Beursbox Nieuwsbrief Maak je verlanglijstje maar klaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Maak je verlanglijstje maar klaar
Date: October 1st 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 1 oktober 2020
 
 

AEX 547,7 Dow 27.906 USD 1,174 Btc 9.419 Goud 1,895.9

 
 

Laat uw spaargeld uw extra inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar auto trade mogelijkheid van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Crypto kansen!

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar recent kwam er weer beweging en zagen we dat bitcoin weer even boven de $10.000 kwam. Ik denk echter dat vooral een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt.


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/10 7:00

  • BYD, de elektrische autofabrikant uit China heeft 40.000 orders voor de luxe sedan die ze gaan produceren.
  • De nieuwe Corona maatregelen hakken er weer flink in bij de nodige evenementen die georganiseerd waren. Het leven wordt wel flink saaier op deze manier. Wederom van alles afgezegd. Het is om er moedeloos van te worden.
  • In het VK gaan ze een waterstof trein testen. Raar eigenlijk dat ieder land dezelfde stappen wil doorlopen. In Duitsland zit er al gewoon een waterstof trein in het reguliere netwerk. Nederland test al en nu gaat het VK dat allemaal dunnetjes over doen. De testresultaten van anderen overnemen is ... te simpel, te makkelijk, te...
  • In de jaren zeventig en tachtig was het heel gewoon om bijna wekelijks de klap van een straaljager te horen die door de geluidsbarrière ging. Nu is het uitzonderlijk. De klap boven Parijs was zelfs wereldnieuws.
  • De Amerikaanse futures waren zwaar omlaag na het debat, maar toen de beurzen in de VS opengingen, was iedereen alwaar vergeten wat voor een gênante vertoning het in feite was.
  • China wil minder afhankelijk van de wereldmarkt worden en gaat daarom haar interne markt veel verder ontwikkelen. Vreemd eigenlijk dat ze zo lang gewacht hebben. De Chinese consumenten zijn al heel koopkrachtig geworden. Rijke consumenten hebben één nadeel... Ze worden ook mondig en zelfstandig. Dat kan voor de politieke stabiliteit van het land wel een dingetje worden. In het komende 5 jaren plan zal ook aandacht zijn voor de ontwikkeling van de interne markt.
  • De beurs van Tokio moest vannacht dicht omdat er technische problemen waren.
  • De angst neemt toe dat bij een tweede termijn van de huidige president de relatie tussen China en de VS zal leiden tot een koude oorlog waarbij landen een kant moeten gaan kiezen. Een scenario waarbij Europa alleen maar kan verliezen.
  • Het Beursbox video kanaal heeft nu 739 abonnees. Wordt nu ook gratis abonnee van mijn YouTube kanaal! Klik hier  PS: Waar kan ik wat u betreft video's over maken? Laat het me weten!

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Als Biden wint... (Tom Lassing)

01/10 7:22

De verwachting in de financiële markt is dat democratische presidenten slecht voor de beurs zijn.
De geschiedenis leert ons echter dat ze juist heel veel beter voor de beurs zijn gebleken. HEEEL veel beter.
Keer op keer zijn het de Republikeinse presidenten die de economie de afgrond in werken en dan mag de Democratische president met een degelijk beleid de problemen weer oplossen.
Clinton deed dat, Obama deed dat.
Als Biden wint zou dat wel eens heel interessant voor duurzame energie aandelen kunnen worden. Er van uitgaande dat hij terug zal keren naar het beleid onder Obama.
Het is dus zeker interessant te zoeken naar ondergewaardeerde aandelen in die hoek.
Waterstof, zonnepanelen, accu's, windmolens... maar ook de grondstoffen in die hoek. Ook uranium is interessant. Of we het nu leuk vinden of niet, er komen tientallen kerncentrales bij en die hebben straks allemaal verrijkt uranium nodig.
Ik zou zeggen, maak je verlanglijstje onderhand maar eens op.

Online versie
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Corona positieve tests (Tom Lassing)

01/10 7:49

De hoeveelheid positieve tests in Frankrijk ligt nu bijna op dubbele cijfers ten opzichte van de piek in de lente. Echter is het aantal dodelijke slachtoffers nu slechts een fractie. Voor Spanje geldt hetzelfde.
Het VK is terug op de piek van de lente. Ook daar veel minder dodelijke slachtoffers.
Duitsland en Italië blijven heel ver achter qua besmettingen en dodelijke slachtoffers.
Is dus het nemen van maatregelen overbodig?
Neen. Overbodig niet. Maar je moet je wel afvragen wat je doel is.
Bij griep die net zo dodelijk is laten we het gebeuren. De I.C.'s komen vol te liggen en er gaan duizenden mensen dood.
Verder deden/doen we niets als het griep betreft.
Nu met Corona maken we heel bewust keiharde economische keuzes.
De horeca, de vakantiesector, de reissector, de kunst en cultuur sector gaan vrijwel dicht. Die moeten lijden omdat bij Corona er geen doden mogen vallen.
Iedere dode is er nu één te veel.
Toch een beetje vreemd, want medicijnmisbruik, alcohol, roken en suiker mag allemaal wel. Daar geldt niet voor dat iedere dode er één te veel is.
Hoeveel is een corona dode minder ons waard?
Waarom mag dat ons economisch een vermogen kosten, terwijl een griepdode een discussie loos gegeven is?

Beursbox.nl
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

01/10 8:23

AEX  We zien de laatste weken een structurele daling in de AEX index. Iedere top is lager, maar ieder dal ook. De steun ligt rond de 500 punten. Er is overigens ook een zwakkere steun rond de 530 te vinden.

DAX Na maanden van een neutrale beurs is de DAX nu toch voorzichtig zuidwaarts aan het keren. Steun is er rond 12.300 index punten.


Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

Kijk hier
 
 
 

Een gemeenschappelijke schaamte (Tom Lassing)

01/10 8:56

Eindelijk zijn de meeste Amerikanen het weer even met elkaar eens. Het punt waarop de meesten het wel eens zijn, is het feit dat het eerste presidentiële debat een beschamende vertoning was.
Hoe moet je ooit respect voor het ambt krijgen als de huidige president zich als een 8 jarig jengelend kind aan het gedragen is?
Waarom bleek de Fox presentator niet in staat dit acht jarige kind in de hand te houden?
Overigens gaf een vrouwelijke commentator een treffende analyse. Volgens haar kijken mannen en vrouwen anders tegen wat er gebeurde aan.
Voor een vrouw was het onbestaanbaar dat zo'n 8 jarig kind zich blijft misdragen. Het is als een jankend kind achter in de auto. Die pak je als vrouw aan, want je hebt belangrijkere dingen te doen, zoals op het verkeer letten. Dat kind moet ophouden met janken en aandacht trekken. Een vrouw grijpt dus in.
Een man staat er anders in. Die laat dat kind gewoon janken en negeert de herrie.
Bij het eerste debat had er een vrouw de zaak moeten bestieren.
Het is toch te triest voor woorden dat de president van de VS moet worden behandeld als een acht jarig kind. Dan vraag je je toch af wie hem als president in toom moet houden. Dat jengelende kind is namelijk ondertussen wel president van de VS.

De andere waarheid
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd