Beursbox Nieuwsbrief Leeft bitcoin nog?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Leeft bitcoin nog?
Date: January 18th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 18 januari 2023
 
 

AEX 748,81 Dow 33.910 USD 1,081 Btc 16.778 Goud 1,905.44

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu voor een betrouwbare en goedkope broker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trekt weer iets aan qua waarde. De afgelopen tijd heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/01 7:00

  • Volgens analisten heeft het aandeel dat ik vandaag ga bespreken in het lunchwebinar een koerspotentie van 50% in de komende 12 maanden. Ik ga eens kijken of ik het daarmee eens ben. Kijk je even mee? Vanmiddag om 12:30 uur en klik op deze link.

  • Gisteren heb ik bij de bitcoin koers een typefout gemnaakt. Ik maakte een zes van een negen...

  • Goldman Sachs zag haar winst 69% dalen. Het was vooral vermogensbeheer dat klappen kreeg. Waarschijnlijk zat GS vooral in de grote tech aandelen en die kregen vorig jaar extreem zware klappen.

  • ZW Data Action gaat voor iedere vijf aandelen één nieuw aandeel uitgeven. Dit houdt dus in dat als je 100 aandelen hebt, je er na de omwisseling nog slechts 20 hebt. Meestal zijn dit soort acties heel slecht voor de koersvorming.

  • Goldmoney maakt er nu actief werk van om de privé rekeningen van Nederlanders te sluiten. Ik had blijkbaar ook nog een privé rekening bij Goldmoney en heb bericht gekregen dat deze nu gesloten zal worden.

  • De inflatie in het VK is nu 10,5%. Het is wel lager dan voorheen. De trend gaat dus in de juiste richting.

  • In Indonesië een aardbeving met een kracht van 7. Dat is een stevige beving.

  • Een video van een Tesla die enkele jaren geleden (2016) al helemaal zelfstandig rondreed was een nep video. In 2018 kwam een voormalige Tesla werknemer om het leven toen hij precies deed zoals de video aangaf. De video werd volgens een ingenieur gemaakt in opdracht van Elon Musk. Nu zegt Tesla dat de video alleen maar aangaf wat er in de toekomst mogelijk zou gaan worden. Dat is echter niet wat ze in de video zeggen en tonen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Nu al één van de beste beleggingen! (Jack Hoogland)

18/01 7:22

Donderdag vertelde ik u waarom uranium volgens ons de beste belegging van dit decennium gaat worden.

Feit is echter dat uranium nu al één van de beste beleggingen van dit decennium is! 

De grafiek hieronder laat de koersontwikkeling van uraniumaandelen (groene lijn) zien tegenover de Dow, Nasdaq en S&P500.

Sinds 1 januari 2020 stegen uraniumaandelen gemiddeld 167% in koers, terwijl de genoemde beursindices gemiddeld slechts 22% hoger noteren.

Omdat de vooruitzichten voor uranium afgelopen jaar zéér sterk zijn verbeterd, heeft deze bull markt nog ongelofelijk veel stijging voor de boeg.

Uranium wordt de allerbeste belegging van dit decennium!

Ook zien we dat de prijzen van goud, zilver en koper fors aan het stijgen zijn.

Het wordt steeds duidelijker: De jaren ’20 worden het decennium van de grondstoffen.

Dit nog prille jaar stuurden we onze TopAandelen-abonnees al diverse extra goud-, zilver en kopertips toe. 

Daar bovenop stuurden we vorige week twee extra uraniumtips toe..

Als nieuwe abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis bij het ingaan van uw abonnement.

Profiteer van historische koersstijgingen!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Leeft bitcoin nog? (Tom Lassing)

11/01 7:51

Het antwoord is simpel en is ja.

Er heeft zich simpelweg weer een boom-bust cycle aangediend en we lijken de bust fase nu weer verlaten te hebben.

Of dan de boom fase weer direct van start gaat is de vraag. De meeste deskundigen denken dat bitcoin pas in 2024 weer echt gaat knallen.

Is dat voorzichtigheid, of willen ze nu eerst zelf inslaan?


Ik las overigens dat Willem Middelkoop de garantie geeft dat bitcoin altijd een bepaalde waarde zal houden. 

Daar wil ik even een nuancering bij plaatsen.

Zolang er vraag is naar bitcoin zal deze altijd een waarde blijven houden.

Oneerbiedig gezegd, bloembollen hebben ook een waarde behouden. Deze waarde staat echter niet in verhouding met de waarde die deze bloembollen ooit eerder hadden... Dat gezegd hebbende, bitcoin is nog lang niet dood. Ook ik verwacht nog tenminste één complete gekte.

Op de lange termijn ben ik minder enthousiast over bitcoin. Ik zie er de must nog niet van in. Er zijn andere coins die in mijn ogen interessanter zijn. Dat kan nog veranderen, want die sector is nog sterk in beweging.

Joost is degene die er meer verstand van heeft en zijn eigen visie heeft. Joost ziet een vertokening van de samenleving gebeuren. Hij schreef daar gisteren al over.

Meer over Joost
 
 
 

Wel of geen recessie in 2023? (Frank Talle)

18/01 8:11

Niet alle beleggers hebben het gemakkelijk gehad in 2022. We zijn net het nieuwe jaar ingestapt, maar ook 2023 ziet er niet voor iedereen rooskleurig uit. Speculaties en vrees voor recessie klinken alom, maar zijn deze wel terecht?

Inflatie, afnemende groei en de aanhoudende Corona pandemie zijn een aantal elementen die al vlug voor de geest springen. De energierekening blijft hierbij flink hoog, de warmere wintertijd is voor veel Europese landen hierdoor geen overbodige luxe gebleken. De kritische belegger kan zich echter wel wapenen voor een dreigende recessie in 2023.

In het volgende rapport van De Kritische Belegger leest u over de gevaren die zich schuil houden in binnen- en buitenland voor het aankomende jaar. We behandelen de situatie op het (inter)nationale economische toneel en geven u een onafhankelijk inzicht.

Uiteraard behandelen we een aantal aandelen die uw portefeuille kunnen beschermen in het aankomende jaar.

Kijk hier
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Bevolkingsafname China (Tom Lassing)

18/01 8:35

In China werd voor het eerst in 60 jaar een bevolkingsafname gemeld. Het is een trenddoorbreking en ze kwam eerder dan verwacht. Ze is echter wel verwacht en het is pas het begin!

Het is zelfs een enorme bedreiging voor China.

Het gaat namelijk een nieuwe trend worden en in de komende dertig jaar zal China mogelijk zelfs tot 600 miljoen inwoners gaan verliezen.

De reden is dat Chinezen het nemen van kinderen zich niet kunnen en willen veroorloven.

Het land heeft iets te lang een één kind politiek gevolgd. Men is nu gewend aan kleine gezinnen. Over het algemeen zijn de wooneenheden nu ook klein en wil je groter wonen, dan kost dat veel geld. Te veel geld. Daarbij zijn er veel meer jongens/mannen dan meisjes en ook dat maakt dat er veel minder kinderen geboren worden dan nodig is om de omvang van de bevolking op peil te houden.

Nu is op zich minder bevolking niet slecht voor China. Maar... China wil wereldleider worden. Dat lukt je niet met een dalende bevolking, want bij een dalende bevolking is het extra moeilijk de economie te laten groeien. Veel van de groei van de economie komt vanuit consumentenbestedingen en bij een steeds kleinere bevolking is er krimp, geen groei. Krimp houdt in minder belastingen en dat houdt in een kleiner overheidsbudget. Dus kleiner leger, en zeker ten opzichte van de komende macht India gaat China hert onderspit delven.

Kortom, voor China een slecht scenario en voor de leider Xi een reden om NU toe te slaan, voor het iedereen duidelijk is dat China een macht op zijn retour is.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd