Beursbox Nieuwsbrief Nul op de meter woning gaat geld kosten

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nul op de meter woning gaat geld kosten
Date: May 27th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 27 mei 2024
 
 

AEX 915,21 - Dow 39.069 - USD 1,084 - Btc 63.217 - Goud 2,342.29

 
 

Alleen China's aankopen zijn al genoeg voor... (Jack Hoogland)

27/05 7:00

Vorige week liet ik u zien waarom goud en zilver ondanks hun recente stijging nog steeds historisch goedkoop zijn.

In dit artikel laat ik u zien waarom deze bull markt dubbel zo krachtig kan worden als de vorige (2001-2011).

Sinds de bevriezing van Russische dollartegoeden hebben niet-westerse landen geen vertrouwen meer in de VS, en kopen hun centrale banken volop goud. 

In onderstaande tweet zien we dat het aandeel goud in China’s valutareserve is gestegen van 3% in 2022 naar ongeveer 5% nu.

In  de VS en grote Europese landen is dit aandeel tussen 60% en 70%.

Ofwel 12 tot 14 keer zo hoog.


Je hoeft dus geen rekenwonder te zijn om te begrijpen dat China ook de komende jaren volop goud zal blijven hamsteren.

Om haar aandeel goud echter met slechts één procentpunt te verhogen, moet China maar liefst...
Klik hier om verder te lezen
 

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/05 7:21

 • Een enorm vervelende zaak voor het ziekenhuis in Nieuwegein. Het instorten van een deel van de parkeergarage zal zeker een jaar lang overlast gaan geven.

 • De prijzen voor containers tussen Azië en Europa vliegen omhoog door vroege bestellingen vanuit Europa en nieuwe dreiging vanuit Jemen. Het is een mooie stimulans om meer in Europa zelf te gaan maken.

 • Vandaag is het Memorial Day in de VS. Dat hield vrijdag dus in dat het ene lang weekend was voor Amerikanen. Nog nooit was het zo druk op de vlieghavens daar.

 • Een onderzoek wijst uit dat pro Palestijnse protest studenten in westerse landen hun kansen op de arbeidsmarkt aan het verpesten zijn. Vooral grote werkgevers zijn huiverig om al te 'luide' proteststudenten aan te nemen.

 • Zelfs Bank of America is nu goud en zilver ETF's aan het promoten.

 • In de VS profiteren de huiseigenaren van de economie en de aantrekkende woningmarkt, terwijl huurders de huren steeds verder zien oplopen. In de VS is 19% achter met betalen geweest in 2023.

 • NVidia gaat haar aandelen splitsen 10 voor 1. Dat is meestal de reden voor nog weer een flinke koersstijging. Ik heb echter huiverig. De waardering voor Nvidia is al erg hoog, zeker ten opzichte van de concurrenten.

 • Waarom is de Hongaarde premier Orban zo overduidelijk pro Russisch? Ik heb er maar even een video over gemaakt die dat duidelijk maakt. Je kan de video hier kijken.

 • Er zijn volgens Oekraïense cijfers nu meer dan 500.000 voor Rusland vechtende soldaten uitgeschakeld. Een moment om eens te kijken waar het staat met die oorlog. Kijk hier.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Paxos gold (Tom Lassing)

27/05 7:51

Is deze opzet te vertrouwen?

Ik ben naar aanleiding van een vraag van een lezer er eens ingedoken.

Ik zoek eigenlijk als eerste naar gegevens zoals adres. De eerste rode vlag was daarmee een feit. Geen adres op de site te vinden.

Dan wil ik een bedrijfsaanmelding bij de lokale KvK weten. Immers, dan kan je via die weg een adres vinden.

Ik kwam een nummer onder aan hun site tegen: NMLS #1766787

Via die weg kwam ik op een pdf document met de volgende gegevens:

Paxos is a New York limited liability trust company with a primary business address of 450 Lexington Avenue, Suite 3952, New York, New York.  Bron: https://portal.ct.gov/-/media/dob/enforcement/consumer-credit/2020-cc-orders/paxos-trust-company-llc-co.pdf

Ik vond ook de volgende adressen via een zoektocht op Internet: Singapore 48 Toh Guan Rd E, #06 152 en United Kingdom Sunninghill The Courtyard, High Street, Acot

Het bedrijf is actief sinds 2015.

Ik kwam op een review pagina waarop slechts 6 reviews, maar die logen er niet om. 4 daarvan gaven een enkele van vijf sterren. De andere twee waren twee en drie sterren.

Ook bij Trustpilot weinig reviews. In dit geval 18 stuks. 89% gaf 1 ster.

Paxos blijft volgens Finance Yahoo een niet beursgenoteerde maar wel gereguleerde financiële instelling te zijn. Ze hebben in januari 2022 nog weer onderhands aandelen uitgegeven.


Kortom, een bedrijf dat wel gereguleerd wordt, maar vooral ontevreden klanten heeft en maar niet zo heel open is over waar ze gevestigd zijn.

Ik ben nog niet onder de indruk.

Dan hun product. Ze hebben goud te koop, dat ze als onderpand gebruiken en ze jou tokens geven.

Mijn vraag is dan, waarom zou je dat doen?

Waarom zou je dan niet zelf het goud bezitten?

Nu maak je je afhankelijk van een bedrijf richting je indirecte goudbezit. De vraag is, wat ben je van plan te doen met die tokens?

Heb je daar dan een doel mee, dat je niet kan halen op een veiliger of zekerder manier.

Als je dat niet hebt, dan kan ik er kort over zijn, dan zou ik hier heel ver van weg blijven. Heb je wel zo'n doel met die tokens, dan hoor ik heel graag van je wat je motivatie is om die tokens te willen bezitten, boven het rechtstreekse bezit van goud. Ik 'zie' het gewoon niet.

 
 

De man die Japanse Candles naar het westen bracht (Tom Lassing)

27/05 8:12

Zoals u in het gratis e-boek over de Japanse Candles kunt lezen, is de Amerikaan Steve Nison de persoon geweest die deze eeuwenoude Japanse techniek naar het westen heeft gehaald. Hij schreef er twee boeken over. Deze Engelstalige boeken zijn dan ook de basis van heel de methode en zijn als het ware wereldwijd het standaard werk over de Japanse Candles geworden.

Deze boeken zij nog altijd te bestellen via Bol.com. Ik raad vooral het eerste boek van hem aan.

Als je daar interesse in hebt, klik dan hier


 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Nul op de meter woning gaat geld kosten (Tom Lassing)

27/05 8:29

De nul op de meter woning is een prachtig concept dat door fiscale regels nu een vervelende zaak dreigt te worden. Die woningen leveren op jaarbasis meer energie op dan ze kosten. Ideaal zou je denken, maar het concept werkte dankzij de salderingsregeling. Dat is fout nummer één. Immers zou het ook zonder fiscale foefjes moeten kunnen werken.

Nu dreigt die salderingsregeling te verdwijnen en is het ineens ook zo dat die extra energie die de woningen leveren de bewoners geld zal gaan kosten. Je levert dus een positieve bijdrage en daar mag je dan geld voor betalen. Dát is sociale woningenbouw!

Heb me altijd afgevraagd waarom dat zo zou heten. Nu valt het kwartje!

Zeker huurders in nul op de meter woningen kunnen binnenkort met de vervelende kwestie van oplopende woonkosten opgezadeld worden. Soms zouden de bewoners het beste de zonnepanelen in de zomer uit zetten. Laat je ze aan staan, dan moet je voor de opgewekte energie gaan betalen!


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Interessant rendement voor grotere bedragen

Een rendement van 8 tot 8,75% is nu mogelijk voor beleggers die tussen de 50.000 en 200.000 te beleggen hebben.

Mail me op tom@PROTECTED

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd