Beursbox Nieuwsbrief De heropbouw van Detroit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De heropbouw van Detroit
Date: December 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 15 december 2021
 
 

AEX 786,61 Dow 35.544 USD 1,127 Btc 42.646 Goud 1,768.51

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke beleggingsmethode! 

Kijk hier
 

Index crypto beleggen

In crypto's beleggen is best ingewikkeld. Via deze opzet beleggen is simpeler, levert meer rendement op en kent lagere kosten...


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/12 7:00

  • Mijn visie op 2022. Ik heb deze maar even in een video opgetekend.
  • De beperkende maatregelen naar aanleiding van Covid worden in Nederland tot zeker 15 januari voortgezet. Men is heel bang voor Omicron, maar die angst kan nog altijd niet met cijfers worden onderbouwd. Tot op heden ziet Omicron er uit als heel besmettelijk, maar relatief onschuldig. Scholen en opvang gaan komende week dicht en kinderen gaan volgende week dus massaal naar opa en oma. Precies waar ze nu juist niet zouden moeten zijn.
  • Microsoft verloor gisteren 80 miljard dollar aan waarde. Het was slechts een 3,3% daling... Beleggers zijn bang voor inflatie en zien met angst de besluiten van de FED tegemoet.
  • Harley Davidson zet in op elektrische aandrijving van de motoren. Het gaat haar elektrische motoren divisie fuseren met een SPAC (AEA-Bridges Impact Corp.) Het nieuwe bedrijf is dan 1,7 miljard dollar waard.
  • LG Energy Solutions (LGES) wil met een IPO naar de beurs komen. Het bedrijf krijgt een geschatte waarde van 11 miljard dollar. Het bedrijf levert onder meer aan Tesla, GM en Hyundai.
  • President Biden overweegt of hij het de Chinese chipmaker SMIC moeilijker moet maken. Zo zouden andere bedrijven dan geen technologie meer aan SMIC mogen verkopen. Via die weg kan de ontwikkeling van de Chinese chipindustrie gefrustreerd worden. In mijn ogen echt weer zo'n hufterige Amerikaanse opstelling waarbij ze roepen dat de wereldhandel vrij moet zijn, maar ondertussen doen ze het tegenovergestelde.
  • Zo'n embargo zou de chipsector nu niet best uitkomen en zou de problemen in die hoek alleen maar doen toenemen.
  • Gaat de FED daadwerkelijk de rente verhogen? Gaan ze ook hun steun aan de economie verminderen? Ze hebben steeds gezegd van wel. De markt is al vooraf flink gedaald. Beleggers houden er dus al rekening mee.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Profiteer voor een spotprijs van de energietransitie! (Jack Hoogland)

15/12 7:23

Vrijdag vertelde ik u al uitgebreid over het unieke uraniumaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Daarnaast ontdekten we deze maand een ongelofelijk goedkoop aandeel van een wereldspeler op het gebied van industriële techniek en staalproductie.

Heeft de afgelopen twee jaar een reorganisatie doorgemaakt waar het sinds dit jaar de vruchten van plukt.

Is het eerste bedrijf ter wereld dat groene stroom (waterstof) genereert uit haar productieprocessen.

Richt zich nu vooral op duurzame productie van allerlei materialen, gericht op de energietransitie.

Met elektrische auto's, zelfrijdende auto's en windenergie als belangrijke groeimarkten.

Dit financieel ijzersterke, winstgevende bedrijf is actief in 60 landen, en heeft zich door haar reorganisatie perfect gepositioneerd om volop te profiteren van de energietransitie.

Het mooie is dat je dit aandeel nu aankoopt voor slechts 5,6 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Het moet dus binnen een jaar met 220% in koers stijgen om het als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Voor de lange termijn is het koerspotentieel véél hoger!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

De heropbouw van Detroit (Tom Lassing)

15/12 7:45

Ik ben eind 2018 begonnen met het kopen van huizen in Detroit. In mijn ogen was de stad weer goed bezit en hoewel er nog veel mis was (en is), was het vooral voor mij het feit dat ze op de goede weg waren.

Om daar een voorbeeld van te geven...

Downtown Detroit is nu schoner, mooier en veiliger dan downtown San Francisco.

Maar, dat kan ik wel beweren, maar kan ik dat ook hardmaken?

Ik denk het wel.

Recent liep er een YouTube videomaker met een local door de binnenstad. Hij laat je zien hoe downtown Detroit er nu uitziet. Hij liep er overigens op een woensdagmiddag.

Je kan hier zijn verslag zien.

Het is tijd je vooroordeel over Detroit eindelijk los te laten!

Ik maakte er zelf ook een korte video over.

Kijk ook op deze site
 
 
 

Opsteker voor Dogecoin (Tom Lassing)

15/12 8:01

Tesla heeft besloten dat de cryptomunt dogecoin gebruikt kan worden om bij het bedrijf aankopen te doen. Dat is goed nieuws voor de munt die ooit als een grap begonnen is.

Wat je je nu wel moet realiseren is dat dit niet de eerste keer is dat Tesla 'iets' doet met crypto's. Bij de vorige keren was het ook weer snel gedaan met het initiatief. Elon Musk is behoorlijk bepalend in dit verhaal en als hij morgen anders beluit, dan is Dogecoin overmorgen weer weg.

De vraag is dan ook of het Elon te doen is om dogecoin, of dat hij deze maatregel puur gebruikt om de koers van die munt te manipuleren.

Bij zowel bitcoin als dogecoin bleek Elon Musk behoorlijk koersbepalend te zijn en boze tongen beweren dat hij van zijn marktkracht 'handig' gebruik gemaakt heeft.

Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Shell wil energie aan huis gaan leveren (Tom Lassing)

15/12 8:17

Shell mag dan een Engels bedrijf willen worden, het wil nu nog wel in Nederland energie aan huis gaan leveren.

Startdatum zou 1 februari moeten worden.

In het buitenland heeft Shell al overnames in die richting gedaan en het bedrijf levert al energie aan consumenten in onder meer Engeland en Duitsland.

Ze hebben hun vergunning in Nederland afgelopen zomer verkregen en hoopten nog in 2021 van start te kunnen gaan. De onrust in de energiemarkt zorgt er voor dat ze nu toch enige vertraging hebben opgelopen.

Ze zullen geen prijsvechters worden, maar gaan volgens eigen zeggen "tegen een concurrerende prijs leveren". Ik vermoed dat het inhoudt dat ze met aanvankelijke kortingen nieuwe klanten binnenhalen en zodra je binnen bent krijg je na die korting 'gewoon' het hoge tarief van de grote energiespelers op je deurmat.

We zullen het na 1 februari 2022 weten.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd