Beursbox Nieuwsbrief Kijk eens naar je financiële situatie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kijk eens naar je financiële situatie
Date: May 18th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 18 mei 2023
 
 

AEX 758,28 Dow 33.420 USD 1,083 Btc 25.258 Goud 1,978.47

 
 

AI is de toekomst. Beleg jij er al in?

Ik schreef recent met behulp van AI een rapport over AI. Ik heb daarnaast zelf 10 aandelen besproken, waaronder een aantal daarvan met exclusieve video's. Wees er dit keer op tijd bij!

Kijk hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/05 7:00

  • Een feestdag is een mooie kans om eens rustig na te denken over je financiële situatie!

  • Hoe sta je er nu financieel voor en waar sta je over tien jaar? Hoe staat het met de opbouw van je pensioen? Hoe zeker is dat pensioen? Is het voldoende voor wat je nog wilt gaan doen?

  • Heb je ook al nagedacht over hoe je de kinderen gaat ondersteunen? Of zelfs de kleinkinderen? Met name Neo Finance is een prachtige opzet om iets voor de kinderen en kleinkinderen te betekenen. Lees daarover meer op P2PFinance

  • Wil je de kinderen ook zonder dat de fiscus er van weet iets meegeven, geef ze dan met de warme hand wat gouden munten. Een ideale manier om vermogen over de generaties heen te tillen zonder dat de fiscus er bovenop zit.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Kan je vertrouwen op het (overheids)pensioen? (Tom Lassing)

18/05 7:12

Het Nederlandse pensioenstelsel is deels onbetaalbaar. Het werkt namelijk voor het overheidsdeel zo dat wat er nu wordt afgedragen aan belastingen ook direct gebruikt wordt voor de AOW betalingen.

Als dus de belastingen lager worden omdat de vergrijzing verder toeslaat, dan wordt de AOW ruimte ook minder.

Dan is er nog het pensioen dat je via je werkgever opbouwt. 

Als de pensioenfondsen 'te rijk' worden, dan graait de overheid in die pot. Als vervolgens de pensioenfondsen door bijvoorbeeld een te lage rente zich arm moeten rekenen, dan worden de pensioenen gekort.

Ondertussen zijn die pensioenfondsen extreem duur in onderhoud.

Het geld wordt soms wel door drie of vier lagen aan beheerders beheerd.

Namelijk de beheerders van het pensioenfonds zelf, die het uitbesteden aan commerciële beheerders. Die kopen vervolgens belangen in hedge funds die ook hun beheerders hebben en die kopen aandelen in ETF's en beleggingsfondsen die ook weer hun eigen beheerders hebben. Hoe gek is het dan dat de pensioenfondsen nog amper rendement op het vermogen halen?

Veel beter vertrouw je op je eigen beleggingen.

Ben je zelfstandig werkzaam, dan heb je iets meer vrijheid. Je moet echter wel verplicht een pensioenreservering opbouwen. Doe dat dan ook! Creëer je eigen pensioenpot door er serieus mee aan de slag te gaan.

In deze nieuwsbrief enkele tips daartoe.

Klik hier voor de P2PFinance website
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Meer dan 58.000 euro (Tom Lassing)

18/05 7:25

Dat is hoeveel ik sinds gisteren in Neo Finance heb zitten.

Zonder herinvestering is er een rendement van 10,64%. Alle ontvangen rente en aflossing herinvesteer ik direct en door dat te doen ligt het rendement bruto rond de 11,38%.

Dat houdt in, dat dit vermogen van 58.000 euro, bij een rendement van 11%, volgend jaar al op 64.380 zal liggen. Dat is dan zonder dat ik extra geld naar de rekening over maak. Ik probeer iedere vrije euro die ik heb over te maken naar Neo Finance.

Voor mij is het mijn privé pensioenopbouw, want als zelfstandige heb ik daar in het verleden te weinig aandacht voor gehad.

Neo Finance is dan ook mijn privé belegging/pensioen initiatief.

Zakelijk heb ik mijn BV en die BV is mede actief in vastgoed. Dat vastgoed ligt echter ook een miljoen euro aan schulden onder. Dat terwijl alleen de huizen op dit moment al 2,2 miljoen dollar waard zijn. Daarnaast bezit de BV ook nog 50% van een appartementencomplex dat op 1,1 miljoen dollar gewaardeerd wordt.

Naast dit alles ben ik ook nog via FXFlat zakelijk aan het beleggen in vooral aandelen en heb ik via Goud999 en Holland gold ook nog eens fysiek goud en zilver in het zakelijke bezit.

Ik heb dus een mooie spreiding in de portefeuille. Dat kan ik iedereen wel aanraden.

Ik schrijf er over, maar ik pas het ook daadwerkelijk zelf toe. 


Op 1 juni geef ik om 19:30 uur in Best een presentatie over mijn vastgoed project in Detroit. De bijeenkomst is gratis, maar je moet je wel even vooraf aanmelden. Als het bovenstaande je interesse heeft, dan zal die bijeenkomst ook wel eens heel interessant voor je kunnen zijn.

Mail me op tom@PROTECTED als je er bij wilt zijn. Alleen aanmelden als je ook echt komt!

Mijn Detroit project
 
 
 

Beleggen in vastgoed (Tom Lassing)

18/05 7:51

Ook hier geef ik mijn eigen voorbeeld.

Ik kocht na eerst wat vastgoed projecten in Engeland, en Florida, een portefeuille aan woningen bij elkaar. 31 woningen in Detroit die ik na aankoop liet renoveren en vervolgens verhuur.

Geen vetpot door met name de Corona crisis, maar wel een degelijke belegging. Ik maak daarbij gebruik van grofweg 50% vreemd vermogen.

Daar moet ik rente over betalen, maar het vreemde vermogen zorgt er ook voor dat ik veel meer rendement op eigen vermogen kan halen. Zonder dat vreemde vermogen had ik simpelweg heel veel minder woningen kunnen kopen. Het geleende geld was dus voor mij een soort hefboom om meer huizen te kunnen kopen. Daarbij begon ik met 90% vreemd vermogen, hetgeen nu al terug is gebracht tot 50% vreemd vermogen op de huizen.

De leningen lopen de komende maanden af en ik bied de geldverstrekkers een heel zeker en hoog rendement van 8%. Dat is in feite meer dan ik zelf in percentage op dit moment op mijn huizen verdien. Vastgoed is leuk, maar er zit een hoop sores aan vast. Er gaat bij 31 woningen bijna iedere dag wel ergens iets kapot etc.

Vraag je dus af op welke wijze je in vastgoed zou willen beleggen.

Dát je er in zou moeten beleggen, dat staat voor mij wel vast. De spreiding is namelijk in het verleden heel belangrijk gebleken.

Op 1 juni geef ik om 19:30 uur een bijeenkomst in Best over mijn project in Detroit. Hoe pakte ik dat op, hoe loopt het nu en waar wil ik heen. Mail me op tom@PROTECTED als je aanwezig wilt zijn bij de presentatie.

Mijn site over het Detroit project
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Hoe spaar je het veiligst? (Tom Lassing)

18/05 8:08

Spaargeld is een goede zaak. Het biedt enorme voordelen, want je kan er snel mee schakelen en je kan vrijwel direct iets kopen, zou je direct iets willen kopen. 

Het geld op de spaarrekening kent slechts één groot nadeel. Dat nadeel is dat je er 100% zeker koopkracht op verliest.

Inflatie is de stiekeme dief.

Fysiek goud en zilver biedt je andere mogelijkheden. Je kan tegenwoordig goud en zilver aanhouden op goud/zilver rekeningen. 

Je koopt dan goud of zilver dat ze op jouw naam in kluizen van bewaarbedrijven leggen. Dat kost geld, immers is de kluisruimte niet gratis, maar het voordeel is dat inflatie geen zekere verliesfactor meer is.

De koers van goud of zilver is wel een onzekere factor. Die koers kan op korte termijn mee- of tegenvallen.

Op de langere termijn zijn goud en in mindere mate zilver, wel inflatiebestendig gebleken.

We zagen het afgelopen jaar een flinke inflatie, maar de prijs van goud ging ook omhoog. Iedereen die spaargeld in goud en zilver had, zag, achteraf gezien, daar inflatie geen diefstal op plegen.

Heb je dus een paar tienduizend euro aan spaargeld, dan kon goud en zilver je letterlijk duizenden euro's aan inflatie verlies bespaard hebben.

Ik koop de laatste tijd mijn goud en zilver bij deze aanbieder.

Gebruik de unieke kortingscode “BEURSBOX” en je krijgt hiermee €25,- korting op zijn je eerste bestelling.

Je kan de kortingcode gemakkelijk in de winkelwagen invullen en deze kortingscode wordt actief als je voor meer dan €1.000,- exclusief btw een bestelling plaatst.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd