Beursbox Nieuwsbrief Hunter Biden verhoor verslag

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hunter Biden verhoor verslag
Date: March 5th 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 5 maart 2024
 
 

AEX 856,55 -  Dow 38.989 - USD 1,084 - Btc 62.149 - Goud 2,116.0 

 
 

Hunter Biden verhoor verslag (Tom Lassing)

05/03 6:30

Wil je écht weten hoe het zat met de laptop van Hunter Biden en met de vermeende omkoping van de Bidens, dan is het verslag van het verhoor achter gesloten deuren een interessant stuk leesvoer.

Het is wel duidelijk waarom de Republikeinen dit niet openbaar wilden hebben.

Het is namelijk extreem schadelijk voor ze.

De Republikeinen hebben een schandelijke berekening gemaakt. Wat ze namelijk heel bewust deden, was onzin spuien die hen door Rusland was aangereikt.

Ze deden dat, puur om president Biden te treffen. Ze wisten donders goed dat het onzin was.

Daarom moest dat verhoor achter gesloten deuren. Immers, als er geen beelden van zijn, dan is het voor veel Republikeinse kiezers nooit gebeurd.

Immers, die lezen niet.

Het verslag is nu dus wel in te lezen, maar...

Lees verder
 
 
 

Een aantrekkelijke rente

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk en duurzaam rendement voor uw spaargeld? Door obligaties aan te schaffen, investeert u in Nederlandse zonnepark- en batterijopslagsysteemprojecten die worden beheerd en ontwikkeld door Tomorrow Energy.

Download nu de gratis informatie brochure!

Presentatie in Mechelen

Ik ben 25 maart 2024 één van de sprekers op een beleggingsbijeenkomst georganiseerd door WH Selfinvest in Mechelen.

Wil je er bij zijn (gratis), meldt je dan hier aan.

Je kan je ook aanmelden voor de live stream van het event. Klik dan hier

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/03 6:55

  • Heb je al een abonnement op de dagelijkse cryptonieuwsbrief van Joost? Kijk hier.

  • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

  • Vanmiddag in het lunchwebinar ga ik een grote bierbrouwer bespreken. (niet zijnde Heineken) Het is een bedrijf met wat tegenwind de laatste tijd... Biedt dat kansen? Klik hier om er om 12:30 uur gratis live bij te zijn.

  • Een nieuwe all time high voor bitcoin! Ik heb dus in ieder geval gelijk gekregen dat we tenminste nog één keer een nieuwe top zouden gaan zetten. Wie had dat een jaar geleden kunnen denken. Heb je al een abonnement op de nieuwsbrief van Joost? Kijk hier

  • Ik ben in de tuin bezig met het versmallen van mijn beukenhaag. We praten over zeker 150 meter en drie meter hoog waar ik nu zo'n 70 centimeter van af haal. Een enorme klus, mede omdat ik niet afvoer. Alle knipsels worden in de tuin verwerkt.

  • De Nederlandse economie is in 2023 boven de 1 biljoen euro gekomen. In 2022 bleven we er nog net onder.

  • Er is een Servische geheim agent ontmaskerd die in Brussel pro Russische propaganda aan het verspreiden was onder de Europarlementariërs. De mensen die hem gesproken hebben reageerden nog niet op vragen van journalisten over hoe ze nu terugkijken op die gesprekken met de spion.

  • In Nederland was er in februari bijna een verdubbeling van de hoeveelheid windenergie ten opziuchte van februari 2023. Zonnepanelen leverden in februari minder op, omdat de zon zich door de voortdurende regen amper liet zien.

  • Apple heeft een 1,8 miljard euro boete gekregen van de Europese Unie. Ze krijgen die boete omdat is bewezen dat Apple Spotify hindert in haar bedrijfsactiviteiten. Apple gaat beroep aantekenen tegen de boete.

  • Winkelketen Macy's gaat mogelijk van de beurs gehaald worden. Dat is tenminste het plan van één van de activistische aandeelhouders, het fund Brigade Capaital Management dat haar bod op de onderneming verhoogde van 5,8 miljard naar 6,6 miljard dollar. Op dit moment is Macy's op de beurs 5,6 miljard waard.

  • Tesla zag de verkoop in China fors terugvallen. Na de bekendmaking verloor het aandeel ruim 7% aan waarde.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Follow the Money (Tom Lassing)

05/03 7:18

Gisteren heb ik uitgebreid met Eric Smit van Follow the Money gesproken over Euro Pacific Bank.

Dat was de bank van Peter Schiff. Die bank verhuisde naar Puerto Rico omdat het naar verluidt beter zou zijn voor die bank. Niets bleek minder waar.

De Amerikaanse belastingdienst kreeg het bedrijf in haar vizier en snel was duidelijk dat voortzetting van de activiteiten niet langer mogelijk was.

De bank zou worden overgenomen en de klanten kregen de keuze, stoppen of overgaan naar de nieuwe eigenaar.

Ik koos met het restant van mijn tegoed voor stoppen.

Voor wat betreft de huidige stand van zaken maakte dat niet uit. Geen van de klanten heeft tot op heden de beschikking over het daar gestelde vermogen gekregen. De overdracht naar de klanten of de nieuwe eigenaar neemt veel tijd in beslag.

Alles is geblokkeerd.

Volgens Eric zijn er al meerdere klanten aangeklaagd en ook in Nederland twee klanten die door de belastingdienst zijn aangepakt. Eén zou al veroordeeld zijn.

Witwassen of belasting ontduiking. Blijkbaar betrof dat meerdere klanten bij de bank en mogelijk dat dat maakt dat nog altijd niemand bij zijn of haar geld kan komen.

Follow the Money is daar nu een artikel over aan het schrijven.

Peter Schiff is overigens zelf geen verdachte. Zijn bedrijf had blijkbaar klanten die hun belastingdienst aan het oplichten waren, maar hij hield zich als bank aan de voor hem geldende wetten.

Wanneer de klanten die wel goed bezig waren dan eindelijk weer de beschikking over hun geld krijgen blijft de vraag. Er moet geld genoeg zijn, want de bank was zo opgezet dat de tegoeden gegarandeerd waren (full reserve).

Dát is het probleem dus niet.

 
 

De huizen belasting weer overgemaakt (Tom Lassing)

05/03 7:45

In Detroit betaal je de belasting op huizen twee keer per jaar. In het begin van het jaar een laag bedrag, omdat men weet dat de feestdagen duur zijn. In de zomer een hoog bedrag omdat ook de overheid weet dat er dan vakantie geld is en echt op vakantie gaan doen Amerikanen toch niet veel.

Dan is er dus geld.

Ik heb de belasting over al mijn huizen voor zowel deze winter als komende zomer al overgemaakt.

Dat is nu even slikken, maar ik kan dan heel het jaar de huuropbrengst ook echt houden. De zomerbelasting is namelijk min of meer de huur voor een anderhalve maand. Grofweg komt alle belasting (dus samen met de winterbelasting) neer op 17% van de bruto huurinkomsten. Dat hakt er dus goed in.

De belastingen in Detroit zijn enorm gestegen. Dit heeft alles te maken met de enorme waardestijging van de huizen. Het is duidelijk dat de huren dus verder omhoog moeten. Punt is alleen dat er minder mensen zijn die de hogere huur kunnen betalen. Punt is ook dat verhuren op deze manier op een gegeven moment ook niet meer rendabel is...

De Amerikaanse overheid heeft dit probleem overigens ook wel onderkend en daarom is de recente stijging van het minimumloon ook zo belangrijk. Dat zou dan de huurders ook in staat moeten stellen de (hogere) huur te kunnen betalen.

Mijn site over Detroit
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Beursbox VIP Insider nieuwsbrief (Tom Lassing)

05/03 8:10

Gisteren is die betaalde maandelijkse nieuwsbrief weer uitgegaan.

Afgelopen maand zijn drie uranium aandelen met winst verkocht. Het was drie keer een Take Profit winstname omdat de uranium aandelen corrigeerden en we de hogere take profit/stop loss niveaus geraakt zagen worden.

Wel drie keer winst.

In 2024 nu vijf aandelen verkocht, allemaal met winst.

De twee tips die vorige maand ook echt ingenomen zijn staan er enorm verschillend voor. De één vlak bij het koersdoel, dat dan ook verhoogd is. Ook de Take Profit is daar omhoog gebracht. Het andere aandeel hikt tegen de Stop Loss aan. Dat aandeel was al ingenomen met een enorme waarschuwing dat het speculatief was. Dat bedrijf heeft namelijk de hypotheek op Trump Tower in haar bezit. De vraag is of dat gebouw nu niet in de verkoop moet door de boetes van Trump. Er is uiteraard twijfel over hoeveel dit gebouw waard is ten opzichte van de hypotheek die er op rust. Die twijfel zagen we al terug in de koers, maar afgelopen maand ging er toch nog weer meer van de koers van de hypotheekbank af.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd