Beursbox Nieuwsbrief Muddy Waters is weer op oorlogspad

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Muddy Waters is weer op oorlogspad
Date: April 9th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 9 april 2020
 
 

AEX 500,71 Dow 23.290 USD 1,084 Btc 6.748 Goud 1,651.64

 
 
 
 

Neo Finance informatie webinar

Vanavond gaat Mark Leenards in een webinar uitleggen waarom Neo Finance zo'n prachtige kans is om een forse rente op uw spaargeld te ontvangen. Geef u hier op voor het webinar!

Geef u hier op (gratis)
 

Stap over naar Greenchoice

Heeft u intereese om over te stappen naar een nieuwe energie leverancier. Greenchoice is in mijn ogen de meest "groene" van alle aanbieders. Ze bieden alle ruimte aan klanten om zelf energie op te wekken met zonnepanelen en/of winddelen. Ik ben er zelf ook klant. U krijgt 50 euro bonus bij het afsluiten van een drie jarig contract.


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/04 7:00

  • Het aantal bevestigde Corona zieken in de VS is gisteren boven de 400.000 gekomen. België stond gisteravond 10e en Nederland 12e. Qua aantal doden staan België en Nederland vrijwel gelijk. Let wel, Nederland en België hebben ieder hun eigen manier om de statistieken te beïnvloeden. De cijfers zijn maar een indicatie.
  • Bernie Sanders heeft gisteren zijn (laatste) poging voor het Amerikaanse presidentschap opgegeven. Wall Sreet was opgelucht en aandelen stegen flink na dit bericht. In mijn ogen is het voor de VS heel jammer dat deze standvastige man geen kans krijgt om de Amerikaanse politiek op te schonen. Het land had het kunnen gebruiken. Met de keuze voor Bioden kiezen de Democraten voor een saaie caretaker. Een man die niets fundamenteels gaat veranderen. Hooguit gaat hij wat maatregelen van Trump terugdraaien en daar blijft het dan bij. In de peilingen doet hij het beter dan Trump, maar het zal nog moeilijk gaan worden. Trump heeft een fanatieke aanhang. Biden heeft geen aanhang. Die heeft slechts grote geldschieters achter zich.
  • Webinar software maker Zoom ligt onder vuur. Verschillende investeerders hebben aangekondigd het bedrijf aan te gaan klagen vanwege de gebrekkige beveiliging en privacy regeling. Daarmee heeft het bedrijf hun investering willens en wetens in gevaar gebracht. Als dat in de VS de enige manier is om dit bedrijf tot de orde te roepen, dan moet het maar. Zoom heeft schaamteloos alle gegevens waarop ze bij gebruikers de hand konden leggen doorverkocht. Maakte niet uit of je daar toestemming voor gaf, of juist niet. Ze deden het toch.
  • Zoekt u nog een interessante belegging met een te beheersen risico, kijk dan vanavond naar het webinar over Neo Finance!
  • Saoedi Arabië heeft voor 1 miljard dollar belangen in vier Europese energiebedrijven gekocht. Het gaat om belangen in Shell, Total, Equinor en Eni. Deze bedrijven zijn al ver met de aanpassing van pure oliebedrijven naar bijvoorbeeld gas en andere bronnen. Daarnaast zijn de koersen recent fors geraakt. Geen slecht idee van de Saoedi's.
  • Omdat veel minderheden de Corona maatregelen bleven negeren, zijn in Nederland deze maatregelen nu ook in het Arabisch, Pools, Engels en Turks vertaald.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Vanavond webinar Neo Finance (Tom Lassing)

09/04 7:20

Wat is er op dit moment nog interessant als belegging? Hoeveel onzekerheid kan je met je geld aan. De beurzen kunnen per dag soms 5% onhoog, of omlaag gaan. Wil je dat?
Neo Finance biedt u als belegger een heel andere kans. Namelijk het verstrekken van liquiditeit aan consumenten in Litouwen waarover u dan een enorm hoge rente krijgt.
Het mooie is, u heeft zelft het risico in de hand dat u met uw geld wilt lopen.
U dan de investering 100% verzekeren!
Dan nog is er een rendement van meer dan 10% mogelijk.
Kom daar maar eens mee op de beurs. Dat gaat u in aandelen niet lukken. (Misschien lukt het wel met de combinatie aandelen en opties, maar dan nog niet met een 100% zekerheid.
Vanavond om 20:00 uur gaat Mark Leeards uitleggen hoe dat precies in zijn werk gaat.
U kan u er hier voor opgeven.
Het webinar is gratis. Als u hier  een account opent krijgt u 20 euro bonus op uw rekening overgemaakt.
Geef u hier op voor het webinar van vanavond

Naar het webinar
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Muddy Waters is weer op oorlogspad (Tom Lassing)

09/04 7:53

Het bedrijf Muddy Waters is altijd op zoek naar bedrijven die fraude met de cijfers plegen. Als ze zo'n bedrijf vinden, dan gaan ze daar short in en vervolgens publiceren ze hun bevindingen.
Dit is een heel lucratieve volgorde gebleken.
Het zou fraude zijn als ze ongelijk hebben voor wat betreft de fraude, maar ik moet gewoon toegeven,. ze zijn beestachtig goed in hun analyses.
Dit keer is het een vrijstaande en afgesplitste dochter van de Chinese Internet gigant Baidu die de fout in is gegaan.
Volgens Wolfpach Research, dat samen met Muddy Waters onderzoek deed, gaat het al van ruim voor de IPO mis met...

Lees verder
 
 
 

Verplichte virtuele enkelband voor inwoners (Tom Lassing)

09/04 8:05

Premier Rutte speelt met het idee om heel de bevolking een virtuele enkelband op te leggen. Uiteraard om de Corona te kunnen bestrijden...
Hoe was dat gezegde ook alweer? Een volk dat uit angst haar vrijheid opoffert...
Ik ben zwaar tegen die virtuele enkelband omdat het het begin van het einde is. JA, ik weet, daarmee kunnen we Corona minder goed bestrijden. Dat kan zo zijn. Ik vind onze vrijheid belangrijker dan een potentieel iets betere aanpak van deze virusuitbraak.
Het probleem is dat bepaalde regels die met de beste bedoelingen tijdens een crisis vrijheid ontnemen een blijvend karakter hebben. Kijk in de VS naar de Patriot Act. De Patriot Act werd in de VS ingevoerd na 9/11 en is nu na 18+ jaar nog altijd actief. Totaal overbodig, maar de overheid laat die extra macht die ze toen gekregen hebben niet meer los. Voor de fans van de Oranje man in het Witte Huis... Ook hij laat die vrijheid beperkende wet graag voortbestaan. Hij is in dat opzicht net zo corrupt en verrot als de presidenten voor hem.
Dat voortbestaan van crisismaatregelen gaan we ook krijgen met verplichte apps op smartphones. Dat wordt straks vanzelf een verplicht implantaat, want smartphones zijn niet blijvend en zodra we onze smartphones weer inwisselen voor iets nieuws of zelfs de oude GSM, zal de overheid gaan zoeken naar andere wegen om ons die enkelband op te leggen.
Laat angst niet de reden zijn dat we onze vrijheid en privacy inleveren!
Weiger die app en laat dat ook duidelijk horen!
Wat is leven zonder vrijheid? Die App is goedbedoeld, maar een door de overheid opgelegde app is de toekomstige ketting waarmee de overheid ons volledig gaat monitoren. Dit is de natte droom van de toekomstige dictator.

 
 

Nieuw project Matching Capital

We hebben bij Matching Capital een leuk nieuw project opgestart. De werving is halverwege, dus wilt u nog meedoen, dan moet u even de zeilen bijzetten. Ik (Douwe) heb er een korte video over gemaakt.

Kijk hier
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Cash is trash? (Tom Lassing)

09/04 8:45

In een wereld waar inflatie haar stekels weer opsteekt moet je voorzichtig met cash zijn. In een hoog inflatie scenario raak je immers snel je koopkracht kwijt.
De overheden en centrale banken brengen nu op papier enorm veel geld de economie in en dat feit zou de inflatie flink kunnen aanwakkeren.
Ik zeg "kunnen", want in theorie zou het zelfs "MOETEN" zijn, maar na 2008 bleek dat al het toen extra ingebrachte en verzonnen geld bij de banken bleef en dus niet echt in de economie terecht kwam. Toen was het zo dat het extra geld in feite slechts in de boekhouding terecht kwam en niet bij de consumenten in de echte economie. Geld dat toen verloren ging door faillissementen, werd aangevuld met nieuw geld en we merkten dus niet dat er geld bij was gekomen.
Ook dat scenario zou nu kunnen gebeuren. Wat er nu echter anders is, is dat een deel van het geld ook echt bij de gebruikers van dat geld terecht gaat komen. Nu is dat deel nog altijd heel klein, maar het is al meer dan in 2008.
Tegen inflatie spreekt nu ook het feit dat blijkt dat al die hulpgelden wel toegezegd zijn, maar dat het maar mondjesmaat toegewezen wordt. In Nederland schijnt er nu 58 miljoen uitgekeerd te zijn. Dat is op de totale economie dus helemaal niets.
Onze economie ligt niet stil, maar de omloopsnelheid van geld is ondertussen wel flink afgenomen. Die 58 miljoen gaat nu dus echt geen inflatie veroorzaken.
In de VS is het nog veel erger. Van de toegezegde 2 biljoen dollar is nog amper iets uitgekeerd. In de VS blijkt men totaal niet in staat een dergelijke operatie uit te voeren. Er zijn al schattingen uitgegaan waarbij men denkt dat van alle aanvragen die nu worden gedaan de laatsten pas over negen maanden geld gaan zien...
Over wassen neus gesproken. Nu heb je hulp nodig, over enkele maanden komt je hulpgeld en als je pech hebt pas in 2021... In de VS is de uitvoering bij banken gelegd omdat de overheid er te klein is om zoiets te doen, maar ook de banken zijn er niet toe in staat omdat ze bang zijn het verkeerd te doen.
Het is natuurlijk een puur socialistische actie zo'n hulpprogramma en nu blijkt de overheid van de VS net zo machteloos als de overheid van Venezuela te zijn. Men maakt het veel te moeilijk. Wat er nu keihard nodig is, is geld bij consumenten. Maak 500 dollar over naar alle rekeningnummers die je als belastingdienst van je private inwoners hebt en je hebt geld bij de inwoners. Je betaalt als inwoner de belastingen vanaf één bankrekening nummer en iedereen die belasting betaalt wil je van geld voorzien. Simpel en snel...
Als blijkt dat het werkt, dan doe je dat over een maand nog een keer. Zo heeft iedereen snel de toegezegde 1000 dollar.
Maar neen, iedereen die geld wil hebben moet een schriftelijke aanvraag indienen en die aanvraag moet beoordeeld worden. Dan kan deze na de beoordeling voorgelegd worden om uitgekeerd te gaan worden. Vervolgens wordt alles gecontroleerd en kan er teruggevorderd worden als het toch niet helemaal goed was... Veel werk en voorlopig nog geen geld bij de mensen die het nu keihard nodig hebben.

Ja, er is een theoretische kans op inflatie, maar ik ben nu banger voor het feit dat de omloopsnelheid van geld enorm aan het afnemen is en de economie letterlijk tot staan komt. Ik ben geen voorstander van veel cash op de rekening. Dat is gevaarlijk en zonde. Je geld zou nu rendement moeten opleveren. Dát is vooral belangrijk. Cash op de spaarrekening is trash. Dáár sta ik wel volledig achter.

Beursbox.nl
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd