Beursbox Nieuwsbrief Wat is de Moving Average?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat is de Moving Average?
Date: December 3rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 3 december 2021
 
 

AEX 790,7 Dow 34.022 USD 1,131 Btc 50.423 Goud 1,776.03

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou!Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Wereldwijde tsunami op komst! (Jack Hoogland)

03/12 7:00

Deze week zagen we goudaandelen én uraniumaandelen stevig dalen als gevolg van algehele nervositeit over Omikron en de versnelde tapering door de Federal Reserve.

Dit terwijl beide factoren geen enkele invloed hebben op toekomstige vraag en aanbod van uranium, en juist positief zijn voor goud. 

Deze paniekerige situatie voelt als een light versie van maart 2020 en geeft ons daarom een ideale, en misschien wel laatste kans.

Om (bij) te kopen tijdens een puur door sentiment veroorzaakte koersdip.

Toen ik afgelopen weekend onderstaand plaatje tegenkwam, moest ik gelijk aan uranium denken. 

We zien hier de qua bevolking grootste tien landen ter wereld.

De negen grootste landen ter wereld (56% van wereldbevolking) investeren al (fors) in kernenergie en/of hebben aangekondigd dat te gaan doen.

Waarbij China uiteraard de kroon spant. Want China gaat de komende 15 jaar maar liefst 150 nieuwe kernreactoren bouwen. Meer dan de hele wereld in de afgelopen 35 jaar heeft gebouwd.

Alléén China's plannen zijn al genoeg voor een stevige bull markt in uranium! 

Daar bovenop komen dan nog de andere in het plaatje vermelde landen die bij de top-9 ter wereld horen. 

En dáár bovenop hebben onderstaande landen de afgelopen maanden officieel aangekondigd dat ze (meer) in kernenergie gaan investeren:

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/12 7:16

  • De site van Boudewijn Rooseboom is ook via deze link te bereiken. Kijk hier nog even de video!
  • Square krijgt een nieuwe naam. Het wordt Block. De ticker blijft echter SQ.
  • Beleggers die bij InterActive Brokers beleggen moeten meer rente over beleggen op margin gaan betalen. De rente gaat gemiddeld met een procent omhoog. Het percentage verschilt per valuta. De dollar en bedragen onder de 100.000 stijgt het meest, namelijk 1,5%. Ik raad overigens met klem af om op margin te beleggen.
  • De Chinese taxidienst Didi gaat haar Amerikaanse beursnotering schrappen. Het aandeel is pas zes maanden in de VS genoteerd. Ik verwacht dat deze trend van vertrekkende Chinese bedrijven nog sterker gaat worden. China wil haar eigen beurzen sterker maken en daarom liever geen noteringen meer bij de grote concurrent zien.
  • Nvidia mag van de Amerikaanse toezichthouder concurrent ARM niet overnemen. Er zou een te dominerende onderneming door ontstaan.
  • Tony's Chocolonely stopt met de bouw van een eigen fabriek in Zaandam. Men heeft besloten de strategie te wijzigen en zich meer op het buitenland te richten. De verandering komt vanwege de Corona crisis die het project steeds onzekerder maakte. Je wil als bedrijf niet afhankelijk zijn van bezoekers die al dan niet mogen komen.
  • Eerste kamerlid Paul Frentrop van FvD heeft aangegeven gevaccineerd te zijn. Daar doen de andere partijen in de Eerste Kamer heel spastisch over, maar gezien zijn leeftijd en gewicht een heel verstandige keuze. Het zou ook politici sieren om serieus om te gaan met dit onderwerp en je te onthouden van smerige politieke spelletjes rondom zaken die in feite privé zijn. Ik moet Paul Frentrop complementeren met zijn eerlijkheid en openheid. Hij is verstandiger dan niet alleen zijn partijvoorzitter, maar ook dan de clowns van de andere partijen in de Eerste Kamer.
  • In de VS is de vraag naar kerstmannen met 121% gestegen. Het aanbod is echter 10% gedaald. Waarop zien we daar geen groei in het aanbod? Het antwoord is even logisch als schokkend... Afgelopen jaar zijn heel veel hulpkerstmannen overleden. Zo veel zelfs dat ze niet eens volledig aangevuld konden worden door nieuwe instroom.

Meer info over Crypto index beleggen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

De groeiende Amerikaanse economie (Tom Lassing)

03/12 7:49

Gisteren constateerde ik al dat de Amerikaanse economie nog altijd groeit. Ik heb toen niet uitgediept waarom die groei er is.

Dat wil ik nu wel doen.

Hoe kan het dat we crisismaatregel op crisismaatregel zien en de Amerikaanse economie gewoon blijft groeien?

De reden is heel simpel... omdat consumenten geld hebben.

Ik ben geen voorstander van geldcreatie, maar het is nu wel de reden van de Amerikaanse economische groei. De afgelopen anderhalf jaar heeft de Amerikaanse overheid enorme bedragen aan de inwoners gegeven. Geld was nooit een gebrek aan.

Hierdoor konden consumenten blijven wonen waar ze wonen, maar konden ze ook blijven consumeren.

In de VS draait de economie op de consumerende bevolking.

In 2008 werden de banken gefinancierd en kreeg de bevolking te maken met tekorten en crisis.

In 2020 werd gekozen voor een maatregel waarbij hulpgeld ook echt in handen van de consumenten kwam en het gevolg was een enorme economische opleving, daar waar een economische crisis eigenlijk de meest logische gang van zaken was.

De enige reden waarom de economie niet helemaal uit de startblokken schiet, is het feit dat oplevend racisme veel vakmensen uit Midden Amerika weggejaagd heeft. Hierdoor zijn er nu ook veel onvervulde vacatures die op hun beurt de economische groei beperken. Onbedoeld misschien zelfs economisch gezien een goede zaak, want een wegrennende economie was ook niet goed geweest.

 
 

Wat is de Moving Average? (Tom Lassing)

03/12 8:03

Gisteren heb ik even een video gemaakt over wat een Moving Average in de Technische Analyse nu eigenlijk is en wat de voordelen en nadelen van die Technische Analyse indicator zijn.

In de video laat ik ook zien hoe je bij Finance Yahoo nog heel veel meer indicatoren kan vinden en hoe je kan kijken hoe die ook voor jou kunnen werken.

Er is immers geen "beste" manier die voor iedereen hetzelfde werkt. Iedere belegger is anders en daarom heeft iedere indicator voor iedere belegger een andere waarde.

Ik heb al een paar heel positieve reacties op de video gekregen. Kijk hier naar de video

Naar het Beursbox videokanaal
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Daytrading webinar (Tom Lassing)

03/12 8:18

De bijeenkomst over wat daytrading voor jou kan betekenen kan volgende week helaas niet doorgaan. In plaats daarvan gaan Aloys en Jan Robert op die vrijdagmiddag een uitgebreide webinar geven.

Ze geven volgende week twee webinar!

Het reguliere webinar op dinsdagavond om 19:00 uur en een uitgebreide versie op vrijdagmiddag om 14:00 uur.

Ga naar Beursopmaat.nl om je voor één of beide webinars op te geven.


Let wel op, de bijeenkomst in Best gaat dus niet door. Je moet nu kiezen tussen de twee webinars!

Deelname is gratis. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Daytrading los van beursentiment

Het grote voordeel van daytrading is dat je niet meer te maken hebt met het ongrijpbare beurssentiment. Je reageert slechts op korte bewegingen en bent slechts kort in de markt. Dat heeft veel voordelen. Kijk 10 dec om 13:30 uur naar het webinar  Kijk hier

Geef je snel op!
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd