Beursbox Nieuwsbrief De beste aandelen voor 2020

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De beste aandelen voor 2020
Date: January 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 8 januari 2020
 
 

AEX: 609,71  Dow Jones: 28.348  EURUSD: 1,115

Bitcoin: 7.467  Goud: 1.593.8

 
 
 
 

Crypto Futures rapport

Crypto Futures rapport    
Risico: volledig verlies
Kans: inleg maal honderd. Iets voor u misschien?
Bestel dan ons Crypto Futures Rapport…

Lees verder
 

De goudprijs is nu interessant

De correctie en het huidige herstel van de goudprijs heeft het aankopen van goud heel interessant gemaakt. Heeft u al een goudrekening?

 

Open hier uw goudrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/01 7:00

  • Het eerste wat Amerikaanse bedrijven nu al merken, is de toename van cyber aanvallen vanuit het Midden Oosten.
  • Kan Iran een oorlog met de VS winnen? Neen, maar het is niet gezegd dat ze die oorlog zal verliezen. In oorlogspelletjes waarbij een marinier generaal de Iraniërs speelde wist hij ondanks alle verwoesting aangericht door de Amerikanen wel hun batllegroup inclusief vliegdekschip tot zinken te brengen. Nu heeft de VS zes van die groepen, maar als je in het echt zo'n dreun voor elkaar krijgt, dan is de wil om naar Iran te gaan bij de militairen ineens zo groot niet meer. Iran wil geen volle oorlog met de VS. De VS wil dat wel met Iran. Beide landen kunnen alleen maar verliezen aan zo'n oorlog. De enige winnaars zijn de wapenbedrijven. Die zullen nu dus ook wel flink lobby'en rondom Trump.
  • Het handelstekort van de VS was 43,1 miljard dollar. Dat was het kleinste tekort in de tijd dat Trump president is. Het is vooral de ongelijkheid in de handel met China die een val laat zien.
  • Gisteren ontstond het gerucht dat Warren Buffett mogelijk een belang in Boeing aan het opbouwen is. Het aandeel Boeing schoot daarop 1,5% omhoog.
  • China beloofde meer graan uit de VS te importeren, maar tot op heden is daar niets van terecht gekomen. De vraag is ook of het wel echt afgesproken is. Er bestaat nog geen getekend document over dit onderwerp. China hoeft dus nog niets.
  • Volgens JP Morgan gaan aandelen Netflix dit jaar heel interessant worden omdat het aantal klanten flink zal toenemen.
  • Samsung deed het in het 4e kwartaal beter dan analisten hadden verwacht. Het bedrijf verwacht veel profijt te gaan hebben van de 5G uitrol.
  • Het gaat nu hard met de goudprijs. De 1600 dollar per troy ounce is in het zicht gekomen.
  • De prijs van bitcoin is in twee weken tijd bijna 2000 euro hoger geworden! Zeker traders in bitcoin futures hebben hier klappers gemaakt. Het is de laatste week voor het crypto futures rapport.

Bestel hier het Crypto Futures rapport
 
 
 

Een duizelingwekkende hoeveelheid (Jack Hoogland)

08/01 7:17

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat landbouwers helpt om op een milieuvriendelijke manier hun oogsten, en dus hun opbrengsten te verhogen.

Heeft een uniek systeem ontwikkeld om bodem en gewassen te onderzoeken en te volgen, om zo de juiste (hoeveelheid) meststoffen te gebruiken. Is haar successtrategie nu aan het uitrollen in enorme groeimarkten als Brazilië en India.

Dit aandeel koop je voor slechts 11 keer de voor dit jaar verwachte winst. En levert ook nog 2% dividend op!

Daarnaast ontdekten we een uniek aandeel dat eigenlijk een beleggingsfonds is. Is gespecialiseerd in één enkele bedrijfstak, die de komende vijf jaar fors zal groeien.

Omdat dit een fonds is, is het risico laag terwijl het koerspotentieel juist zeer hoog is. Daar komt bij dat je iedere maand dividend ontvangt. Ruim 10% op jaarbasis!

Door de verwachte groei in deze bedrijfstak kan het dividend de komende jaren fors hoger stijgen dan de huidige 10%. Je gaat dus voor forse koerswinst én je pakt iedere maand een enorm, stijgend dividend mee!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Haat u Iran al? (Tom Lassing)

08/01 7:40

Ook de Nederlandse regering heeft aangegeven dat ze achter de VS staat. De liquidatie van de generaal is ook voor de regering Rutte een prima zaak. Ze zien er geen kwaad in.
Het geldt dus nu ook voor Iran dat als ze het idee hebben dat Rutte of een andere hoge Nederlandse functionaris eventueel slechte dingen in Iran of tegen Iran wil doen, mag worden geliquideerd.
Immers, als je het idee hebt dat een leider of hoge functionaris slechte dingen wil doen, dan is liquidatie toegestaan, eventueel in het land van een bondgenoot. Hollywood maakte daar al films over. In de toekomst komt er een gedachten politie. Heb je een verkeerde gedachte, dan kan je al gestraft worden voor je de daad verricht hebt.
De VS heeft geen enkel bewijs gegeven voor de noodzaak van de liquidatie.
De VS wilde een daad stellen om Iran te provoceren. De VS wil deze oorlog zoooo graag...

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

08/01 8:13

AEX  De opwaartse trend is in bij de AEX index intact. Opmerkerlijk, want andere beurzen doen het minder goed.

DAX  De DAX is gisteren nét in iets positiever terrein gesloten. De index sloot namelijk net boven de stijgende MA20 lijn.

Aalberts  Het aandeel Aalberts is onder de nog wel stijgende MA20 lijn gesloten. Een bevestiging van een verzwakkend positief beeld. Een nieuwe long positie pas innemen als de koers boven de 41 weet te komen. In mijn ogen is het onderhand wel over met de pret in dit aandeel.

Ahold Delhaize  De stop loss / take profit lag op 23,48 euro per aandeel. De koers werd eind november bereikt. We houden daarna een maand stilte aan. Die maand is nu voorbeij, maar er is nu geen reden long te willen gaan in Ahold. De trend is neutraal met een kans op dalend. De koers van het aandeel is in de grafiek bij de lijn aangekomen die we over de dalen kunnen trekken. Die lijn is nog niet doorbroken. Als die lijn doorbroken wordt, dan is de trend negatief.

NN Group De take profit was 34,79 euro per aandeel. Eind november werd die koers bereikt. Vanaf dat moment doe ik een maand niets in een aandeel. Die maand is vorobij, maar de trend is nu op zijn best neutraal.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU in de voorverkoop en ontvang 20 december als eerste het boek op de mat. Tijdelijk het e-book, het audioboek en de online training GRATIS. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

De beste aandelen voor 2020 (Tom Lassing)

08/01 8:30

De eerste beursdagen van 2020 laten al zien waar dit jaar de meeste winsten te halen gaan zijn.
Overduidelijk gaan aandelen van wapenleveranciers het goed doen dit jaar. De wat knullige reactie van Iran op de aanslag belooft niet veel goeds voor 2020. In plaats van één grote klap voor de Amerikanen lijken de Iraniërs nu te gaan voor speldenprikjes die veel langer gaan duren. Constante aanslagen die zo nu en dan weer een tegenreactie van de VS gaan opleveren. Een oorlog die maar niet op gang wil komen.
Goed voor de hoeveelheid wapens die nodig is, want overal moet de beveiliging omhoog en moet er voldoende munitie zijn om aanvallen af te slaan.
Een andere sector is de edelmetaal sector. Goud en zilver aandelen.
Ook fossiele energie zal in beeld komen, maar de winsten vanwege de hogere olieprijzen kunnen weer snel verdwijnen als de Straat van Hormuz dicht gaat of enkele tankers in brand geschoten worden. Persoonlijk zou ik in die sector niet veel doen. De kans op snelle verliezen is te groot.
Een specifiek aandeel waar ik voor 2020 naar kijk, is Alibaba (BABA). Waarom?
- De internationale posttarieven gaan enorm veranderen, lees duurder worden. Ze worden in sommige gevallen extreem duurder. Er is een voorbeeld van een envelop verzending die nu 1,50 kost en straks 10 euro gaat kosten. Dit gaat de doodsteek worden voor veel kleine webshops. Alibaba heeft niets te maken met die hogere kosten. Die zijn zo groot dat ze de prijs bepalen die ze de pakketverzenders betalen. Met het wegvallen van veel kleine concurrenten die voor een deel via Alibaba gaan werken, zal dit bedrijf nog veel dominanter gaan worden.
Hetzelfde argument geldt voor Amazon, maar aandelen Amazon zijn al veel hoger gewaardeerd op dit moment. Daarom mijn voorkeur voor Alibaba.
Deze insteek houdt niet in dat ik er blij mee ben. Deze gang van zaken is extreem slecht voor de economie en de samenleving, maar ze is wel realiteit.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd