Beursbox Nieuwsbrief Laatste kans BTC Strategie rapport

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Laatste kans BTC Strategie rapport
Date: September 6th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 6 september 2023
 
 

AEX 747,11 Dow 34.641 USD 1,073 Btc 23.983 Goud 1,926.58   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/09 7:00

 • Vanmiddag ga ik in het lunchwebinar China bespreken. Zowel financieel als demografisch en politiek. China stqaat voor grote uitdagingen en dat gaat de wereld weten. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

 • Ook het Kadaster gaat eindelijk haar databank iets meer beschermen. Aan de ene kant wil je openheid, maar aan de andere kant wil je ook niet dat via Kadaster of KvK al je gegevens op straat liggen en door criminelen gebruikt kunnen worden. De overheid blijkt toch vaak de beste bron voor criminelen te zijn. Dat moet stoppen.

 • KPN en Vodafone gaan hun tarieven fors verhogen. Vodafone kiest voor een 10% verhoging en KPN kiest voor een verhoging van maximaal 2,50 per maand.

 • Het aandeel Evergrande staat bijhet schrijven van de nieuwsbrief 62% hoger nadat bekend werd dat concurrent Country Garden een faillissement wist te voorkomen. Als dat geen teken van totale gekte is, dan weet ik het niet meer.

 • De stakingen in de Australische gassector zijn nog altijd niet uit beeld. Dit kan de gasmarkt weer helemaal in paniek brengen omdat een verstoring vanuit Australië heel de gasdistributie over de wereld kan verstoren. Speculanten zitten op het vinkentouw om bij het minste of geringe enorme posities in te nemen om de bewegingen maximaal te laten worden.

 • Ook de app nextdoor denkt en hoopt dat het noemen van A.I. de app weer in beeld kan brengen en meer beleggers kan trekken die het aandeel een stukje hoger kunnen duwen. Dit bedrijf kwam twee jaar geleden naar de beurs en de koers ging meer dan 80% omlaag. Gaat A.I. noemen de redding brengen?

 • De koers van bitcoin liet kortstondig een flinke stijging zien nadat in de VS de overheid een rechtszaak afzegde.  Wil je iets rustigs in bitcoin doen, kijk dan hier.

 • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie.

 • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Ze gaan uranium hamsteren! (Jack Hoogland)

06/09 7:25

In 2006 was de toenmalige bull markt in uranium al ongeveer vier jaar in volle gang, toen er in oktober problemen ontstonden in Cameco’s Cigar Lake-mijn.

Vervolgens steeg uranium in negen maanden tijd van $60 naar $140 per pond. 

Gisteren vertelde ik u al dat Cameco dit jaar 2,7 miljoen pond minder uranium zal produceren dan tot nu toe gedacht. 

Door operationele problemen en gebrek aan gekwalificeerd personeel.

Zoals grondstoffenexpert Harris Kupperman in onderstaande tweet meldt, is de kans levensgroot dat beheerders van kerncentrales ook nu in de stress schieten, en gaan hamsteren.

Want zonder uranium komt een kerncentrale stil te liggen.


Daarop inspelende, uranium kopende beleggers maken het probleem voor die beheerders van kerncentrales nog een stuk groter.

Waardoor uranium de komende maanden razendsnel in prijs stijgt, en koersen van uraniumaandelen nog véél harder stijgen.

Op de grafiek hieronder is te zien dat...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Laatste kans BTC Strategie rapport (Joost van Buuren)

06/09 7:49

Er blijft een aanzienlijke vraag vanuit ons lezerspubliek om toch aub nog één exemplaar van ons recente Rapport BTC STRATEGIE te bemachtigen. De limiet was wel gesteld op 200 exemplaren maximum. Wegens die grote vraag ernaar, en om toch deze lezers niet blijven teleur te stellen, worden nog éénmalig 50 exemplaren vrijgegeven. Dit zijn dan echt de állerlaatste!

Het Rapport BTC STRATEGIE is de bewezen (backtested tot in 2009) strategie om tot 4 maal méér te verdienen dan eenvoudig Bitcoin aan te houden, te hodlen (kopen-om-te-houden). U vindt er het ideale instapmoment en het ideale uitstapmoment voor wat in april 2024 plaatsvindt - de halvening van BTC. Deze strategie - en dat is het geweldige eraan, al zeggen we het zelf - kun je elke vier jaar herhalen, om zo het maximum uit die halvening te halen! Je ontwijkt de grote koersdalingen en verdient zo tot vier keer méér dan wat de BTC koers doet. Elke vier jaar toe te passen, binnenkort te starten (!) 

1 x kopen (op het aangegeven tijdstip) en 1 x verkopen (op het aangegeven tijdstip).  Twee trades elke vier jaar, da´s alles!

De allerlaatste 50 exemplaren zijn vanaf NU beschikbaar!

Overschrijven kan naar

Pro Gain BV

Iban: NL87ABNA0571043135

BIC: ABNANL2A

Mededeling: Rapport BTC + je e-mail adres (@ typen als "at")

 
 

Gegevens uit het NEO Finance systeem (Tom Lassing)

06/09 8:14

Nederlandse accounts bij NEO Finance hebben al 960.000 euro aan rente ontvangen. Vanuit België is het een bedrag van 160.000 euro aan ontvangen rente.

In totaal ontvingen NEO Finance geldverstrekkers sinds haar oprichting al bijna 27 miljoen euro aan rente. Nu lijkt dus het aandeel vanuit Nederland en België zo bezien niet groot.

Toch is dat aandeel aanzienlijk als we kijken naar nieuw geld dat ingezet wordt. Van nieuwe leningen wordt een aanzienlijk deel vanuit Nederland en België gefinancierd.

NEO Finance is zelf overigens een grote geldverstrekker op het platform en ook is er een grote institutionele belegger actief. Nederlandse en Belgische klanten kwamen pas voorzichtig vanaf 2020 op het platform. Toen bestond NEO Finance al jaren.

Sinds 2020 werd er via NEO Finance zo'n 12 miljoen aan rente uitgekeerd aan gelduitleners. De grote accounts zitten vaak nog in Litouwen, waar ook veruit de meeste Platinum VIP accounts zitten. In Nederland zijn er, zo ver mij nu bekend, twee platinum accounts. (Meer dan 125.000 euro aan verstrekte leningen in het account.

Ik zit zelf pas op 65.000 euro aan verstrekte leningen.


Als jij inziet dat een degelijke 11% of meer aan rendement per jaar zeer interessant is, neem dan de stap en koop de NEO Finance cursus en open een NEO Finance account via deze cursus. Je krijgt dan al 20 euro van NEO Finance terug. De cursus vertelt je alles dat je moet weten over hoe het NEO Finance systeem werkt.

11% rendement is een heel goede zaak. Je vermogen verdubbeld dan iedere 6,7 jaar!

Klik hier voor meer informatie.

PS: Ik raad aan eerst de cursus te kopen en DAN PAS in te schrijven bij NEO Finance. We nemen je dan namelijk ook even mee door het aanmeldingsproces!

 
 

Max Property geeft aandelen uit

Wil e ook een stukje bezitten van deze crowdfund onderneming die de vastgoedmarkt op zijn kop zet, kijk dan even op hun site!

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Chinese vastgoed firma voorkomt faillissement (Tom Lassing)

06/09 8:31

Country Garden is een Chinese vastgoed firma die gisteren even wereldnieuws werd. Ze dreigden namelijk de rente op hun dollar genoteerde schulden niet te kunnen betalen.

Als ze dat dus niet op tijd gedaan hadden, was faillissement aangevraagd door de schuldeisers.

Toen dat duidelijk werd, kwam er 'ergens' genoeg geld vandaan om de rente te voldoen.

Het ging om een bedrag van 22,5 miljoen dollar.

Ik heb sterk het vermoeden dat de Chinese overheid hier te hulp is geschoten. Een faillissementaanvraag zou Xi wel heel slecht zijn uitgekomen. 

De vastgoedsector in China staat op omvallen, en daarom is de Chinese overheid er alles aan gelegen om daadwerkelijke ongelukken te voorkomen.

Immers, als één bedrijf omvalt, dan ontstaat mogelijk een domino-effect en dan weet niemand nog waar we uiteindelijk aan toe zijn.

Hoe dan ook raad ik met klem aan om niet in Chinees vastgoed te beleggen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd