Beursbox Nieuwsbrief Opnieuw fantastische resultaten

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Opnieuw fantastische resultaten
Date: January 13th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 13 januari 2021
 
 

AEX 643,58 Dow 31.009 USD 1,221 Btc 27.965 Goud 1,859.0

 
 

Bescherm uw online privacy

Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/01 7:00

 • Gisteren heb ik 25 euro Beursbox sponsoring gekregen. Heel erg bedankt daarvoor. Het geld is nu overgemaakt naar Neo Finance en dient om mijn pensioenvoorziening te vullen. Zoals ik al eerder aangaf, heb ik als ondernemer dat pensioen te lang genegeerd. Ik vrees dat veel ondernemers in datzelfde bootje zitten.
 • Volkswagen verkocht in 2020 15% minder auto's.
 • Het laten bezorgen van de boodschappen is in 2020 een enorme groeimarkt gebleken. Er was een groei van bijna 50%.
 • Nu de lock down verlengd wordt, is het vrijwel zeker dat de Nederlandse economie in een recessie zal komen. De vraag is of er wel politici zijn die ons nog UIT de lock down durven te brengen. Ondertussen zitten enorm veel ondernemers met de handen in het haar. Hulp is er voor de grootste bedrijven zoals de Efteling, maar de kleine ondernemer krijgt amper hulp. Zeker ondernemers die met een flinke voorraad zitten hebben een probleem. Denk bijvoorbeeld aan kledingzaken.
 • Mike Pence zal artikel 25 niet activeren. Dus ondanks dat hij vorige week aan de dood ontsnapt is terwijl zijn president die menigte op hem afstuurde, is hij niet van plan te handelen. De Democraten gaan nu 'gewoon' de afzettingsprocedure in.
 • Shell gaat in Nederland 900 banen schrappen.

 • Heijmans mag de komende jaren enkele honderden grondgebonden sociale huurwoningen gaan bouwen in en rond Eindhoven.

 • De geruchten gaan dat er in New Mexico en Texas weer een groot olieveld gevonden is. Men praat over een veld dat op dit moment wel eens een waarde kan hebben van meer dan 500 miljard dollar.
  Als dat zo is, dan is er één bedrijf dat hiervan enorm kan profiteren. namelijk het bedrijf dat de rechten op de oliewinning heeft. Als de geruchten waar zijn en als het bedrijf inderdaad de rechten heeft, dan is een koers die x100 of meer gaat misschien niet zo heel gek.
  Maar... het kan ook een enorme hoax zijn.
  Ik heb er een video over gemaakt. Klik hier

Uranium is nu hot
 
 
 

Opnieuw fantastische resultaten! (Jack Hoogland)

13/01 7:21

Vorige week vertelde ik u al over het fantastische goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Een bedrijf dat op haar grondgebied van 150 km² goudaders ontdekte met dichtheden tot zelfs 93 gram per ton aarde. Dat terwijl 8 gr/ton al wordt beschouwd als zéér hoog.

De hoge dichtheid betekent dat je met minder investering méér goud ontdekt én dat toekomstige productiekosten zeer laag zijn.

Toevallig maakte dit bedrijf gisteren opnieuw fantastische boorresultaten bekend. Waardoor het steeds duidelijker wordt dat we hier met toekomstige goudmijn van uitzonderlijke kwaliteit te maken hebben.

En het wordt nóg uitzonderlijker als je beseft dat er tot nu toe nog niet dieper dan 100 meter is geboord (het meeste goud zit dieper).

De topgeoloog die het project leidt ziet grote gelijkenissen met de op dit moment beste, meest winstgevende goudmijn ter wereld.

Dit grote, unieke project heeft dan ook alles om uit te groeien tot de rijkste, meest winstgevende goudmijn ter wereld.

Niet verwonderlijk dat de allerbeste goudbeleggers in de rij stonden om mee te kunnen investeren. Vier topbeleggers hebben samen met de directie maar liefst 73% van de aandelen in bezit.

Dit aandeel heeft onbeschrijfelijk hoog koerspotentieel!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

Kijk verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Hoe verliep mijn gokje... (Tom Lassing)

13/01 7:36

Op 27 juli 2020 heb ik in deze nieuwsbrief het volgende geschreven:


Ik overweeg (opnieuw) long te gaan in een bijzonder speculatief aandeel dat ik al even in mijn bezit heb.

Zoals u weet is het vanuit mijn TrendMethodische Aanpak nu een hype beurs. Dat houdt in dat gokjes in hype aandelen toegestaan zijn.

Het aandeel waar ik het nu over ga hebben is zo'n aandeel... Althans, ik denk dat het er één kan worden.

Het mooie is, het is nu nog helemaal geen hype...

Als mijn visie uitkomt, dan zit u er vrijwel vanaf het begin in!

Het aandeel staat op $1,65. 


Het is nu halverwege januari 2021 waar staat het aandeel?

Wie niet heeft meegedaan zal nu even slikken...


ReneSola Ltd (SOL)

NYSE - NYSE Delayed Price. Currency in USD

In watchlist

23.25


In een half jaar van $1,65 naar $23,25 ... Het mag duidelijk zijn dat dit een mooi resultaat is... 

Gisteren had ik weer een gokje
 
 
 

Daytrading als alternatief (Tom Lassing)

13/01 7:55

Beleggers in aandelen hebben mooie tijden gehad. Zeker als ze aandelen als Tesla in bezit hadden. Maar... Ook Tesla verloor eerder deze week in één dag 8% aan waarde.

Dat hakt er in en als aandelenbelegger is het vrijwel onmogelijk om zulke klappen te ontlopen. Je zit me aandelen immers altijd 'long' in de markt. Anders gezegd, als je aandelen hebt, dan is de enige gunstige uitkomst voor jou als belegger een stijgende koers.

Alleen door gebruik te maken van derivaten kan je ook profiteren van dalende markten.

Nu is er een alternatief.

Dat alternatief is daytrading.

Het heeft enkele belangrijke voordelen.

De eerste en belangrijkste is dat je slechts af en toe in de markt zit. De kans dat er dus iets belangrijkst plaatsvindt terijl je in de markt zit is veel kleiner. ALS je al in de markt zit, dan is dat slechts voor enkele minuten. Even de beweging meepakken en weer wegwezen.

Die beweging 'pakken' doe je op vooraf bepaalde algoritmes. Die 'zien' een patroon in de markt en heel rap pak je even een paar puntjes mee.

Als je je keurig aan de regels houdt, dan werkt dit als een zonnetje.

Aloys Matthijssen gaat dit op 26 en 29 januari via een webinar uitleggen. U kan u er hier voor opgeven.

Het webinar is overigens gratis.

Geef je hier op
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Rijk worden (Tom Lassing)

13/01 8:10

Als we kijken naar waar de meeste rijke personen rijk mee zijn geworden, dan is vooral onroerend goed een belangrijk gegeven.

Het is niet zaligmakend, want bijvoorbeeld jurist worden kan je ook heel rijk maken, maar ben je niet zo intelligent, dan is vastgoed het alternatief waarvoor je geen extreem hoog IQ hoeft te hebben.

Maar...

Het vergt wel wat van je.

Vastgoed vreet namelijk kapitaal. Makkelijk voor rijken, maar minder makkelijk als je (nog) niet zo rijk bent.

Ook ik ben daarom ooit begonnen met deel-eigenaar worden. Samen met wat lotgenoten een huis of pand kopen en dan op laten knappen en weer verkopen.

Het bracht me wel verder, maar niet heel veel verder.

Ik heb deze week de laatste van mijn vastgoedprojecten in Florida afgerond. Het laatste project was in dollars gemeten een 16% winst. In euro's gemeten kan je van de winst nog net in je uppie ergens gaan eten... (Afhalen... i.v.m. Corona en de lage winst)

Ik heb al in 2018 besloten het voortaan anders te gaan doen. 

Ik leen nu een groot deel van het geld en geef daar een heel mooie rente op. Dat is ongunstig voor mij, maar biedt wel de mogelijkheid aan anderen een net rendement te halen.

Ik loop dan alleen zelf echt het risico. Dat bleek vanwege de Corona uitbraak ook écht te bestaan. Daar waar mijn geldverstrekkers keurig hun rente krijgen, daar moet ik nog altijd op de echte winsten wachten. Vertragingen en wanbetalers zijn schering en inslag. Dat hoort er ook bij.

Ben je dus beginnend, dan is 6 tot 7% voor vastgoedgeldleningen helemaal geen gekke zaak. Het is niet de hoofdprijs, maar daar staat tegenover dat je ook vrijwel geen risico loopt. Immers is de lening goed voorzien van onderpand. Zelfs bij een gedwongen verkoop is de kans op verlies minimaal. Zo ver komt het bij mij niet snel. Ondanks alle tegenslagen sta ik nu op break even. Na een kleine twee jaar hoop je op meer... Toch is de lokale huizenmarkt niet slecht.

Mijn uiteindelijke winst zit hem mogelijk niet in de huuropbrengsten, maar puur in de verkoopprijs van de huizen als ik ze ooit weer van de hand doe. Op dat vlak zit de markt nu wel mee voor me. Het punt is alleen dat ik nog niet wil verkopen.

Ik heb immers ondertussen ook twee huizen weer verkocht. Daar is een forse winst op gemaakt. Dat was mijn geluk en compenseerde de vertragingsverliezen.

Mijn vastgoed site
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd