Beursbox Nieuwsbrief Dit zijn drie superaandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit zijn drie superaandelen
Date: June 12th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 12 juni 2020
 
 

AEX 540,26 Dow 25.504 USD 1,129 Btc 8.293 Goud 1,726.1

 
 
 
 

Nieuw vastgoed project

De aankoop van een bedrijfshal met kantoorruimte. Er is al een huurder voor de hal en voor kantoor, dus geen risico van leegstand.
Al met al een degelijke risicomijdende belegging, met een prettig maandelijks rendement.

Kijk hier
 

Meer leren over Crypto's?

Heeft u nog vragen over crypto, maar durft u die vragen eigenlijk niet alsnog te stellen, dan is dit heel interessant voor u.

U kan er ook gratis kennis mee maken. Doe dat dan hier.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/06 6:30

  • Vanmiddag een kort webinar over beleggen met Neo Finance. Kijk hier
  • De Dow Jones is gisteren 7% gedaald. Ineens vinden beleggers feiten wél belangrijk. Overigens staan de futures alweer op winst. De realiteit van een beroerde economische situatie is maar heel even actueel geweest...
  • Unilever wordt nu officieel volledig een Brits bedrijf met het officiële hoofkantoor in Londen. De beursnotering en het kantoor in Rotterdam blijven gewoon bestaan.
  • In de VS zijn nu 5 miljoen banen beschikbaar. Dat klinkt al heel veel, maar het is het laagste aantal sinds 2014! Het wonder van vorige week (miljoenen banen erbij) lijkt nu toch al snel ook het einde van het sprookje te worden.
  • Moet er in de VS een huur vergeving komen? Miljoenen mensen dreigen uitgezet te worden omdat ze de huur niet betalen.
    Activisten willen nu dat hen de huur vergeven wordt. Leuke gedachte, maar wie betaalt mijn rente dan als verhuurder? Ik bezit huizen die ik ook met leningen gekocht heb. Ik wil geen huurders uitzetten, maar ik ben geen sociale instelling. Ook ik heb rekeningen te betalen. Als de overheid mij de huur wil uitbetalen, heb ik daar geen moeite mee. De rekening maar bij de verhuurders leggen heb ik wel een probleem mee. Ik heb twee huurders die geen huur betalen EN die niets van zich lieten horen. Die gaan binnenkort een eviction notice krijgen. We hebben vooraf iedereen een brief gestuurd met de procedure als je niet kon betalen. Daar hebben ze lak aan gehad. Dan heb ik ook geen moeite mee ze er uit te zetten. Op dit moment kan dat nog niet vanwege overheidsingrijpen in Michigan. Die regeling loopt einde deze maand af.
  • Het aantal Corona besmettingen in de rode staten van de VS is enorm aan het toenemen. Meer dan 2 miljoen mensen zijn aantoonbaar besmet geweest en ondertussen zijn er al ruim meer dan 115.000 Amerikanen aan overleden. In Nederland en België is de pandemie al sinds begin mei over. Toch blijven we elkaar vanuit angst als melaatsen behandelen.
  • Het lijkt wel 1999. Drie minuten durende video.
  • De advocaat van de moordenaar politieman die George Floyd ombracht vindt dat het publiek maar had moeten ingrijpen als het allemaal zo erg was... Ja, dat lijkt me een briljante advocaat. Dan was er niet één dode gevallen, maar dan was het een bloedbad geworden. Als het mijn advocaat was, dan vloog hij er op dat moment al uit. Als dit je verdediging is, dan ben je pas echt verloren.
  • In Eindhoven gooien de cafébazen het uitgaanscentrum weer dicht. De Corona maatregelen zijn niet vol te houden want het publiek heeft er de buik vol van. De kroegeigenaren krijgen echter de boetes en daar hebben ze geen trek in.
  • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 
 

Dit zijn drie superaandelen! (Jack Hoogland)

12/06 6:52

Een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat enorm profiteert van de huidige crisis. Keert sinds beursgang in 2013 ieder kwartaal dividend uit. Dit aandeel levert nu maar liefst 13% dividendrendement op.

Terwijl voor komend jaar maar liefst 45% winstgroei wordt verwacht, koop je dit aandeel voor nog geen 7 keer de voor 2021 verwachte winst. Dat betekent dat de koers binnen een jaar met 160% moet stijgen om het als een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen beschouwen.

Voor de langere termijn berekenden we 440% koerspotentieel. Exclusief het enorme jaarlijkse dividend!

Daarnaast een aandeel van een snel groeiende uitvaartonderneming die maximaal profiteert van de meest crisisbestendige groeimarkt die je maar kunt bedenken.

Naast het coronavirus zijn vergrijzing, overdoses en obesitas structurele trends die nog vele jaren zullen aanhouden. Is actief in 29 Amerikaanse staten en groeit extra hard door continu kleine lokale spelers over te nemen.

Terwijl de winst komend jaar met maar liefst 46% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 9 keer de voor 2021 verwachte winst. Met dit aandeel profiteer je jarenlang van de meest crisisbestendige groeimarkt!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u het fantastische...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Meer rente op leningen Neo Finance (Tom Lassing)

12/06 7:06

Naarmate een aangevraagde lening langer neemt om gevuld te raken, zal de rente op die lening iets hoger gesteld kunnen worden om daarmee alsnog investeerders te interesseren voor de lening.
Ik ben razend enthousiast over de auto-invest mogelijkheid die Neo Finance biedt, maar het nadeel van auto-invest is wel dat je zeker de laagste rente krijgt.
Immers wordt over iedere lening eerst de auto-invest gevoerd. Als dan de lening nog niet vol is en de lening in de reguliere markt enkele dagen neemt om gevuld te worden, dan gaat de rente om de lening alsnog gevuld te krijgen mogelijk iets omhoog.
Het heeft dus wel degelijk zin om te kijken naar de actuele markt, maar het is niet zo dat er veel leningen zijn waarbij de rente omhoog gaat. Veruit de meeste leningen worden al op de eerste aangeboden rente afgerond.
Wat ik doe, is de leningen waarin ik al automatisch zit, af en toe proberen aan te vullen met een extra leningbedrag op juist die leningen.
Waarom?
Ten eerste is die lening al goedgekeurd via mijn auto-invest en dus voldoet deze lening in alle opzichten aan mijn voorwaarden. Ten tweede krijg ik enkele dagen later mogelijk een nét iets hogere rente. Dat maakt die lening nog weer aantrekkelijker en daarom wil ik dat wel eens aanvullen tot maximaal een extra 25 euro. (Ik verstrek per lening standaard 25 euro.) In principe bij uitzondering aangevuld met nog een keer 25 euro.
Het maakt dat je toch nét weer iets meer rendement kan gaan maken.
Uiteraard is het wel zo dat dit pas écht interessant wordt als je het met 500 euro per lening gaat doen. Voor mij is het zoeken naar nét dat beetje extra rendement dus echt alleen liefhebberij. Op een lening van 25 euro is het in echt geld natuurlijk centenwerk. 100 centen maken echter ook weer een euro...

Vanmiddag een webinar over deze opzet. Geef je hier op.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

Neo Finance
 
 
 

Waarom Trump nog altijd kans maakt (Tom Lassing)

12/06 7:22

President Trump staat nu zelfs bij Fox op 14 punten achterstand op Biden.
Die Fox poll is de meest gunstige voor hem.
Toch is hij niet kansloos.
Een belangrijke reden is dat veel mensen die nu in de poll meedoen straks niet even zwaar meewegen. Een stem in Californië is misschien slechts een twintigste waard ten opzichte van een stem in Noord Dakota.
Daarnaast is een zwarte stem gemiddeld genomen nog niet de helft waard ten opzichte van een blanke stem. Dat heeft te maken met de verdeling van de stemdistricten. De blanke wijken wonen veel minder mensen in dan in de zwarte wijken toch tellen ze even zwaar mee. Daarnaast is het zo dat de blanke wijken soms ook nog eens in meerdere districten verdeeld werden, zodat de zwarte stem in die staat nog veel minder waard wordt.
Het is vreselijk oneerlijk, maar de winnende president gaat echt niets aan de situatie veranderen. Zo is het al tientallen jaren.
Ook gaat binnenkort de periode beginnen met de verkiezingsbijeenkomsten. Iets waar Trump eigenlijk nooit mee gestopt is, behalve nu even voor Corona. Biden maakt niemand enthousiast. Hij moet een aansprekende vice president kiezen, wil hij écht een kans maken. Daar kan Biden het verschil nog gaan maken.
Trump heeft het geluk dat zijn doelgroep trouw gaat stemmen. Dat geluk heeft de grijze muis Biden pertinent niet.
Biden heeft geen fans. De doelgroep van Biden is niet enthousiast over hem en is veel diverser dan het Republikeinse kamp. Niet gaan stemmen is je stem aan Trump geven. Die boodschap moet heel helder gebracht gaan worden binnen het Democratische kamp.
Lukt dat niet, dan komt er nog een periode van vier jaar Trump.
Wel een andere periode, want het ziet er wel naar uit dat de Republikeinen dan geen meerderheid in beide huizen meer hebben. Erg veel zal hij in dat geval dan niet voor elkaar krijgen en in dat geval zou een impeachment simpelweg een kwestie van tijd worden.
In feite heeft de VS, maar ook de wereld niets aan een volgende termijn Trump. Het zou echt een enorm tijdverlies betekenen en het einde van de VS als de nummer één van de wereld. Immers vier jaar stilstand in de VS en vier jaar groei in China maakt dat China na vier jaar echt wel de nummer één zal zijn.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Beginnen we WWIII over Hong Kong (Lodewijk Hof)

12/06 7:41

De VS is in een gevaarlijke situatie. Dankzij de stimuleringen van de Amerikaanse overheid en de economie stevent aldaar af op een armageddon. Wat doen politici, Trump is geen uitzondering, als er een crisis thuis is? Je begint een oorlog. Ideale afleiding en brengt de mensen bij elkaar.
De onrusten in Hong Kong hebben de verschrikkelijkste reactie mogelijk bij President Trump ontlokt. Nou kunnen we over de situatie in Hong Kong heel veel zeggen. Dat zal ik, uiteraard, ook doen. Om te beginnen moeten we onderstrepen dat dit probleem door de Britten voorkomen had kunnen worden. Geef de mensen geen Brits overzees paspoort, maar een "gewoon" Brits paspoort. Toen Hong Kong bij China kwam konden de mensen niet vluchten. De mensen die naar het VK gingen werden simpelweg teruggestuurd.
Waarom financiert de Amerikaanse overheid verschillende programma's in Hong Kong? President Trump voerde campagne op een "Amerika first" campagne. Waarom financiert het National Endowment for Democracy (NED) programma de leiders van de protesten? Is het slim om je hiermee te bemoeien?
Nou moeten we het lange termijn denken van China niet vergeten. Een Chinees is eerst Chinees.
Als we kijken naar de nieuwe veiligheidswet in China moeten we een vraag stellen: in hoeverre verschilt deze van de wetgeving die we hier hebben? Ik en de meeste mensen mogen het kantoor van de AIVD niet in. We moeten met ze meewerken als ze dat willen. Wat daar in het gebouw gebeurt is geheim en als je de eigen dossiers wilt hebben mogen hun bepalen of je die krijgt. In mijn geval is dat "in het belang van de staatsveiligheid" afgewezen.
Laten we kijken naar iets anders controversieels. De situatie in

Lees verder
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd