Beursbox Nieuwsbrief Waarom Amerikanen op Trump stemmen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Waarom Amerikanen op Trump stemmen
Date: January 7th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 7 januari 2020
 
 

AEX: 607,24 - Dow Jones: 28.712 - EUR/USD: 1,118

Bitcoin: 7.040 - Goud: 1,567.1

 
 
 
 

Een nieuw jaar, doe eens iets anders

Deed u als eens in een crowdfunding opzet mee? Het kan u reëel een netto opbrengst van 10%+ per jaar opleveren. U bepaalt zelf uw risico. Ik leg zelf 25 euro per lening in en heb nu >200+ leningen van maximaal 25 euro voorzien. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) (Simpele aanmeldingsprocedure, interessante beleggingsmogelijkheid, zeer aanbevolen.)

Heb nu ook eigen site gemaakt. Bezoek deze nu. 5 feb 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Prachtig rente rendement

Uw spaargeld levert u bij de bank letterlijk niets meer op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/01 7:00

  • In Nederland wonen 17,4 miljoen mensen (officieel) en zijn er nu twee miljoen ondernemingen. 11% van die ondernemingen gaat om activiteiten van minder dan 15 uur per week. De gemiddelde leeftijd van ondernemers ligt op 46 jaar. Wel is de trend er nu dat ondernemers jonger beginnen.
  • In Nederlandse winkelstraten zullen alles Promiss winkels verdwijnen en ook 38 Staps winkels gaan dicht.
  • In Nederland werden in 2019 1,8 miljoen auto's tweede hands verkocht. Dat is een kleine groei ten opzichte van 2018.
  • De Finse premier zou graag een nationale vier daagse werkweek ingevoerd zien worden. Op die vier werkdagen zou je dan zes uur per dag moeten werken. Binnenkort komt er een officieel voorstel van die strekking.
  • Rolls Royce, onderdeel van BMW heeft in 2019 5.152 auto's verkocht. Dat is een record voor de kleine maar zeer luxe autofabrikant.
  • In Californië heeft miljardair Vinod Khosla een probleem met de staat. Hij heeft een landhuis aan zee gekocht en dacht dat het strand daar bij hoorde. Daar is de staat het niet mee eens en een rechter moet nu bepalen of die strand publiek blijft of nu van deze miljardair is geworden.
  • Een Iraanse minister wilde de VN in NY bezoeken, maar krijgt geen visa van de VS. In feite zou de VN daarop moeten besluiten om haar kantoren uit de VS weg te halen. Immers is toegang tot de VN van groot belang. We zien immers politici liever praten dan oorlog laten voeren. De VS zet nu in op oorlog en tsjonge wat willen ze dat graag!
  • Trump heeft gedreigd om Iraaks cultuurschatten op te blazen als het land het vertrek van de Amerikaanse soldaten eist. Wat maakt die Amerikanen dan beter dan IS(IS) die precies hetzelfde dreigen te doen?
  • Wilt u aanstaande vrijdag bij de presentatie van Aloys komen, mailt u mij dan even op tom@PROTECTED. De autoresponder werkt niet meer en dus even handmatig werken. tom@PROTECTED (Even aan elkaar typen)

Open hier een goudrekening
 
 
 

Waarom Amerikanen op Trump stemmen (Tom Lassing)

07/01 7:21

Iedereen ziet en weet dat Trump extreem veel liegt en in feite een oplichter is en was. Hij is gewoon de schurk van iedere film en toch... toch kiest 45% van de Amerikanen voor hem.
Dat lijkt vanuit Europa bekeken echt gekkenwerk.
Het is anders als je het bekijkt vanuit de VS.
Wij zien hier bijna alleen maar beelden uit de kuststreken van de VS. We zien NY, LA, SF en Florida. Dat zijn vooral de delen van de VS die goed ontwikkeld zijn en waar Trump relatief weinig voeten aan de grond krijgt. De uitzondering is Florida, maar daar zitten extreem veel ouderen en die kiezen republikeins en Trump was toevallig die kandidaat.
Ga je 50 kilometer het land in en dus van de kust af, dan kom je in een heel ander Amerika. Dan kom je in feite in een derde wereldland waar apartheid nog altijd de regel is en waar corruptie de norm is.
Een wereld waar 50.000 mensen per jaar sterven puur omdat ze geen geld voor medische hulp hebben. Een wereld waar politie eerst schiet dan pas vraagt en een wereld waar je huidskleur bepaalt of je als een bedreiging gezien wordt of niet.
Een wereld waar arme zwarte wijken amper toegang tot onderwijs, schoon water en riolering hebben. Niet overal, maar de staat Alabama wordt gezien als armste streek in heel de geïndustraliseerde wereld. Een staat waar de VN van heeft gezegd dat het onmenselijk is wat daar gaande is. Wat er in Alabama plaatsvindt, daarvoor zouden we in het werelddeel Afrika het land binnenvallen om in te grijpen. Alabama is waar Zuid Afrika zich voor zou schamen als we het over apartheid hebben.
Dát is het Amerika 50 kilometer en verder uit de kust.
Die Amerikanen zijn de altijd corrupte politici en overheid zo zat, dat ze nu een oplichter het presidentschap geschonken hebben. Iemand die overal over liegt, en daar gewoon open over is.
Ze waarderen het feit dat hij gewoon openlijk corrupt is. Zo zat zijn ze de liegende politici die doen alsof ze goed doen, maar ondertussen hun zakken ook alleen maar vullen ten koste van de bevolking. Met Trump veranderd er niets voor ze. Dát is het trieste. Ze hadden beter op Bernie Sander ingezet voor echte veranderingen, maar die was voor de verkeerde partij en door corruptie binnen de Democratische partij ook niet verkiesbaar. Daarnaast stemt men 50 kilometer uit de kust voornamelijk republikeins. Dat is traditie. Die mensen daar geloven ook niet meer in verandering. Dertig jaar teleurstelling in de politiek heeft hen alle hoop ontnomen.

 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

De dood van Soleimani (Lodewijk Hof)

07/01 7:42

Soleimani is dood. De tweede man van de Islamitische Republiek van Iran is op bevel van President Trump niet meer. De aanval op het vliegveld van Bagdad heeft een einde aan zijn leven gemaakt, alsmede spanningen tussen Irak en de VS doen oplaaien. Een Hezbollah kopstuk is vermoedelijk ook overleden. Ik zeg vermoedelijk omdat er geen sporen van zijn lichaam over zijn gebleven. Tegelijkertijd zijn meerdere Iraakse pro Iran politici ook door de Amerikanen aangepakt. Iedereen wijst naar elkaar. Inderdaad, waar twee vechten hebben twee schuld. Maar laten we eens uitzoomen. Laten we alles in perspectief plaatsen.

Om alles echt in het juiste perspectief te plaatsen, begin ik bij de Islamitische revolutie van Iran. De Shah moest vluchten voor de Islamitische revolutie. Een revolutie, die zoals later bleek, opgezet en actief ondersteund was door de Britse en Franse inlichtingendiensten. Hiermee verloor de VS een trouwe bondgenoot in het Midden Oosten. Khomeini werd het nieuwe staatshoofd.

In 1980 zag Saddam Hoessein zijn kans schoon. De aartsrivaal, Iran, viel hij binnen.

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

07/01 8:15

AEX  Ik heb even geen analyses gemaakt, omdat in mijn ogen de kerstperiode geen goed beeld kan geven vanwege afnemende omzetten.
De AEX is nog altijd in de stijgende trend te vinden.

DAX De trend voor de DAX is neutraal. Gisteren werd intraday zelfs even gekeken hoe diep het water precies is en werd de steun rond de 13.000 punten intraday getest.

KPN  Het aandeel KPN heeft in de grafiek een bodem gevonden bij de lijn die in de grafiek over de dalen getrokken kan worden. Dat is al het goede nieuws dat ik er over kan zeggen.

Philips  Ik heb heel die stijging bij Philips gemist door een eerdere transactie. Rond de 44,3 is de top gevonden. We zijn nog niet op weg terug, maar eerst moet de koers van Philips door de 44,5 breken wil het aandeel technische kans maken op hogere koersen.

Ordina Ik vrees dat dit het weer even was voor de koers van Ordina. De koers vloog gisteren onder de 2 euro en het ziet er niet goed uit.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!
http://www.beursanalyse.info/?t=tl&ref=beursbox

Naar de analyses
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Kijk hier voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

ETF's gevaarlijk voor het systeem (Tom Lassing)

07/01 8:50

In het maandblad Effect van de VEB stond een heel lang artikel over het ontbrekende toezicht op ETF's.
ETF's worden door particuliere beleggers gezien als goedkoop alternatief voor ouderwetse beleggingsfondsen.
Het stuk in VEB Effect laat echter zien dat ETF's door hun ondoorzichtige eigendom structuren en vooral ook de ondoorzichtige handel in de stukken niet zo onschuldig zijn.
Zeker als de volatiliteit toeneemt kan de handel in ETF's de totale markt heel hard raken. De grote spelers kunnen ongezien en ongecontroleerd hun bezit in de markt droppen, waarna er wereldwijd een koersdrama plaats kan vinden.
Daar komt het in dat lange stuk uiteindelijk wel op neer.
Er zijn eigenlijk maar een handvol spelers in die markt. Die paar spelers hebben wereldwijd de beurzen in hun greep als het mis dreigt te gaan.
Wat mij betreft nog weer een reden om minder geld in de beurs te hebben. Het is leuk als het rustig blijft, maar het wordt een drama zodra de paniek uitbreekt bij één van die paar spelers. Dan gaan wereldwijd de beurzen fors omlaag. Daar doen dan niemand nog iets aan.

Beleg indirect in vastgoed
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd