Beursbox Nieuwsbrief Dit is een dubbele win-win situatie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit is een dubbele win-win situatie
Date: September 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 23 september 2020
 
 

AEX 540,78 Dow 27.308 USD 1,168 Btc 9.153 Goud 1,883.8

 
 

Geen financiële vaardigheden?

Zet dan hier gewoon de Auto Trade robot aan en laat die het werk voor je doen! Ik heb duidelijke video's gemaakt hoe je die Auto Trade instelt. Iedereen kan dit en het werkt al vanaf 10 euro!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/09 7:00

  • De vakantie sector ziet met lede ogen aan dat de boekingen tegenvallen en ze hard zal moeten krimpen om niet volledig om te vallen. Heel veel minder mensen willen deze komende winter op wintersport. Bij TUI beginnen ze zich echt zorgen te maken.
  • De goudprijs is weer onder de $1900 gekomen. Een mooi moment om te gaan kijken naar weer een aankoop. Ik heb geen enkele zorg over de langere termijn kansen voor goud.
  • ING Groep is verder in de problemen gekomen nu blijkt dat de bank 45 miljoen overmaakte naar een Russische bank op de sanctielijst. Hoe lang mag deze criminele organisatie nog bestaan?
  • Jamie Dimon, de CEO van J.P. Morgan Chase is één van de rijkste personen ter wereld. Hij is akkoord met een hogere belasting op zijn inkomen, maar is van mening dat een belasting op zijn vermogen pertinent niet mag gebeuren. Het punt is, hij kan zijn inkomen heel laag maken en dus nul belasting betalen, terwijl hij dan leeft op zijn vele miljarden. Hij is en blijft een graaier en een egoïstische %^&*^zak.
  • Op de 75e verjaardag van de UN heeft de Amerikaanse president uitgehaald naar China als de veroorzaker van de Corona pandemie. Triest dat hij deze feestelijke gebeurtenis gebruikt om haat te zaaien.
  • In de VS heeft het door de Democraten geleide Congres een voorstel naar de door de Republikeinen geleide Senaat gestuurd om de Amerikaanse overheid van voldoende geld te voorzien. De democraten durfden het niet aan om de regering nét voor de verkiezingen in de kou te zetten. Heel netjes van ze, maar ze moeten niet verwachten dat de Republikeinen net zo netjes zullen zijn. Dat zijn ze immers niet. In het plan een extra 8 miljard dollar voor voedsel op de scholen. In de VS eten de kinderen de lunch op school. In vergelijking met bijvoorbeeld Frankrijk is de kwaliteit van het Amerikaanse schoolvoedsel diep triest slecht.
  • De TikTok deal mag in de VS goedgekeurd zijn, het is de vraag om China er nu mee gaat instemmen... Het is nog geen gelopen race. In de VS en in Europa zijn 100 miljoen TikTok gebruikers. Er worden honderden miljoeben filmpjes op gezet en gedeeld.
  • De dollar loopt weer op. Ik heb zelf vorige week 115.000 euro omgezet in dollars, en de stijging komt dus als geroepen.

Koop nu zilver
 
 
 

Dit is een dubbele win-win situatie! (Jack Hoogland)

23/09 7:22

Vrijdag vertelde ik u over ons unieke "Penny Stock Report", met daarin vier kleine aandeeltjes, die het naar onze mening het allerhoogste koerspotentieel hebben.

Eén van die aandelen is van een zéér veelbelovend bedrijf dat al vanaf de start écht slim bezig is. Toen interesse in goudmijnen tot vorig jaar nog zeer laag was, kocht dit bedrijf maar liefst 15 goudprojecten op. Voor een prikkie.

Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan, en inmiddels hebben ze al ruim 11 miljoen ounces aan goud ontdekt.

In plaats van goudmijnen te ontwikkelen, gaan ze gewoon door met exploratie, waardoor de hoeveelheid ontdekt goud ieder jaar fors stijgt. En daarmee uiteraard de waarde van het bedrijf.

Nu hebben ze een apart royalty bedrijf opgezet, dat recht heeft op een percentage van de opbrengst van iedere toekomstige goudmijn.

Zodra ze dus een goudproject voor een pak geld verkopen aan een goudproducent, ontvangen ze daarnaast vele jaren lang een vast percentage van de opbrengst zodra de mijn in productie gaat. Da's een dubbele win-win situatie!

De combinatie van continu nieuw goud ontdekken én een groeiende inkomstenstroom uit royalties is uniek.

Net als de drie andere aandeeltjes uit ons Penny Stock Report, heeft dit aandeel alles in zich om met duizenden procenten in koers te stijgen.
Bestel snel het unieke "Penny Stock Report"

Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Gelukkig was ik voorzichtig (Maarten Verheyen)

23/09 7:39

Lezers van BeursMagazine kregen een paar weken geleden een aanbeveling tot aankoop van een snelgroeiend e-commerce bedrijf.

Ik was me echter meer dan bewust dat op de korte termijn de overkoepelende risico's - aanstaande zwakte in de indexen -  groter dan gemiddeld waren.

Daarom schreef ik de onderstaande tekst in de meest recente editie van BeursMagazine....

"Werk hier met aankopen in schijven, zodat je altijd wat cash achter de hand hebt om een eventuele verdere daling mee te exploiteren.  Zoals voorheen gesteld kan je de starterspositie van 40% per direct innemen en is de retsterende 60% voor een meer tactische aanpak."

De beurs - in dit geval de S&P500 - gaf kort nadien 8% prijs!
Dit was de verhoogde volatiliteit waar ik het over had…
Abonnees mogen nu een extra stuk van hun cash gebruiken om aandelen te kopen van het in BeursMagazine besproken bedrijf.
Maar wanhoop niet, zij die nog geen abonnement hebben op BeursMagazine komen wij ook tegemoet!
Momenteel bieden wij een korting aan van maar liefst 75% op het eerste jaar!

Vanzelfsprekend is dit een erg tijdelijk aanbod en zal dit - samen met de grote koopkans in het besproken aandeel - vrij snel verdwijnen.
Wacht dus niet langer en abonneer je nu!

Voor meer informatie
 
 
 

Waarom ik voor waterstofontwikkeling ben (Tom Lassing)

23/09 7:51

Thorium kernenergie wil ik op termijn nog in mee gaan, uranium centrales zijn in mijn ogen waanzin. China en India bouwen er al heel veel, terwijl uranium wereldwijd al niet breed voorradig is. Het gaat daarom heel veel duurder worden. Daarbij duurt het bouwen van een kerncentrale minstens 20 jaar als je nu nog niet eens plannen hebt.

Waterstof is de toekomst. Waterstof auto's en hun bereik zijn er al en ze zijn beter dan elektrische auto's... maar...
De faciliteiten zijn er nog niet en we maken nog niet op grote schaal duurzame waterstof.

Dat is ook het probleem bij duurzame energie. We zouden nu al heel veel meer duurzame energie kunnen hebben (tot al 50% en meer van de totale elektriciteitsbehoefte) als we de opgewekte energie konden opslaan EN snel weer kunnen gebruiken bij capaciteitskrapte.

Nu wekken we 100% surplus op in het elektriciteitsnetwerk, puut om extra vraag in de pieken te kunnen dekken.

Dat hoeft niet meer als we energie kunnen opslaan EN snel kunnen aanspreken. Men maakt die berekening niet, omdat de macht hier bij de grijze energie opwekkers ligt. Door energie in waterstof op te slaan en het zo op te zetten dat ook pieken in de vraag kunnen worden opgevangen door batterijen en waterstof, kunnen we letterlijk 50% elektriciteit besparen.

Als je DAN kijkt naar het percentage duurzame energie dat we NU al opwekken, dan kom je op extreem veel hogere waarden.

De grote oplossing is dan ineens niet zo moeilijk meer en groene energie kan dan WEL...

Maar laat het duidelijk zijn, zo ver zijn we niet. OOK waterstof moet nog verder ontwikkeld worden. Poedervorm is een optie, gas is een optie... maar alles valt en staat met investeringen in nieuwe technieken en infrastructuur.

We kunnen in mijn ogen écht zonder kernenergie, ik ben er van overtuigd. Het vergt durf en investeringen. Strategisch is duurzame energie heel veel beter omdat we dan niet meer afhankelijk zijn van energie uit het buitenland. Dat alleen al zal de economische kracht van Europa enorm steunen. Ook in de toekomst.

Daarom ben ik tegen (uranium) kernenergie.

Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Goud was op record hoogte. Wat nu? (Lodewijk Hof)

23/09 8:11

Goud bewoog zich recent rond de 2.000 dollar per Troy Ounce. Dat is op record hoogte. Persoonlijk ga ik er vanuit dat er meer in het vat zit. Goud gaat door het dak. In de huidige, gevaarlijke, wereld is dat de enige logische uitkomst.
Laten we er even in duiken.
Om te beginnen hebben we de aanhoudende opkomst van China. Ten laste van het westen. Vroeg of laat gaat dit fout. Op het moment is China haar opmars ten opzichte van de VS zelfs aan het verzwakken. Het is immers makkelijker om iemand in te halen dan de dominante partij te blijven.
Dan  hebben we de enige uitdager binnen Azie. Dan doel ik natuurlijk op India. De Modi regering is bezig met meerdere campagne’s tegen China. Zo is TikTok eerder al verboden. We hebben de conflicten in de Himalaya. Daar zijn schoten bij te pas gekomen. De twee landen met de grootste bevolking in een oorlog. Beide hebben geen tekort aan mogelijke soldaten. Bovendien hebben beide kernwapens. Dan is het laatste wat je wilt een toename in de spanningen.

Onlangs maakt de FED bekend haar beleid te veranderen. Ze willen nu niet meer simpelweg 2% inflatie. Dat is mooi, want die halen ze niet. Dat is logisch. Deflatie is de natuurlijke methode. Dingen worden over tijd goedkoper. Maar ze hebben nu gemeld dat ze een gemiddelde inflatie van 2% willen. Nou is er iets leuks aan statistieken. Je kan ze manipuleren. In de VS zijn vliegtuigmotoren onderdeel van de inflatie. In de veronderstelling dat u geen eigen vliegtuig bezit, heeft u nooit een vliegtuig motor gekocht. Heeft u wel een vliegtuig: gefeliciteerd.
Maar er is nog een reden waarom Goud omhoog zal gaan. Dat is een hele goede: de FED heeft aangekondigd tot 2024 de rente niet te verhogen. Ze kunnen facto niet anders. De repomarkt, waar banken elkaar geld uitlenen, is opgedroogd. Dus banken vertrouwen elkaar niet. Het onbeperkte geld printen heeft voor bubbels in alle financiële markten gezorgd.

Dus negatieve rentes op meer en meer obligaties zijn de standaard. Vertelt u mij wat de logica is om een investering te doen die u gegarandeerd geld kost. Les 1 van Warren Buffet is niet voor niets geen geld verliezen. Nummer 2 is nummer 1 niet vergeten.

Maar dan komen we op een belangrijkere vraag. Waar te beginnen? Dat is een moeilijke vraag. Het antwoord is voor iedereen anders. Iedereen heeft een verschillende financiële positie. Ook een verschillende fase in het leven.

Maar er is iets we als standaard kunnen nemen. Goud hoort de hoeksteen van uw investeringsportefeuille te zijn. Dit omdat Goud zowel de geschiedenis als de toekomst is van geld.
Maar hoe in Goud beleggen is een tweede. Er zijn veel verschillende methoden om dit te doen. Omdat 90% van de beleggers er in een paar jaar mee ophoudt. Een ervaring rijker en veel geld is verloren, heb ik een e-cursus gemaakt. Over beleggen in Goud. Niet om je te zeggen: koop dit of dat. Maar we gaan de basis behandelen. Iets wat broodnodig is. Immers is een gebruik aan kennis een belangrijke reden om geld te verliezen. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.

Bestel hier de e-cursus
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd