Beursbox Nieuwsbrief De crash komt er aan

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De crash komt er aan
Date: March 12th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 12 maart 2021
 
 

AEX 683,71 Dow 32.550 USD 1,194 Btc 47.606 Goud 1,710.2

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte met crypto's uitvoeren. Een portefeuille x 10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorige jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

12/03 7:00

Een zéér veelbelovend aandeel waarmee je enorm gaat profiteren van de nog maar net begonnen supercycle in grondstoffen.

Door ervaren mijnbouw experts opgericht bedrijf richt zich specifiek op grondstoffen die het allermeest profiteren van de groene revolutie. 

Investeert in 's werelds meest veelbelovende gronstofmijnen, waarna het royalty's ontvangt gedurende de gehele levensduur van die mijnen.

Dit bedrijf timmert hard aan de weg. Sluit gemiddeld iedere maand een nieuwe deal. 

Wij berekenden van slechts één project wat de toekomstige royalty-inkomsten zullen zijn. Alléén op basis daarvan is het koerspotentieel al enorm.

Als je dan bedenkt dat dit bedrijf nóg 16 veelbelovende projecten heeft én gemiddeld iedere maand een nieuwe deal sluit, dan weet je genoeg. Dit aandeel heeft mega koerspotentieel!

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een snel groeiend bedrijf dat enkele zeer goed werkende medicijnen verkoopt in de VS.

Medicijnen die door medisch specialisten als de besten in hun categorie worden aangemerkt. En dat is goed te merken aan de omzet!

Die steeg van $16 miljoen in 2016 naar een $156 miljoen in 2020. En zal komend jaar verder stijgen naar $225 miljoen. Winst stijgt dit jaar met maar liefst 90% en zal komend jaar met nog eens 76% stijgen.

Deze groeiparel koop je nu voor slechts 6 keer de voor komend jaar verwachte winst. Een absolute spotprijs!

Koers moet binnen een jaar met 200% omhoog om dit aandeel als een béétje normaal gewaardeerd te kunnen beschouwen.

En als klap op de vuurpijl een...

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/03 7:17

  • Het 1,9 biljoen stimulatiepakket is eindelijk door Biden getekend. Eindelijk gaat er serieus steungeld naar de Amerikaanse bevolking. Ook worden nu huiseigenaren gecompenseerd voor huren die niet betaald werden. Het is een mooi pakket geworden waar helaas voor de arme Amerikanen de 15 dollar minimumloon wetgeving niet in zit. De Republikeinen vinden dat te ver gaan. Je begrijpt niet dat die partij nog stemmen weet te trekken, OOK bij mensen die rechtstreeks slachtoffer van hun afbraakpolitiek zijn. Overigens stemde geen enkele Republikein voor het steunpakket.
  • Het steunplan van Biden bevat overigens ook die belastingverhogingen. Daarmee moet dan 60 miljard dollar teruggehaald gaan worden. Het gaat om belastingen voor de superrijken. Bijvoorbeeld werknemers die meer dan 1 miljoen per jaar verdienen. De werkgever moet dan een hogere loonbelasting gaan afdragen. Doel is het gat tussen de rijksten en de armsten iets te verkleinen.
  • Achmea heeft een iets beter 2020 an2019 gedraaid. Het operationele resultaat steeg 15%. Premie inkomsten stegen van 20 miljard, maar 20,2 miljard.
  • Beter Bed zal over 2020 geen dividend gaan uitkeren. Het bedrijf maakte in 2020 wel weer 7,9 miljoen winst. In 2019 werd nog 4,2 miljoen verlies gerapporteerd.
  • Alibaba dreigt in China een enorme boete te krijgen. Het bedrijf zou retailers te veel onder druk zetten. Mogelijk wordt de boete meer dan een miljard dollar en het zou daarmee de grootste boete ooit opgelegd in China gaan worden.
  • Ahold Delhaize heeft duurzame obligaties uitgezet. Ze geven een rente van 0,375%. Het opgehaalde geld gaat in duurzame projecten ingezet worden. Ze hebben 600 miljoen euro opgehaald... U las het goed, tegen een 0,375% rente!

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

De crash komt er aan (Tom Lassing)

12/03 7:36

De aankomende tijd zult u van werkelijk alle analisten iets horen, zien of lezen over de komende crash.

De reden is meervoudig.

De belangrijkste is dat iedere analist er stiekem op hoopt dat zijn of haar analyse spot on is.

Ben je namelijk degene die 'precies' de juiste timing heeft, dan kan je dat wereldberoemd maken. Jarenlang wordt je dan in praatprogramma's uitgenodigd want je was die briljante strateeg die precies op de top de bel liet afgaan.

Mevrouw Cohen van Goldman Sachs was de gelukkige in 2000.

Daarvoor en daarna heeft ze niets spraakmakends meer gedaan, maar zeker tien jaar lang was ze degene die het toch maar even goed gezien had.

Een andere reden is dat de crash voorspellen aandacht geeft. Iedereen wil het lezen. Wanneer komt die crash, want moet ik doen!

Het is als een ongeluk op straat. Het is ramptoerisme, maar het is bijzonder succesvol want het heeft een enorme aantrekkingskracht.

Het feit is, de crash komt er aan. Het is zonneklaar. Maar ik verwacht zelf die crash niet voor de zomer. Daarom loopt de x 10 portefeuille uitdaging dan ook tot 1 augustus. 

Wij gaan er op inspelen
 
 
 

Jarenlang probeer ik het ze bij te brengen (Tom Lassing)

12/03 7:55

Mijn eigen kinderen heb ik altijd proberen te interesseren voor ondernemen, beleggen en investeren en eindelijk valt bij hen als jonge twintigers het kwartje voor wat betreft deze onderwerpen.

Mijn zoon is nu actief met Daytrading en doet nu mee met de x10 challenge. Hij had drie weken geleden de briljante zet gedaan om het aandeel RIOT echt op de top te verkopen. Ouch, dat doet mij zeer. Dat idee had ik moeten hebben... Wel bleef hij bewust zitten in het aandeel Gamestop... Ook daar heeft hij uiteindelijk een mooie winst weten te halen.

Mijn oudste dochter doet als financierder mee met mijn huizenproject in Detroit, alwaar ik dertig huurhuizen bezit.

En mijn jongste dochter is na een paar gesprekken zo ver gekomen dat ze nu de volledige cursus beleggen bij collega Harm van Wijk volgt.

Ik ben daar heel blij mee, want Harm kan dat goed uitleggen en zijn pakket is ook heel volledig en degelijk.

Sommige dingen kan je je eigen kinderen niet leren, dat moeten ze gewoon van anderen horen om het dan aan te nemen.

Daarom zijn scholen waarschijnlijk ook uitgevonden.

Mijn jongste dochter heeft samen met haar vriend een catering bedrijf en dat bedrijf ligt nu vrijwel stil. Ze hebben al pakketjes rondgebracht, bloemen rondgebracht, op kinderen opgepast, en nu was het of gaan poetsen, of een cursus beleggen gaan volgen... Gelukkig koos ze voor het laatste. Ik ga haar helpen een website op te zetten, want de ervaring die ze nu opdoet kan ze gaan delen met haar leeftijdsgenoten.

Lees verder over de cursus
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij komende week twee keer gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

Nieuwe records voor grote indices (Tom Lassing)

12/03 8:25

Gisteren werden voor zowel de Dow Jones als de S&P 500 nieuwe records opgetekend.

De beurzen stegen over een breed vlak en dit keer was de Nasdaq de afgetekende winnaar.

Na enkele weken angst is nu gretigheid weer de emotie die de boventoon voert.

Het is raar dat emoties zo snel kunnen veranderen.

Ooit schreef Bob Prechter een tweeluik over de sentiment kip en ei.

Wat is er eerst, het herstel van de economie, of het herstel van de beurskoersen?

Loopt de beurs voor, of loopt de economie achter?

Hij wist hard te maken dat we in de kranten en op TV steeds de verkeerde argumenten horen over waarom koersen dalen of stijgen.

De tweeluik Socionomics zou eigenlijk een standaardwerk voor beleggers moeten zijn, maar het heeft nooit de erkenning gekregen die het wat mij betreft wel zou moeten hebben. Dat is jammer en daar doen beleggers zichzelf te kort mee. Via deze link is er meer over te vinden. (Het is even zoeken)

Naar mijn video kanaal
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd