Beursbox Nieuwsbrief 13% rendement

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 13% rendement
Date: March 22nd 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 22 maart 2024
 
 

AEX 875,42 - Dow 39.781 - USD 1,083 - Btc 61.109 - Goud 2,167.79 

 
 

13% rendement (Tom Lassing)

22/03 7:00

Mijn oudste dochter heeft ook een stevig NEO Finance account en begint nu in de buurt van de Gold VIP status te komen. Ik heb me nu een paar maanden extra druk gemaakt over de kwaliteit van haar portefeuille.

Dat laat zich zien.

Haar rendement na herinvestering ligt nu op 13,01%.

Dat was enkele maanden geleden nog onder de 12%.

Wat aandacht aan de kwaliteit van de leningen en dus ook onderhoud op de automatische investeringsinstellingen betaalt zich uit!

Dit alles juist ook omdat door de toepassing van A.I. het resultaat van de leningen voorspelbaarder is geworden.

Meer weten? Kijk hier
 
 
 

Zonnig rendement voor groene investeerders

Tomorrow Energy biedt u 7,5% rente per jaar

Kijk hier

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/03 7:22

  • Trump is aan het klagen dat hij bezittingen moet verkopen om de boete of zekerheidsstelling te kunnen betalen. Welkom in de echte wereld loser! Eindelijk heeft de man eens echt te maken met tegenslag. Hij ging al een paar keer failliet, maar het enige dat hij daar mee bewerkstelligde was dat anderen voor zijn schulden op konden draaien. Hij bleef zelf altijd rijk. Ook nu probeert hij er onder uit te draaien. Trump werkt overigens totaal niet mee in de procedure. Alles om maar tijd te winnen. De rechter heeft nu meer rechten aan de financiële curator gegeven. Die financiële curator houdt toezicht over alle financiële handelingen van Trump en zijn bedrijven.

  • In Brussel hebben regeringsleiders gisteren gesproken over meer samenwerking in de toepassing van kernenergie. Het gebruik is goed voor het milieu en maakt Europa energie onafhankelijker. Uitgangspunt is een verdrievoudiging van het gebruik van kernenergie. Lees hier het verhaal.

  • Apple is in de VS aangeklaagd vanwege haar monopolistische gedrag rond de iPhone. Het bedrijf werpt te veel drempels op voor anderen om apps voor de iPhone te ontwikkelen of aan te bieden.

  • Naar verwachting zal er komende dagen een nova in de nachtelijke hemel te zien gaan zijn. T Coronae Borealis gaat ontploffen en dat kunnen we dan met het blote oog zien. Het zal te zien zijn tussen de sterrenbeelden Hercules en Ossenhoeder. (Net onder de poolster)

  • Assert Manager Vanguard denkt dat de mededeling van de FED dat ze de rente dit jaar verwachten drie keer te laten dalen complete BS is. Opmerkelijke opmerking van deze grote marktpartij.

  • De VS heeft de kant van India gekozen in het grensconflict tussen India en China. China is niet alleen op zee haar grenzen verder naar buiten aan het leggen.

  • Nvidia heeft dankzij haar enorm hoog gewaardeerde aandelen belangen kunnen nemen in vijf andere AI bedrijven. Daar zal ik maandag in Mechelen zeker even op terug gaan komen. Maandag geef ik live in Mechelen een presentatie. Die is daar te volgen, maar je kan ook online meekijken!

  • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet.

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Vijf belangrijke redenen voor een mega bull markt (Jack Hoogland)

22/03 7:53

Vorige week liet ik u al zien dat de prijs van koper opwaarts uit een maandenlange range is gebroken.

En vorige week liet ik u zien dat dit samengaat met een reeks berichten over tegenvallende productie, die supply stress veroorzaken.

De grafiek hieronder geeft de uitbraak goed weer.


Tegelijk geldt echter dat koper nog steeds 25% onder haar begin 2022 bereikte hoogste prijs ooit noteert.

En terwijl deze uitbraak reden geeft om positief te zijn over dit jaar, zijn de vooruitzichten voor de komende jaren zelfs vele malen beter.

Want kijk je  naar onderstaande lange termijn grafiek, dan zie je dat koper in relatie tot de S&P500 net zo goedkoop is als 24 jaar geleden.


Toen ontstond een bull markt die zorgde voor 1000% tot zelfs 3000% koersstijgingen bij koperaandelen.

In onderstaande tweet geeft energie-expert Pierre Andurand drie redenen waarom de vraag naar koper de komende jaren steeds sneller zal stijgen.

Naast de energietransitie zijn ook de snelle groei van...
Klik hier om verder te lezen 

 
 

Mijn 15 jaar oude Dacia (Tom Lassing)

22/03 8:12

Ik schreef er al vaker over. Ik kocht 15 jaar geleden een nieuwe Dacia Logan MCV 7 zitter. Liet er na levering ook een gasinstallatie in bouwen en een trekhaak aan zetten.

Die auto is voor ons ideaal. We zitten er regelmatig met zes of zeven personen in en de enorme ruimte in de auto is ideaal voor het vervoeren van echt van alles.

De trekhaak wordt wekelijk gebruikt, want we hebben ook een aanhanger.

Die auto moest vorig jaar naar de garage en volgens de garagehouder (tevens mijn overbuurman) was de reparatie duurder dan de auto nog waard was. Wat te doen?

De reparatie was 2.500 euro. Dat is minder dan de afschrijving per jaar op een nieuwe auto, dus omdat de auto zo bevalt, kozen we voor reparatie. We hoopten dat de auto dan dus minstens een jaar mee zou gaan.

Na de reparatie liep de auto niet meer zo lekker. Op gas schokte de auto en waarschuwingslampjes gaven aan dat er toch nog altijd iets niet goed was. Het ging niet vanzelf over...

Gisteren ben ik naar de importeur van de gasinstallatie gegaan. Voor een bedrag van 421 euro is de gasinstallatie onder handen genomen. De auto loopt nu weer als nieuw.

Met 215.000 kilometer op de teller doet die goedkope op gas rijdende Dacia het dus nog enorm goed. Ik ben nog altijd heel blij met die auto. Nu hopen dat de auto nog jaren mee gaat.

 
 

5 uranium aandelen rapport

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Bestel nu snel hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Hoorzitting over impeachment Biden (Tom Lassing)

15/03 8:40

Er kwamen eergisteren schokkende feiten boven water bij een hoorzitting over de eventuele impeachment van president Biden. Een getuige (dhr. Parnas) van de Republikeinen gaf daar namelijk aan dat enkele Senatoren (OOK Senatoren die daar live aanwezig waren) en Rudi Gulliani willens en wetens Russische propaganda en misinformatie verspreid hebben omdat dit ze goed uitkwam in hun oppositie tegen Biden. 

Die getuige gaf ook aan dat Trump er van op de hoogte was.

Als je eigen getuige al zo keihard tegen je gaat getuigen, wat doe je dan nog met een eventuele impeachment van Biden?

Willens en wetens werden dus leugens aan de pers en op Sociale Media doorgegeven. Rechtstreeks uit Moskou...

Niets gaat de Republikeinen en Trump te ver.

Helaas blijven veel mensen de onzin geloven, want toegeven dat je jarenlang door Trump en zijn kornuiten voor de gek gehouden bent is erger dat die leugens nu maar tegen beter weten in volhouden.

Ook voor die mensen geldt... Blijf maar ontkennen. Leef maar liever verder in een verzonnen werkelijkheid, want anders moet je een diepgaand onderzoek naar je eigen falen doen. Het is gebleken dat niet veel mensen dat kunnen. Deels ego, deels ook struisvogel gedrag. Toegeven dat je fout zat is zooo pijnlijk. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd