Beursbox Nieuwsbrief Een miljoen en liefst heel snel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een miljoen en liefst heel snel
Date: January 7th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 7 januari 2022
 
 

AEX 785,9 Dow 36.236 USD 1,13 Btc 36.611 Goud 1,790.62

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou! Leuk ook om weg te geven! Let op, de boeken zijn bijna op, reageer dus snel!Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Eén miljoen en liefst snel! (Tom Lassing)

07/01 7:00

Zoals u weet, doe ik mijn onroerend goed projecten via Matching Capital. Door vertragingen in Detroit heb ik nu zelf geen nieuw geld nodig, maar een collega investeerder wel.

Het wordt het grootste project dat Matching Capital tot op heden heeft gefaciliteerd. Namelijk de aankoop en verbouwing van een heus grachtenpand in Amsterdam.

Er is 1,7 miljoen euro voor nodig.

Er is deze week al 700.000 euro opgehaald, er is dus nog één miljoen euro te gaan en nu krijgt u als Beursbox Nieuwsbrief lezer de kans om mee te doen.

Het is een project van een jaar, met de mogelijkheid van twee keer drie maanden verlenging.

Een zeer interessante rente en een laag risicoprofiel. Een prima object om uw spaargeld even een jaar in weg te zetten. Dan levert het tenminste nog wel écht rente op. 

Om dit in goede banen te leiden, heeft Douwe besloten een webinar te geven. Dat webinar is aanstaande zaterdag 8 januari om 15:00 uur.

Wilt u nu al weten hoe of wat en niet te laat zijn met investeren, kijk dan hier en klik op project "Statig Grachtenpand Amsterdam (NAA)"

Geef je op voor het webinar
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/01 7:26

  • Zware klappen gisteren voor uraniumaandelen. Heel vreemd want de problemen in Kazachstan zijn niet ongunstig voor uraniumbedrijven elders in de wereld. 40% van alle uranium komt uit Kazachstan.
  • Ook goudmijnaandelen deden het gisteren slecht. Beleggers denken blijkbaar werkelijk dat de FED een oplossing kan bieden door te taperen. Ik ben dan benieuwd wanneer het licht voor die verkopers aangaat.
  • De situatie in Haïti is dramatisch te noemen. Bendes maken de dienst uit in de hoofdstad en moorden zijn dagelijkse kost.
  • Die Haïtiaanse toestanden beginnen we ook in Nederland te zien. De A2 werd gisteren drie kwartier afgesloten omdat een bende het voorzien leek te hebben op een misdaadjournalist. De politie greep in door die belangrijke snelweg drie kwartier te sluiten. De schade voor de economie... vele tientallen miljoenen.
  • Om de gascrisis aan te pakken gaat de Groningse gaskraan weer open. De extra gasproductie is ook nodig omdat een stikstoffabriek in Zuidbroek niet op tijd gereed is. Buitenlands gas moet in die fabriek omgevoermd worden zodat het geschikt wordt voor het Nederlandse gasnet. Daarbij is de Duitse productie van geschikt gas lager dan verwacht. Het is de perfecte storm voor Groningen.
  • Er worden meer hypotheken overgesloten dan nieuw afgesloten. Leuk voor de adviseurs in de sector.
  • Opmerkelijke uitspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Een bakker mag weigeren iets voor jou te maken op basis van de tekst die je op je taart wilt hebben. Dat lijkt niet zo belangrijk, maar de poort is nu open gezet naar steeds verdere weigeringen om service te verlenen. De vraag is nu vooral hoe ver dat mag gaan. In feite zien we in de VS hetzelfde waarbij Social Media bedrijven zelf mogen bepalen welke klanten ze mogen weigeren. De deur is wijd open gezet naar steeds meer discriminatie en censuur door bedrijven.
  • China wil dat klanten meer zeggenschap krijgen over de algoritmes waar ze aan blootgesteld worden door online (social media) bedrijven en zoekmachines. Dit kan vooral voor bedrijven als Alibaba en Tencent flinke impact hebben. Niet alle regels in China zijn slecht, dat blijkt wel weer.

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Hoe verliep december 2021 voor Neo Finance (Tom Lassing)

07/01 7:52

Afgelopen december had crowdfunding platform Neo Finance haar op één na beste maand ooit.

Belangrijk, want er is veel veranderd de laatste tijd.

Eén van die veranderingen is het feit dat een grote institutionele geldlener 400.000 euro per maand in leningen stopt. Deze lener krijgt voorrang op de rest, maar mag samen met eventuele andere institutionele investeerders slechts maximaal 50% van het per gevraagde lening bedrag oppakken.

Daarom is de groei van Neo Finance belangrijk, want als de totale som aangevraagde leningen groeit, dan zullen particuliere investeerders ook weer goed mee kunnen doen. Toen die grote investeerder begon, merkten we namelijk een behoorlijke terugloop in het aantal leningen dat per account werd toegewezen.

Dat effect begint nu dus weer minder te worden.

2,53 miljoen euro werd er in totaal in december aan leningen verstrekt, waarvan dus slechts 400.000 euro door de institutionele belegger. Neo Finance zelf pakt ook nog altijd leningen op als die niet snel genoeg gevuld worden.

Het is namelijk van groot belang dat leningen snel gevuld worden. Duurt het te lang, dan gaat de geldlener elders shoppen.

In de Tweedehands markt van Neo Finance werd in december voor 165.000 euro aan leningen verhandeld. Ook dat is veel.

Het gaat dus goed met het bedrijf. 

Ze gaan echter wel enkele veranderingen doorvoeren. Zo is het affiliate systeem afgesloten. Ze merkten dat er vrijwel geen gebruik van werd gemaakt, op één superaffiliate in Nederland dan na... 

En ze gaan met ingang van maart meer kosten rekenen aan klanten die lege accounts bij Neo Finance aanhouden. Heb je dus wel een account, maar geen enkele lening, dan is het beter het account te sluiten.

Open nu een Neo Finance rekening via deze site of ga rechtstreeks naar de site van Neo Finance.

Meer over Neo Finance
 
 
 

Hoe de belastingen te foppen? (Tom Lassing)

07/01 8:13

Is het tegenwoordig nog wel mogelijk om op grote schaal en ongezien de belastingen te ontwijken of ontduiken?

Nu, als je een miljard of meer hebt, is dat geen enkel probleem. Je doet dat door trusts op te zetten en zelf als persoon weinig te bezitten. Elon Musk betaalde de laatste tien jaar zelfs enkele jaren totaal geen belastingen. Hij werd in die tijd de rijkste persoon in de wereld. Het kan dus wel.

Ondertussen huilt hij nu krokodillentranen, want hij moet nu hij de rijkste persoon op aarde is ineens wel enkele miljarden dollars aan belastingen betalen. Zo zielig voor hem... Procentueel betaalt hij nog altijd veel minder als u en ik dat moeten doen.

Waarom zouden miljardairs procentueel minder hoeven te betalen? Dat is toch waanzin?

Maar goed, kunnen wij als relatief arme sloebers ook bepaalde grappen uithalen?

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Pinterest aandelen analyse (Tom Lassing)

07/01 8:45

Ik heb in de zomer van 2021 een video analyse gemaakt op het aandeel Pinterest. Dat was toen de koers rond de 60 dollar stond.

We staan nu op 33.

Is dit dan nu een moment om de aandelen te kopen, bij te kopen of weer te kopen?

In de zomer besloot ik zelf NIET in te stappen voor mijn www.x10beleggen.nl portefeuille.

Dat was een goed besluit. Het aandeel halveerde immers bijna.

De vraag is dan vervolgens of het NU een goed moment is om de aandelen te kopen.

Kijk hier naar de video

Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb nét een rekening geopend bij Marcury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd