Beursbox Nieuwsbrief Interesse in een hoger inkomen?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Interesse in een hoger inkomen?
Date: September 5th 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 5 september 2023
 
 

AEX 747,43 Dow 34.837 USD 1,078 Btc 23.850 Goud 1,936.77

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Zit jij al in Crypto's?

Ik raad je dan aan eens een kijkje in deze shop te nemen! Ze hebben van alles om je crypto's veilig te bewaren!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/09 7:00

 • Gisteren waren de Noord Amerikaanse beurzen gesloten. Weinig nieuws vanuit die kant dus.

 • Vandaag ga ik om 12:30 uur een grote Amerikaanse bankn in hetlunchwebinar bespreken. Je kan er live bij zijn door op deze link te klikken.

 • In China zag de beurs een historisch grote outflow. Beleggers geld is de beurs aan het verlaten.

 • Het gesprek tussen Erdogan en Putin heeft optimistische geluiden vanuit Erdogan gegeven, maar in feite niets concreets. Putin probeert met de honger in Afrika een deal te forceren. Het opmerkelijkste van het gesprek tussen Erdogan en Putin is dat Erdogan steeds meer de bovenliggende partij aan het worden is. Rusland wordt in de Zwarte Zee door Oekraïne gesloopt en dat maakt Turkkijke beetje bij beetje sterker in de regio.

 • Ook Frankrijk wil vrij reizen met openbaar vervoer gaan invoeren. Het is een groot succes in Duitsland geworden.

 • De G20 die in India plaats gaat vinden wordt een beetje een losse flodder. China's Xi komt al niet en Rusland ligt hoe dan ook dwars. India had de hoop dat haar voorzitterschap van de groep het land extra status zou geven. Die hoop lijkt vervlogen nu het meer een grote tijdverspilling lijkt te worden.

 • De CEO van Quantas moet het veld ruimen om het bedrijf weer haar reputatie wil opbouwen. De laatste tijd komt het vliegbedrijf steeds vaker slecht in het nieuws. Er zou sprake zijn van illegale ticket verkopen. De CEO zou per 1 november afscheid nemen, maar heeft het bedrijf nu al definitief verlaten.

 • De enorme koersstijging van Vinfast lijkt alweer voorbij te zijn. Vrijdag ging de koers nabeurs 6,6% onderuit. De verwachting is dat de koers vandaag nog weer meer gaat verliezen.

 • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie.

 • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Interesse in een hoger inkomen? (Tom Lassing)

05/09 7:21

Alles wort duurder, maar je loon blijft achter. Wat kan je er aan doen?

De oplossing is minder uitgeven, maar dat bedoel ik anders dan je denkt!

Voor veel mensen ligt er echter al zeker een oplossing in hoe je het leest. Letterlijk minder uitgeven. Ongemerkt gaat er veel geld weg door abonnementen en gewoontes die ook anders kunnen.

Als je je daar bewuster van wordt, dan kan je er op ingrijpen.

Zo heb ik zelf een telefoonabonnement voor mijn smartphone van 9 euro per maand. Daar kan ik prima mee rondkomen. Als je nu zou proberen ook naar dat bedrag terug te gaan, dan kan je het verschil tussen wat je nu uitgeeft en die 9 euro gaan inzetten om voor je te gaan werken.

Ik ga even uit van het feit dat je mogelijk 50 euro uitgeeft. Voor het gemak is er dan 40 euro 'over'.

Daar kan je dan maandelijks twee leningen bij NEO Finance op uitzetten die je tot wel gemiddeld 14,4% rente kunnen opleveren.

40 euro per maand is 480 euro per jaar. 14% is 67,2 euro. Voor het gemak ga ik uit van een conservatieve 50 euro.

Die besparing op de telefoonkosten levert je dus 50 euro per jaar op EN dat ieder jaar zolang je dat geld daar laat staan! Het jaar daarop ook weer 480 euro, + rente op rente. 

Het is uiteraard maar een voorbeeld, maar binnen een paar jaar heb je serieus geld te pakken.

Je moet echter wel beginnen. Die eerste jaren is het lastigst. Dan is het vliegwiel nog amper in beweging gekomen.

Ik ben nu enkele jaren onderweg met mijn account bij NEO Finance. Ik heb nu meer dan 500 euro per maand aan extra inkomen. Ik heb wel meer ingezet dan 40 euro per maand. Als je eenmaal bezig bent, dan kan je er ook heel enthousiast over worden en dan vindt je wel meer plekken om geld te besparen!

Open hier je NEO Finance account en krijg 20 euro startbonus! Ook dat is mooi meegenomen!

Weten hoe NEO Finance werkt? Ik heb ook een prachtige complete cursus in de aanbieding. In PDF en video's leg ik alles uit dat je moet weten over NEO Finance. Klik hier.

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Op één na allemaal verhuurd (Tom Lassing)

05/09 7:43

Voor het eerst in jaren zijn nu al mijn huizen... op één na, verhuurd.

Dat ene huis is een huis dat ik al in 2020 kocht. Ik kon het voor een appel en en ei kopen, maar er moet het nodige aan gebeuren en door de Corona crisis was er nooit capaciteit voor.

Het is daarom dat ik nu eindelijk de capaciteit laat vrijmaken om dat laatste huis nu ook in orde te maken.

Nu alles verhuurd is, kan deze laatste renovatie vanuit de kasgelden gefinancierd worden.

Overigens houdt 'verhuurd zijn' niet in dat alles ook netjes betaald wordt.

Eén huurster heeft al 13.000 dollar huurachterstand en iedere maand komt daar 1000 dollar bij. De hoeveelheid aan smoesjes, de hoeveelheid aan cheques die niet ingewisseld kunnen worden neemt maar toe.

Waarom is ze nog niet uitgezet?

Geloof me, ik probeerde het al meerdere malen, maar we zijn twee keer bij dezelfde rechter terechtgekomen en die rechter geloofde haar mooie praatjes. Hij gad haar dus respijt en ik betaal het.

We gaan het gewoon nog een keer proberen, want dit kan zo niet voortduren.

Hier de website over mijn huizen in Detroit

 
 

Chinese vastgoedsector (Tom Lassing)

05/09 8:06

Gisteren gingen aandelen van Chinese vastgoedaandelen flink omhoog. Ik kan er alleen maar flink tegen waarschuwen. Het is een enorme luchtbel en het is niet verstandig om in de Chinese vastgoedmarkt te beleggen.

Eén van de redenen dat het zo slecht gaat met de Chinese vastgoedsector is het feit dat men zich in China verrekend heeft.

Corruptie tiert er welig en hoge politieke functionarissen kregen meer geld voor hun regio als ze meer inwoners hadden. Je ziet de bui al hangen...

Ze verklaarden jaar in jaar uit dat er meer inwoners waren dan er daadwerkelijk waren.

In de planeconomie ga je echter wel uit van de cijfers. Uiteindelijk heeft China naar schatting 100 miljoen minder inwoners dan men eerder dacht EN de wel aanwezige bevolking is al sinds enkele jaren aan het krimpen. Officieel is dat pas sinds 2022 het geval, maar door de fraude met de cijfers is het niet ondenkbaar dat de daling van het bevolkingsaantal al in 2018 ingezet is.

Letterlijk miljoenen appartementen zijn gebouwd voor mensen die niet bestaan.

Al die appartementen zijn gebouwd met geld van investeerders. Soms geleend geld, vaak ook gespaard geld.

In één stad zijn recent 15 woonblokken van flats met 30 verdiepingen in één keer opgeblazen. Ze hadden zeven jaar leeg gestaan en de flats begonnen letterlijk al af te brokkelen. Heel de investering is daarmee verloren gegaan. Het bedrijf dat de flats gebouwd had is failliet, de investeerders er achter zijn hun geld er in volledig kwijt.

Als dit een uitzondering was, dan is het geen ramp, maar het is geen uitzondering. Het is schering en inslag en dit is geen zwaard van Damocles boven China, het is een atoombom van Damocles boven China.

Niet alleen moet China deze specifieke financiële crisis het hoofd bieden, maar er is nu ook een demografische ramp gaande. De bevolking is snel aan het verouderen en die bevolking blijkt ineens veel minder jeugd te hebben dan ze gedacht hadden. Het aantal verzonnen inwoners bleken vooral verzonnen jongeren te zijn. Kinderen die nooit geboren werden.

Het is mede daarom dat Xi nu haast heeft met zijn expansie politiek. Het is nu of nooit, want de buurlanden groeien in inwonersaantallen, terwijl China krimpt. Dat heeft voor de militaire kracht van China heel zware gevolgen.

Xi zal daarom niet blij zijn met het gestuntel van Putin.

China wil de Zuid Chinese zee, wil land van India, van Mongolië, van Nepal, van Rusland... China wil land, eilanden en zee van al haar buren zo bleek uit een gelekte landkaart met de plannen van China. Xi heeft nog maar een kleine 'window of opportunity' voor de financiële crisis en zijn demografische crisis gaan toeslaan.

Je zou zelfs al kunnen stellen dat het nu al te laat is. Een economische crisis vanwege de vastgoedsector zou hem wel heel slecht uitkomen. Vandaar allemaal economische stimuleringsmaatregelen en daarop gingen gisteren de aandelen omhoog. het is allemaal gebouwd op hete lucht.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Intellect wordt eigenlijk vaak maar matig financieel beloond (Tom Lassing)

05/09 8:25

Dat klinkt misschien als een gekke uitspraak, maar heel veel echt slimme mensen zitten vast in een vaste baan met weliswaar een aardig loon, maar als je naar hun leven kijkt, behoorlijk beperkte mogelijkheden.

Kijk bijvoorbeeld naar de scholen en universiteiten. Daar geven heel slimme mensen les, maar hun beloning is niet echt extreem hoog.

Kijk ook naar laboranten en advocaten in dienst bij een firma. Het zijn geen slechte lonen, maar je zou denken dat intelligentie veel hoger beloond zou worden.

Mijn oudste dochter is een mooi voorbeeld.

Tijdens haar lagere school en middelbare school periode was ze steeds te vinden aan de onderkant van de resultaten van de klas. Ze was niet de slechtste, maar het scheelde vaak niet veel. Haar vriendin in de klas was steevast de slimste met de hoogste cijfers. Ging dan ook naar het VWO, terwijl mijn dochter het VMBO ging volgen.

Mijn dochter vond haar passie op de beroepsopleiding na het VMBO en werd schoonheidsspecialiste. Ze leerde alle latijnse termen die nodig waren en wist ineens top van de klas te worden, maar belangrijker nog, ze wist een zelfstandige vakvrouw te worden die nu haar eigen bedrijf runt. Financieel gezien alle vrijheid en ze kreeg van haar vader wat kennis over "je geld voor je laten werken' mee.

Iedere maand krijgt ze vanuit haar beleggingen al een inkomen waarmee ze letterlijk van alles kan doen. Ze bepaalt ondertussen zelf haar werktijden en vakanties.

Haar zo slimme vriendin werkt momenteel aan de kassa bij een supermarkt. Haar specialistische kennis is nu even niet gevraagd.

Ook ik ben als HAVO klantje door mijn docenten in mijn schooltijd nooit als interessant materiaal gezien. Ik vond mijn passie pas echt na mijn 35e, koos er toen ook 100% voor en bepaal mijn eigen leven al sinds 2001.

Ondernemen maakt je vrij. Om te ondernemen moet je slim zijn. Intelligentie is een mooi ding, maar kan je daar bij ook enorm hinderen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd