Beursbox Nieuwsbrief Koopjesjagen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Koopjesjagen
Date: October 7th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 7 oktober 2021
 
 

AEX 761,22 Dow 34.408 USD 1,155 Btc 47.416 Goud 1,757.7

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Koop hier je crypto's

Een simpele en goed begrijpbare opzet met enkele van de meest verhandelde crypto's beschikbaar. Klik hier

(Had ook vorige week maar gekocht...) 

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/10 7:00

  • In Texas is de abortuswet opgeschort. Een federale rechter heeft aangegeven dat hij er bezwaar tegen heeft.
  • In Nederland is de rechter in kort geding akkoord gegaan met de QR pas. Dit is een belangrijk moment. Dit kan namelijk de opstap worden naar veel verdergaande maatregelen, ook niet gerelateerd aan Corona. Denk aan cash geld en het afschaffen van het paspoort omdat de QR code die taken over gaat nemen. De QR code kan namelijk veel meer over je vastleggen. Bijvoorbeeld je bezittingen en medisch dossier. Allemaal zaken die 'makkelijk' voor overheid en hulpverleners zijn, dus waarom niet? Je moet het als overheid slechts goed 'verkopen', dan kan met argumenten, of met angst
  • Gisteren zware dalingen voor uranium aandelen. In mijn ogen een mooi koopmoment. Ik maakte er gisteren een video over,
  • Gaat de VS 18 oktober enorm in de problemen komen? Als het niet lukt om het schuldenplafond te verhogen, dan stoppen op 18 oktober OOK de betalingen aan de Amerikaanse soldaten. Hoe ver durven de republikeinen te gaan, mede omdat het HUN maatregelen zijn die tot dit probleem geleid hebben. Het gaat immers om betalingen voor het beleid van de vorige president.
  • Een opvallende verhuizing. Het hedge fund van Cathie Wood gaat verhuizen van New York naar Florida. Cathie Wood wordt in New York met de nek aangekeken omdat ze een succesvolle vrouw in een mannenwereld is. De verhuizing is dus zo onlogisch niet. Ze heeft New York niet nodig. Cathie heeft overigens ter waarde van 270 miljoen dollar Tesla aandelen verkocht. Geen slechte zaak, ze maakte er veel winst op.
  • Ook in de VS zorg rondom de bevoorrading van winkels rondom kerst. Het gaat namelijk nu al fout in de aanvoer. Dat probleem lijkt alleen maar groter te worden. Het probleem is er ook in het VK EN in Nederland.

Mijn visie op goud
 
 
 

Here's What Really Sets Interest Rates (Not Central Banks) (Elliott Wave International (EWI))

07/10 7:15

See "powerful evidence that the Fed is not in control of interest rates"

Most everyone is familiar with the phrase: "Keep your eye on the ball," which of course means -- focus on what really matters.

Those who seek clues about the direction of interest rates believe the "ball" is their nation's central bank.

For example, in the U.S., Federal Reserve announcements are the subject of countless financial headlines, like this one from Sept. 22 (Reuters):

Fed signals bond-buying taper coming 'soon,' rate hike next year

The assumption in most of these headlines is that the central bank determines the direction of rates.

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Uranium raakt in beeld (Tom Lassing)

07/10 7:25

Voor ons heel misschien gek, maar het merendeeel van de beleggers en de beleggerswereld heeft nog niet in de smiezen dat uranium hot is.

Ik zie nu eindelijk wat grotere publicaties melding maken van de 'opmerkelijke' stijging van de uraniumprijs.

Deze sector is zo enorm lang oninteressant geweest, dat er echt totaal geen aandacht meer voor was.

Als nu de grote beleggingsbladen het beginnen te noemen, dan kan dat ook voor de nodige aandelen gevolgen gaan hebben.

Maar, het wordt geen rechte lijn naar boven. De crisis in die sector heeft zo lang aangehouden dat het vertrouwen in een goede afloop van een belegging rustig opgebouwd moet worden. Dat zal dus gepaard gaan met snelle winstnames door beleggers die wel snel winst willen, maar niet het vertrouwen hebben in een lange termijn stijging van de aandelen. We zagen dat gisteren, waarbij deze aandelen enorme koersdreunen kregen.

Met horten en stoten omhoog zal het dus worden en dát zagen we de afgelopen maanden al genoeg.

Kijk mijn video van gisteren
 
 
 

Koopjesjagen bij Neo Finance (Tom Lassing)

07/10 7:46

Gisteren waren er op een gegeven moment geen nieuwe leningen meer in de actuele markt. Ik ben toen gaan kijken in de Secundaire Markt.

Waar ik naar zocht was het volgende:

Ik zocht leningen waarop achterstand was ontstaan die al enige tijd in de Secundaire Markt te koop staan EN waarop recent door de leningnemer een afbetaling is gedaan.

Die leningen kocht ik als er een interessante korting op werd gegeven.

Zo kocht ik leningen met tussen de 15% en 50% korting.

Het mooie is, de leningnemer geeft met de recente betaling aan dat er de wil is om te betalen. De korting maakt dat het potentiële rendement op dat geld enorm is.

Een lening met 22% rente en dan met 30% korting kopen is in mijn ogen dan heel interessant. Het is even zoeken en soms doe je het voor een lening van slechts 10 euro, maar wie het kleine niet eert...

Meer info
 
 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

29 oktober seminar Daytrading (Tom Lassing)

07/10 8:12

Nooit meer zorgen over wat de beurs morgen doet. Dát is het grote voordeel van daytrading. ALS de beurs maar beweegt, welke kant op boeit niet. Iedere beweging is goed.

De software helpt je met het vinden van het juiste instapmoment en je kan je uitstap geheel automatiseren. Dus inzetten die trade en binnen 20 minuten is de zaak beklonken en is de positie afgerond.

Voor veel startende beleggers een betere opzet dan aandelen kopen en dan afhankelijk worden van het on(be)grijpbare beurssentiment.

Op 29 oktober komen Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte uitleggen hoe het in elkaar steekt en hoe ook u met discipline en zonder zorgen kunt gaan daytraden.

Kijk voor meer informatie op deze site

Het is pas de tweede bijeenkomst in 2021, dus wees er snel bij. Er kunnen maximaal 15 aanwezigen zijn.

We houden het bewust kleinschalig.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd