Beursbox Nieuwsbrief Castor Maritime eens nader bekeken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Castor Maritime eens nader bekeken
Date: July 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 15 juli 2021
 
 

AEX 744,95 Dow 34.759 USD 1,183 Btc 28.093 Goud 1,827.69

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige, veilige en interessante manier om met een laag risico een fantastisch rendement te maken? Kijk eens serieus naar de investerings mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu ruim 34.000 euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/07 6:30

  • Gisteren is de prijs voor olie flink gedaald, terwijl de prijs voor goud juist meer dan 1% wist te stijgen. De beurzen sloten de dag verdeeld.
  • De consumentenproducten toezichthouder in de VS eist van Amazon dat het bedrijf honderdduizenden gevaarlijke producten terughaalt. Deze producten zijn via het netwerk verkocht aan consumenten, maar vormen een gezondheidsrisico. Het betreft onder meer 400.000 haardrogers zonder bescherming tegen een schok.
  • Ooit de grootste olieraffinaderij in de VS en nu een faillissementsaanvraag na enkele lekkages die het bedrijf de kop kosten. Vanwege die aanhoudende lekkages is de raffinaderij nu onder dwang gesloten en daarop volgde de faillissementsaanvraag. In de Trump jaren hebben sommige oliebedrijven er in de VS een puinhoop van gemaakt. Er was immers toch geen toezicht. Dat is nu anders en dat heeft een enorme impact.
  • Cathie Wood is van mening dat Chinese Tech aandelen vlak voor een waarderingsherijking staan en dus fors in waarde kunnen dalen. Ze heeft dan ook haar Chinese tech aandelen verkocht. Het gaat onder meer om aandelen Tencent
  • De ECB begint een onderzoek naar een digitale munt. Deze zou er dan op zijn vroegst over vijf jaar kunnen zijn.
  • Ierland lijkt toch bereid haar vennootschapsbelasting te willen verhogen. Het tarief is er nu 12,5%. De OESO wil een wereldwijde basis van 15% hebben. De Ieren leken eerst niet bereid daarin mee te gaan, maar voelden dat andere landen dan ineens niet zo vriendelijk meer waren richting Ierland. Het land kan vanwege de Brexit wel wat sympathie gebruiken en dus lijken ze nu wel bereid naar 15% te willen gaan.

Mijn visie op goud
 
 
 

N26 geeft 100 euro bonus (Tom Lassing)

15/07 6:49

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Waarom ben ik zo'n fan van N26?

Niet vanwege deze bonus, want dat is vorige week pas ingegaan.

Ik heb deze rekening al meer dan een jaar omdat het gewoon goed werkt. Toen ABNAMRO me in de kou liet staan, kon ik nog wel werken met N26.

Ik ben nu actief aan het overstappen van ABNAMRO naar N26. Dat voor zowel de bankrekening als de credit/debet card.

Vanwege mijn vastgoed in de VS heb ik geen credit meer bij ABNAMRO / ICS en moet ik daar ook al werken met debet cards. In dat opzicht is de debet card van N26 alleen maar makkelijker omdat deze rechtstreeks aan de rekening gekoppeld is.

Bij ABNAMRO / ICS moet ik nu apart op de debet card geld storten.

Heb jij interesse in die 50 euro bonus, klik dan op deze link en open nu je N26 rekening

Klik hier voor meer info
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Wat is Castor Maritime? (Tom Lassing)

15/07 7:14

Castor Maritime (CTRM) is een beursgenoteerde onderneming met slechts één medewerker. Die ene medewerker is zowel CEO als CFO.

Het bedrijf heeft 21 schepen in haar bezit... zegt ze. Maar is dat ook zo?

Hoe kan je 21 schepen in de vaart houden met maar één medewerker?

Hoe is dit geregeld en wie gaat er lopen met de winsten?


Het blijkt naar verluidt dat de eigenaar en enige medewerker van Castor Maritime een zus heeft. Die zus heeft ook een bedrijf en hoe toevallig... Ze gebruikt dezelfde 21 schepen.

Is dat raar, of is dat strak en effectief geregeld?


Eerst de winst. In het eerste kwartaal maakte het bedrijf voor het eerst netto winst. Namelijk 1,1 miljoen winst hetgeen neerkomt op 0,02 per aandeel.

Maar hoe kom je dan aan 1,1 miljoen winst?

Het kwam voort uit 7 miljoen bruto omzet.

Hoe is dat berekend... 

Lees verder
 
 
 

Oplopende inflatie (Tom Lassing)

15/07 7:28

Vooral autoprijzen lopen in de VS flink op. Tweede hands auto's maar zeker ook nieuwe auto's zijn flink in prijs aan het stijgen. Nu koopt niet iedereen nu een nieuwe auto, dus hoeveel pijn heb je er van. Aan de andere kant lopen ook de kosten voor voedsel flink op en daar heeft wel iedereen last van, en met name de lagere inkomens voelen dat.

Inflatie maakt dat sparen niet interessant is. Immers wordt je spaargeld dan ieder jaar flink minder waard. Op dit moment is het netto een daling van tenminste 5% en mogelijk tot wel 7,5% aan koopkracht dat Amerikaanse spaarders verliezen.

Dat is heftig.

De vraag is dan of dit tijdelijk of structureel is. De FED houdt het op tijdelijk. Immers, dan hoef je er niets aan te doen.

Maar als het niet tijdelijk blijkt te zijn, dan doet de FED nu te weinig om het tegen te gaan.

Wat kan de FED echter nog doen?

De rente is al heel erg laag. Met de enorme staatsschulden kan je maar niet zo maar de rente flink verhogen.

De hoeveelheid geld neemt in de VS ook op een gigantische schaal toe. Ook daar weinig ruimte.

In feite rest ze weinig meer dan propaganda en hopen dat het plebs die propaganda blijft geloven zodat ze elkaar voor de gek blijven houden.

De keizer heeft geen kleren aan, maar zolang niemand er wat van zegt is er weinig aan de hand...

Koop hier goud
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft! Ik heb er nu zelf al mijn goud en zilver ondergebracht.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Brexit is een enorm succes (Tom Lassing)

15/07 7:57

Het aantal beschikbare banen is in het VK enorm toegenomen. Vooral in de landbouw, maar ook in het vervoer is er nu werk zat.

Er hoeft dus geen werkloosheid meer in het VK te zijn en dat is volledig te danken aan de Brexit.

Hoe komt het eigenlijk?

Belangrijkste reden is dat de banenpikkers uit Oost Europa voor een fors deel verdwenen zijn. Al die mooie banen die deze mensen innamen zijn dus nu beschikbaar voor de eigen bevolking van het VK.

Vooral in de landbouw is er nu veel werk. Er hebben al wel wat Britten op gereageerd, maar ALS ze de baan al namen, was het bijna altijd na één dag al gedaan. Tegen zo'n laag loon zo hard moeten werken, dat willen de Britten niet. Daarbij zijn die banen vaak ver van huis. Je moet er dus in caravans of andere slechte huisvesting overnachten.

Hetzelfde geldt voor veel andere laagbetaalde banen. De Britten hebben er geen trek in.

Er is dus nu écht werk zat.

Landbouwproductie verrot nu op het land en dat wat wel van het land gehaald wordt, ligt soms te verrotten in magazijnen, want ook vrachtwagenchauffeurs zijn er te weinig.

Kortom, een enorm succes.

Zo snel is de werkgelegenheid nog nooit toegenomen in het VK.

Een oplossing is er niet, want het vrije verkeer met de EU is er niet meer.

Het is dus nu zo makkelijk niet meer om Polen, Roemenen en Bulgaren in het VK te krijgen.

De grote angst die de Britten is aangepraat richting al die buitenlanders bijt ze nu in de voeten.

Al die banen stelende buitenlanders hielden de economie gaande. Iets dat verwende Britten nu dus niet lukt.

Je moet daarbij weten dat boeren over het algemeen voor de Brexit waren. Ze hebben die ellende dus gewoon aan zichzelf te danken.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd