Beursbox Nieuwsbrief De opkomst van India

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De opkomst van India
Date: September 13th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 13 september 2023
 
 

AEX 736,69 Dow 34.645 USD 1,074 Btc 24.130 Goud 1,909.88   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/09 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een energie aandeel bespreken. Het is een aandeel met een short positie van 8,7% maar ook een PEG ratio van 0,77 en een K/W van onder de 5,5. Heel opmerkelijk. Klik hier om er straks bij te zijn.

  • Ik krijg wel eens de opmerking dat ik zo positief over NEO Finance ben omdat ik er als affiliate geld mee verdien. Ik heb samen met mijn dochter en schoonzoon een prachtige cursus over NEO Finance gemaakt. We zijn samen ook affiliate van het platform. We verdienden als affiliate afgelopen maand drie euro. U leest het goed en dat is samen. Ieder dus 1 euro. Ze zijn niet scheutig met hun affiliate vergoeding, maar het platform is wel een prachtige belegging. DAAROM zijn we enthousiast. Kijk hier voor de cursus.

  • Gisteren flink lagere beurzen. Het gaat verder nergens om, want de winst van eergisteren ging gisteren gewoon weer verloren.

  • Apple heeft gisteren weer eens een 'big event' georganiseerd. Ze kwamen onder meer met de iPhone 15. De grote verandering is dat Apple nu gedwongen overgaat op de USB-C connectie. Dat maakt snoertjes voor Apple gebruikers een stuk goedkoper.

  • Putin en Kim zijn begonnen aan hun gesprekken. Putin hoopt dat hij van Kim veel munitie en artillerie stukken kan kopen. Rusland begint namelijk zonder te zitten. Kim hoopt dat Rusland zijn nucleaire plannen wil steunen en ziet ook graag olie en voedsel naar Noord Korea komen. Als ze tot een deal komen, zal het westen de sancties op met name Noord Korea verzwaren.

  • Venetië wil toeristen die voor een dagnaar de stad komen een extra belasting op gaan leggen. Je moet voortaan 5 euro per persoon betalen om de stad in te mogen. Ik denk niet dat het veel toeristen tegen gaat houden. Als het geld gebruikt gaat worden om de stad te behouden zouden ze zelfs wel meer willen geven... Helaas is de belasting er slechts om toeristen af te schrikken. Ik denk dat dat pas gaat gebeuren als de belasting 50 euro of meer per persoon wordt.

  • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie. Op 9 november organiseer WH Selfinvest in Amsterdam een optie beleggen event. Kijk hier voor de verdere informatie. Ik zal op beide evenementen spreken, maar het zijn wel verschillende presentaties.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Waarom zou je nog in iets anders beleggen? (Jack Hoogland)

06/09 7:25

Waarom zou je nog in iets anders beleggen?
Wat u in onderstaande tweet leest heb ik u al vaak verteld, maar het is extra leuk als we dat in de Wall Street Journal lezen.

Want die wordt door zowat iedere fondsbeheerder wereldwijd gelezen.

Stijgende vraag en stagnerend tot zelfs dalend aanbod, terwijl een nieuwe mijn in productie brengen (zelfs na exploratie) nog 8 tot 15 jaar in beslag neemt.

De ideale ingrediënten voor minstens tien jaar lang enorme koersstijgingen.

Afgelopen weekend was er een jaarlijks symposium waar beheerders van kerncentrales, fondsbeheerders en uraniumproducenten bijeen kwamen.

Canton Fitzgerald was daar, en concludeert dat de markt voor uranium nu zó krap is…

…dat één koper die een miljoen pond op de spot market wil, al een prijsstijging van $10 per pond veroorzaakt. Zie onderstaande tweet.

Na het symposium zagen we dat gerenommeerde fondsbeheerders zich zelfs openlijk afvragen waarom...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

De opkomst van India (Joost van Buuren)

13/09 7:49

India is nu het land met de meeste inwoners. Het is China voorbij, mede omdat China haar bevolking met 100 miljoen mensen overschat had, maar ook omdat de bevolking van China nu mogelijk al vijf jaar aan het krimpen is.

De economie van India is echter nog lang niet die van China.

Daar is nog veel in te halen.

India zet stappen om dat te realiseren. Zo worden er enorme publieke werken uitgevoerd. Het heeft enorme gevolgen voor hoe de economie van het land er uit gaat zien. Een snelweg bouwen is een goede zaak voor snel transport. Het gevolg is echter dat die miljoenen kleine eettentjes langs de huidige provinciale weg waar je gemiddeld hooguit twintig kilometer per uur haalt heel veel minder klandizie hebben. Denk ook aan de kleine vrachtwagens en karren die nu vooral op de lokale wegen te vinden zijn. Dat soort klein ondernemerschap gaat grotendeels verdwijnen als je veel efficiënter met grote vrachtwagens op een snelweg kan rijden.

Grote bedrijven hebben baat bij snelwegen. Kleine en lokale ondernemers zijn er de dupe van.

Wat gaan die tientallen miljoenen mensen doen die door de snelweg hun klandizie verliezen?

Ontwikkeling is dus in totaal voor het land een goede zaak, maar welvaartsverdeling is een belangrijke pijler voor het succes. Je moet als land onderkennen dat bepaalde ondernemers en bedrijven profiteren en dat anderen de dupe zijn. Met belastingen kan je de misstanden dan proberen glad te strijken. Dat houdt in, meer belastingen voor de partijen die profiteren van de investeringen en meer steun voor iedereen die er de dupe van is.

Doe je dat niet, dan komt de meute in opstand en loop je de kans op een Venezuela gang van zaken. Een land met een enorme potentie vanwege een ongekende olierijkdom in de bodem, maar zo arm als een kerkmuis omdat men in de elite te laat onderkende dat je niet alleen maar kan graaien zonder om te kijken naar de armsten in de samenleving. Nu hebben daar de armsten de macht gegrepen en heeft niemand nog wat.

 
 

Webinar over NEO Finance (Tom Lassing)

13/09 8:14

Voor het eerst zal NEO Finance op 5 oktober 2023 om 19:00 uur een webinar organiseren voor de Nederlandstalige markt. Ik schreef gisteren al, er zijn toch al eerder webinar geweest?

Inderdaad, maar die webinars gingen van ons uit. Dit keer zijn Mark en ondergetekende door NEO Finance gevraagd om het door hun georganiseerde webinar te hosten.

We doen dat graag.

Vanuit NEO Finance zullen er ook twee sprekers (in het Engels) zijn. De CEO en oprichter zal spreken en de Investor Relations Specialist van NEO Finance gaat vertellen over hoe NEO Finance AI inzet om de leningen te beoordelen op risico.

Het webinar is er voor wie al een account heeft en accounthouders zien een pop up als ze inloggen. Het webinar is ook heel interessant voor wie nog geen account heeft. Het geeft namelijk een prima inzicht in wat er allemaal mogelijk is met het platform.

Ik roep je dus graag op er bij aanwezig te zijn.

Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

Als je voor of na het webinar interesse hebt in een NEO Finance account opening, dan is het volgende van belang:

Als je nog geen account hebt bij NEO Finance, ga dan naar welovetocoach.com/cursus-neo-finance en koop de cursus waarmee je je account snel en efficiënt direct perfect opzet. Als je een account opent via de cursus krijg je 20 euro startbonus van NEO Finance. 

Of, als je denkt het zonder de cursus zelf te kunnen, ga dan naar deze link en krijg ook 20 euro bonus tegoed op je account.

 
 

Max Property geeft aandelen uit

Wil e ook een stukje bezitten van deze crowdfund onderneming die de vastgoedmarkt op zijn kop zet, kijk dan even op hun site!

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Rechtse standaard aanpak (Tom Lassing)

13/09 8:31

Wie de rechtse politieke strategie bestudeerd, kan er een standaard patroon in herkennen.

Het belangrijkste is keer op keer weer angst en boosheid.

Angst wordt opgewekt door te verwijzen naar bedreigingen door een grotere macht waar je zelf geen invloed op kan hebben. Een groot en machtig complot dat het op je voorzien heeft.

Verder zijn de rechtse politici altijd 'slachtoffer'. Hoe rijk en machtig ze ook zijn, er is altijd en overal het Calimero complex. Iedereen heeft het op ze voorzien en er is altijd een bedreiging.

Uiteraard weten deze politici alleen maar hoe ze je kunnen redden. Ze zeggen niet hoe, maar ze gaan je redden. Geeft ze de macht en ze regelen het voor je, vertrouw ze maar.

Als je die standaard opzet eenmaal doorziet, dan zie je hoe triest en één dimensionaal het eigenlijk is.

Het houdt namelijk in dat het nooit om beleid of oplossingen gaat. Het gaat alleen maar om angst zaaien en onbesproken oplossingen voor die vermeende bedreigingen bieden. Het gaat nooit over de aanpak van armoede, de verbeteringen van scholingen, het creëren van meer werkgelegenheid, het verbeteren van huisvesting of het bieden van meer bestaanszekerheid.

Als het al om scholen gaat, dan gaat het om de vermeende aanvallen van anderen op de scholen... Keer op keer die bedreiging om angst op te wekken.

Het gaat ook nooit om aanpak van armoede, het gaat om de bedreigingen van criminelen, waarbij armoede gelijk staat aan criminaliteit.

Vraag ze WAT ze gaan doen en het onderwerp wordt aangepast en de riedel begint opnieuw. Wie vragen stelt is een lastpak en een non-believer.

Het is een cult.

Men zoekt blinde gehoorzaamheid en blind vertrouwen.

Ze bieden fascisme en rechteloosheid, maar daar kom je dan te laat achter.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd