Beursbox Nieuwsbrief Weg is je spaargeld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Weg is je spaargeld
Date: April 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 8 april 2020
 
 

AEX 499,85 Dow 22.735 USD 1,087 Btc 6.772 Goud 1,651.07

 
 
 
 

Speciale actie!

Ik heb kunnen regelen dat investeerders vanaf 10.000 euro naast 7% rente op de drie jarige lening ook een diner voor 2 personen aangeboden krijgen in het restaurant in Vogelenzang, met drankjes.
We maken er een gezellige Matching Capital avond van en vieren dat we gezond en wel zijn na de Corona-crisis. Nog een paar plekjes. Vol=vol. Op volgorde van storting.

Lees verder
 

Open een zilver rekening

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Dat biedt dus kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/04 6:42

  • We hebben een opname gemaakt van het webinar van gisteravond. In dat webinar een interessant project in Haarlem en een update van mijn twee Amerikaanse projecten. Kijk hier.
  • Een relatief kleine verhuurder van zakelijk onroerend goed gaat proberen de Chinese gigant AS Watson failliet te verklaren. De reden is het feit dat zijn huurder ICI Paris eenzijdig besloten heeft geen huur meer te betalen. Volgens de verhuurder een ongehoorde maatregel die je als huurder maar niet zo maar zonder overleg kan doorvoeren. Daarom de aanvraag voor faillissement bij de rechtbank. AS Watson bezit naast ICI Paris ook Kruitvat en in het VK de keten Superdrug.
  • Beter save than sorry... Ik heb mijn leningverstrekking in Neo Finance iets scherper gezet waardoor ik nu gemiddeld één lening per dag uitzet. Dat was drie per dag. Ik zet nu even ook geen C leningen meer uit.
  • Kleine ondernemers in de VS die een verzoek willen doen om bijstand lopen tegen het feit aan dat het aanmeldingsproces een ramp is. Banken hebben hun processen nog niet op orde, of zijn alweer gestopt, zoals Wells Fargo. Die bank wil wel weer open gaan, maar dan alleen voor bedrijven met minder dan 50 werknemers. Bank of America weigerde een hulpverzoek omdat de aanvrager geen rekening had bij de bank. Iets dat ook helemaal geen voorwaarde was. Kortom... een behoorlijke puinhoop.
  • Doen wij het in Nederland beter met de hulp? Neen, de meeste ondernemers blijken buiten de boot te vallen omdat de hulp vooral geschreven is op bedrijven met tientallen tot duizenden personeelsleden en grote dure kantoren. Veel kleine zaken zoals schoonheidssalons die dicht moeten blijven, krijgen niets. Vallen simpelweg buiten de boot. Ook veel gemengde bedrijven, bijvoorbeeld boerderij met feestzaal vallen buiten de boot omdat de feestzaal dan vaak niet apart als bedrijf is neergezet. De omzet is weg, maar ook hier geen hulp.
  •  AH heeft het eerste kwartaal 15% meer omzet behaald. Hopelijk zit er een forse winstmarge op wc papier...

Koop nu zilver
 
 
 

In gang geschoten! (Jack Hoogland)

08/04 7:01

Vorige week vertelde ik u al dat de kans levensgroot is dat beheerders van kerncentrales massaal uranium aan het inkopen slaan. Financial Times sprak zelfs van een naderende supply shock!

Op de grafiek hieronder zien we dat de uraniumprijs afgelopen weken door haar hoogste jaarkoers heen knalde. We zien nu ook duidelijk dat beleggers er bovenop duiken, want koersen van uraniumaandelen zijn al een paar weken stevig aan het stijgen. De bull markt is in gang geschoten!

Vorige week vertelde ik u ook over het fantastische uraniumaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd.

Een bedrijf dat de meest ideaal denkbare uraniumreserve bezit. Grote hoeveelheid met zéér hoge dichtheid, waardoor productie straks razend goedkoop zal zijn. In haar investor presentation geeft dit bedrijf aan hoeveel jaarlijkse cash flow ze bij een uraniumprijs van $50 zal genereren én bij een uraniumprijs $80 per pond.

Toen ik dat omrekende naar cash flow per aandeel, en vervolgens een doelkoers uitrekende op basis van de gemiddelde koers/cash flow verhouding, geloofde ik mij ogen niet. Want ik kwam bij $50 pond uranium uit op een koers die 3275% hoger is dan de huidige koers. En bij $80 pond uranium kwam ik uit op een 5346% hogere koersis dan de huidige koers.

Als je dan bedenkt dat uranium tijdens de vorige bull markt (2001-2007) niet naar $80, maar naar $136 per pond steeg...
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Weg is je spaargeld (Tom Lassing)

08/04 7:19

We moeten als consumenten heel voorzichtig gaan zijn. De enorme bedragen waarmee de verschillende overheden en centrale banken de economie willen redden, hebben de potentie in zich om een forse inflatie te veroorzaken.
Als die inflatie komt, dan is dat rampzalig voor uw spaargeld. Inflatie is namelijk een verborgen belasting. Het vreet aan de koopkracht van uw spaargeld.
Dat terwijl bij inflatie de prijzen in de winkels wel opwaarts bewegen.
Als consument moet u dus eigenlijk zorgen dat uw geld een stuk rendement oplevert en het liefst hoger dan de inflatie.
Op die manier voorkomt u dat u fors inlevert.
Stel even, de inflatie stijgt...

Lees verder
 
 
 

Betrouwbaarheid Corona cijfers (Tom Lassing)

08/04 7:42

Hoe betrouwbaar zijn de cijfers die over Corona gepubliceerd worden?
Nu, daar kan ik snel duidelijk over zijn... Die zijn niet betrouwbaar. Het geeft slechts een indicatie.
Om een voorbeeld te geven... Alleen risico groepen worden in Nederland getest. Ik heb zelf recent de griep gehad. Was het "gewoon" griep, of was het Corona? Niemand die het weet, want ik ben niet getest.
Als je nu in het ziekenhuis ligt en je hebt hartfalen EN Corona en overlijdt, hoe moet je dan in de statistieken komen? Waar ben je precies aan overleden? De meeste dodelijke slachtoffers hadden al een andere medische conditie. Waar ben je dan aan dood gegaan? Het enige dat je kan zeggen is dat ze OOK Corona hadden.
In België mag je als nabestaande er voor kiezen dat de overleden NIET wordt opgenomen in de statistieken voor Corona slachtoffers. De reden daarvoor is me een raadsel, want daarmee heeft het bijhouden van gegevens weinig zin.
In China heeft men zeer waarschijnlijk een paar honderdduizend gevallen niet als Corona geval aangegeven. Het kwam het regime niet goed uit dat er te dramatische cijfers naar buiten kwamen. In de VS zijn ze nog amper begonnen met testen. Toch is het aantal besmettingen daar al 25% van iedereen in de wereld die officieel als Corona geval is aangemerkt.
Eigenlijk is het één grote bende, die statistiek over Corona. U weet echter, er zijn leugens, grote leugens en statistieken.

De meest redente cijfers
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Bijna muiterij in Amerikaanse marine (Tom Lassing)

08/04 8:02

De kapitein van het vliegdekschip Theodore Roosevelt is van zijn functie ontheven omdat hij van mening was dat tijdens vredestijd geen marine personeel hoeft te sterven aan een potentieel dodelijke virus infectie.
Op het schip waren op dat moment al 100 mensen besmet met Covid-19. De kapitein kreeg vanuit zijn bevelhebber in Washington geen reactie op de vraag of hij zijn schip uit de vaart mocht nemen. Men weigerde simpelweg om hem duidelijkheid te geven.
De kapitein heeft daarop brieven gestuurd naar enkele hoge functionarissen die naar zijn idee wel in staat waren om hem een antwoord te geven.
Een kopie van die brief kwam vervolgens door een lek in het openbaar. De oranje man in het Witte Huis was furieus en eiste het ontslag van de kapitein.
Dezelfde dag werd de kapitein van zijn bevel ontheven.
De waarnemend chef van de Marine ging vervolgens naar het schip en heeft daar de voormalige kapitein tegenover zijn bemanning zwartgemaakt. Hij noemde de kapitein "stupid en naïef". Dat bericht kwam niet goed aan bij de bemanning.
Waarnemend Navy Secretary Mosly maakte zichzelf ongehoord belachelijk en vanuit verschillende kanten wordt nu om zijn ontslag gevraagd.
Ondertussen zijn al 2000 zieken van het schip gehaald en ligt het schip nog altijd in de haven in Guam.
Overigens is ook de kapitein ondertussen bevestigd als besmet met Corona.

Hoe had de kapitein het wel kunnen oplossen?
Waarschijnlijk had hij gewoon moeten aangeven dat hij het zo ging oplossen en dat hij het schip uit de vaart ging nemen. Geen toestemming vragen, maar gewoon het besluit nemen. Wat mij opvalt aan veel Amerikanen die besluiten moeten nemen, is dat ze dat niet doen. Ze vragen aan iemand die boven ze staat of ze iets mogen doen, maar doen vervolgens zelf niets. Je ziet gewoon dat ze de hete aardappel doorschuiven. Het vertrouwen in de overheidsinstellingen neemt hierdoor onderling zienderogen af. Niemand durft iets te doen uit angst dat ze het verkeerde doen. De angst regeert in de VS.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd