Beursbox Nieuwsbrief Interessante GROEN investering

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Interessante GROEN investering
Date: November 5th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 5 november 2020
 
 

AEX 565,26 Dow 27.866 USD 1,173 Btc 12.210 Goud 1,909.6

 
 

Laat uw spaargeld uw extra inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto trade mogelijkheden van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Een mooie groen investering

Kleinschalige zakelijke zonnevelden op vooral grote daken. Dát is hun specialiteit. Ze geven nu obligaties uit met een 5,5% rente.

Zeer interessant. Lees verder

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/11 7:00

  • Ik weet niet hoe het met u is, maar voor mij lijkt deze week een eeuwigheid te duren. Nu ben ik uiteraard vanwege mijn investeringen enorm op de VS gericht en hoewel presidenten normaal gesproken maar een kleine invloed hebben, zie ik Trump maar wat graag vertrekken. In mijn ogen is hij geen aanwinst voor de Amerikaanse samenleving. Het lijkt zo te zijn dat de helft van de Amerikanen er zo over denkt, maar dat is niet zo. Miljoenen kozen er meer voor Biden. Hun kiessysteem is alleen zo opgezet dat je eventueel kan winnen zonder de meerderheid van de stemmen te hebben.
  • Gisteren verklaarde Trump zich veel te vroeg al winnaar. De Premier van Slovenië feliciteerde hem daarop direct. Volgens de premier van Slovenië is de media valse informatie over de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen aan het verspreiden. Je zal maar zo'n president en/of premier hebben. Helaas een gevolg van de Internet luchtbel waarin je door IT technieken van Facebook en Youtube in gebracht wordt. Overigens is Trump nu wel de nodige rechtszaken aan het opstarten. Hij weigert de uitkomsten te accepteren en zal dat waarschijnlijk zijn hele leven blijven doen.
  • Wie het in de Amerikaanse congresverkiezing goed deden, waren de vier dames van The Squad. Ze behielden alle vier hun zetel. De Democratische partij heeft een dure keuze gemaakt door hen op een zijspoor te zetten. De Democraten winnen de Senaat namelijk niet en daarmee blijft de enorme verzuiling een feit.
  • Gisteren begonnen de beurzen zwaar negatief door de speech van Trump. Later op de dag herstelden de beurzen fors toen bleek dat Biden alsnog de winnaar leek te gaan worden. De VS en de wereld zijn er wel uit dat Biden gewonnen heeft. Er is echter één persoon die dat zijn hele leven niet gaat toegeven. De vraag is hoeveel hij de komende maanden nog gaat kapotmaken om in zijn eigen ogen zijn gelijk te halen.
  • Aandelen Alibaba wisten gisteren het verlies te beperken. Hoogste koers was eerder deze week 317 dollar. Er was een dip naar 285 dollar en het aandeel sloot in de VS op ruim 295 dollar. Dit is een ijzersterk bedrijf, maar wel met een grootaandeelhouder die onder vuur ligt bij de Chinese autoriteiten.
  • Nu Biden lijkt te winnen, heeft dat grote consequenties voor de Brexit. BoJo kan er niet op rekenen dat hij 'de beste deal ooit' in de VS kan gaan halen. Biden is op de hand van de Ieren.
  • SocGen heeft in het derde kwartaal een forse winst weten te behalen. Er werd netto 862 miljoen euro verdiend. In het tweede kwartaal wisten ze de goede gang van zaken te verbergen onder eenmalige lasten en voorzieningen.
  • Hoe blijf je gezond? Nu, door de goede dingen te eten en drinken. Ik gebruik al bijna twintig jaar dit supplement.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Een interessante "GROEN" investering (Tom Lassing)

05/11 7:15

First Green Capital is een sinds 2011 bestaande onderneming met grote plannen. Zo willen ze nu tot 2 miljoen euro ophalen om in Duitsland te investeren in te ontwikkelen relatief kleine zonneparken.
Hun projecten liggen vooral op grote daken. Ideaal dus, want minder kosten, minder vergunning gehannes en geen verlies van natuurruimte. Het zijn daarom geen mega projecten die een enorme milieu-impact op de opgeving hebben. Een groot voordeel, want tegen dit soort projecten die ze inzetten is vrijwel geen verzet vanuit omwonenden. Dat houdt in, weinig vertragingen.
Wat ze doen, is het volgende:
Met het geld dat ze ophalen, zetten ze nieuwe projecten in. Het ondernemingsrisico zit hem in die eerste fase, maar omdat ze ondertussen al een aantal cash genererende projecten hebben, is er al een mooie cashflow aanwezig. Uw risico is daarom laag, want vanuit die cash flow is de rente verzekerd.
Nu staat deze aanbieding al twee maanden open en nog altijd is die 2 miljoen euro niet gehaald. Daarom hebben ze zich aan mij voorgesteld en kwam de vraag of ik iets voor ze kon betekenen.
Ze waren begonnen op uitgifte met een rente van 4,5%. De rente die ze u kunnen verstrekken is nu echter 5,5%.
Voor een project met een in mijn ogen zo laag risico profiel is 4,5% al een heel nette rente. Nu het 5,5% is geworden, is het helemaal prachtig.
Wat ze gaan doen, is het ontwikkelen van zonneparken rond München en Berlijn. Ze bieden een 10 jarige obligatielening aan.
Overigens betreft het hier een onderneming uit Nederland die de aandelen van het Duitse bedrijf First Green Capital houdt. De obligatie uitgevende organisatie First Green Capital is de eigenaar van 6,2 MWp cash genererende bezittingen.
Ik denk een heel interessant belegging voor iedereen die een veilige plek voor passief spaargeld zoekt.
Kijk hier.
PS: Meedoen is mogelijk met bedragen van 100 euro tot 2 miljoen!
Schrijf hier in.

Schrijf hier in op de obligatie
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Trump geeft markten onzekerheid (Tom Lassing)

05/11 7:29

Gisteren schoten de futures fors omlaag toen Trump al een overwinning opeiste zonder dat hij op dat moment daar een gedegen reden voor kon hebben. Immers, de stemmen waren nog lang niet geteld. Hij riep ook al fraude zonder dat er redenen voor waren. Met zijn oproep probeerde hij simpelweg vals te spelen. Fraude roepen en het ondertussen zelf plegen als het ware.
Geen nette stap.
Zelfs de bondgenoten van de president hadden het er moeilijk mee die speech te verdedigen.
Zijn aankondiging dat hij de rechters wilde vragen de tellingen te stoppen houdt in feite in dat het het democratische proces wil stoppen.
Wat is een verkiezing als je vervolgens niet alle stemmen wilt tellen?
Wat ben je voor president als je zo wilt winnen?
De markten konden de speech niet waarderen. Later op de dag, toen het er beter voor Biden uit ging zien, ging de beurs weer omhoog.
De grote vraag is nu hoe ver Amerikanen hem nu nog tolereren. Natuurlijk zijn er mensen die hem nog altijd geloven, ondanks de 20.000+ leugens die hij al vertelde. De meeste Amerikanen echter accepteren nu al dat hij verloren heeft en willen vooral dat het gedonder over is. Niemand heeft er baat bij dat er nog drie maanden onrust is.
Trump kondigt nu links en rechts rechtszaken aan, zoals hij zijn hele leven al doet. De meeste zaken die voorkomen lerliest hij. Hij hoopt er echter op dat de tegenstanders opgeven. Dat werkt bij kleine ondernemers die zich een dure rechtsgang niet kunnen veroorloven. Als je tegen de staat gaat procederen kom je in een heel andere situatie terecht. Die geven niet op omdat het te veel geld kost.

 
 

Zonnepanelen nog interessant? (Tom Lassing)

05/11 7:55

Deze week kreeg ik twee aanvragen voor een offerte voor zonnepanelen binnen. Ik stuur deze door naar innodura.nl waarbij je een extra 50 euro korting krijgt als je aangeeft via Beursbox te zijn gekomen. (Je kan ze ook zelf benaderen en aangeven dat je via Beursbox komt!)
Is het nu nog interessant om zonnepanelen te nemen?
Ja, ik denk van wel. Weliswaar wordt de subsidie afgebouwd, maar dat is volkomen terecht, want het is nu zo goedkoopp geworden dat de subsidie niet meer nodig is.
Wel moeten we natuurlijk in de toekomst op een paar dingen blijven letten.
Mijn advies is om de besparing die je gaat maken gaat reserveren. Reservieer die om in de toekomst (Niet nu) een huis accu te kunnen kopen.
Ik verwacht namelijk dat we 'ergens' in de toekomst een tarief per uur gaan betalen. De avonduren zijn dan heel duur, terwijl overdag stroom heel goedkoop is.
Als je op dat moment je eigen stroom in de avond gaat gebruiken, dan bespaar je veel geld.
Nu is zo'n oplossing in Nederland overbodig.
In andere landen wordt nu al veel ervaring opgedaan met huisaccu's en die worden al veel goedkoper dan voorheen. Ook is het de vraag welke techniek uiteindelijk gaat winnen of voor uw situatie het meest geschikt is. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden, waaronder vrachtwagen accu's, moderne enorme batterijen, zout batterijen, waterstof oplossingen, warm water of koud water oplossingen en zelf vloeibaar staal oplossingen. Het is niet alleen zo dat er veel ontwikkeld wordt, maar het is straks ook zo dat je moet kijken wat er in jouw huis straks mogelijk is.
Het eerste dat je in ieder geval moet doen, is zorgen dat je nu al zonnepanelen hebt. Ze leveren nu immers ook al geld op.
Doe je nu niets, dan heb je straks een dubbele aankoop te verrichten en dat kan dan misschien wel net even iets te veel van het goede zijn.
Daarom nu al investeren en profiteren. Mijn advies is ook om de installatie op drie fases aan te laten leggen. Ik heb me laten vertellen dat je daarmee in de toekomst beter af gaat zijn omdat dan beter eigen stroom af te nemen is. Ik ben geen elektricien, dus vraag dat even na aan iemand die er wel verstand van heeft.
Kijk hier naar de huidige aanbieding en vergeet niet Beursbox te vermelden bij de offerteaanvraag.

Vraag hier een offerte op
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Uniek experiment Grieks eiland (Tom Lassing)

05/11 8:23

Het Griekse eiland Astypalea gaat met behulp van Volkswagen overstappen over op elektrisch rijden, slimme mobiliteitsoplossingen en groene stroomopwekking. Het Duitse Volkswagen en de regering van Griekenland ondertekenen daartoe een intentieverklaring.
De Volkswagen Groep en Griekenland hebben he tplan opgevat een mobiliteitssysteem op te zetten op het Griekse eiland Astypalea. Daarbij zal men van het huidige mobiliteitssysteem op het eiland de overstap gaan maken naar elektrische auto’s en hernieuwbare energieopwekking.
Op de langere termijn zal Astypalea een modeleiland voor klimaatneutrale mobiliteit moeten gaan worden. Daartoe is gisteren in Wolfsburg en Athene een intentieverklaring ondertekend door Konstantinos Fragogiannis, onderminister van Buitenlandse Zaken voor Economische Diplomatie en Transparantie, en dr. Herbert Diess, de CEO van de Volkswagen Groep.

Dit soort initiatieven zijn toe te juichen. Het geeft ruimte om zaken uit te proberen en het geeft geld om ook wat te kunnen experimenteren.

Energiestart.nl
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd