Beursbox Nieuwsbrief Dit aandeel gaat gouden tijden tegemoet

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit aandeel gaat gouden tijden tegemoet
Date: April 29th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 29 april 2024
 
 

AEX 882,63 - Dow 38.239 - USD 1,072 - Btc 58.209 - Goud 2,330.78 

 
 

Dit aandeel gaat gouden tijden tegemoet! (Jack Hoogland)

29/04 7:00

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.


We ontdekten deze maand onder meer een fantastisch aandeel van een grote staalproducent.


Dit bedrijf is perfect gepositioneerd om de komende jaren maximaal te profiteren van drie belangrijke ontwikkelingen:

  • aangekondigde (en broodnodige!) investeringen in Amerikaanse infrastructuur  
  • een aantrekkende automarkt
    én
  • wereldwijd snel stijgende defensie uitgaven.

De vraag naar staal zal door bovengenoemde trends hard stijgen, waardoor alle seinen nu op groen staan!

Terwijl de winst dit jaar met 55% en volgend jaar met nog eens 54% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 7,2 keer de voor komend jaar verwachte winst.


Tijdens de vorige bull markt in grondstoffen noteerde dit aandeel  een koersstijging van bjna 6200%.

Hoe hard de koers tijdens deze bull markt zal stijgen, valt niet te voorspellen.

Wat we wél weten is dat alle seinen op groen staan voor een enorme koersstijging in de komende jaren.

Spotgoedkoop. Mega koerspotentieel!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" 

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/04 7:21

  • Het zat er al aan te komen, maar gisteren heb ik met mijn zakelijke NEO Finance account de Bronze VIP status bereikt. Dat wil zeggen, meer dan 5000 euro in leningen. Dat is ondertussen al ruim meer dan 5000. Mijn fictieve rendement na herinvestering is nu 16,17%. Dat is echt luchtfietsen, want ik ben pas een paar weken bezig. Ik heb nog slechts 24,23 euro aan rente ontvangen. Zelf een zakelijke NEO Finance rekening openen? Dan moet je eerst een privé rekening geopend hebben. Dat kan hier. Mail me als je een zakelijke rekening wilt openen.

  • De jaarlijkse bijeenkomst van de pers met de president van de VS was dit weekend weer. Biden gaf een heerlijke speech en daarna kreeg Colin Jost een kans om te schitteren. Ik heb genoten.

  • De krimp van de Duitse warenhuisketen Galeria Karstadt Kaufhof zet verder door. Er worden weer 16 vestiginmgen gesloten en 1.400 arbeidsplaatsen gaan verloren.

  • De president van het World Economic Forum maakt zich zorgen over de enorme schulden die overheden opgebouwd hebben. Soimmige landen denken dat je oneindig schulden kan opbouwen, maar helaas voor hen is dat niet het geval. Er moet toch iets aan gedaan worden voordat het probleem in ieders gezicht ontploft.

  • Oracle gaat in heel haar bedrijfsvoering met AI aan de slag. Het bedrijf zelf, maar ook de producten van het bedrijf zullen steeds meer AI toepassingen laten zien.

  • In Californië is het een vrowu gelukt de Amerikaanse postservice op te lichten voor 150 miljoen dollar. Har bedrijf verzorde de verzending vanuit China naar de VS en dat deed ze door de verzendinfo te vervalsen. Zo werd er 150 miljoen 'bespaard'. Ze viel door de mand omdat de barcode wel erg vaak gebruikt werd.

  • Op Bloomberg vanochtend nog weer even de waarschuwing dat er veel te weinig koper gewonnen wordt. Er zit een enorm gapend gat tussen het aanbod en de vraag. BHP probeert nu Anglo American over te nemen, maar dat bedrijf vindt de prijs die geboden wordt veel te laag.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Nieuwe video in module 8 (Tom Lassing)

29/04 7:57

Iedereen die de NEO Finance cursus aangeschaft heeft, kan in Module 8 een nieuwe video vinden.

Het is een interessante redelijk nieuwe mogelijkheid die NEO Finance heeft toegevoegd bij het handelen in leningen in de Secuindaire Markt.

Het is geen halszaak, maar de knop kan wel extra inkomen opleveren. Ik gebruik deze zelf nu ook eigenlijk standaard, maar je moet de knop wel bij iedere lening activeren.

Ga heb je de cursus aangeschaft, ga naar www.welovetocoach.com en kijk in Module 8.

 
 

Waarom zowel zakelijk als privé (Tom Lassing)

29/04 8:09

Ik beleg sinds kort zowel zakelijk als privé in NEO Finance.

Ik kreeg terecht de vraag waarom.

De eerste reden is dat de zakelijke rekening pas nu mogelijk is. Die mogelijkheid was er in 2019 nog niet.

Waarom dan nu OOK zakelijk?

Ik heb zakelijk redelijk wat geld. Veel meer geld dan dat ik privé heb. NEO Finance is een degelijke belegging gebleken die me meer dan 13% op jaarbasis oplevert op dit moment.

Dat alles zonder beurssentiment waar ik geen invloed op heb. Het is dus echt heel degelijk. Dat is mooi, want ik heb geld dat moet dienen als mijn toekomstig pensioen in de BV zitten.

Dat wil ik degelijk en tegen een mooi rendement wegzetten.

Ondertussen dwingt de overheid me dat ik meer geld als loon aan mezelf moet uitkeren dan ik nodig heb. Ik hou dus per maand geld over. Dat geld lijf ik ook in NEO Finance beleggen, zodat mijn pensioen straks ook vanuit privé vermogen aangevuld gaat worden.

Open hier je NEO Finance account

Kijk hier voor meer informatie over NEO Finance

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Russische propaganda (Tom Lassing)

29/04 8:19

Het gaat bij Russische propaganda niet alleen maar om belachelijke leugens.

Soms is het puur en alleen een suggestie wekken. Zo kreeg ik gisteren op een video weer zo'n 'suggestie' als reactie. De suggestie was dat Zelenski veel te rijk zou zijn met bezittingen over heel de wereld.

De kern van het gegeven klopt. Zelenski was voor Oekraïense begrippen een zeer rijk man. Hij was een gevierde acteur die vaak en voor veel geld in Rusland en Oekraïne optrad.

Hij belegde een deel van zijn vermogen in onroerend goed en deed daar goede zaken mee.

De suggestie is nu dat hij het onroerend goed verkreeg door corruptie in zijn tijd als president.

Dat verhaal klopt dus niet. Hij was al zo rijk dat hij zichzelf opwierp als presidentskandidaat. Waar kennen we dat van?

Zelenski was net als Trump een waardeloze president die speelbal werd van zijn corrupte zogenaamde vrienden.

Toen kwam de oorlog. Ineens wist niemand hoe het politieke spelletje in oorlogstijd gespeeld moest worden. Juist toen kwam zijn acteer achtergrond heel goed uit. Zelenski begon de perfecte president te spelen en dat was wat Oekraïne nodig had!

Ineens de beste man op de belangrijkste plek. Kennis en ervaring over hoe je in oorlogstijd moet acteren was er niet, maar acteren kon hij als de beste!

Zijn corrupte vriendjes vielen één voor één door de mand. Helaas zitten er nog altijd (te) veel op het pluche.

Moskou kan Zelenski amper raken, maar doet dat dus door suggesties te wekken. Een deel van de westerse bevolking staat daar volkomen open voor. Hun onvrede vanuit de Covid tijd is zo groot dat in hun ogen alle politiek in het westen verrot is. Russische politiek, daar weten ze niets van en nemen ze de berichten en suggesties vanuit Moskou gewoon blind en heel graag voor waar aan.


Zo is er Marcel De Graaff.

Hendrik Vos schreef er recent over. Hij schreef: "Marcel De Graaff is Nederlands Europarlementslid en wilde weten waarom Vladimir Poetin Oekraïne had aangevallen. Vorige maand berichtte hij in de plenaire vergadering over zijn bevindingen: Oekraïne is de grootste leverancier ter wereld van kinderen voor pedonetwerken en orgaanhandel. Draagmoeders bezorgen er kinderen aan kennels. Door de inval kon Rusland er velen bevrijden. Nu krijgen ze tenminste een ordentelijke opvoeding.

Tien jaar geleden werd De Graaff in het Europees Parlement verkozen op de PVV-lijst van Geert Wilders. Intussen stapte hij over naar het Forum voor Democratie van Thierry Baudet, even extreemrechts, maar nog iets gestoorder. Momenteel wordt nagegaan of De Graaff te veel aan de paddenstoelen zit, dan wel betaald wordt door Rusland om prietpraat te verspreiden. Mogelijk zijn beide factoren in het spel. Recent startte justitie een onderzoek naar bewuste desinformatie en vorige week hadden ook de Europese staats- en regeringsleiders het erover."

Zonder enig inhoudelijk onderzoek pakt Marcel de onzin op en spuwt het weer uit. Hij is zich er totaal niet bewust van hoe belachelijk hij zich maakt, maar of complete stupiditeit, of een berg geld uit Moskou maken veel goed. Zeg het maar. Is Marcel de Graaff simpelweg een omhoog gevallen idioot, of is hij een goedbetaalde pion voor Rusland?

Forum voor Democratie politici zijn niet open over hun inkomsten. Ondanks alle regels daaromtrent komen ze er mee weg. De democratische samenleving doet het zichzelf aan dat dit soort mensen verzonnen onzin mogen spuwen en hun inkomsten geheim mogen houden. Dit ondanks hun openbare functie en ondanks de regels die al bestaan.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Interessant rendement voor grotere bedragen

Een rendement van 8 tot 8,75% is nu mogelijk voor beleggers die tussen de 50.000 en 200.000 te beleggen hebben.

Mail me op tom@PROTECTED

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd