Beursbox Nieuwsbrief Beleg in drie structurele megatrends

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Beleg in drie structurele megatrends
Date: July 6th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 6 juli 2020
 
 

AEX 568,63 Dow 26.082 USD 1,128 Btc 8.232  Goud 1,771.1

 
 

Eenhoge rente op uw (spaar)geld

7 tot 13% rente op uw spaargeld?

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om (veel) geld te verdienen op de beurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/07 6:45

  • De beurzen in Azië vanochtend fors hoger. Shanghai vanochtend 4% hoger. Beleggers zijn er vanochtend optimistisch.
  • Het Corona virus lijkt in de VS, Brazilië en Peru "out of control" te zijn. In Autralië zijn in Melbourne bewoners van enkele flats massaal besmet. Men grijpt daar nu snel en hard in om het niet weer uit de hand te laten lopen. Niet eerder raakte in één week zo veel mensen besmet met het virus.
  • De FNV heeft ingestemd met het nieuwe pensioenakkoord. We gaan nu dus naar een nieuw stelsel toe. De korte conclusie: het wordt minder.
  • Air France gaat 7.500 banen schrappen. De ontslagronde komt er ondanks de staatssteun.
  • Het VK gaat in navolging van de VS Huawei verbannen. Boris gaat zich helemaal inlikken bij Trump, maar vergeet dat Trump over een half jaar vertrokken is en er dan een heel ander beleid vanuit de VS gaat komen.
  • Warren Buffett heeft de Natural Gas bezittingen van Dominion Energy overgenomen. Een verrassende stap, van de laatste tien jaar is Natural Gas in de VS een financiële ramp geweest. In totaal is er 10 miljard dollar mee gemoeid. 18% van alle Natural Gas verplaatsingen in de VS vindt nu via Berkshire Hathaway bedrijven plaats.
  • Er is meer bekend geworden over de recente strijd tussen Indische en Chinese soldaten. 20 ongewapende Indische soldaten werden afgeslacht door Chinese soldaten. Het zal de haat tegen China in India alleen maar doen toenemen en dat is precies wat de Indische premier nu wil zien gebeuren.
  • In Hong Kong zijn "ongewenste" boeken uit de bibliotheken weggehaald. Dit in het kader van de recente wet die werd aangenomen. Hong Kong is de zelfstandigheid volledig kwijt. China heeft zich niet aan de verdrqag afspraken met Engeland gehouden.
  • In Iran is er brand geweest in het gebouw waar ze voor het atoomprogramma van het land onderzoek doen. Het zal de ontwikkeling van het atoomprogramma zeker vertragen. Het is nog onduidelijk wat de brand veroorzaakte, maar niet uitgesloten wordt dat het een ingrijpen van een buitenlandse mogendheid was.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Hiermee beleg je in 3 structurele megatrends! (Jack Hoogland)

06/07 7:00

Dinsdag vertelde ik u nog over het ongelofelijke zilveraandeel dat we voor ons "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Maar we ontdekten deze maand óók een supergoedkoop tech-aandeel. Van een relatief klein, maar financieel ijzersterk en zéér goed presterend bedrijf dat profiteert van onderstaande drie structurele megatrends.

    Wereldwijde uitrol van 5G
    Internet of Things
    Publieke veiligheid en bescherming

Ik hoef u niet uit te leggen dat dit DE megatrends voor de komende jaren zijn!

Bedrijf zal dit jaar maar liefst 106% winstgroei realiseren en ook voor de komende jaren wordt zeer forse winstgroei verwacht. Een zó snel groeiend, aan 5G gelinkt tech-aandeel hoort minimaal 25 keer de jaarwinst noteren.

Sterker nog, niemand kijkt tegenwoordig nog op van een tech-aandeel dat 50 tot zelfs meer dan 100 keer de jaarwinst noteert.

Voor deze groeiparel betaal je echter nog geen 11 keer de jaarwinst. Een absolute spotprijs! Dat betekent dat de koers binnen een jaar met minimaal 135% moet stijgen om het aandeel als enigszins normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Omdat dit bedrijf ook na volgend jaar fors zal blijven groeien, kan de koers daarna nog véél verder omhoog. Dat beseffen de directieleden ook, want zij bezitten 10% van de aandelen!

Profiteer met ons mee van 3 structurele megatrends!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Wanneer ben je financieel "rijk"? (Tom Lassing)

06/07 7:22

In Nederland heeft "miljonair zijn" nog altijd de schijn van extreem rijk zijn.
Nu zullen Bill Gates, Jeff Bezos, Warren Buffett lachen om de 'extreme rijkdom' van de simpele miljonair, maar ik mag sinds 10 jaar uit ervaring spreken dat miljonair zijn helemaal prima is, maar geen doel op zich hoort te zijn.
Weet u wie financieel gezien al "rijk" is?
Dat is iemand die structureel IEDERE MAAND geld over houdt. Al is het maar 10 euro.
Waarom ik dat weet?
Moet je eens kijken hoe iemand zich voelt die iedere maand 10 euro te kort komt!
Laat dus dat "miljonair willen zijn" maar even los.
Laten we eerst maar eens werken naar structureel 10 euro euro of (veel) meer overhouden dan je binnenkrijgt.
Als die basis bij u nog niet bestaat, dan moet dat het eerste doel worden.
Ik heb ook op dat punt gestaan. Ik heb er een E-boekje over geschreven. U kan het hier gratis aanvragen http://www.succesverhaal.nl/de-gelukkige-vrek.html
Ik kan dat niet genoeg benadrukken.

Dus even terugkijkende... Rijk ben je als je structureel meer geld overhoud dan je uitgeeft.
Laat dit alles tot nu les 1 zijn.

Ik ben bezig een reeks van lessen te schrijven. Mogelijk later dus meer...

Succesverhaal.nl
 
 
 

Mijn rendement loopt op (Tom Lassing)

06/07 7:41

Mijn aandacht voor de kwaliteit van de leningen in mijn consumentenleningen portfolio lijkt zich uit te keren.
Het bruto rendement op alle leningen is nu 17,46%. Helaas houdt dat rendement geen rekening met leningen in wanbetaling. Die 17,46% ga ik dus niet halen.
Mijn rendement zonder herbelegging is nu 11,09%. Dat is weer een te laag percentage omdat ik de verkregen rente en aflossing wel weer direct in nieuwe leningen stop. Mijn rendement is dus wel hoger dan 11,09%. Nu is de vraag in hoeverre er bij de dagelijkse berekening ook sprake is van toeval.
Het kan namelijk zijn dat bijvoorbeeld aan het begin van de maand meer leners aflossen. Ineens is dan een procentueel groot deel van de leningen helemaal bij, terwijl aan het eind van de maand die leners als 25 dagen geen rente betaald hebben. Dat is niet 'te laat', maar het is wel een openstaande post die enkele dagen later weer gevuld gaat worden.
Hoe dan ook ben ik blij met het feit dat 93,36% van de betalingen op tijd is. Dat is een heel mooi percentage en daarbij is 3,36% van de leners nog maar net te laat. Die leners hebben die 30 dagen na de vorige betaling bereikt en zijn nu niet op tijd met de overboeking. Een flink deel daarvan corrigeert dat heel snel. Ze zijn het vergeten, of er ze hadden even de cash niet.
Het gaat hoe dan ook goed met het rendement. Iedere maand ontvang ik nu bruto 219 euro aan rente. Een bedrag van 242 euro wordt iedere maand afgelost en dat herinvesteer is samen met de ontvangen netto rente weer.

PS: Ik heb mijn rendementen vergeleken met mijn zoon... Ik moet toegeven, die heeft hogere rendementen. Hij heeft een andere instelling houdt zich 100% aan die instelling en doet het daarmee beter dan ik. Mijn excuus is dat ik wel eens wat uitprobeer om (voor u) te kijken wat er dan gebeurd.
Het is echter geen wedstrijd. Uiteindelijk moet je het zo neerzetten dat je er zelf goed van kan slapen. Mijn zoon zet in op alleen maar B leningen. Ik heb nu ook veel A leningen die veel veiliger zijn, maar vervolgens wel minder rendement opleveren.

Kijk hier
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Mount Rushmore (Tom Lassing)

06/07 8:03

In de grondwet van de VS staat dat de constitutie en de verdragen die zijn gesloten leidend zijn voor de wetgeving van het land. In 1865 werden de Black Mountains, waar Mount Rushmore in ligt, aan de Indianen gegeven.
Het land was voor hen al ontelbare generaties lang heilig.
Enkele jaren na de overdracht werd er (illegaal) goud gevonden in de Black Mountains. De blanken overtraden de afspraken en namen het gebied weer in bezit.
In 1980 heeft het hoogste rechtsorgaan in de VS besloten dat de Black Mountains toehoren aan de Sioux.
Ze kregen een afkoopsom van 100.000.000 dollar aangeboden, maar gaven aan niet het geld maar de grond te willen hebben.
Het bedrag dat ze is aangeboden is nu opgelopen tot 1 miljard dollar. We willen echter het land en dat krijgen ze niet, ondanks dat het is besloten dat het van hen is.
Rechtse Amerikanen vinden de constitutie heel belangrijk, maar leerden op school nooit iets over het feit dat in het 6e amendement iets staat over waarde van de gesloten verdragen.
Het feit dat Trump dus vrijdag zonder toestemming van de eigenaren een rally hield bij Mount Rushmore, is de constitutie vertrappelen.
Trump aanhangers riepen naar protesterende Sioux "go home"... Ja, het punt is, ze waren home, jij als Trump aanhanger bent degene die daar niet hoort.
Trump heeft na Tulsa expres deze confrontatie met de indianen gezocht. Hij wil zo racistisch als mogelijk zijn om zijn aanhangers helemaal voor hem te winnen. Hij was daarvoor al eens bij de Mexicaanse grens geweest, maar dat had niet zo veel impact. Tulsa has vooraf wel het gewenste effect, maar viel enorm tegen. Hij zoekt heel bewust plekken en data waar de racisme boodschap maximale impact heeft.
Hoewel nu heel vervelend is, is het in mijn ogen een zegen voor de Sioux. Dankzij deze aandacht is er een veel grotere kans dat ze binnen een paar jaar eindelijk écht hun land weer in bezit mogen nemen.
De kans bestaat dat ze daarna Mount Rushmore vernietigen. Dat zou misschien wel jammer zijn, maar die koppen op de berg hadden daar nooit mogen staan. Blanke Amerikanen vinden die koppen nu heilig, maar de Sioux vonden die bergtop ook heilig. Waarom moet het nu voor de blanken heiliger zijn dan voor de eigenaren?
Commercieel gezien zouden de Sioux het intact moeten houden zodra ze het in bezit krijgen. Ze hebben dan een mooie inkomstenbron waarvoor de blanke Amerikanen graag betalen. Of commercie het hier wint?
Nu eerst het eigendom écht weer terugkrijgen. Die eis moeten ze over een half jaar bij president Biden leggen.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd