Beursbox Nieuwsbrief Nog beter dan we durfden te dromen!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nog beter dan we durfden te dromen!
Date: December 4th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 4 december 2020
 
 

AEX 610,48 Dow 29.989 USD 1,216 Btc 15.905 Goud 1,843.5

 
 

Open nu uw goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw spaargeld is ook veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. (o.a. op deze site)

Open hier nu uw goud/zilver rekening
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/12 7:00

  • Beleggen makkelijker maken? Helaas vinden veel mensen beleggen maar ingewikkeld. Die instelling kost ze heel veel, want beleggen kan een enorm rendement opleveren en je leven écht enorm veranderen. Kijk bijvoorbeeld wat er mogelijk is via deze site. Maar je kan ook het gratis "Leren Beleggen" e-boek opvragen.
  • Crypto gaat mainstream en serieus worden. Kijk hier 
  • Wat te doen als je ongevraagd gebeld wordt... Kijk hier mijn video. Klik hier om ook gratis abonnee op het videokanaal te worden.

  • In het 3e kwartaal is de hoeveelheid aan duurzame energie in Nederland met 41% gestegen. Het totale verbruik van elektriciteit daalde ten opzichte van een jaar geleden met 100 miljoen kWh. Nederland exporteerde elektriciteit in het derde kwartaal.

  • Ryanair heeft er vertrouwen in dat de 737 MAX nu wel veilig is en heeft een extra 75 toestellen besteld. Ze bestelden er al eerder 135. Ik neem aan dat ze een geweldige korting hebben verkregen.

  • In de zaak Milieudefensie tegen Shell wil Shell dat niet het Nederlands recht van toepassing is. Het Nederlands Engelse bedrijf betoogt dat het meer in het buitenland actief is en dat dus 'buitenlands' recht van toepassing is. Wat mij betreft onzin. Je kan niet op basis van percentages bepaalde andere wetgevingen toepassen. Het bedrijf is deels Nederlands en daarmee is wat mij betreft de zaak duidelijk. Nu de rechter nog...

  • Het Pentagon heeft de Chinese bedrijven SMIC en CNOOC op een zwarte lijst gezet. De regering Trump is vastbesloten de relatie met China zo beroerd mogelijk voor Biden achter te laten.

  • Als Meng Wanzhou (Huawei) toegeeft dat ze fout zat, dan is de VS bereid om aanklachten tegen haar en Huawei te laten varen. Vooralsnog is Meng daar niet toe bereid, omdat die aanklachten van de VS simpelweg door de regering Trump verzonnen zijn. Beter wacht ze dus de nieuwe Amerikaanse president even af. Die paar maanden kan er ook nog wel bij.

  • Deutsche Bank is bearish op goud. Nu is dit één van de banken die jarenlang goud gemanipuleerd hebben (Lees in koers omlaag gedrukt). Nu kunnen ze dat niet meer illegaal en stiekem doen, dus doen ze het openlijk via dit soort persberichten. We gaan het zien hoe gelijk ze gaan krijgen. Ik heb duidelijk een andere mening over de kansen voor goud. Ik heb dan ook hier een goudrekening waarop goud en zilver als spaargeld staan. Verder heb ik heel bewust goudaandelen   en zilveraandelen.

Bestel hier het 2021 Cryptorapport
 
 
 

Nog beter dan we durfden te dromen! (Jack Hoogland)

04/12 7:20

Dinsdag vertelde ik u al dat de bull markt voor uranium vorige week in gang is geschoten. Dat de wereld minimaal de komende tien jaar een alsmaar stijgend tekort aan uranium zal hebben. 

Gisteren zorgde Elon Musk ervoor dat de noodzaak voor kernenergie bij nog meer burgers en politici doordringt. Zie onderstaande tweet.

Musk verklaarde in een interview dat de wereldwijde vraag naar elektriciteit zal verdubbelen als iedereen straks in een elektrische auto rijdt. De vraag naar wind-, zonne- én kernenergie zal daardoor enorm stijgen, aldus Musk.

In de VS hebben rechtse én linkse politici dit alvast goed begrepen. Zij maken nu écht werk van kernenergie en uranium. 

Gisteren keurde de ‘Senate Committee on Environment and Public Works’ een wetsontwerp goed, dat hoge prioriteit geeft aan kernenergie. Zie onderstaande tweet.

De VS gaat investeren in nieuwe kerncentrales en geavanceerde nucleaire technologie, een nationale uraniumreserve opbouwen én ervoor zorgen dat Amerikaanse kerncentrales hun uranium kopen van Amerikaanse uraniumproducenten.

Zéér goed nieuws voor uraniumproducenten wereldwijd, maar nóg beter nieuws voor Amerikaanse uraniumproducenten!

Deze bull markt wordt een stuk heviger dan we slechts een jaar geleden nog hadden durven dromen! Met het Amerikaanse uraniumaandeel waarover ik u vrijdag uitgebreid vertelde, ga je daar de komende jaren ongekend hard van profiteren. 

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) noteerden uraniumaandelen koersstijgingen van 2200% tot zelfs 10.000%. Er is álle reden om te verwachten dat de komende bull markt een stuk heviger zal zijn én langer zal aanhouden.

Dus alle reden om te verwachten dat de koers van dit prachtaandeel de komende jaren met fors meer dan 2200% zal stijgen. 

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Waarom huurhuizen in Detroit (Tom Lassing)

04/12 7:46

Naast het feit dat Detroit één van de weinige plaatsen in de VS is met serieuze economische groei, is het ook een stad vol met financieel gezien arme bewoners. Bewoners die geen geld hebben om hun woning te kopen. Vaak ook geen stabiele werksituatie die het bezitten van een huis reëel maakt.

Het is dus écht een huurders stad.

De vraag naar huurwoningen is dan ook groot en ik voorzie in een nog altijd groeiende behoefte naar betaalbare huurwoningen.

Dat maakt dat ik ten opzichte van de koopprijs van de woningen een relatief hoge huur kan vragen. (en rendement kan maken) En toch... Toch zijn mijn huren de laagste van heel de VS.

Bij mij kan je een vrijstaande woning, soms met vrijstaande garage op tenminste 400 vierkante meter grond huren voor bedragen tussen $500 en $1000 per maand.

Twee of drie slaapkamers, 1,5 badkamer.

Ik heb één huis met vier slaapkamers en die levert dan direct 1350 dollar per maand op. Niet slecht voor een huis dat me 45.000 dollar in aanschaf gekost heeft.

Voor iedere woning die gerenoveerd is, zijn er minstens 10 gegadigden. Normaal gesproken komt dat dan uit op twee geschikte gegadigden die hun definitieve aanvraag doen.

Als ik eenmaal een huis klaar voor verhuur heb, is de daadwerkelijke huurder binnen twee weken gevonden.

Mijn probleem is echter dat er bijna geen ervaren bouwvakkers te vinden zijn. De mensen met werkervaring werken liever in de dure wijken, want daar liggen de beloningen en de fooien hoger.

Dat maakt het verhuren van huizen in downtown Detroit nog wel een avontuur.


Overigens heb ik vandaag een huis waar een nieuwe vloer in gaat en morgen is er al een open huis waarop al veel mensen ingeschreven hebben. Het is dus stressen om dat allemaal op tijd voor elkaar te krijgen. Dit huis is de laatste zes weken onder handen genomen en letterlijk zijn er drie teams op aan het werk geweest. De eerste twee teams liepen letterlijk leeg omdat de bouwvakkers niet meer kwamen opdagen. Ze konden elders een fractie meer per uur verdienen en weg zijn ze. Voor werkgevers een ramp, want er is geen trouw personeel meer te vinden. Aan de andere kant ook de schuld van de werkgevers, want ze bieden ook amper zekerheden. Wat dat betref heeft de Europese bescherming van werknemers wel de nodige nadelen, maar beide partijen (werkgevers en werknemers) hebben er ook voordeel van. Ik denk dat het Europese model heel veel beter is.

Ik werk met contracters en in dit huis nu dus de derde in zes weken. Gekkenwerk is het af en toe.

Naar de site
 
 
 

Het presidentiële pardon is geen 100% zekerheid (Tom Lassing)

04/12 8:12

De huidige Amerikaanse president is zijn criminele vriendjes presidentiële pardons aan het verstrekken. De vraag is of die straks ook staan.

Het is immers geen gewoonte dat activiteiten waar je als president zelf mogelijk bij betrokken bent en waar je mogelijk van geprofiteerd hebt ook onder dat pardon vallen.

Daar is in de Verenigde Staten nog geen jurisprudentie over.

Mogelijk dat na het presidentschap de door Trump gegevens pardons in een rechtszaal nog eens tegen het licht gehouden gaan worden.

Het is namelijk nooit bedoeld geweest om presidentiële criminele activiteiten onder het kleed mee te kunnen vegen.

Daar is het ook nog nooit voor gebruikt. Niet eerder was er iemand president die dat pardon misbruikte.

Het is maar de vraag of Biden dat justitiële onderzoek eventueel kan tegenhouden. Dat is immers niet aan de president.

Of Biden moet Trump en de anderen alsnog ook van hem uit een pardon verstrekken...

Hoe dan ook zal Trump zelf na 20 januari 2021 nog regelmatig voor de rechter moeten staan.

De belastingdienst is nog niet klaar met hem... Heel die zaak heeft niets te maken met zijn presidentschap en ik denk niet dat een zelfgegeven pardon hem daar van gaat redden.


Waarom is het belangrijk dat de rechter nog eens naar de pardons kijkt?

- Stel even dat er een échte crimineel president wordt. Iemand met bijvoorbeeld hotels die hij tijdens zijn presidentsschap verhuurd en in ruil daarvoor krijgen de huurders illegaal gunsten. Vervolgens geeft de president zichzelf en de mensen die hem omgekocht hebben een pardon.

Dat zou in feite de positie van president wel heel interessant voor criminele activiteiten maken.

De vraag is dus waar de grenzen liggen.


Overigens... een pardon accepteren houdt ook in dat je je schuld erkend. Immers, waarom heb je anders een pardon nodig...

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

ABNAMRO hoofdkantoor op de markt (Tom Lassing)

04/12 8:32

Ik schreef al eerder dat ABNAMRO haar hoofdkantoor op de markt gaat brengen. Is zo'n groot kantoor nog interessant in deze tijd van thuiswerken?

Welke bedrijven hebben nog zo veel mensen op een kantoor werken dat zo'n duur en groot kantoor nodig is?

Het gebouw zelf heeft wel enkele voordelen. Het ligt op de beste zakelijke lokatie van Nederland en belangrijker nog, het ligt op eigen grond!

Een vrijwel unieke situatie in Amsterdam. Dat is zo gekomen omdat ABANMRO indertijd een grondruil met de gemeente kon doen. De bank had namelijk onder meer aan het Rembrandtplein eigen grond.

De afkoopsom van erfpacht is elders al duizenden euro's per vierkante meter. Dat is dan voor 50 jaar. Daarna moet je opnieuw afrekenen.

Het gebouw van ABNAMRO heeft 750 parkeerplaatsen en een congrescentrum met 400 plaatsen. Het heeft ook een auditorium met 250 plaatsen, 20 vergaderzalen en een personeelsrestaurant voor 500 personen. Verder is er een dealingroom voor 600 personen en zijn er zeer waarschijnlijk ook enkele kluizen in het gebouw aanwezig.

Het is écht een uniek gebouw en het is duurzaam gebouwd.

Puur als gebouw dus een topstuk op een toplokatie.

Maar wie heeft er nu nog zulke diepe zakken dat je juist dát gebouw wilt kopen? Welk bedrijf kan en wil naast ABNAMRO dit gebouw straks huren? Het blijft toch een beetje "het gebouw van ABNAMRO", zeker omdat ze een deel willen blijven huren.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd