Beursbox Nieuwsbrief 792 procent hogere winst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 792 procent hogere winst
Date: June 15th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 15 juni 2020
 
 

AEX 545,16 Dow 24.899 USD 1,124 Btc 8.139  Goud 1,721.8

 
 
 
 

Meer rente op uw (spaar)geld

Uw spaargeld kan op dit moment serieus veel rendement opleveren.

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Daytrading voor particulieren

Juist de huidige markt is ideaal voor daytrading. Snel in en uit en laat het risico van bezitten maar bij anderen liggen. Je wilt als daytrader alleen even van de beweging meesnoepen. 24 juni om 20:00 uur laat Aloys Mattijssen zijn systeem online zien. Geef u hier op voor het gratis webinar.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/06 7:00

  • Hier onder deze link vindt u een interessant vastgoedproject in Haarlemmermeer. U moet nu wel enige haast maken. Het benodigde bedrag is op 110.000 euro na al gehaald! Deelname is mogelijk met bedragen van 5000 euro tot het gehele bedrag.
  • First Majestic (AG) heeft een belastingprobleem in Mexico en heeft nu de Canadese ambassadeur gevraagd hen hierbij te helpen. AG heeft verschillende mijnen in Mexico. Mexico is van mening dat AG nog tenminste 209 miljoen dollar achteraf opgelegde belastingen moet afdragen. AG is van maning dat de belasting onterecht is opgelegd.
  • Nog altijd ligt er het wetsvoorstel in Nederland om de 1,5 meter in beton te gieten. Overtredingen gaan dan tot 4.350 euro kosten. Ook is gevangenisstraf mogelijk. Daarbij wordt ons het huisrecht ontnomen in het voorstel. U moet dus voor de overheid uw voordeur letterlijk openzetten. Als u nu nog niet door heeft dat dit gewoon DICTATUUR inhoudt, dan vrees ik dat u er straks slapend in zult stappen. De Nederlanders lieten zich ondertussen keurig afleiden door de nieuwe zwarte piet discussie.
  • Satire wordt in de huidige samenleving niet meer begrepen. Wat veertig jaar geleden als satire aan programma's gemaakt werd, wordt nu weggezet als racistisch. Satire is blijkbaar te moeilijk voor de facebook/snapchat generatie.
  • Nederland gaat naar een ander pensioen. Het beste systeem in de wereld wordt afgebroken omdat we te rijk zijn. Daar komt het in feite op neer. Eerst heeft de regering zo'n 35 jaar geleden een enorme greep in de pensioenreserves gedaan en nu wordt ons spaarpotje verder uitgekleed. U MOET betalen, maar u heeft GEEN RECHT meer op uitkering. Als u nog wat krijgt, dan is dat een gunst. Dat is in enkele zinnen de nieuwe regeling.
  • In vliegtuigen hoeft de 1,5 meter niet aangehouden te worden. De luchtverversing is er goed genoeg. Hadden we in de buitenlucht ook maar zoiets...

Sponsor Beursbox!
 
 
 

792 procent hogere winst! (Jack Hoogland)

15/06 7:22

Iedere belegger heeft zijn eigen voorkeuren. Kiest zelf waarin hij belegt. Vooral in crisistijd is het echter belangrijk om u af te vragen in welk type aandelen u het liefst belegt. Want in de meeste bedrijfstakken is het nu kommer en kwel.

U kunt kiezen voor een ‘sexy’ aandeel als Uber, dat vorig jaar maar liefst $8 miljard verlies leed. Of een aandeel als KLM, dat door de Nederlandse belastingbetaler overeind moet worden gehouden.

Of misschien een aandeel als Google, dat grotendeels afhankelijk is van advertentie-inkomsten en wiens winst dit jaar fors daalt.

Ik mijd dat soort aandelen. Ik beleg mijn geld vooral nu véél liever in een bedrijfstak waar het ook in crisistijd ongelofelijk goed mee gaat. Daarom leg ik zoveel nadruk op goudaandelen.

Donderdag stuurden we een nieuwe extra goudtip naar onze TopAandelen-abonnees. Een aandeel van een goudproducent wiens operationele winst afgelopen kwartaal maar liefst 792% hoger was dan vorig jaar.

Zó hard kunnen winsten stijgen als een fors stijgende goudprijs samengaat met een fors stijgende goudproductie. Goudproducenten beleven gouden tijden!

Goud zal de komende jaren naar ongekende hoogten stijgen. En de winsten van goudproducenten zullen veel sneller stijgen dan de goudprijs.

Daarnaast liet ik u vorige week zien dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Neo Finance ingewikkeld? (Tom Lassing)

15/06 7:39

Ik kreeg een mailtje van een nieuwe klant van Neo Finance dat hij het maar ingewikkeld vond. Had hij mijn filmpjes al gezien?
- Neen...
Dat zegt voldoende.
Het systeem is namelijk niet ingewikkeld, maar je moet natuurlijk wel even een eerste rondleiding krijgen voor je je geld echt gaat inzetten.
Je koopt ook geen nieuwe auto zonder er eerst even ingezeten te hebben.
Ik heb werkelijk een hele lijst aan filmpjes, alleen je hebt ze pas nodig als je denkt dat je ze nodig hebt.
Zo is er de introductie in het systeem, maar er zijn ook heel specifieke filmpjes die écht ook maar één onderwerp bespreken. Bijvoorbeeld het instellen van de auto-invest. Ik heb zelfs een apart filmpje gemaakt over het opnieuw instellen van de auto-invest.
Je hebt het pas nodig als je het nodig hebt...
Ingewikkeld is het niet.
Wil je dus af van de onzekerheid van de beurs. Wil je in alle rust 7 tot 13,5% rendement op je geld maken?
Ga dan naar mijn site en schrijf even in op mijn mail service.
Daarna is het écht een makkie. Vanaf dat moment gaat je portefeuille waarde alleen nog maar omhoog!

Open daarom een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

Open hier uw account
 
 
 

Ze zijn waanzinning geworden in Den Haag (Tom Lassing)

15/06 7:48

Nederland heeft samen met Duitsland, Italië en Frankrijk alvast 300 miljoen vaccins besteld van wat AstraZenica hoopt dat het een werkend vaccin gaat worden.
Niet alleen loopt Nederland daarmee vooruit op de discussie of we wel een vaccin willen, maar men gaat er ook maar even vanuit dat er door het bedrijf als eerste een werkend vaccin gemaakt kan worden.
Dat terwijl zo overal zeggen nog weinig te weten over de ziekte.
Maar een vaccin is al bijna klaar?
Dan kan het bijna niet anders dan dat we bedrogen zijn... en worden.
Helaas hebben we in Den Haag enkele waanzinningen aan de macht. Ze geilen op de 1,5 meter en ze zijn ons geld aan het verkwisten aan een potentieel waardeloos vaccin. We zagen dit eerder met het griepvirus. Daar zijn we indertijd vreselijk mee opgelicht.
Nu gaan we wederom de farma industrie belonen voor hun bedrog, net zoals we de banken keer op keer uit de problemen helpen. Heeft er ongetwijfeld mee te maken dat binnenkort enkele mensen uit de politiek aangenomen gaan worden bij die farma fabrikant en bij de banken...

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Eén van Israëls geheime wapens (Tom Lassing)

15/06 7:31

De redenen dat Israël oorlogen weet te winnen, zijn legio. Het heeft echter niets te maken met het feit dat ze volgens ultra chriselijke gelovigen het "verkozen volk" zijn. Het heeft alles te maken met slim bezig zijn.
Zo heeft het land begin jaren tachtig een nieuwe tank ontworpen.
Een tank met het uiterlijk van een bestaande tank.
Niemand buiten de kleine groep intimi wist dus dat het een compleet aparte opzet was. Het was in feite een enorme misleiding.
Wat moet u weten... Een tank heeft een kanon dat tot maximaal vier kilometer effectief is. Als je dus dankzij verkenningen ziet dat je tegenstander tanks heeft staan, dan zet je daar tanks of antitank wapens tegenover.
Dat wist Israël ook.
Daarom was die nieuwe tank helemaal geen tank. Het ding had alleen het uiterlijk van een tank.
Het was echter de Pereh, en dat was een mobiele raketlanceerinrichting met het uiterlijk van een tank. Het effectieve bereik was vijfentwintig tot dertig kilometer.
Als dus de vijand in reactie op jouw tanks met haar tanks en ander materieel kwam aanrijden, dan werden ze ver voor ze effectief ingezet konden worden al vernietigd.
De reden voor de ontwikkeling was de les die Israël leerde vanuit de voor hen zo dramatisch begonnen Yom Kippoer oorlog.
De inzet van dit geheime wapen gebeurde bijvoorbeeld in de oorlog van 2006. Dat was de inval in Libanon en het gebeurde nog een keer in 2014, toen de oorlog in Gaza uitbrak. De inzet van 2006 was zover bekend geheim gebleven. Pas in 2014 bleek het verder onmogelijk het wapen nog geheim te houden. Het wapen is daarom in 2017 buiten gebruikt gesteld. De verrassing was voorbij. De vraag is uiteraard met wat dit concept nu vervangen is...

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd