet mee binnen krijgen en zo mooi als het in Nederland is opgepakt door Mark en mijzelf zullen ze dan mogelijk nooit meer terug krijgen. Immers is het dan veel te oninteressant en daarnaast voelen we ons niet echt lekker bij deze gang van zaken.
Gelukkig is de CEO wel heel bereid gebleken tot een gesprek. Eena kijken of dat ook iets gaat opleveren.

Meer over Neo Finance
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Herverdeling van welvaart (Tom Lassing)

15/09 8:20

Nederland en België zijn rijke landen. Ondanks dat kennen we voedselbanken.
Zelfs binnen rijke landen is er dus sprake van een slechte verdeling van welvaart. Dat is deels 'schuld' van het systeem en deels schuld van de mensen die leven in deze rijke landen.
Wat doe je er aan?
Middels belastingen en uitkeringen doen we actief heel veel aan de herverdeling van de rijkdom. Belastingwetgeving is dan ook een extreem belangrijke pijler van herverdeling.
Maar zoals gezegd, het systeem is ook oorzaak van de oneerlijke verdeling. We belonen bijvoorbeeld denkwerk veel hoger dan handwerk. Daarmee benadelen we de mensen die met hun handen werken structureel.
Maar ook belastingen zijn niet altijd even eerlijk. U moet weten, de belastingwetgeving wordt geschreven door de rijken die met hun denken werken. Bewust of onbewust denken ze eerst aan hun zelf.
Een mooi voorbeeld was in Nederland het vrije reizen voor studenten... Niet alle studenten, neen, alleen universiteitsstudenten. De vaak armere Lagere en Midden beroepsopleidingsstudenten kregen geen gratis reizen. De hogere ambtenaren en politici die dit systeem bedacht hadden waren allemaal hoog opgeleid. Hun kinderen vaak ook.
Zo zie je dat egoïsme en hebzucht een enorme rol kan spelen in besluitvorming.
De rijke studenten kregen vrij reizen, de arme(re) studenten niet.
Twintig jaar lang zag geen enkele politicus daar een probleem in, want het raakte hem of haar niet. Hun kinderen gingen immers naar universiteiten. Het was voor hen allemaal prima geregeld.
Een interessante regeling is die van de hogere belasting voor rijkeren. Ben je arm, dan betaal je 30% belasting, ben je rijk, dan betaal je 50%. In Europa gangbaar, in de VS is het precies andersom!
Helemaal interessant wordt het bij erfbelasting.
Men vindt deze 'dood' belasting oneerlijk. Immers was er ooit over dat geld al belasting betaalt. Een waardeloze uitspraak, want niet door de persoon die het geld nu als inkomen gaat ontvangen.
Het is een heel interessante belasting, want deze kan voorkomen dat bepaalde families eeuwenlang hun rijkdom in de familie houden, zonder dat ze er nog voor hoeven te werken. De adel houdt de adel in stand als het ware.
Met een goede erfbelasting kan je extreme rijkdom binnen bepaalde families bij iedere generatie afromen, zodat het heel de samenleving ten goede komt. Dor te werken met drempelbedragen kan je voorkomen dat je over een erfenis van 10.000 euro belasting moet betalen. Een erfenis van een miljard zo maar doorschuiven naar de volgende generatie is een andere zaak.
Het wordt tijd dat we als samenleving eens goed gaan praten over structurele herverdeling van rijkdom.
Bijvoorbeeld door een basis te leggen aan inkomsten. Door bijvoorbeeld iedereen, rijk of arm een basisinkomen te verstrekken en daarbij dan wel te stoppen met heel veel bestaande regelingen, toeslagen, uitkeringen etc. De uitvoeringen van al die regelingen is extreem duur. Het is in feite een soort arbeidsvoorziening van de overheid geworden en het schaadt de economie. Ook alle controle op de talrijke regelingen is een enorme werkverschaffing geworden.
We zijn elkaar aan het werk aan het houden met onnodige en dure regelingen, terwijl al die uitvoerders ook nuttiger zaken kunnen doen.
Nu Nederland en België midden in de EU liggen is dat niet zo dringend, maar bij een Brexit gaat het middelpunt van de EU verschuiven richting het oosten. Meer mensen creatief aan het werk hebben kan dan wel eens cruciaal gaan worden.
We zijn niet zo heel creatief meer. Waar zijn de Internet bedrijven uit de lage landen die wereldwijd een impact hebben? Waarom lopen wij zo achter?
In één zo'n klein artikel als deze kan ik niet alle wereldproblemen in één keer benoemen, maar herverdeling van welvaart, en het schrappen van onnodige (semi)overheidsbanen zou een prioriteit moeten worden.
Op het gebied van Internet toepassingen en duurzame energie oplossingen moeten we in de lage landen VEEL meer tijd en werk stoppen. Als dit niet een politieke prioriteit gaat worden, gaan we op termijn onszelf in de vingers snijden. De mooie tijd gaat dan een keer eindigen en dat is niet iets wat we willen.
We moeten veranderen, want de wereld om ons heen doet dat ook.

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd