Beursbox Nieuwsbrief Bierbrouwers in beeld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Bierbrouwers in beeld
Date: March 7th 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 7 maart 2024
 
 

AEX 857,02 Dow 38.661 USD 1,09 Btc 60.564 Goud 2,153.72

 
 

Een wereldberoemde bierbrouwer (Tom Lassing)

07/03 6:45

De bierbrouwer AB InBev heeft een tumultueus jaar achter de rug. De omzet in één van haar premium bieren ging met 1,5 miljard omlaag, terwijl heel de onderneming wel een groei liet zien.

Het bedrijf doet het dus ondanks de tegenwind erg goed, maar dat houdt niet in dat dit aandeel ook koopwaardig is.

In de video laat ik zien hoe ik er over denk en waarom ik er zo over denk.

Misschien goed om de video eens te bekijken.

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/03 7:09

  • De sabotage bij de Tesla fabriek in Berlijn is erger dan gedacht. De fabriek zit nu zonder stroom.

  • Het lijkt er nu dan toch definitief op dat de gaskraan in Groningen definitief dicht gaat. Er was deze winter nog een rampenplan voorhanden dat we bij een strenge winter nog wel gas konden pompen. Die mogelijkheid wordt zo snel mogelijk weggenomen.

  • 5.100 gestolen Nederlandse paspoorten zijn op het darkweb aangetroffen. De informatie is bij gehackte bedrijven weggenomen.

  • Bierbrouwer Duvel Moortgat heeft de brouwerijen dicht moeten doen vanwege een cyberaanval. Het gaat om een ransomware aanval.

  • In India crisis omdat twee succesvolle tech startups er financieel een zooitje van hebben gemaakt. Het gaat om de bedrijven Byju's en Paytm. Dit speelt al even en als gevolg daarvan is de bereidheid om te beleggen in startups in de tech sector van India enorm afgenomen. In 2023 viel de beleggingsbereidheid 83% terug.

  • De FED is nog niet bereid de rente in de VS te laten dalen.

  • Volgens een techneut van Microsoft is de AI toepassing van het bedrijf nog lang niet klaar om de markt op te gaan. Het AI systeem creëert nog altijd heel foute plaatjes en het negeert copyrights.

  • Europa heeft al last van Chinese EV makers die hier hun wagens tegen heel lage prijzen in de markt zetten. De VS is nu bang dat ze ook slachtoffer van die praktijk gaat worden.

  • Overweeg ook een abonnement op de dagelijkse crypto nieuwsbrief van Joost!

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

5000 hectare grond te koop (Tom Lassing)

07/03 7:28

In Nederland is zo'n enorme lap grond onmogelijk. Elders is er meer mogelijk. Ik heb zowaar nog wat gevonden ook!

En het is nog te koop ook!

Ga ik verkassen?

Neen... 

Maar het prikkelt de fantasie wel al je je bedenkt dat je zoiets zou kunnen kopen en dan een compleet nieuw leven begint. Ik ben er alleen mogelijk al net iets te oud voor. 

In het enorme terrein liggen enkele kleine buurtschappen met een bevolking van een paar honderd personen die graag betaalde arbeid willen hebben.

Dus wat kan je doen met zo'n lap grond gelegen aan de Atlantische Oceaan in West Afrika?

Een enorm zonnepark?

De vraag is of de energie daarvan dan ook echt ergens heen kan. Wij hebben hier een energie tekort, maar of je een enorme hoeveelheid elektriciteit ook kan vervoeren naar West Europa of naar de grote steden in West Afrika, dat is de vraag. Het zijn nogal afstanden daar.

Het land ligt direct aan de oceaan en was tot een paar jaar geleden geheel bebost, maar is nu kaal. De bomen zijn allemaal gekapt om er houtskool van te maken. Herplanten deden ze niet aan. Nu opnieuw bomen planten vergt toch weer enkele jaren voor de eerste houtoogst mogelijk is. Het zou voor de bodem een goede zaak zijn, want te lang kaal laten gaat alleen maar erosie opleveren.

Het gaan bebouwen als boer is wel mogelijk, maar dan moet je daar al snel aan de kunstmest en dat is ook niet gratis. Het is overigens wel zo dat het potentieel mogelijk is om er twee keer per jaar te oogsten. De haven is niet ver weg en vervoer naar elders is dus relatief goedkoop. Hier ligt dus potentie.

Je moet uiteraard wel een enorme ambitie hebben om er als grootgrondbezitter een bestaan op te gaan bouwen. Ik mis die ambitie. Uiteraard is een grote geldschieter ook wel belangrijk. Aan de andere kant... het gaat om miljoenen, niet om miljarden.

Ik heb hier wel een aardige concept digitale brochure liggen. Ik blijf er toch een beetje over dagdromen.

 
 

Tweede fraude geval bij NEO Finance (Tom Lassing)

07/03 7:48

Ik heb nu voor de tweede keer een fraude geval in mijn lening portefeuille zitten.

De fraude bestaat er uit dat iemand in staat is om op de naam van iemand anders een lening af te sluiten en het geld te verkrijgen. Op de één of andere manier weet de politie dan niet na te gaan wie er achter die bankrekening schuilgaat waar het geld naar toe is gegaan. Of... iemand heeft toegang tot die bankrekening gehad en weet anoniem het geld van die rekening af te halen.

In de eerste zaak is het politie onderzoek gestaakt omdat de dader niet gevonden kon worden. In dit tweede geval is de fraude duidelijk geworden, maar moet de politie nu dus onderzoek gaan doen.

Dit is wel een vraag die ik nu bij NEO Finance meer ga leggen, want dit soort fraudes maken wel dat we dus minder vertrouwen in de houdbaarheid van het systeem krijgen. Ik weet wel, het is pas de tweede, maar als criminelen eenmaal weten hoe ze dit voor elkaar krijgen, is het voor hen makkelijk geld. Als er een lek is, dan moet het snel gedicht worden.

In dit geval ging het om een lening van 14.800 euro. Ik zit er zelf in voor een bedrag van 50 euro.

Meer over NEO Finance
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

De kandidaten zijn bekend (Tom Lassing)

07/03 8:04

Het is overduidelijk wie in de VS de presidentskandidaten zijn. Biden voor de Democraten en Trump voor MAGA.

Dat laatste is geen vertyping.

Trump heeft duidelijk gemaakt dat MAGA de touwtjes nu in handen heeft in die politieke hoek want hij wil af van de Romney's.

Je weet wel, de mensen van law and order.

Dat maakt dat ik nu al mijn verwachting voor de verkiezingen geef.

Ik ga er namelijk vanuit dat Biden met overtuigende cijfers ook in november 2024 tot president verkozen gaat worden. 

De reden is omdat Trump er voor gaat zorgen dat hij gaat verliezen.

De extreme uitspraken van Trump in combinatie met de vreemde snuiters waarmee hij zich aan het omringen is, maakt dat de kiezers massaal tegen Trump gaan stemmen.

Hij heeft voor zijn politieke tegenstanders binnen de partij scheldnamen en hij vervreemd hun fans van hem. Een deel daarvan kiest nu dus liever voor Biden dan voor hem.

Het is dus niet Biden de verkiezingen gaat winnen, maar het is vooral Trump die deze verkiezingen gaat verliezen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 780 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd