Beursbox Nieuwsbrief Starten met beleggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Starten met beleggen
Date: February 23rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 23 februari 2021
 
 

AEX 671,75 Dow 31.575 USD 1,216 Btc 41.272 Goud 1,811.15

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Legaal en wel werkend mondkapje

Bestel hier het uitwasbare mondkapje dat WEL bewezen werkt tegen virussen en bacteriën! Je loopt dan tenminste niet als een malle met een vaatdoekje voor je porem.

Kijk hier
 
 
 

x 10 met crypto (Tom Lassing)

23/02 7:00

Wat ik met aandelen aan het doen ben, willen Harm van Wijk en Jan Robert Schutte met crypto's uitvoeren. Een portefeuille x 10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar!

Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorige jaar kijken, dan zonder meer. 

Meerdere munten/tokens hebben extreme stijgingen laten zien. Kijk bijvoorbeeld naar de grootste van alle crypto's...

Bitcoin kende in 2020 een laagste koers van 4.500 euro en stond een week geleden op 48.300 euro.

Gisteren verloor de munt overigens ruim 11% van haar waarde... Zoiets kan je dan mooi zien als een prachtig inkoopmoment!

Kijk hier voor meer informatie

Dit is écht voor de superspeculanten, maar een man als Elon Musk verdiende in een twee weken tijd een miljard dollar aan zijn bitcoins. De vraag is of hij ook winst genomen heeft.

Doe mee met de x10 crypto challenge
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/02 7:14

  • Gisteren een bloedrode dag voor de x10 portefeuille. De Dow Jones index sloot hoger, maar van alle portefeuille aandelen steeg er slecht één in koers.
  • Albert Heijn is het zat dat leveranciers alle problemen maar op Corona gooien en geeft iedereen die niet op tijd de afgesproken hoeveelheid levert een boete van 80% van de orderwaarde. Afgelopen moet het zijn met de slappe excuses dat je bedrijf bijna plat ligt omdat mensen voor de zekerheid ziek thuis zitten. Albert Heijn heeft de connectie met de rest van de wereld een beetje verloren. Consumenten kunnen de leveranciers helpen door gewoon minder bij die winkel inkopen te doen.
  • In de VS is het officiële aantal Corona doden nu de 500.000 gepasseerd.
  • Horeca vereniging KHN stapt naar de rechter. Ze zijn de lock down nu helemaal zat. Het punt is, ze kunnen wel winnen, maar dan veranderen politici met een spoedwet de regels weer en ben je nog nergens. Hier helpt slechts één ding tegen en dat is dat het volk massaal zegt dat de autoriteiten er maar in moeten stikken. Maar... Dan moet je wel accepteren dat er meer corona doden te betreuren zullen zijn. Die zijn zichtbaar. De zelfmoorden en psychische problemen zijn niet zichtbaar.
  • Aegon overweegt haar Aziatische activiteiten (Transamerica) te verkopen. De verkoop zou zo'n 700 miljoen dollar moeten opleveren.
  • Lucid Motors komt naar de beurs. Dit zal gebeuren via de SPEC route. De beursgang zou Lucid zo'n 4,4 miljard dollar aan cash moeten opleveren. Het bedrijf wordt in één klap dan 24 miljard waard. De gekte is wat mij betreft vrijwel compleet.
  • HSBC wil de komende jaren 6 miljard investeren in Azië. Het bedrijf behaalde een rendement op eigen vermogen van slechts 3,1%.
  • De goudprijs herstelde gisteren iets, hetgeen direct terug te zien was in de koersen van goudaandelen. Ik kocht recent weer goud en zilver. Dat keert zich nu direct uit.

Neem een abo op Beursmagazine
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Starten met beleggen (Tom Lassing)

23/02 7:27

De brokers kunnen de aanwas van nieuwe beleggers al een jaar lang amper aan.

De beleggingsmarkt wordt overspoeld met startende beleggers en net zo als de groepen voor hen, denken ze vrijwel allemaal dat ze hun talent aangeboren hebben gekregen.

Ik kan alleen maar hopen dat ik ze op tijd wakker kan schudden.

Waarom?

Heel simpel, als ze niet op tijd wakker worden, dan zijn ze hun geld heel snel kwijt.

Het is als boksen. Jij komt als sterke, fitte, jonge persoon op een event en in de ring staat een professionele bokser. De uitdaging is, kan jij dat mannetje verslaan. Hij staat er met gebogen schouders bij en hoe lang is die gozer? Hij zal toch amper 1 meter zeventig zijn.

Dus jij stapt naar voren. Je zal hem wel even vloeren en met de hoofdprijs weglopen.

Het contract is getekend en je krijgt je handschoenen aangedaan.

Je staat helemaal klaar en ineens gaat die bokser rechtop staan. Zo dichtbij gekomen blijkt hij ineens 1 meter negentig en één brok spieren.

Hij laat je één klap toe. Je denkt ik heb hem...

En vervolgens haalt hij uit en je wordt op de vloer wakker.

DAT staat heel veel startende beleggers te wachten, tenzij... Tenzij je eerst gaat leren beleggen.

Mijn collega Harm van Wijk heeft een pakket samengesteld waarmee je beslagen ten ijs zal komen. Ik garandeer je dat het de investering waard is.

Lees hier verder
 
 
 

De waarheid zal naar boven komen (Brecht Arnaert)

23/02 7:55

Frank Zappa zei het nog het best: "Politics is the entertainment division of the industry". Officieel leven we dan wel in een democratie, een Europese dan nog wel, maar als puntje bij paaltje komt is dat maar een rookscherm: nadat eerder al Monti president mocht worden van Italië zonder zelfs nog maar verkozen te zijn, valt nu de eer te beurt aan Draghi.

Die man zou linea recta in de gevangenis moeten worden gestopt. Hij is dan wel geen veroordeelde crimineel, zoals Christine Lagarde dat wél is, maar hij is verantwoordelijk voor het meest desastreuze monetaire beleid sinds de Weimar-hyperinflatie van 1923. Onder zijn bewind werd het laatste restje conservatisme van de Bundesbank volledig overboord gegooid, met als concreet gevolg dat we nu met negatieve rente zitten, en een economie die op apegapen ligt.

De reden dat dit niet opvalt is omdat er 'toevallig' een 'epidemie' uitgebroken is die zo dodelijk is dat de hele economie moet worden platgelegd. Of dat is toch het officiële discours. Want die economie is heus niet naar de vaantjes gegaan door het virus. En ook niet door de draconische overheidsmaatregelen trouwens. Al voor er nog maar sprake was van virus of vaccin, zat de economie al in zéér zwaar weer.

Lees verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Energie transitie (Tom Lassing)

23/02 8:07

In Nederland vinden we allemaal dat eerst de daken maar eens vol gelegd moeten worden. We willen niet dat buitenlandse partijen heel ons buitengebied volgooien met grote zonnepaneel velden.

Maar... ALS er dan een Nederlandse partij die daken vol wil leggen, dan zie je pas waarom men liever eerst het buitengebied vol legt. Het kost namelijk heel veel tijd om een dak eigenaar zo ver te krijgen dat deze zonnepanelen op zijn dak toestaat. Als die tijd moet er wel kapitaal beschikbaar zijn. Het percentage dakprojecten dat doorgaat is veel hoger dan zonnepaneel veld projecten. Maar die doorlooptijd...

Raysol Europe BV is actief met die daken. Ze zoeken nu vreemd kapitaal om sneller te kunnen groeien en meer projecten op te kunnen starten. Ze bieden een interessante rente.

Dus ben je van mening dat de daken eerst vol moeten, geef dan deze partij je vertrouwen en help ze door ze kapitaal uit te lenen!


Hier gegevens over een project van Raysol:

Bedrijfspand Jan Hilgersweg, Eindhoven

Raysol Ontwikkeling II BV heeft verschillende locaties in ontwikkeling, één van deze projecten betreft een bedrijfspand aan de Jan Hilgersweg te Eindhoven. Dit project bestaat uit een 2tal naast elkaar gelegen, daken met een totaal oppervlakte van 11.000m2. Het pand is gebouwd en opgeleverd in 1996 en heeft nog de originele bitumen dakbedekking liggen. Wat vaak voorkomt met grote gebouwen uit die tijd is dat de draagkracht van het dak precies voldoet maar te weinig draagkracht biedt voor extra gewicht, zoals bij de installatie van zonnepanelen. Raysol laat bij elk project de constructie controleren en daar waar nodig nog eens doorrekenen om exact te achterhalen wat de draagkracht per m2 is en welke bouwkundige aanpassingen er gedaan moeten worden om de last van zonnepanelen zonder problemen te dragen. Voor de daken aan de Jan Hilgersweg is er een oplossing gevonden in de vorm van een zelfdragende constructie van de onderbouw. Hierbij wordt het dak op een dusdanige wijze ontlast dat de directe druk verplaatst wordt naar de zijkanten van het gebouw.  

Hierdoor is de plaatsing van de 4100 panelen toch mogelijk en wordt er in 25 jaar 20.495 ton aan Co2 bespaart. (Dit staat gelijk aan de uitstoot die 1 auto veroorzaakt met 70 miljoen km op de teller!)

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 30.000 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd