Beursbox Nieuwsbrief Hoe en waar aandelen kopen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe en waar aandelen kopen
Date: October 5th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 5 oktober 2020
 
 

AEX 553,12 Dow 27.733 USD 1,172 Btc 9.252 Goud 1,891.4

 
 

Daytrading als inkomen

Daytrading is een leuke hobby, maar je kan het ook als vorm van (tweede) inkomen inzetten. Laat Aloys je dat vrijdagmiddag 9 oktober 2020 heel duidelijk uitleggen! Hij geeft dan een live presentatie bij Beursbox in Best.

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft je de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/10 7:00

 • Nog een ruime week Brexit onderhandelingen. Er lijkt nu toch druk op het VK gezet te worden.
 • Het aantal hypotheek aanvragen in Nederland blijft oplopen. Er werden in het derde kwartaal 118.000 aanvragen gedaan. Dat is 15% hoger dan een jaar eerder. Volgens de banken gaan de huizenprijzen volgend jaar omlaag, maar dat lijkt lastig haalbaar met groeiende aantallen aanvragen.
 • Airbnb hoopt in december drie miljard dollar op te halen bij de beursgang.
 • Kredietbeoordelaar S&P heeft Duitsland de AAA status laten behouden. Opmerkelijk, want de Duitse economie is ruim 10% gekrompen.
 • De Amerikaanse president zou eigenlijk in quarantaine moeten zitten, maar laat zich ondertussen ook weer buiten het ziekenhuis zien. De regels gelden ook in de VS niet voor iedereen.
 • In de Mooie Beursdag service zijn afgelopen maand vijf posities met winst gesloten. De meeste daarvan omdat een verhoogde stop loss alsnog later in de maand werd geraakt.
 • De ultra rijken nemen nu hypotheekleningen op hun onroerend goed. Leningen tegen rentes van onder de 3%. Dat is dus heel goedkoop geld waarmee ze op de beurs of in hun bedrijven kunnen handelen om er meer rendement uit te halen. Zo heeft de Rus Rybolovlev een appartement met een waarde van 88 miljoen in New York. Hij heeft er nu een 44 miljoen dollar hypotheek op gevestigd. Rente 2,9%.
 • Uitvaartorganisatie Yarden heeft het heel moeilijk. Een miljoen polishouders loopt het risico op het verlies van de polis of een deel van de waarde van de polis. DELA heeft overname plannen vorige week afgezegd. Yarden wil nu pakketten die zijn afgesloten versoberen.
 • Heb je al een gratis abonnement op het Beursbox video kanaal? Ondertussen al 752 gratis abonnees op het kanaal! (Op naar de 1.000!)

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit gaat megawinsten opleveren! (Jack Hoogland)

05/10 7:21

In dit artikel vertelde ik u over het unieke nikkelaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Een aandeel waarmee je ongekend hard van een misschien wel 25 jaar durende megatrend gaat profiteren.

Daarnaast ontdekten we echter een fantastisch aandeel van een bedrijf dat een enorme goud-, zilver- en zinkmijn ontwikkelt. In één van de grootste goud-, zilver- en zinkgebieden ter wereld.

Bewezen reserves zijn nu al ruim 18 miljoen ounces goud, ruim 500 miljoen ounces zilver en meer dan 4 miljard pond zink. Verwachte productiekosten zullen, omgerekend naar goud, rond $470 per ounce zijn.

Dat is aan de huidige goudprijs maar liefst $1440 winst voor iedere ounce goud die het bedrijf straks produceert. Dat gaat (zelfs als de goudprijs niet stijgt) megawinsten opleveren!

Eén van 's werelds beste goudbeleggers verhoogde vorige maand nog zijn belang met bijna een derde. Bezit nu bijna 16% van de aandelen. Daarnaast bezitten directieleden nog eens bijna 20% van de aandelen.

Hiermee gaan we een enorme klapper maken!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

Kijk hier
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Aanpassing margin bij Binckbank (Tom Lassing)

05/10 7:51

Vanaf vandaag gelden er andere margin verplichtingen bij Binckbank
De marginberekening is aangepast. Zo is de margin mogelijk verhoogd voor bestaande en toekomstige (ongedekte) geschreven opties die één of meer van de volgende kenmerken hebben:

    looptijd van meer dan 2 jaar en 9 maanden
meer dan 50% in-the-money
    meer dan 50% out-of-the-money

Dit kan gevolgen hebben voor uw portefeuille, zeker als uw opties niet gedekt zijn met een flinke aandelenportefeuille.
Het is natuurlijk heel efficiënt om alleen met opties te werken, maar daarmee neemt ook uw risico toe. De hefboom van opties kan ook tegen u werken en een margin call is werkelijk het laatste wat u als belegger wilt meemaken.
Een flinke onderliggende aandelenportefeuille is uw bescherming tegen de margin call.

Wat is een margin call?
Als uw dekking niet meer voldoende is, dan neemt de bank contact met u op. U moet dan extra geld storten, of de posities afbouwen totdat er wel voldoende onderliggende waarde is. De tijd die u krijgt is kort. Een margin call kost altijd geld. Het houdt immers in dat uw portefeuille al klappen heeft gehad.

Overigens kreeg ik ook van InterActive Brokers door dat ze de margin gaan verhogen.
Het is op zich geen onzalig idee. Het biedt andere beleggers ook iets meer zekerheid dat beleggers die op margin beleggen ook daadwerkelijk zelf opdraaien voor eventuele verliezen.

Beursbox.nl
 
 
 

Hoe en waar aandelen kopen? (Tom Lassing)

05/10 7:59

Hoe gaat dat in zijn werk, aandelen kopen?
Ik heb er een gratis rapport over geschreven. U kan dat hier opvragen.

Maar om nu al antwoord te geven op deze specifieke vraag... U moet een beleggingsrekening hebben bij een bank/broker. Die kunnen voor u de orders inleggen bij de beurs.
Uw aandelen kunt u verhandelen via die rekening. De bank/broker houdt die aandelen niet zelf in beheer. Dat is belangrijk. Door deze constructie vallen aandelen niet onder het eigen vermogen van de bank/broker.
Bij een faillissement van de bank/broker bent u uw spaargeld en cash geld bij die partij kwijt, maar niet uw aandelen!
Dat is dus goed geregeld. Een simpele kwestie. De rijken hebben aandelen en hebben dus geregeld dat hun bezit veiliger is dan 'gewoon' geld.
Heeft u aandelen, dan heeft u dus het eerste stapje gezet richting de rijkste elite. Een klein stapje, maar toch...

Beursbox.nl
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Euronext heeft flitshandelaren voordeel gegeven (Tom Lassing)

05/10 8:40

Het FD pakt vanochtend uit met de mededeling dat Euronext wederom flitshandelaren een handelsvoordeel heeft gegeven.
Dat is niet de eerste keer. Al in 2015 was er een zelfde schandaal.
Het beursbedrijf kreeg toen een miljoenenboete opgelegd. Ook toen verleende het de flitshandelaren een oneerlijk voordeel ten opzichte van andere handelaren.
Ook één van die flitshandelaren kreeg toen een 5 miljoen euro boete opgelegd.
Het handelde ongeoorloofd. Euronext constateerde dat wel, maar liet na het te bestraffen. In haar reglementen staat echter dat het niet toegestaan is om zo te handelen. Euronext had toen moeten ingrijpen.
Ook eerder in 2020 werd al bekend dat flitshandelaren nog altijd voordeel behaalden in Amsterdam en andere beurzen. Wereldwijd zou het gaan om 5 miljard extra winst ten koste van de andere deelnemers op de beurzen.
Blijkbaar is de beurs niet in staat om in te grijpen, of is het beursbedrijf simpelweg onwillig om in te grijpen.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd