Beursbox Nieuwsbrief Sparen voor je kind(eren)

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Sparen voor je kind(eren)
Date: September 4th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 4 september 2023
 
 

AEX 746,05 Dow 34.837 USD 1,078 Btc 24.064 Goud 1,945.99

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/09 6:45

  • Vandaag zijn de beurzen in Noord Amerika gesloten.

  • Morgen in het lunchwebinar ga ik een grote Amerikaanse bank bespreken. De K/W is 8. Ze hebben meer dan 800 miljard cash. Klik hier om er morgen bij te zijn.

  • Er is altijd ophef over iedere miljoen euro die als subsidie naar duurzame energie gaat. Ik schreef al eerder, de subsidie aan fossiele energie is vele malen hoger. Er is uitgerekend dat het om een jaarlijkse subsidie gaat van maar liefst... schrik niet... 37,5 miljard euro gaat. Dat is alleen in Nederland!

  • De vastgoedsector in China, daar ga ik het deze week zeker nog over hebben. Het gaat extreem slecht en de vraag is of de totale Chinese economie er niet zwaar geraakt door gaat worden.

  • Japan ziet het aantal geboortes tot onder de 800.000 baby's dalen, dat aantal is sinds de Tweede Wereldoorlog niet zo laag geweest. De veroudering slaat dus enorm toe in Japan en er zijn in de toekomst niet genoeg werkenden om de ouderen te kunnen onderhouden.

  • Indonesië komt met een gouden visum regeling. Als je een bedrag van 350.000 dollar in Indonesië investeert, dan mag je er vijf jaar verblijven. Investeer je 700.000 dan mag je tien jaar blijven. Ik ben benieuwd hoeveel mensen dat interessant genoeg vinden.

  • Het aantal vaste energie contracten neemt weer toe. Ik heb zelf ook een twee jarig contract afgesloten. Het is een prijs dubbel zo hoog als voor de oorlog in Oekraïne, maar ik zal in ieder geval de komende twee jaar niet weer verrast gaan worden met extreme prijsstijgingen.

  • BMW en Mercedes komen met nieuwe EV modellen om daarmee Tesla naar de kroon te stoten. Beide fabrikanten kwamen dit weekend met onthullingen over hun nieuwe modellen. Het gaat nog wel even duren voor ze op de markt verschijnen. Ik ben bang dat beide fabrikanten nog altijd veel te lang doen over het ontwikkelen van nieuwe modellen.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Hulp bij je NEO Finance account (Tom Lassing)

04/09 7:05

Als er één ding duidelijk is geworden de laatste jaren, dan is het dat uitleg over het systeem van NEO Finance welkom was.

Degenen die het met mijn eerdere ad hoc video's is gelukt om een account op te zetten zijn er zeer tevreden mee, maar vanuit cijfers van NEO Finance zelf bleek dat de helft van de mensen die een account probeerden te openen al afhaakten voor het proces volledig was afgerond. Daarna zijn er een flink aantal mensen die wel het account openden, maar dan snel stilvallen.

Dat is duidelijk een probleem.

Ik onderkende dat ook en samen met mijn jongste dochter en vriend van mijn oudste dochter heb ik een complete NEO Finance cursus opgezet.

We nemen de kopers van die cursus van begin tot eind mee door het proces en het systeem van NEO Finance. Alles is zowel te lezen in een document EN alles is ook nog eens volledig op video gezet.

We hebben de afgelopen acht weken tientallen video's gemaakt en soms lange dagen gemaakt om dat voor elkaar te krijgen. De video die het meeste tijd heeft gekost, duurde zes uur voor een video die na de eindredactie uiteindelijk nog geen zes minuten ging duren.

Na al die lange weken zijn we eindelijk klaar. 

De cursus staat hier online.

Voor wie is deze cursus?

Ze is er voor iedereen die of nog maar kort een account bij NEO Finance heeft, maar vooral ook voor iedereen die vanaf nu besluit er een account te openen. Ze is er ook voor iedereen die al een account heeft, maar er gewoon te weinig mee heeft gedaan.

Als je bij NEO Finance een account neemt met de affiliate link die bij de cursus zit, krijg je al direct 20 euro van NEO Finance op je account gestort zodra je er 50 euro of meer op plaatst. Die winst is dan al binnen. De cursus zelf verdient zich snel terug omdat je alle dure fouten zal weten te vermijden. We laten precies zien hoe je het account zo efficiënt mogelijk kan instellen.

Kijk hier voor de cursus

Kijk hier voor het openen van een NEO Finance account als je denkt dat het het zonder de cursus ook wel kan bolwerken. Je krijgt dan die 20 euro bonus ook!

Let wel, die bonus van 20 euro kan je maar één keer verkrijgen.

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Een beter scenario kan je niet wensen (Jack Hoogland)

28/08 7:48

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand onder meer een belachelijk goedkoop aandeel van een superwinstgevende én snel groeiende goudproducent.

Bedrijf heeft vier goud producerende mijnen, die het fors aan het uitbreiden is, en heeft daarnaast een zéér veelbelovend exploratieproject.

We zien bij dit aandeel het állerbeste scenario dat je als belegger kunt wensen.

Terwijl dit bedrijf nu al superwinstgevend is, zal haar goudproductie de komende twee jaar met 27% stijgen.

Tegelijk zullen de all-in productiekosten per ounce met maar liefst 20% dalen.

Ofwel, de ideale combinatie van stijgende omzet en dalende kosten.

Die ideale combinatie van stijgende productie en fors dalende kosten kom je niet vaak tegen.

Leidt óók bij een gelijkblijvende goudprijs tot een zéér fors stijgende winst.

Er is echter alle reden om voor de komende jaren een enorme stijging van de goudprijs te verwachten.

Waardoor de winst helemáál door het dak zal gaan!

Aandeel heeft minstens 1170% koerspotentieel.
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

Sparen voor je kind(eren) (Tom Lassing)

04/09 8:08

Stel even, bij de geboorte van je kind leg je 1000 euro opzij.

Je brengt het naar de spaarrekening op de bank en je krijgt jaarlijks 3% rente. 

Na 18 jaar is dat bedrag aangegroeid tot 1.632,10 euro. Leuk, maar nu niet direct een bedrag waar je na 18 jaar echt warm van wordt.

Stel nu eens even dat je diezelfde 1000 euro tegen 11% kan wegzetten, zoals ik nu bij NEO Finance als sinds 2019 aan gemiddeld rendement per jaar haal.

Wat is die 1000 euro dan na 18 jaar waard?

Het zal je waarschijnlijk verbazen, maar het is 6.476,11 euro!

Kijk en dan ziet het er ineens heel anders uit.

Mogelijk leg je gaandeweg wat vaker wat verkregen verjaardagsgeld in en voor je het weet geef je je kind een forse som geld mee!

DAAROM raad ik met klem aan met NEO Finance te beginnen. OOK voor het sparen voor de kinderen.

Kijk op deze site naar meer informatie over NEO Finance en over de cursus over NEO Finance. Je wilt het immers wel graag in één keer goed opzetten.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Waardeontwikkeling huizen Detroit (Tom Lassing)

04/09 8:35

Mijn huizen in Detroit bleven de afgelopen jaren behoorlijk achter qua cash flow, dat mag vanuit de jarenlange artikelen die ik er over schreef ondertussen wel duidelijk zijn.

Toch is het project geen mislukking. De waarde ontwikkeling van het onroerend goed is namelijk wel heel voorspoedig gegaan en dat blijft de inflatie ver voor.

Maar als je kijkt naar hoeveel de huizen waard zijn, dan schrik je soms echt.

Zo heb ik een vrijstaand huis, twee slaapkamers, één badkamer. 

De waarde wordt geschat op tussen de 28.000 en 52.000 dollar. Als ik dus een gemiddelde waarde neem, dan is de waarde slechts 38.800 dollar.

Een heel vrijstaand huis hebben we het hier over! Het is overigens een bungalow.

Hoe kan ik daar qua waarde dan nog rendement op gemaakt hebben?

Nu, eigenlijk heel simpel... Ik betaalde 12.000 dollar in 2020.

Kijk ik dus puur naar de waarde ontwikkeling, dan daag ik iedereen uit om met betere investeringen over die periode voor de dag te komen.

En dan niet achteraf zoeken naar wat het beter deed, maar waar heb jij begin 2020 in geïnvesteerd en deed het tot nu beter dan dit?

Heb je daar dan 3.000 euro ingestopt, of zoals ik, een miljoen?

Ik ging 'all in', ik werd voor gek versleten, maar net als Warren Buffett die dik tevreden is met de waardeontwikkeling van zijn huis, ben ik het ook. Maar bij mij dan niet over één huis, maar over een portefeuille van 31 huizen.

Gezien het feit dat de huidige waardering nog altijd belachelijk laag is, voorzie ik dat er nog veel meer in het vat zit. Recent was er een investeerder die interesse had, maar die schrok terug van de slechte kasgeld stromen van de laatste jaren.

Dat is waar. Waar de investeerder in mijn ogen echter veel meer aandacht voor had moeten hebben, was de enorm sterke waardeontwikkeling van de onderliggende waarde. De huur is dan slechts een kers op de appelmoes. 


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Zilver rapport

Qua aandelen een totaal nieuwe versie en op dat vlak geen 1 op 1 opvolger van het vorige zilver rapport dat in 2020 werd uitgebracht.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even verangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd