Beursbox Nieuwsbrief Kijk eens naar royalty aandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kijk eens naar royalty aandelen
Date: February 12th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 12 februari 2024
 
 

AEX 851,77 - Dow 38.671 - USD 1,079 - Btc 44.734 - Goud 2,024.49 

 
 

Royalty aandelen (Tom Lassing)

12/02 7:00

Een royalty aandeel is een soort van mini beleggingsfonds. Het heeft namelijk rechten op een deel van de productie van een heleboel bedrijven. Het voordeel is dat het risico daarmee ook veel kleiner geworden is.

Een goudmijn kan bijvoorbeeld instorten. Als je dan aandelen van dat ene goudmijnbedrijf hebt, dan ben je zuur. Heb je aandelen van een royalty bedrijf, dan mis je misschien 1,5% van de omzet.

Jammer, maar geen enorme ramp.

Niet voor niets dat royalty aandelen altijd vrij duur zijn.

Echter...

Nu niet!

Verhoudingsgewijs staan een aantal royalty aandelen nu helemaal niet zo duur op de beurs genoteerd.

Dat biedt dus kansen.

Ik heb een royalty rapport geschreven en afgelopen week weer even geactualiseerd.

Je kan het hier bestellen

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/02 7:14

 • Ben je NEO Finance accounthouder, dan is de bijeenkomst op 1 maart interessant voor je. Ben je daarbij Gold of Platinum VIP, geef je dan VOOR 15 februari even op om te komen. Lees hier meer.

 • De S&P index is vrijdag vor het eerst boven de 5.000 punten gesloten.

 • Jeff Bezos gaat een flink aantal aandelen Amazon verkopen en hij doet dat heel bewust zodanig dat hij 600 miljoen dollar minder belasting hoeft te betalen. Daarvoor moet hij even naar Miami verhuizen. Dat heeft hij er wel voor over.

 • Gisteren liep ik in de lokale carnavalsoptocht als deelnemer. Thema was de beoogde fusie tussen Best en Oirschot. Best kwam voort uit Oirschot, nadat het eeuwe lang was uitgemolken door de laatste. Een vechtscheiding en dan nu na 200+ jaar van de LAT relatie, zou het nu weer een gelukkig huwelijk moeten worden. Ik liep samen met mijn jongste dochter en het was goed voor de derde plaats.

 • De winkelstraten raken leger en leger omdat veel ondernemers de hoge lasten van de dure A locaties niet meer kunnen dragen. Steeds meer gaat online en daarvoor hoef je niet op de duurste locaties te zitten.

 • Daihatsu heeft bewezen de juiste aanpassingen gedaan te hebben en mag de eerste productie weer opstarten.

 • Amazon Prime heeft aangegeven om in tegenstelling tot andere Amazon onderdelen, geen mensen bij dit onderdeel te ontslaan.

 • Trump heeft Rusland uitgenodigd om NAVO landen aan te vallen. Mocht hij president worden, dan zal hij Rusland daar niet over aanvallen. Leuke provocatie van Trump, maar hiermee speelt hij de één Europa politici hier wel mee in de kaart. Die hebben nu een belangrijke reden extra om de éénwording van Europa snel door te voeren. Nu wordt Trump geen president meer, maar zou er een Trump achtige president komen, dan is het duidelijk dat we niet op de VS hoeven te rekenen. Een krachtig en één Europa is dan de enige manier om ons Rusland van het lijf te houden. Putin deed de NAVO herleven, en Trump doet Europa herleven. Het moet niet veel gekker gaan worden!

 • De koers van crypto's is verder opgelopen.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Interessante (bij)baan voor student (Tom Lassing)

12/02 7:29

Ben je een student met interesse in financiële zaken, dan kan deze vacature interessant voor je zijn.

NEO Finance zoekt namelijk een financieel onderlegde, en klantvriendelijke medewerker voor 16 uur per week.

Je moet dan in Nederland en België de Nederlandstalige ondersteuner voor het platform worden.

Je helpt klanten telefonisch bij het inschrijven en beantwoord vragen die ze hebben over het platform.

Dit alles wordt overigens ook in mijn cursus besproken, maar het feit dat ik een cursus moest maken om de vragen te beantwoorden werd in Litouwen ontvangen als een teken dat er dus blijkbaar meer ondersteuning nodig is. Ondersteuning die ik niet gratis telefonisch ga bieden want ze moet gewoon van het bedrijf komen.

Voor de student is het bestaan van mijn cursus een zegen, want dankzij die cursus weet je zelf ook al heel veel. De rest leer je van NEO Finance, want je zal meer mogelijkheden om te helpen hebben dan ik in mijn cursus kan bieden.

Ben je klantvriendelijk en heb je interesse in een combinatie van telefonische ondersteuning op een modern platform bieden en tegelijk ook financieel onderlegd zijn en met het onderwerp van risico en opbrengst bezig zijn, dan ligt hier je kans.

Mail naar mark@PROTECTED voor meer informatie

Je zal ook zeer zeker veel contact met Mark en met mij hebben.

 
 

Elon Musk wil rijker worden (Tom Lassing)

12/02 7:59

De makkelijkste manier voor Elon Musk om weer enkele tientallen miljarden persoonlijke waarde bij te schrijven is het omhoog jagen van de koers van het aandeel Tesla.

Je moet immers weten dat het aandeel begin 2022 nog boven de 400 stond en nu nog slechts rond de 190.

Dat doet Elon dus pijn, want op papier is hij nu heel veel minder waard en ongetwijfeld heeft hij op basis van zijn aandelen enorme leningen lopen. Immers, waarom zo je met je eigen geld actief zijn.

Als je miljarden leent van de bank, dan zijn financiële problemen niet jouw probleem, maar een probleem van de bank.

Maar... Makkelijker is het voor hem als hij gewoon enkele tientallen miljarden meer waard is.

Daarnaast wil hij natuurlijk wel de rijkste man op aarde blijven. Immers, wat streelt je ego meer dan die titel?

Om dat allemaal te realiseren, moeten er enkele trucs uit de door worden getrokken.

Kostenbesparingen door medewerkers te ontslaan bijvoorbeeld. Als dank voor hun fantastische werk raken ze hun baan kwijt omdat de baas enkele tientallen miljarden dollars meer waard wil worden.

Altijd leuk werken voor Elon Musk...

Musk is niet de enige. Ook bedrijven als Amazon, Alphabet, Meta, Microsoft gooien er op grote schaal mensen uit.

Hun ultra rijke bazen willen in de strijd wie de rijkste is niet voor elkaar onderdoen. Dat dit dus ten kosten gaat van 70.000 gezinnen die hun inkomen verliezen, dat is voor die nerds en autisten geen enkel probleem.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Conflict met Saxo bank (Tom Lassing)

12/02 8:53

Mijn rekening bij Saxobank gaat opgeheven worden door die bank omdat ik niet in staat ben de gevraagde gegevens aan hen door te geven.

Ik heb er een portefeuille staan die nog geen 4.000 euro waard is. Voor dat bedrag moet ik een enorme berg aan informatie verstrekken. Ik zou die 4.000 euro, die er al meer dan tien jaar op staat (voorheen Binckbank), immers wel eens vanuit terrorisme of witwassen verkregen kunnen hebben. Het is blijkbaar een publiek geheim dat ik in mijn uppie het internationale terrorisme waarschijnlijk wel vanuit die rekening financier.

Het probleem is vooral dat ik voor die rekening niet kan bewijzen dat ik op het adres woon waar ik woon. Ik heb namelijk geen enkele energie of telefoonrekening op mijn naam staan.

Gas, water, licht, telefoon, internet, ik heb het allemaal, maar niet op mijn eigen naam.

Ik heb namelijk meerdere bedrijven en ik woon figuurlijk en letterlijk op kantoor.

De enige manier om te bewijzen dat ik woon waar ik woon, is naar de gemeente om er een verklaring over te vragen, maar dat is niet wat Saxo van mij vraagt. Die willen een energierekening of iets dergelijks.

Ook mijn bedrijf waar ik ook een rekening van bij Saxo heb lopen, heeft de gevraagde rekeningafschriften niet.

Ik kan dus niet bewijzen te bestaan volgens de middelen die ze vragen.

Ik was na de overzetting van Bickbank naar Saxo toch al geen fan van hun systeem, dus ik laat ze de rekening waarschijnlijk maar opheffen. Het heeft weinig zin deze strijd voor een in feite redelijk inactieve rekening nog langer aan te gaan. Ik ben benieuwd wanneer mijn zakelijke rekening aan de beurt komt.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Vastgoed Crowdfunding

Wil je investeren in één of twee zeer ambitieuze ondernemingen? Kijk dan hier eens: Onderneming 1. Onderneming 2.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd