Beursbox Nieuwsbrief Hoe lang kan een geheim bestaan?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe lang kan een geheim bestaan?
Date: September 11th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 11 september 2023
 
 

AEX 739,09 Dow 34.576 USD 1,073 Btc 24.008 Goud 1,926.65

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/09 6:45

 • Ik ga het morgen in het lunchwebinar hebben over een aandeel dat een heel goede ROCE score heeft. De vraag is dan ongetwijfeld... Wat is ROCE?

  Ik leg dat hier al even uit: Het ROCE % meet hoe goed een bedrijf haar kapitaal inzet. Je deelt EBIT door ingezet kapitaal. Ingezet kapitaal is totale bezittingen minus verplichtingen.

  Klik hier om er morgen bij te zijn.

 • De Nederlandse staat gaat 500 miljoen investeren om het stroomnet van Utrecht, Zeeland en Zuid Holland te versterken. Dat terwijl de stroomnetten van Limburg en Brabant al jaren overbelast zijn. Kan het zijn dat de meeste ambtenaren die er over gaan in het gebied Zuid Holland en Utrecht wonen?

 • De hulp aan Marokko komt los. Ook IMF en Wereldbank gaan hulp sturen.

 • Aandelen Alibaba 3% lager uit schrik omdat de CEO echt al zijn functies gaat neerleggen. Er werd verwacht dat hij slechts één functie zou neerleggen en de andere zou behouden.

 • Volgens president Biden is de huidige Chinese economie te zwak om nu ook een militaire poging te doen Taiwan te veroveren. Hij ziet daar nu dus geen gevaar.

 • De Duitse economie is mogelijk weer in recessie. Duitsland is erg afhankelijk van export en dat loopt met oplopende spanningen in de wereld nu niet zo lekker.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Hulp bij je NEO Finance account (Tom Lassing)

11/09 7:05

Als er één ding duidelijk is geworden de laatste jaren, dan is het dat uitleg over het systeem van NEO Finance welkom was.

Degenen die het met mijn eerdere ad hoc video's is gelukt om een account op te zetten zijn er zeer tevreden mee, maar vanuit cijfers van NEO Finance zelf bleek dat de helft van de mensen die een account probeerden te openen al afhaakten voor het proces volledig was afgerond. Daarna zijn er een flink aantal mensen die wel het account openden, maar dan snel stilvallen.

Dat is duidelijk een probleem.

Ik onderkende dat ook en samen met mijn jongste dochter en vriend van mijn oudste dochter heb ik een complete NEO Finance cursus opgezet.

We nemen de kopers van die cursus van begin tot eind mee door het proces en het systeem van NEO Finance. Alles is zowel te lezen in een document EN alles is ook nog eens volledig op video gezet.

We hebben de afgelopen acht weken tientallen video's gemaakt en soms lange dagen gemaakt om dat voor elkaar te krijgen. De video die het meeste tijd heeft gekost, duurde zes uur voor een video die na de eindredactie uiteindelijk nog geen zes minuten ging duren.

Na al die lange weken zijn we eindelijk klaar. 

De cursus staat hier online.

Voor wie is deze cursus?

Ze is er voor iedereen die of nog maar kort een account bij NEO Finance heeft, maar vooral ook voor iedereen die vanaf nu besluit er een account te openen. Ze is er ook voor iedereen die al een account heeft, maar er gewoon te weinig mee heeft gedaan.

Als je bij NEO Finance een account neemt met de affiliate link die bij de cursus zit, krijg je al direct 20 euro van NEO Finance op je account gestort zodra je er 50 euro of meer op plaatst. Die winst is dan al binnen. De cursus zelf verdient zich snel terug omdat je alle dure fouten zal weten te vermijden. We laten precies zien hoe je het account zo efficiënt mogelijk kan instellen.

Kijk hier voor de cursus

Kijk hier voor het openen van een NEO Finance account als je denkt dat het het zonder de cursus ook wel kan bolwerken. Je krijgt dan die 20 euro bonus ook!

Let wel, die bonus van 20 euro kan je maar één keer verkrijgen.

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Hoe lang kan een geheim bestaan? (Tom Lassing)

11/09 7:19

Als één van de argumenten tegen staatscomplotten wordt het feit gebruikt dat er 'altijd wel iemand begint te praten' als het om grote geheimen gaat.

Dat dit onjuist is, blijkt naar mijn idee uit drie 'recente' zaken. Namelijk de moord op Kennedy, de afluisterpraktijken die door Edward Snowden bekend gemaakt werden en het feit dat 'iedere' regering in het westen officieel akkoord gaat met de 9/11 uitleg, alwaar drie enorme gebouwen instorten omdat er twee vliegtuigen in vlogen. De manier waarop de gebouwen plat gingen tart de natuurwetten en toch is het officiële waarheid.

Nu kan je zeggen, Tom, die Snowden bewijst toch het tegendeel van wat je stelt?

Ja en neen. Die afluisterpraktijken waren namelijk al heel lang gaande en letterlijk honderdduizenden werknemers (ambtenaren en contracters) wisten daar van. Uiteindelijk was er na jaren één man zo dapper om het naar buiten te brengen. Honderdduizenden hielden al die jaren hun mond. Die ene man die zo dapper was is de grote uitzondering. Hoe vaak kom je zo'n dappere man tegen? Hij is daarom in mijn ogen de uitzondering die de regel bewijst.

9/11 is ook zoiets. De officiële versie in klinkklare onzin. Zo kan het zeker niet gelopen zijn. Maar dat hardop zeggen maakt je een wappie.

Nu ben ik verre van een wappie en daarom toch mijn versie in een paar regels tekst.

Het is en blijft naar mijn idee een complot vanuit Israël om de VS politiek in lijn met het Israëlische beleid jegens de moslimwereld te houden. Het werd door Israël uitgevoerd met hulp en medewerking van enkele zeer hooggeplaatste neo-cons in de toenmalige Bush Jr. regering.

De gebouwen werden neergehaald met behulp van bestaande nucleaire sloopbommen die bij het begin van de bouw van de gebouwen eind jaren zestig al geplaatst waren. Om de val van de gebouwen goed te reguleren werden ze vooraf maandenlang voorbereid. Het werd bijna openlijk gedaan, zodat het eigenlijk niet opviel. Kijk maar eens naar de dozen die de zogenaamde kunstenaars in één van de gebouwen gebruikten. Dat zijn dozen waarin explosieven hebben gezeten waarmee de etage balken werden doorgesneden. Je ziet dat tijdens de instorting ook gebeuren. De pufjes per verdieping. Men was terecht zo vol vertrouwen in het succes van het bedrog dat het letterlijk 'open' uitgevoerd kon worden. De eigenaar van twee van de gebouwen EN zijn hele familie waren nét die dag niet aanwezig. Ze waren er iedere dag, maar nu was niemand van hen in het gebouw. Lijkt me toe dat dit wel heel veel toeval is. Ook die man had nauwe banden met Israël. Hij had echter ook een probleem, want de gebouwen waren zo verouderd dat ze niet meer rendabel waren. Een acuut probleem voor een ultra rijke zakenman met de Israëlische nationaliteit werd deel van de oplossing voor de wereldpolitiek strategie van de staat Israël.

Het erge is, het was een totaal succes en deze politieke oorlogsdaad heeft vervolgens de levens van miljoenen mensen verkort en/of tot een hel gemaakt. We 'voelen' dit succes nog dagelijks. Zal dit ooit nog officieel toegegeven gaan worden als alle betrokkenen al lang dood zijn?

 
 

Presentatie Detroit Vastgoed (Tom Lassing)

11/09 7:43

Op vrijdagavond 22 september 2023 om 19:00 uur geef ik live in Best een presentatie over de beleggingen die ik in Detroit gedaan heb en nog altijd doe.

Een uitleg over waarom ik de kans daar zag, maar ook een uitleg over hoe ik het regelde zonder ooit zelf een stap in de VS gezet te hebben.

Ik ben aan een nieuwe fase in het project begonnen, waarbij de eerste leningen afgelost zijn en iedereen die meedeed terug kan kijken op een succesvolle investering die de afgelopen jaren keurig rendeerde.

In de nieuwe fase hoop ik zelf op meer stabiliteit, want gedurende de eerste fase heeft Corona behoorlijk huisgehouden in de onderliggende resultaten. Daar merkten de geldverstrekkers niets van, maar van mijn beoogde winst is maar gedeeltelijk iets terechtgekomen. Ook dat zal ik in de bijeenkomst uiteenzetten.

De toegang is gratis, maar je moet je wel even opgeven. 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar tom@PROTECTED.

De bijeenkomst zal in Best plaatsvinden. Ik verwacht uiterlijk om 21:00 uur klaar met de presentatie te zijn.

Kom je ook?

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Voorbereidingen op de winter (Tom Lassing)

11/09 7:56

Het is half september en over enkele uren buiten 32 graden. Ondertussen ben ik al heel druk doende me voor te bereiden op de winter.

Ik ga namelijk deze winter minder op kantoor werken en meer in onze serre. De reden is simpel. Ik heb vanuit de tuin en vanuit de hobby's veel houtafval en in de serre staat een moderne houtkachel.

Op kantoor heb ik de ouderwetse CV en de modernere infrarood panelen. Deze laatste twee warmtebronnen kosten met de huidige energieprijzen een flinke som geld om te gebruiken. Als ik dat dus deze winter fors kan verminderen, dan kom ik van mijn houtafval af EN ik bespaar honderden euro's per maand. Ik was vorige winter per wintermaand zo'n 1000 euro aan energiekosten kwijt. Dat is dan zowel huis als kantoor.

Zonde van het geld als ik met weinig moeite ook een tijdje op een andere plek kan werken en dan minstens een deel van die kosten kan besparen.

Mijn winterwerkplek kost me wel een investering. Ik heb er namelijk een laptop voor gekocht. Die had ik toch wel nodig, want er komen binnenkort ook enkele presentaties aan die ik ga geven. Misschien wel makkelijk om dat ook op mijn eigen laptop te realiseren.

Ik kan er nu al naar uitkijken een tijdje in de buurt van een houtkachel te werken. Die warmte is simpelweg heerlijk.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd