Beursbox Nieuwsbrief Nieuwe boost elektrisch rijden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nieuwe boost elektrisch rijden
Date: March 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 15 maart 2021
 
 

AEX 677,41 Dow 32.809 USD 1,193 Btc 49.252 Goud 1,724.96

 
 

Uranium, de sector voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Twee vragen vanwege Dividend Portefeuille (Tom Lassing)

15/03 7:00

Ik kreeg de volgende twee vragen binnen:

1. Je zegt dit (dividend portefeuille)op te zetten met een extra 20.000 euro. Is het niet beter deze eerst in de x10 te steken voor een extra boost en dan dividend aandelen to kopen of is het risico dan toch wel groot op een vervroegde crash die alles kan wegvagen terwijl die dividend aandelen dan wel sneller herstellen maar ik ze niet in bezit heb en ook mijn cash weg is?

2. Is het ook mogelijk als strategie om die 20.000 euro als cash op de brokers rekening te zetten en de aandelen die jij aangeeft met een Good till canceled order aan 25% van de huidige waarde in te leggen. In geval van crash heb ik die aandelen aan 25% misschien dalen ze tot 10% maar op 25% kan ik er wel vanuitgaan dat ik binnen de kortste keren break even of op winst zou staan?

Naar aanleiding van deze vragen heb ik een video opgenomen.

U kan die video hier bekijken

Hier meer over de x10beleggen opzet
 
 
 

Unieke extra tip (Jack Hoogland)

15/03 7:17

Donderdag stuurden we een unieke extra tip naar onze TopAandelen-abonnees.

Een goudaandeel dat afgelopen maand met ruim 20% in koers steeg. Ondanks de dalende goudprijs. 

De reden is dat dit bedrijf een project heeft in een gebied dat enorm rijk is aan goud. En dat het nu vrijwel iedere week fabelachtige resultaten bekend maakt van haar boringen naar goud.

In het plaatje hieronder een tabel uit het meest recente persbericht. Goud met een dichtheid van 24 tot 27 gram per ton aarde.

Ofwel ruim drie keer zoveel als wat algemeen als zéér hoog wordt gezien. 

Hierdoor wordt het beeld steeds sterker dat dit bedrijf inderdaad een uniek project in bezit heeft, dat sterke gelijkenissen vertoont met de op dit moment meest winstgevende goudmijn ter wereld.

Dat aandeel steeg tijdens de ontwikkeling van haar goudmijn met 1500% in koers. In een periode dat goud tussen $1150 en $1350 noteerde. 

De kans is zéér groot dat dit de komende jaren één de best presterende goudaandelen ter wereld wordt.

Als TopAandelen ontvangt u óók dit soort unieke extra tips.

Klik hier om snel abonnee te worden!
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/03 7:41

  • ABNAMRO is weer eens in het nieuws vanwege de verdenking op witwassen. Het valt te lezen in het jaarverslag van ABNAMRO.
  • Vegavlees is in opkomst en na weer een week vleesloos, kan ik beamen dat de kwaliteit van het vegavlees enorm gestegen is.
  • Volkswagen wil duizenden banen schrappen om daarmee de kosten te drukken.
  • Bij de Nederlandse fiscus is het een puinhoop. Dat is geen nieuws. Het feit echter dat men de wet stelselmatig overschreden heeft EN er niemand voor hoeft te vertrekken is wel nieuws. Waarom zou het straks beter gaan als dezelfde mensen op het pluche blijven zitten? Dan zeg je toch tegen ze dat ze toch onkwetsbaar zijn?
  • In China is de werkloosheid een probleem aan het worden. Van de jongeren tussen 16 en 24 die niet meer op school zitten of studeren is 13,1% werkloos.
  • India is van plan het bezit of het minen van crypto's te verbieden. Wel werkt het land aan de creatie van een eigen overheids digitale munt. Bezitters van cryptomunten krijgen na het ingaan van de wet zes maanden om hun posities te liquideren. 
  • Xpeng Motors, de Chinese concurrent van Tesla heeft een 76 miljoen subsidie van de Chinese overheid verkregen. Ligt Tesla daar wakker van? Dat lijkt me niet. Elon Musk heeft net een miljard weten te verdienen aan zijn bitcoin aankoop.
  • Roche heeft GenMark Diagnostics voor 1,8 miljard dollar overgenomen. GenMark is actief is het snel kunnen testen op infectie ziektes.

Een goede beleggingscursus
 
 
 

Nieuwe boost elektrisch rijden (Tom Lassing)

15/03 7:53

Volkswagen en BP willen samen 1000 tankstations voorzien van oplaadstations voor elektrische auto's.

Daartoe worden de tankstations van BP en ARAL aangepast, of worden nieuwe tankstations gebouwd. Vandaag gaat Volkswagen meer bekend maken over deze plannen.

Het is wel duidelijk dat Volkswagen nu vol inzet op elektrisch rijden. Dat is in lijn met de visie van de CEO van Volkswagen die van mening is dat waterstof nu geen alternatief voor auto's is. Volkswagen is daarom volledig gestopt met de ontwikkeling van waterstof auto's. Ook Daimler stopte daar al mee. Daimler had er dertig jaar onderzoek naar gedaan.

De topman van Honda gaf de stap van Honda om te gaan voor elektrisch rijden duidelijker aan. Volgens hem is waterstof de volgende technologie, maar is het nu tijd voor elektrisch rijden.

Opvallend genoeg zijn het BMW, Toyota en Hyundai die wel inzetten op waterstof auto's. Maar... Er is nog geen oplossing gevonden voor het op grote schaal groen produceren van waterstof. Zolang dat niet lukt, is overstappen op waterstof vanuit milieu oogpunt gezien geen oplossing.

Hoe dan ook is op de korte termijn de elektrische auto de toekomst. Ik denk dat op lange termijn de waterstof auto een gegeven is. Immers kunnen we de batterijen voor de elektrische auto's niet blijven maken als iedereen elektrisch gaat rijden.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Geschiedenis cijfers (Tom Lassing)

15/03 8:25

In 1635 was de bevolking van Nederland één tiende ten opzichte van nu. Nederland had toen wel een iets andere vorm, maar toch verklaart het goed waarom onze historische stadskernen zo klein zijn.

Toen België in 1830 los ging van Nederland, woonden er bijna dubbel zo veel mensen in het nieuwe België ten opzichte van wat er achter bleef in Nederland. Het is niet zo gek dat tot de Eerste Wereldoorlog stemmen in België op bleven gaan om delen van Nederland simpelweg op Nederland te veroveren.

De omslag kwam na de Eerste Wereldoorlog. Nederland was vanaf dat moment economisch sterker en in Nederland kwam er de strijd tussen de geloven van boven en onder de rivieren. Iedereen in Nederland werd door hun kerk opgeroepen 'voor het behoud van het geloof' veel kinderen te krijgen om zo die enge anders gelovigen binnen Nederland de baas te blijven. Gezinnen met meer dan tien overlevende kinderen waren het gevolg en waar in 1730 een de landen Zweden, Portugal, Ierland, Venetië en Beieren meer inwoners hadden dan Nederland, werd dat in de periode tussen de twee Wereldoorlogen even aangepast.

Overigens is het opmerkelijk dat in 1785 Nederland één van de kleinste bevolkingen in Europa had. In dat jaar schreef Adam Smith zijn "The wealth of nations" en hij gaf aan dat Nederland indertijd het meest welvarende land in de wereld was. Het opmerkelijke is dat we toen dus ook een serieus kleine bevolking hadden. Het land was militair gezien dan ook geen partij voor Frankrijk dat kort daarna de situatie voor Nederland fors verslechterde. Na het Franse vertrek was er de Oranje staatsgreep en de daarop volgende centraal geleide economie van de Oranjes. Pas na de Tweede Wereldoorlog werd Nederland weer welvarend. Pas toen werd de ijzeren greep van de Oranjes op de Nederlandse economie voor een flink deel afgeschaft.

Het zou goed zijn als we de economische schade, veroorzaakt door het economische beleid van de Oranjes, eens serieus in kaart zouden brengen. Dit zou een mooi afstudeer project kunnen worden voor een economiestudent met ballen. De Oranjes zijn immers nog altijd een factor van betekenis en een onderzoek naar de economische schade door de familie kan natuurlijk wel gevolgen voor de afstuderende student hebben.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd