Beursbox Nieuwsbrief Teken aan de wand

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Teken aan de wand
Date: July 7th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 7 juli 2020
 
 

AEX 578,52 Dow 26.057 USD 1,13 Btc 8.375 Goud 1,784.3

 
 

Daytrading leuk en winstgevend

15 juli om 20:00 uur geeft Aloys Mattijssen een online presentatie over zijn software. Hij laat zien hoe je als particuliere belegger veilig en winstgevend bezig kan zijn met daytrading.

Kijk hier
 

Goudaandelen bieden enorme kansen

Als er één sector is waar de laatste maanden enorme koerswinsten zijn gehaald, dan is het de goudmijnsector wel. Vanaf de bodem van een paar weken geleden tot nu is 100% winst geen uitzonderling. Bestel hier het goudrapport

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/07 6:30

  • Israël heeft gisteren weer een observatiesateliet gelanceerd. Een mooi woord voor een spionage camera / afluister apparaat in de ruimte. Dit programma is in 1988 begonnen en nu is Israël één van de leiders in het veld.
  • Laura Ingramm van Fox News heeft op TV verklaard dat als haar kant wint, de wraak van rechts keihard zal zijn. Vrijwel openlijk wordt gedreigd met fascistische knokploegen tegen iedereen die niet ultra rechts is.
  • 15 juli webinar Daytrading met Aloys Mattijssen. Geef je hier nu op.
  • Uber heeft Postmates overgenomen. De nummer vier voedselbezorger van de VS. Een eerdere poging om de nummer één in die sector te kopen mislukte. Uber hoopt dat de toezichthouder nu geen bezwaar heeft. De overname wordt gedaan met 2,65 miljard aan Uber aandelen. Dit is de typische hype valuta. We zagen dat in 1999 ook.
  • De Dakota oliepijplijn die verboden was door Obama en er alsnog doorgedrukt door Trump is nu door een rechter alsnog stilgelegd. Binnen vijf weken moet alle vervoer van olie gestaakt zijn. Volgens de rechter is het veiligheidsonderzoek door het leger één grote bende gebleken. Dit gaat bedrijven en beleggers een berg geld kosten.
  • Ericsson blijkt componenten in haar 5G apparatuur te gebruiken die niet alleen uit China komen, maar ook gelinkt worden aan een bedrijf met nauwe links met het militaire apparaat van China. In de huidige politieke omgeving is dat een NoGo.
  • In de VS is de ontwikkeling en bouw van de Atlantic Oliepijplijn afgeblazen. Dominion Energy zal daarom een bedrag van 3,2 miljard dollar afschrijven. Wist Warren Buffett al van deze tegenvaller? Gisteren werd bekend dat hij alle vervoerscapaciteiten van het bedrijf over zou nemen. Dan is dit bericht wel een enorme domper op de feestvreugde.
  • Buitenlandse studenten die nu alleen nog maar virtueel studies kunnen volgen worden actief Amerika uitgezet. Ze mogen hun studie dan niet langer in de VS blijven volgen. De vreemdelinghaat neemt onder deze president alleen maar toe. Met deze stap wordt geprobeerd de suggestie van schuld van Corona bij deze buitenlandse studenten te leggen. Tevens wil de president scholen en universiteiten straffen die alleen nog maar online les willen geven. De presicent wil namelijk dat de economie weer helemaal open gaat.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Teken aan de wand (Diederik Schmull)

07/07 6:48

De huidige economische crisis staat pas in de kinderschoenen. Bovendien heeft het Coronavirus nog vrij spel, ook al heeft de gedwongen wereldwijde quarantaine wat tijd gewonnen. Een pandemie gaat niet zomaar voorbij. Iedereen wenst natuurlijk vurig dat er spoedig een V-herstel volgt, maar de kans op een L-herstel wordt steeds groter. Men moet rekening houden met een lastige, slepende recessie, wat voor velen een traumatische ervaring zou kunnen worden.
Centrale Banken en overheden moesten de gigantische economische vraaguitval wel proberen op te vangen. Maar de extreme monetaire en fiscale maatregelen, die zeker niet eindeloos kunnen worden volgehouden, zullen de structurele economische stagnatie in de komende jaren niet kunnen voorkomen.
Luister naar wat de markt ons probeert te vertellen.

Lees verder
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Optimisme tegenover Negativisme (Tom Lassing)

07/07 7:11

De verkiezingen in de VS is het verhaal van het optimisme van Biden tegenover de eeuwige strijd van Trump tegenover links radicalen, Mexicaanse schurken, Indianen, Zwarten, en vooral ook liegende fake pers en schurkachtige bondgenoten.
De boodschap van hem is strijd tegenover iedereen die niet is zoals hij is, of die het niet 100% met hem eens is. Hij is eigenlijk de eeuwige oppositie.
Helaas voor hem werd hij president. Hij viel dus door de mand, want veel inhoud heeft hij niet. Hij is alleen maar 'tegen' de ideeën van anderen, maar heeft zelf geen eigen ideeën. Het is de strijd tegen de "anderen" die hem aanstuurt. Maar hoe kan je strijden tegen het systeem als je zelf de voorman van dat systeem bent?
We zien die tweestrijd nu tijdens de Corona crisis.
Hij is de man die tegen de maatregelen van zijn eigen regering is! Hij is zelf de oppositie!
Dat KAN niet.
Dan verlies je de verkiezingen.
Je gaat helemaal af, want je bent dan de luis in je eigen pels en daarom bijzonder ongeloofwaardig.
Hoe kan je nu afgeven op de regering als die regering je eigen team is... Daarmee is de kracht van de Republikeinse 2016 achtige campagne volledig ontkracht. De huidige president weet in 2020 niet goed waar hij dan wel mee moet komen. Zijn keuze is tot op heden om nog extremer te worden en dat pakt alleen maar slechter voor hem uit.
Is hij in staat om écht een succesvolle campagne te voeren? Ik verwacht het niet. Hij is de klassieke one trick pony. Iedereen heeft het trucje al gezien. Alleen degenen die echt helemaal dol op de trucje zijn blijven het leuk vinden. De rest kotst het ondertussen wel uit.

Beursbox.nl
 
 
 

Fastastisch exportproduct voor Nederland (Tom Lassing)

07/07 7:21

In heel de westerse wereld is het bewoners van steden overduidelijk dat er in het stadsverkeer iets moet veranderen.
Nederland heeft daarvoor het perfecte product al sinds de jaren zeventig ontwikkeld en is wereldleider op het gebied van stadsinrichting met betrekking tot fietsen in de stad.
Ondanks onze voorsprong doen we er veel te weinig mee. Net zoals onze waterhuishouding zouden we ook fietsen in de moderne stad moeten uitdragen als een moderne Nederlandse uitvinding. Iedere stad zou er trots op moeten zijn dat ze met Nederlandse inbreng hun infrastructuur hebben aangepakt.
In heel Europa zouden we het moeten toepassen.
Wat echter niet zo maar gaat lukken, is het uitrollen van ons fietsbeleid in Noord Amerika. De reden daarvoor is dat steden in Noord Amerika anders opgezet zijn. In Noord Amerika is ieder blok in de stad toegewezen aan één doel. Dat kan zijn wonen, commercie, industrie of ontspanning. Een blok is niet zoals in Nederland een vierkantje van een hectare, maar een enkel blok kan zo groot zijn als een middelgrote stad. In zo'n blok maar één soort bebouwing.
Die reusachtige blok opzet houdt in dat je dus ALTIJD met de auto naar het blok toe moet waar commercie aanwezig is, lees winkels. Gezien de omvang van de steden zijn de commerciële blokken simpelweg onbereikbaar voor reguliere fieters.
Dat is een gemis voor Noord Amerika, maar het zou ons niet moeten tegenhouden om elders in de wereld als ambassadeurs op te treden. De kennis en praktijkervaring is in Nederland aanwezig, maar ik mis ook bij de bevolking nog altijd de trots op wat we hier in Nederland aan FANTASTISCHE fietsinfrastructuur hebben liggen.
Alleen mensen die hier op bezoek zijn herkennen de leefkwaliteit van onze steden. Amsterdam zou de fietshoofdstad van de wereld moeten worden. Beroemder dan het Amsterdam van de Wallen.

Waar zijn onze fietsingenieursbedrijven? Waarom staan die niet op de voorpagina van zakenbladen?

Beursbox.nl
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Marathon Petroleum tegenvaller (Tom Lassing)

07/07 8:00

Marathon is een 9% aandeelhouder in de Dakota Pijplijn. De oliepijplijn die Obama wegstemde, maar die Trump vooral daarom juist wel toestond om gelegd te worden.
Het leger werd gevraagd even een onderzoekje te doen en de zaak een goedkeurend sausje te geven.
Het leger werkte mee in heel snel was de pijplijn afgerond en in gebruik genomen.
Alleen de juridische strijdbijl werd niet begraven.
De juridische strijd ging door bij het US District Court en daar heeft een rechter nu besloten dat de bezwaren van de Indianen terecht zijn. De veiligheid is niet gegarandeerd en het onderzoek van het leger leek nergens op. De oliemaatschappijen hebben nu dertig dagen om alle activiteiten rondom en in de pijplijn stil te leggen.
Eerst meot er een goed onderzoek komen.
Ik heb even gekeken naar het aandeel Marathon. In maart was de koers nog rond de $60 te vinden. Toen kwam de Corona beursdip en ging het aandeel terug naar onder de 17!
Het aandeel herstelde tot 40 en nu zakte het weer en staan we rond de 36.
Dramatisch was een knallen je als aandeelhouder hier voor je kop krijgt...

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd