Beursbox Nieuwsbrief Tekenen van verzet

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Tekenen van verzet
Date: September 22nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 22 september 2020
 
 

AEX 536,01 Dow 26.977 USD 1,175 Btc 9.073 Goud 1,909.1



 
 

Daytrading voor iedereen

Aloys Mattijssen ontwikkelde een trading robot die u tot heel ver helpt, maar... Heel bewust moet u zelf de beslissing nemen. Dat houdt het systeem uniek en voor de grote bankcomputers onvolgbaar! Daarom is dit zo winstgevend!
9 oktober in de middag een live seminar in Best!

Meldt hier aan
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stap over naar zilveraandelen!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Tekenen van verzet (Ferre Clabau)

22/09 6:25

Het kan soms beangstigend zijn er te lang bij stil te staan, maar de wereld is de laatste tien jaar ontzettend veranderd. Wanneer we zien hoe we momenteel de speelbal zijn van een globaal experiment, we de valse discussies horen die ons moeten afleiden, en we jammer genoeg ook merken hoe vele van onze geliefden hier blind in meegaan, dan moeten we constateren dat de touwtjestrekkers van de wereld recentelijk een versnelling hoger hebben geschakeld.
Het is normaal dat er dan mensen samenkomen om deze onrechtvaardigheden te bespreken, en denken over wie hier al dan niet verantwoordelijk voor is. Dat heeft z’n recht, en is deel van de zoektocht naar een gezond alternatief. Een moeilijkere vraag, en misschien minder voor de hand liggend, vraagt echter niet naar de oorzaken van deze onrechtvaardigheid maar naar de oorzaken van onze aanvaarding. Een experiment heeft z’n wetenschappers, maar ook z’n subjecten, en in tegenstelling tot ratten kunnen wij het opbrengen ons af te vragen waarom we ooit in godsnaam onze kooi zomaar hebben binnengewandeld.

Lees verder
 
 
 

Overgestapt vanwege (gebrek aan) veiligheid (Tom Lassing)

22/09 6:51

WhatsApp is een prachtig ding, maar veilig is het allerminst. In die zin zijn er betere alternatieven die je kan gaan overwegen.
Zo communiceer ik met mijn technische ondersteuning nu via "Signal". Dat is qua beveiliging van de berichten een stuk degelijker opgezet.
Zo af en toe stuur je toch wel eens wachtwoorden of inloggegevens die niet thuishoren op een onbeveiligde verbinding. Dat is immers de goden verzoeken.
Signal kan wel iets minder dan Whatsupp. Zo kan je er nog niet mee (video)bellen.
Als je dat wilt blijven doen, dan zal je WhatsApp toch moeten aanhouden.
De gegevens die je dan veiliger wilt verzenden stuur je via Signal.

Beursbox
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Laat spaargeld je inkomen worden! (Tom Lassing)

22/09 7:00

Heel veel gezinnen hebben het nodige aan spaargelden liggen. Al jaren levert het bij de bank letterlijk niets op.
Toch kan 10.000 euro je per paar makkelijk per jaar 600 euro opleveren.
Mogelijk zelfs (veel) meer, maar wil je bijna geen risico lopen, dan is 600 euro al heel wat beter dan niets!
Dat terwijl het risico in feite hetzelfde is. Immers is spaargeld bij de bank ook niet 100% veilig.
Dus waarom zou je het niet doen?

Ik ken de excuses ondertussen al wel:
- Ik heb er geen verstand van.
- Het geld is veilig bij de bank.
- Ik heb er geen tijd voor.

Kies maar, welke heeft jouw voorkeur?

Gelukkig heb ik mijn kinderen nu al wel zo ver dat ze zich bewust zijn van de financiële ruimte die spaargeld ze kan geven.
Natuurlijk kan je eigenwijs blijven en er niets mee doen, maar je spaargeld kan ook je tweede inkomen gaan vormen. In plaats van meer uren gaan werken, laat je je geld voor je werken.
Die 600 euro op iedere 10.000 euro lijkt niet veel. Als je echter ondertussen al 100.000 euro hebt, dan is het 6.000 euro per jaar. Hoe lang moet je daar voor werken tot je het netto in handen hebt?
Zou het niet mooi zijn als je die tijd niet hoeft te werken, maar dat je het krijgt door slechts je geld in te zetten?
Ik heb laatst al geschreven over twee mensen die 'per ongeluk' miljonair zijn geworden. De één door de verkoop van zijn deel van een onderneming en de ander door sparen en de verkoop van een huis dat ondertussen al zonder hypotheek gekomen was.
6% op hun miljoen is 60.000 euro...
Ineens was het besef er bij ze dat ze alleen nog maar hoeven te werken als ze dat ook écht willen. Voor het geld hoeven ze het niet meer te doen.
Eén van de twee gaat nu 'achteraf' in de natuur wonen in een chalet. Prachtige grote tuin en het chalet is groot genoeg voor met z'n tweeën. Hun vrijheid is compleet.
Dat terwijl enkele maanden geleden, bij de start van de Corona crisis, het nog leek alsof ze schoonmaakbaantjes moesten gaan aannemen. Dat was het advies van de uitkeringsinstantie toen hun werk van de één op de andere dag weggevallen was.
Pas toen werden ze zich bewust van hun verouderde diploma's, spaargeld, vrijkomende lijfrentes en hypotheekvrije woning.
Pas toen zagen ze in dat hun vermogen voor ze kon werken, in plaats van zelf sloofbaantjes te moeten gaan uitvoeren, omdat ze op hun leeftijd geen degelijke banen meer zouden kunnen krijgen.
Ze zijn nu weer heel creatief bezig. Grote kans dat ze binnenkort meer verdienen dan ooit tevoren omdat ze zich nu volledig op creativiteit kunnen richten en geen onterechte financiële zorgen meer hebben.

Kijk hier voor een suggestie
 
 
 

Het Beursbox Video kanaal (Tom Lassing)

22/09 7:23

Twee maanden geleden was ik letterlijk blij als 25 personen mijn heel af en toe gemaakte video's zagen. Het bereik was enorm beperkt en ik had slechts enkele tientallen abonnees.
Toen besloot ik er toch serieuzer werk van te maken. Het eerste doel is 1000 abonnees. Afgelopen vrijdag was ik op twee derde van dat doel.
Op dit moment heeft mijn best bekeken video 919 views. Ik weet, dat stelt nog altijd niets voor, maar iedereen moet ergens beginnen en u was er getuige van dat ik recent begon. Ik ben nu heel tevreden met 200 views per video.
Het zijn veelal video's over heel gerichte onderwerpen en er vallen geen ongelukken, ruzies of zich misdragende politieagenten of demonstranten te zien. Mijn video's gaan dan ook niet viraal.
Dat is nu eenmaal vanwege de gekozen onderwerpen het geval.
Ik denk dat ik met de video's wel een toevoeging van waarde aan Beursbox.nl doe. Het is een heel andere manier van presenteren en ik gebruik gemiddeld 5 minuten per video om een bepaald onderwerp uit te leggen.
Kijk hier en vergeet niet je ook even te abonneren!
http://www.youtube.com/c/TomLassing


Kijk hier
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Bever holding negatief in beeld (Tom Lassing)

22/09 7:48

Het bedrijf is door de EuroNext beurs deze zomer op het strafbankje geplaatst. Een forse rode vlag voor beleggers.
Nu beginnen ook gemeentes zich te roeren. Zo heeft de gemeente Noordwijk het over de "krottenkoning" als het gaat over Bever.
Bever Holding is in 2007 gefuseerd met een bedrijf van de vastgoedhandelaar Ronnie van de Putte.
In feite is hij de man waar het bij Bever Holding uiteindelijk om draait.
Het punt met Bever is dat het tientallen objecten in bezig heeft waarmee het in feite weinig tot niets doet. Van de Putte wordt daarom de krottenkoning genoemd. Hij heeft zelfs een rijksmonument in Wassenaar in bezit en dat werd na jarenlange leegstand gekraakt.
Wassenaar en Noordwijk zijn helemaal klaar met hem, maar het blijkt bijzonder moeilijk te zijn om hem te bewegen iets met het bezit te gaan doen.
Bever lijkt niet van plan mee te willen werken aan een leefbare en toonbare omgeving. Iets waar gemeenten en omwonenden niet blij mee zijn. Je bent er maar klaar mee als verderop een prachtige villa staat te verkrotten. Wie is daarmee geholpen?
Wat of de redenen zijn om al dat vastgoed te laten verpieteren is onduidelijk. Gemeenten roepen nu beleggers op om niet in het bedrijf te beleggen.
Meer over Bever:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Bever_Holding

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd