Beursbox Nieuwsbrief Een nieuwe loopbaan: Belegger

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een nieuwe loopbaan: Belegger
Date: July 2nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 2 juli 2020
 
 

AEX 557,33 Dow 25.238 USD 1,125 Btc 8.289 Goud 1,763.9

 
 

Concurreer met de banken

Consumentenleningen leveren nu nog altijd een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen en geeft in die markt reguliere banken het nakijken. Netto jaarrendementen tot 12%+ zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Twee daytrading sessies gepland

Is daytrading misschien iets voor u? Wie het goed oppakt verlaagd het risico enorm omdat je slechts zelden in de markt zal zitten. Je pakt nét even de beweging mee en weg ben je weer.

Kijk hier naar wanneer de sessies gaan zijn


 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/07 7:00

  • Crisis of geen crisis, Google heeft in de VS haar TV pakket via Youtube fors duurder gemaakt. In plaats van $50 per maand gaat het nu $65 per maand kosten.
  • De huidige Amerikaanse president heeft de relatie met Duitsland verder onder druk gezet nu hij 9.500 Amerikaanse soldeten elders wil huisvesten. Militair gezien geen slimme zet, maar het is dan ook geen militair besluit. Het is een politiek besluit en moet Duitsland 'straffen' voor haar lage militaire uitgaven in de VS. Wat mij betreft zouden alle Amerikaanse soldaten kunnen vertrekken. We weten dan snel genoeg wat Rusland met dat gegeven gaat doen. We zijn vanuit Europa wel bang voor Rusland, maar het land is militair machtig, maar heeft ook enorme zwaktes. Een verenigd Europa is sterker dan Rusland.
  • Putin hoopt, bij leven en welzijn, tot 2036 aan de macht te blijven. Een heel ongezonde zaak voor Rusland, want hierdoor neemt de corruptie fors toe. Niet Putin, maar de vriendjes van Putin zijn het probleem. Die zijn corrupt en Putin doet daar niets tegen, want hij houdt geen vrienden over.
  • Boris Johnson doet wat alle rechtse politici doen als er een crisis is. Hij verlaat al zijn principes en neemt net zo makkelijk alle talking points en principes waar ze links van beschuldigden over. Boris heeft het zelfs over een New Deal. Dat is het linkse crisis programma van Roosevelt. De Tories horen het aan en kijken er naar. De vraag is hoe lang ze Boris als verrader van hun zaak laten voortgaan. Net als in de VS lijkt er binnen politiek rechts geen alternatief voorhanden te zijn.
  • Waar vind ik de filmpjes over Neo Finance? Heel simpel, die lijst met filmpjes stuur ik u toe als u inschrijft op de maillijst van deze site. Ik leg daarbij samen met Mark alle belangrijke punten uit in heldere korte video's.
  • Tesla is nu het automerk met de hoogste beurswaarde ter wereld. De vraag is wat het zegt. Is dit een terechte waardering voor de vernieuwing die Tesla gebracht heeft, of geeft het goed aan dat beleggers een enorm wantrouwen hebben richting de waarde van alle andere automerken?
  • Volvo gaat in Nederland 100.000 auto's en in België 90.000 auto's terugroepen. Het gaat om een potentieel probleem met de veiligheidsgordels.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Rendement maximalisatie (Tom Lassing) (Tom Lassing)

02/07 7:22

De rendementen op het crowdfundings netwerk van Neo Finance zijn enorm, maar je moet wel zorgen dat je niet te veel geld te lang cash hebt staan. Op cash geld krijg je immers geen rente.
Gisteren had ik op een gegeven moment letterlijk geen cash meer op die rekening. Dat is mooi, maar ook jammer. Immers als er dan weer een interessante leenaanvraag is, dan doe ik zeker niet mee. Ik zorg er dus voor dat ik steeds zo'n 100 tot 200 euro cash heb staan.
Dat lukt niet altijd, maar bij mij tref je zeker niet aan dat er duizenden euro's niets staan te doen.
Dat zou immers funest voor het gemiddelde rendement zijn.
Het is maar een detail, maar door op meer van dat soort details te letten kan je op jaarbasis flink beter scoren dan iemand die niet op die kleine puntjes let.

Open nu ook een account
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Een nieuwe loopbaan: Belegger (Tom Lassing)

02/07 7:39

Twee maanden geleden, midden in de lockdown, begonnen veel jongeren van achttien tot grofweg veertig jaar zich ineens te interesseren voor beleggen.
Dát zou een mooie manier worden om een onzekere banentoekomst te voorkomen. Beleggen wordt gezien als een manier om financieel vrij te worden. Veel meer dan een baan die vrijheid zou kunnen geven.
'Gelukkig' zijn er tegenwoordig de nodige apps waarmee je snel in hoog risico derivaten kan beleggen, dus het grote verdienen kan beginnen.
Maar... De brokers konden de enorme toeloop niet aan. Op een gegeven moment waren er 30.000 personen die op een wachtlijst kwamen te staan. Het openen van rekeningen was simpelweg niet meer mogelijk!
De beste weg om vraag te creëren, is een wachtrij!
Die wachtrij kwam in het nieuws en daarmee werd de wachtrij niet kleiner. Hoe hard de brokers ook werkten, het aantal aanmeldingen bleef maar toenemen en de wachtrij werd nog groter. Tienduizenden, misschien wel honderdduizenden particulieren zijn alleen al in Nederland en België begonnen met wat ze noemen "beleggen".
Ik ben oprecht blij dat beleggen eindelijk weer populair is. Ik heb er twintig jaar op gewacht. Na 2000 was er wel een opleving richting 2008, maar zo mooi als eind jaren negentig was het nooit meer geworden.
Iedereen die in de jaren na de ramp van 2000 voorzichtig begon, kreeg 2008 over zich heen en stopte zwaar teleurgesteld en veel armer.
Beleggen was na 2008 weer helemaal uit en daarmee werd de mooiste markt in jaren door heel veel particulieren volledig gemist. Na jaren van prachtige rendementen is beleggen weer zo populair als eind jaren negentig en dan kan je gewoon wachten op de klap.
Die mensen gaan veel te veel risico nemen, gaan naïef in zeer risicovolle posities stappen en ze gaan in vrijwel alle gevallen (90% is de historische waarheid) hun vermogen verliezen.
Het KAN anders. Maar dan moet je als startende belegger open staan voor de ervaring van bijvoorbeeld deze oude rot in het vak. Iemand die in 1987 begon met beleggen en in 2001 besloot dat het zijn loopbaan zou worden en die daarom geen werknemer meer wilde zijn.
Begin hier maar eerst eens met het aanvragen van mijn "Leren beleggen" e-boek. Het is gratis!
Wil je zonder veel risico beginnen met beleggen, ga dan eerst hier heen.
Kijk eventueel ook hier.

beursbox.nl
 
 
 

Is achterstelling een Amerikaans Zwart probleem? (Tom Lassing)

02/07 7:52

Zoals u weet, ben ik actief vastgoed belegger in wat één van de zwartste steden in de VS is. In de VS is officieel apartheid geen overheidsbeleid, maar in de praktijk is het wél de realiteit.
De verschillende bevolkingsgroepen wonen voor een groot gedeelte in aparte wijken. In de blanke wijken zijn de goede scholen en in de zwarte wijken is er vrijwel geen fatsoenlijke school te vinden. Je mag als kind NIET buiten je wijk naar een overheidsschool. Alleen als je het kan betalen, mag je buiten je wijk naar een privé school.
De huidige regering laat steeds meer subsidie naar privé scholen vloeien en steeds minder naar de overheidsscholen. Het gevolg is dat de gekleurde kinderen steeds slechtere opleidingen krijgen en hun achterstand ten opzichte van de blanke kinderen echt enorm aan het toenemen is. Het is zo erg dat twaalf jarigen zwarte jongeren in de VS gemiddeld zo ongeveer de lees en spreekcapaciteit van de president beginnen te benaderen.
Lees hier een voorbeeld van hoe de president zich uit als je die man een duidelijke vraag stelt. https://deanderewaarheid.blogspot.com/2020/06/geen-tweede-termijn-tom-lassing.html
Blanke racisten wijzen dan vervolgens op het feit dat "die zwarten maar stom zijn"... Ja, stom gemaakt...
Zwarte kinderen zijn niet minder intelligent, ze zijn alleen veel slechter opgeleid en dat is een systeemfout. Daar kunnen die kinderen niets aan doen.
Het racisme zit heel diep in de Amerikaanse samenleving. Natuurlijk wijzen we nu naar de rechtse president die het NOG erger heeft gemaakt, maar daarvoor was er acht jaar lang een zwarte democratische president en die heeft er OOK weinig aan gedaan.
De zwarte scholen waren al slecht voor Trump ze via Betsy de Vos vrijwel zonder geld liet zitten.

Maar...

Voor we alleen wijzen naar de VS... Ook wij hebben zwarte scholen. Ik zie het in mijn eigen dorp. We hebben heel duidelijk zwarte scholen, witte scholen en gemengde scholen. Ook hier is er een duidelijk verschil in kwaliteit. Niet zo extreem als in de VS, maar al wel duidelijk zichtbaar.
In onze grote steden is het verschil nog veel groter.

Via de scholen voeren we dus ook een oneerlijk beleid richting mensen met een niet westerse achtergrond. Onbewust, maar het is er wel. Een oplossing daarvoor zou kunnen zijn dat alle scholen neutraal moeten zijn. Dus geen openbare, christelijke, islamitische, joodse, en katholieke scholen meer, maar alleen nog maar scholen op basis van een leerprincipe. Iedere school moet aangeven op basis van welke methode ze kinderen gaat onderwijzen. Godsdienst is op school een vak, geen leerprincipe.
Als we bij die basis de ongelijkheid al wegnemen, hebben we over tien jaar de eerste jonge volwassenen die veel minder in hokjes zullen denken. We zeggen immers wel dat de huidskleur en godsdienst er niet toe doet, maar in de praktijk is dat dus WEL één van de selectiecriteria. Het is ook hier geïnstitutionaliseerd.

Beursbox
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Alles gaat online tegenwoordig

Alle consumenten zijn nu online minded geworden. Corona heeft die stap nu defintief gemaakt. Is uw bedrijf daar al op voorbereid?

Ik schreef het basiswerk voor online ondernemen in Nederland en België.

Naar de website
 
 
 

Is de rente in Litouwen écht zo veel hoger? (Tom Lassing)

02/07 8:13

Bij neo Finance kan je als particulier tot wel 23% rente op te verstrekken leningen verkrijgen. Daarmee is dat een veel hoger rente percentage dan wij hier gewend zijn. Toch is het verschil in rente in het geheel genomen niet zo extreem verschillend. Slechts bepaalde soorten leningen zijn fors duurder.
Kijk hier voor de actuele gemiddelde rentes.
Koop je als gezin een huis, dan betaal je in Litouwen 2,4% rente.
Dat is niet zo veel meer als hier in de Benelux.
In Nederland is er een maximum gesteld aan een te vragen rente voor consumentenleningen. Dát kennen ze in Litouwen niet.
Daar zit het verschil in.
Toch kennen wij ook veel hogere rentes. Ga namelijk maar eens rood staan op de Credit Card of bankrekening.
In Litouwen is de gemiddelde rente voor consumentenleningen 10,86%. Dat is dus de opsomming van heel veilige leningen tot extreem onveilige leningen.
Als je meer dan 15% rente krijgt, dan weet je dat er een bepaalde vorm van risico aan komt te zitten. Die mensen moeten niet voor niets zo'n hoge rente betalen.
Jij wilt rendement op je geld, je bepaalt zelf welk risico je dan bereid bent te lopen.
De klant gaat jou niet 15+% rente betalen als deze klant elders goedkoper uit is. Je hebt dus wel degelijk een interessant aanbod...
Je moet alleen hopen dat de klant vervolgens netjes blijft betalen. Mijn ervaring is dt hoe hoger de rente, des te groter de kans dat het mis gaat met de lening. Maar ook, des te minder onderpand, des te groter je risico. Mis gaan hoeft niet te betekenen dat het geld verloren gaat, maar riskantere leningen gaan ook vaak gepaard met slechter betaalgedrag en soms zelfs de verdwijning van de lener. Je moet dus slim uitlenen.

Naar de website
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd