Beursbox Nieuwsbrief Vastgoed webinar 14 april 20:00 uur

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vastgoed webinar 14 april 20:00 uur
Date: April 12th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 12 april 2021
 
 

AEX 713,36 Dow 33.567 USD 1,189 Btc 50.612 Goud 1,738.47

 
 

Uranium, de sector voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Een uitzonderlijke situatie! (Jack Hoogland)

12/04 7:00

Dinsdag vertelde ik u al over de enorme hoeveelheden grondstoffen die nodig zijn om alle klimaatdoelstellingen te halen.

De tweet hieronder vat de zéér uitzonderlijke situatie voor koper perfect samen. Het jarenlange gebrek aan investeringen in nieuwe kopermijnen botst nu keihard met de snel stijgende vraag.

Het citaat hieronder maakt de situatie nóg duidelijker. Het jaarlijkse tekort aan koper loopt op tot maar liefst 4,7 miljoen ton (4.700.000.000 kilo) in 2030.

En als er niet snel nieuwe kopermijnen worden gebouwd, zal het tekort na 2030 oplopen tot zelfs 10 miljoen ton per jaar.

Er zou dus vandáág $100 miljard moeten worden geïnvesteerd om vraag en aanbod na 2030 weer in balans te brengen. Want een kopermijn bouwen neemt 10 tot zelfs 14 jaar in beslag.

Het tekort aan koper stijgt de komende jaren naar gigantische hoogte.

Dit leidt tot enorme prijsstijgingen, explosief stijgende winsten voor koperproducenten en nóg explosiever stijgende koersen!

Vorige week vertelde ik u al over het spotgoedkope aandeel van een grote grondstoffenproducent die zich vooral richt op koper en nikkel.

Daarnaast selecteerden we...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/04 7:17

 • Ik heb vorige week mijn eerste aankoop van zilver bij Goud999 gedaan en maakte er een video van. Zo zie je hoe of dat het werkt! Kijk hier
 • Bitcoin kwam zaterdag weer (ver) boven de 50.000 euro per bitcoin.
 • Ik heb nu zelf meer dan 26.000 euro aan uitgezette leningen bij Neo Finance. Het zijn 1090 leningen. Dat wil zeggen dat ik 23,90 per lening uit heb staan. Lees meer op deze site.
 • Coolblue stelt haar beursgang tot in het najaar uit. Als van uitstel maar geen afstel komt!
 • Alibaba heeft in China de hoogste boete ooit voor een bedrijf gekregen. Het is een boete van 2,8 miljard dollar geworden. Het aandeel ging daarop 8% hoger.
 • De overeenkomst door bemiddeling tussen twee Zuid Koreaanse batterijen makers voor elektrische auto's is een goede zaak voor de VS. Beide bedrijven mogen nu een fabriek in de VS plaatsen. Met de overeenkomst tussen de twee bedrijven kan een investering in de VS doorgang gaan vinden.
 • De vaccinaties met Chinese vaccins zijn niet erg effectief is na onderzoek gebleken. In China mag alleen gevaccineerd worden met Chinese vaccins.
 • Er gaan geruchten dat Macrosoft Nuance voor 16 miljard wil overnemen. Dat zou een premie van 23% over de koers van afgelopen vrijdag inhouden.
 • Een Coronavirus variant gevonden in Zuid Korea kan door de bescherming van het Pfizer/BioNTech vaccin heen breken.
 • In de VS hetzelfde vastgoed probleem als hier in Nederland: Te weinig huizen en daarom bieding oorlogen bij de kopers.
 • Vastgoedwebinar Matching Capital. Woensdagavond 20:00 uur. Kijk hier

x10 challenge nieuwsbrief
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Ondernemerschap (Tom Lassing)

12/04 7:35

Zoals u weet, ben ik actief als woningverhuurder in Detroit. Om dat te kunnen worden, moet je echter eerst woningkoper en daarna woning renovator worden. Pas daarna kan je verhuurder worden. In feite zijn dat drie verschillende beroepen waar je je in begeeft.

Het is dus minder makkelijk dan je zo op het eerste gezicht denkt.

Het vergt van mij als ondernemer de nodige kennis en eigenschappen, maar vooral ook netwerken.

De realiteit is namelijk dat je niet alles zelf kan en alles zelf weet.

Er komt zo veel bij kijken, dat moet je wel in samenwerking met anderen doen. Deels door inkopen, maar deels ook door het aangaan van relaties waarbij je gaat samenwerken of waarbij je soms vraagt en soms geeft.

Hoe dan ook moet je als ondernemer van alle markten thuis zijn.

Als jij dus (vastgoed) ondernemer wilt worden, realiseer je dan dat je niet alles in één keer kan.

Ik had al jaren huis projecten gedaan, waarbij ik per keer 1 huis bezat. Soms als initiatiefnemer, soms als deelnemer. Soms als deel investeerder, soms als volledig eigenaar. Hoe dan ook, ik had al acht jaar ervaring opgedaan in de nodige deelmarkten alvorens ik in Detroit mijn portefeuille aan huizen opbouwde.

Geef jezelf als ondernemer die tijd en die ruimte. Niet alles lukt in één keer en ervaring doe je op door te doen, niet door aan de zijlijn te blijven staan.

Dus wat je ook wilt... Doe het! Leg jezelf de druk op door het te proberen. Wet echter dat je zelf ook moet groeien, net als je netwerk. Leg jezelf dus wel een druk op, maar overdrijf het niet.

Succesverhaal.nl
 
 
 

Beleggen met behulp van Technische Analyse (Tom Lassing)

12/04 7:48

Ik heb recent een video gemaakt over een simpele manier om met behulp van Technische Analyse meer structuur in je beleggingen te brengen.

In de video laat ik zien hoe twee zaken je enorm tot hulp kunnen zijn. Namelijk gaps en toppen en dalen in de grafiek.

Die twee zaken gebruiken kunnen je al veel hulp bieden. Namelijk instapmomenten en ook stoploss niveaus.

Het voorkomt niet dat je verliezen oploopt. Het voorkomt echter wel dat je winsten klein zijn en je verliezen groot.

Je kan de video hier vinden
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Vier nieuwe vastgoed projecten om in deel te nemen! De laatste maanden zijn deze projecten snel gevuld en volkomen terecht. Bij Matching Capital mislukte nog nooit een project. De selectie aan de poort is heel streng en dat is een succesformule gebleken!

Woensdag 14 april om 20:00 uur een gratis webinar met verdere uitleg.

Kijk hier
 
 
 

Zwarte ondernemers in Detroit (Tom Lassing)

12/04 8:12

Er is één ding in Detroit zwaar ondervertegenwoordigd. Dat is het aantal legale zwarte ondernemers in Detroit. Ruim 80% van de bevolking in Detroit is zwart en slechts een heel klein deel van de ondernemers is dat ook. De meeste ondernemers zijn, net als ik... blank of ze zijn van Aziatische komaf.

De reden is simpelweg het feit dat de Amerikaanse samenleving de zwarte bevolking stelselmatig achterstelt.

Dat begint al vroeg. Het begint namelijk al met de kleuterschool en gaat door tot en met de universiteiten.

In de VS moet je naar de school in het district waar je woont. Arme districten hebben arme scholen. Arme scholen zijn over het algemeen ook heel slechte scholen.

Kortom, als je in een arme wijk woont, dan begin je al met een enorme achterstand. Je krijgt namelijk erbarmelijke scholing. Dus de kans op criminaliteit en werkloosheid neemt toe en je kans op verdere studie neemt af. Daarmee is het racisme in de VS geïnstitutionaliseerd.

Het is niet makkelijk om als zwarte inwoner van Detroit te ontsnappen aan die dalende spiraal.

Heel af en toe lukt dat en zo werd recent bekend dat voor het eerst sinds 2014 een groentewinkel met een zwarte eigenaar in Detroit gaat worden geopend. Het kwam tot stand door crowdfunding, want het benodigde geld was er oorspronkelijk niet.

Het voordeel van een groentewinkel in de wijk is het feit dat de winkel gezond voedsel verkoopt. Dat is in die wijk verder nergens te krijgen. Het is overal fastfood en daarmee eet de zwarte bevolking dus ook nog eens heel ongezond, hetgeen hun algehele gezondheid ook geen goed doet.

Het probleem van een groentewinkel is het feit dat er bijna geen geld mee te verdienen is. De marges zijn flinterdun. Een lening bij de bank was daarmee ook onmogelijk. Gelukkig bood crowdfunding uitkomst.

De winkel gaat deze zomer open.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd