Beursbox Nieuwsbrief Analyse uranium aandeel Energy Fuels

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Analyse uranium aandeel Energy Fuels
Date: April 26th 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 26 april 2024
 
 

AEX 870,27 - Dow 38.085 - USD 1,073 - Btc 59.998 - Goud 2,339.61 

 
 

Megatrend zorgt voor snel stijgende tekorten (Jack Hoogland)

26/04 7:00

Naast de enorme hoeveelheden extra koper die nodig zijn voor zonne-energie, windenergie, elektrische auto’s, infrastructuur en het stroomnetwerk…

…zien we in de media steeds meer nervositeit over het wereldwijd alsmaar sneller stijgende aantal datacenters, mede als gevolg van A.I.


Vanochtend nog zag ik dat Google een nieuw datacenter gaat bouwen in Groningen, en daarbij wees op gigantische groei van datagebruik.

Ik vertelde u vrijdag al dat voor één 100 MW datacenter maar liefst 5,4 miljoen pond koper nodig is.

Mark Zuckerberg gaf vorige week in een interview aan dat de capaciteit van datacenters straks richting 500 MW en zelfs 1000 MW gaat.


Dat vereist gigantische hoeveelheden koper én heeft enorme impact op het stroomnetwerk.

Zuckerberg geeft óók aan dat kernenergie hard nodig is om al die steeds groter wordende datacenters van stroom te voorzien, zodat deze onafhankelijk van het stroomnet kunnen draaien.

Het snel stijgende aantal datacenters en de opkomst van A.I. zorgen hiermee voor...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Zonnig rendement voor groene investeerders

Tomorrow Energy biedt u 7,5% rente per jaar

Kijk hier

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/04 7:22

  • Ik ben per heden actief begonnen met het overzetten van mijn maillijsten naar de nieuwe mailing software. De komende weken, misschien wel maanden, blijf ik daarmee bezig en ga ik lijst na lijst overzetten. Dit weekend komt de P2Pfinance maillijst aan de beurt.

  • De Amerikaanse beurzen kregen gisteren een tik vanwege de schrik rondom Meta EN het feit dat inflatie haar kop toch weer opsteekt.

  • OceanaGold heeft gisteren bekend gemaakt dat de IPO in de Filipijnen een 106 miljoen dollar moet ophalen. Het gaat om een 20% belang in OceanaGold Philippines. De beursnotering moet 13 mei gerealiseerd worden. De mijn betreft een koper en goudmijn in de Filipijnen.

  • In de zaak bij het hoge gerechtshof over de immuniteit van de president stelde de advocaat van Trump dat een president zijn politieke tegenstander mag ombrengen. Hij mag zelfs een staatsgreep plegen. Het erge is, de rechters hebben niet per direct de zaak gesloten en afgewezen. Ze staan open voor de suggestie. In dat geval zou je bijna hopen dat ze voor januari tot een uitspraak komen. Dan kan Biden even schoon schip maken en dan ook de ultra rechtse politiek gestuurde rechters laten 'afvoeren' en er mee wegkomen. De president rechters laten aanstellen is geen goed idee. Zeker niet als je een crimineel als president hebt.

  • Alphabet kwam met fantastische cijfers en de aankondiging dat het voor het eerst dividend zal gaan uitkeren. Het aandeel ging nabeures 11,5 % omhoog. Tijdens beursuren verloren het aandeel 2% aan waarde.

  • Microsoft wist positief te verrassen. Nabeurs won het aandeel 4,4%, nadat het tijdens beursuren eerst 2,5% verloren had. Het was écht een verrassing voor beleggers.

  • Volgens de CEO van het Noorse oliefonds werken Amerikanen harder dan Europeanen. Echter, de Amerikanen hebben daarbij de balans tussen werken en leven uit het oog verloren. De kwaliteit van leven is in Europa veel hoger.

  • Autoverhuur bedrijf Hertz is niet blij met de vloot aan elektrische auto's. Ze hebben er weer 200 miljoen dollar verlies op gemaakt. In totaal is het verlies nu al bijna een half miljard dollar.

  • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet.

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Analyse uranium aandeel Energy Fuels (Tom Lassing)

26/04 7:53

In deze video die ik maakte in samenwerking met broker FXFlat bespreek ik het uranium en rare metals aandeel Energy Fuels (UUUU).

Het bedrijf heeft het voornemen bekend gemaakt dat het Base Resources over gaat nemen in een cash en aandelen deal.

Met de overname kiest het bedrijf nog meer voor een driepotige strategie.

Namelijk uranium, rare metals en de verwerking van de basisproducten in hun eigen verwerkingsfabriek.

Kijk hier de video
 
 
 

Presentatie in Maastricht (Tom Lassing)

26/04 8:13

Speciale beleggersnamiddag in Maastricht

WH Selfinvest komt naar u toe. Wij nodigen u uit voor een interessante (gratis) beleggersnamiddag.

Komen aan bod: een lange termijn investering, trading, aandelen en opties.

Deel 1: Hoe de markten outperformen met markteffecten.

Deel 2: Beleggen in kunstmatige intelligentie aandelen of zelf kiezen?

Deel 3: Beter volatiliteit traden met WL Bars van Wim Lievens.

Deel 4: Waar ligt de toekomst voor aandelen beleggen? Grondstofaandelen zoals lithium, aardgas en waterstof worden onder de loop genomen door Ronald de Zoete.

Deel 5: Hoe worden opties gemakkelijk geïntegreerd in uw bestaande portefeuille. Optie expert Tom Lassing legt jullie stap voor stap uit hoe u dit kan verwezenlijken.

Aarzel niet en wees welkom!

Maandag 24. juni 2024

14:00 - 19:00

Live in Maastricht aanwezig zijn? Klik hier 

De Livestream thuis volgen? Klik hier.


 
 

5 uranium aandelen rapport

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Bestel nu snel hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Mijn zakelijke NEO Finance rekening (Tom Lassing)

26/04 8:41

Ik heb er nu 5.800 euro naar toe gestuurd waarvan 4.478 euro in leningen is vastgezet. 1.150 euro is al wel toegezegd aan leningen die nog niet volgetekend zijn. Nog net geen Bronze status dus.

Die Bronze status stelt tegenwoordig niet veel meer voor. Bij de start van NEO Finance gaf iedere VIP status meer mogelijkheden. Vooral de Gold VIP status was toen heel interessant. Die gaf in Litouwen recht op meer mogelijkheden om leningen te selecteren en ze gaf een mogelijkheid om met enige regelmaat de CEO te spreken. Je werd zelf jaarlijks uitgenodigd voor een lunch met de CEO. Die tijd is wel voorbij, want het aantal Gold accounthouders is flink toegenomen. Indertijd was het écht een uitzondering. Het platform is in 2016 begonnen en de eerste jaren begon iedereen op nul. Nu zijn er al accounthouders die al zes of zeven jaar meedraaien. Zelfs als ze geen geld bijgestort hebben, is hun vermogen in het platform verdubbeld.  

Alle voormalige VIP mogelijkheden zijn nu beschikbaar voor iedereen en de CEO heb ik regelmatig in een webinar. Hij is relatief makkelijk bereikbaar gebleken.

Mijn zakelijke account belegt nu heel bewust in bepaalde leningen. De rendement lopen nu in theorie iets terug naarmate ik meer leningen in neem.

De verwachte opbrengst na herbelegging is nu nog altijd 15,94%. Dat is dus veel hoger dan op mijn privé account waar ik nu op dit moment 13,04% rendement haal.

Op mijn privé account komt nu maandelijks 2.000 euro aflossing en rente binnen. Puur rente praten we over een inkomstenpost van 800 euro. Ik herbeleg dat bedrag iedere maand.

Ook een rekening openen bij NEO Finance? Kijk dan eerst op deze site die ik maakte.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd