Beursbox Nieuwsbrief De cursus NEO Finance is live!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De cursus NEO Finance is live!
Date: September 1st 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 1 september 2023
 
 

AEX 743,62 Dow 34.721 USD 1,084 Btc 24.010 Goud 1,940,63

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/09 7:00

  • Vandaag gaat de NEO Finance cursus live! Verderop in deze nieuwsbrief meer daarover.

  • Fietsfabrikant VanMoof is overgenomen door e-step bedrijf Lavoie, dat onderdeel is van McLaren Applied. Aankomende maandag moet de koop afgerond gaan worden.

  • Als je bericht wilt krijgen van vermiste personen in je omgeving, dan krijg je die berichten voortaan alleen nog maar als je de Burgernet app op de telefoon geplaatst hebt!

  • Eneco zal haar windmolens minder energie laten opwekken als er genoeg stroom op het net is. Ze doen dat overigens wel tegen betaling. Jammer, ze zouden beter dan waterstof kunnen aanmaken. Dat kan dan later tegen betaling aan de industrie verkocht worden. Eneco zoekt echter zo'n oplossing niet, want deze voorgestelde oplossing is voor haar veel voordeliger. Dit is geen goede ontwikkeling.

  • 226.000 ondernemers hebben een Coronaschuld. Een vijfde daarvan is niet aan het betalen en die gaat nu invoerdering van de fiscus ontvangen. Ik verwacht dus tienduizenden faillissementen de komende maanden.

  • Credit Suisse zal volledig opaan in UBS en de naam gaat dus volledig verdwijnen.

  • De Filipijnen, Maleisië en Taiwan hebben negatief gereageerd op een zeekaart die China uit heeft gegeven van de Zuid Chinese zee, met daarop de claims die China legt op delen van die zee. Op die kaart is duidelijk dat China een claim legt op delen van de zee die nu van de genoemde landen en Brunei, Indonesië en Vietnam zijn. Zelfs India heeft gereageerd omdat ook daar China een claim legt op delen die nu van India zijn.

  • Interesse in een rustige maar potentieel zeer winstgevende bitcoin speculatie? Kijk hier.

Beursbox video kanaal
 
 
 

De cursus NEO Finance is klaar! (Tom Lassing)

01/09 7:19

Vandaag is de cursus in première gegaan!

De cursus bestaat uit een totale uitleg van heel de procedure om bij NEO Finance een account te openen, op te zetten, te onderhouden en hoe je kan rentenieren als je eenmaal je financiële doelen bereikt hebt. In een logische volgorde komt alles in de cursus aan de orde.

Heb je nog geen account bij NEO Finance, dan levert een account via deze link openen je 20 euro op je nieuwe account op. De voorwaarde is dan wel dat je tenminste 50 euro in je account stopt. We raden aan om dat al direct een veel groter bedrag te laten zijn, zodat je snel spreiding in de portefeuille kan aanbrengen.

Ga naar welovetocoach.com/cursus-neo-finance en leer meer over zowel NEO Finance als de cursus die we gemaakt hebben!

Het wordt tijd om je geld voor je te laten werken!

PS1: Ook een prachtige manier om voor je kinderen te sparen! Begin nu! Klik hier

PS2: We raden aan om EERST de cursus te kopen en dan pas in te schrijven bij NEO Finance. Dit omdat we ook een module "Inschrijven" gemaakt hebben en we je dan helemaal door dat proces heen loodsen.

 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Tel je de Amerikaanse en Chinese vraag bij elkaar... (Jack Hoogland)

25/08 7:32

China heeft 55 kernreactoren online, 23 in aanbouw, 45 nieuwe kernreactoren op de tekentafel, en nog eens 154 zijn voorgesteld als toekomstig project.

Dat betekent dat er in de nabije en verdere toekomst samen maar liefst 222 nieuwe kernreactoren bij zullen komen.

Alléén China is daarmee al goed voor een 50% stijging van de wereldwijde vraag naar uranium!

Op de Amerikaanse beurs is het sentiment rond uranium echter vooral positief door de stortvloed aan positieve berichten over Amerikaanse projecten.

Het 'Liftoff Report' van het Amerikaanse Ministerie van Energie laat zien dat de VS voor een enorme uitbreiding van kernenergie vanaf 2030 gaat. Zie onderstaande grafiek.


Tel je de toekomstige stijgingen van de Chinese en Amerikaanse vraag naar uranium bij elkaar, dan weet je genoeg.

De prijs van uranium zal de komende jaren ver voorbij de in 2007 bereikte $148 per pond stijgen. 

Uraniumaandelen zullen de komende jaren onvoorstelbaar hard in koers stijgen.


Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u vijf fantastische uraniumaandelen, die ongelofelijk hoog koerspotentieel hebben.

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) noteerden uraniumaandelen koersstijgingen van...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Uranium aandeel analyse (Tom Lassing)

01/09 7:45

Woensdagmiddag heb ik een aandeel dat ik zelf ook bezit besproken. Een speculatief aandeel, maar laten we eerlijk naar elkaar zijn, ieder aandeel in de uraniumsector is een speculatief aandeel.

De koers van een pound uranium si ondertussen net boven de $58 uitgekomen. Nog nét onder die magische grens van $60 waar we het al jaren over hebben.

Grofweg is het zo dat de meeste bedrijven in deze sector winstgevend kunnen rondkomen als de prijs van uranium boven de $60 per pound gaat komen.

Ik denk dat in het algemeen de koersen wel los gaan komen zodra de uraniumprijs doorbreekt.

Klik hier om mijn analyse op dit aandeel te zien.

 
 

Op zoek naar een online bankrekening?

Ik gebruik zelf en ben zeer tevreden over mijn N26 rekening. Wat mij betreft aan aanrader!

Klik hier voor meer informatie
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Rechtszaken tegen Trump (Tom Lassing)

01/09 7:58

Eén van de rechtszaken tegen voormalig president Trump zal live gestreamd gaan worden. De rechter in Georgia vindt dat de natie recht heeft op een openbare rechtszaak.

Er is nu overigens ook een artikel 14 rechtszaak tegen Trump gestart. Artikel 14 van de grondwet in de VS stelt dat iemand die aan een opstand tegen de staat heeft deelgenomen (laat staan mede heeft georganiseerd) niet langer verkiesbaar kan zijn voor een openbare functie. Deze regel is ingesteld na de burgeroorlog in de VS.

Artikel 14 moet wel door een rechter worden bekrachtigd. Het is een heikel punt, want Trump is al wel aangeklaagd, maar nog niet veroordeeld. Aan de andere kant heeft een meerderheid van de Congresleden hem al twee keer impeached voor dit onderwerp. Is dat dan al niet voldoende?

Er is simpelweg nog geen jurisprudentie over. Je moet wel voorkomen dat in de toekomst die niet gebruikt kan worden om verkiesbare concurrenten uit te schakelen door vriendjes hem of haar te laten aanklagen waarna de kandidaat alleen daarom al van de kieslijst afgehaald kan worden. Eea moet echter wel duidelijk zijn ruim voor de verkiezingen. Trump is immers wel de frontrunner voor één van de politieke partijen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd