Beursbox Nieuwsbrief Weggooien of repareren

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Weggooien of repareren
Date: December 7th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 7 december 2020
 
 

AEX 615,67 Dow 30.122 USD 1,211 Btc 15.975 Goud 1,840.4

 
 

Koop een mondkapje dat WEL werkt!

Het mondkapje is uitwasbaar, dus uiteindelijk ben je net zo duur uit als bij weggooi mondkapjes die zeker niet werken.
ALS je dan toch met een kapje moet lopen, doe het dan wel effectief en laat je niet opschepen met die rommel die slechts stof tegen gaat houden. Kijk hier voor het betere alternatief

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/12 7:00

  • De VS beschuldigt Rusland, China, Iran en Noord Korea van pogingen om via hacking gegevens te verskrijgen over Corona vaccins.

  • Alibaba heeft een dochteronderneming (AutoX) die nu 25 chauffeurloze auto's rond heeft rijden in Shenzhen. De ontwikkelingen gaan rap, maar de sprongen worden gemaakt in China! Ook zijn er robotaxi's. Die hebben voor noodgevallen nog wel een chauffeur. (Kan je je indenken zo''n chauffeur te zijn? De hele dag rijden en steeds opletten, maar niets doen?

  • Ook Tesla overweegt nu een robo taxi service... Ze denken echter eerst aan een tussenvorm die meer lijkt op al bestaande services zoals Lyft.

  • In Friesland dreigen twee échte biomassa centrales uit te moeten omdat de regels gaandeweg veranderd zijn. Het wrange is dat deze twee centrales wel écht lokaal snoeihout gebruiken en dus klimaatneutraal zijn. Een milieubeweging uit Nijmegen heeft nu aan de bel getrokken omdat de centrales niet aan de nieuwste regels voldoen. Diep triest dat we hiermee in feite onze eigen economie volledig onderuit halen. Eea ligt nu bij de rechter.

  • Om een indruk te geven over waar het op dit moment allemaal gaande is... De tech beurs van Shanghai zag net de 200e IPO van 2020 binnenkomen. Hoeveel IPO's kenden de beurzen van Amsterdam en Brussel dit jaar? Ik vrees nog geen handvol.

  • Met zo veel bedrijven die omgevallen zijn of dreigen om te vallen is het opmerkelijk dat banken nog geen waarschuwingen afgeven. Ondertussen kan je voor weinig rente nog wel geld proberen te lenen bij de banken. De rente lijkt alleen maar lager te willen. Dat moet toch ergens bij de banken pijn gaan doen zou je denken.

  • JD.com is het eerste bedrijf dat de digitale Yuan accepteert als betalingsmiddel.

  • N26, de online bank waar ik ook een bankrekening heb, is in Nederland nu ook al winstgevend actief. Een goede zaak, want dat geeft extra zekerheid over hun bestaansrecht. Open hier uw rekening.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit is duizelingwekkend! (Jack Hoogland)

07/12 7:21

Donderdag vertelde ik u over Elon Musks verwachting dat de vraag naar elektriciteit zal verdubbelen als straks de hele wereld elektrisch rijdt. 

Op dit moment rijden er in de wereld ongeveer 1,4 miljard auto's rond, waarvan slechts 0,5% elektrisch. De komende 20-30 jaar gaan er dus bijna 1,4 miljard benzine- of dieselauto's worden vervangen door elektrische.

Als je dan bedenkt dat een elektrische auto drie keer méér koper bevat dan een gewone, dan weet je dat er gegarandeerd enorme tekorten aan koper ontstaan. Dat zijn 1,4 miljard auto's, die elk ongeveer 110 pond méér koper zullen bevatten.

De wereld gaat alléén voor elektrisch rijden al ongeveer 154 miljard pond meer koper nodig hebben. Duizelingwekkend! 

Naast het fantastische uraniumaandeel waarover ik u vorige week uitgebreid vertelde, ontdekten we aandeel waarmee je fors van deze transitie gaat profiteren.

Een producent van vooral koper, maar ook van zink, zilver, lood en goud, die nu al zeer winstgevend is én forse winstgroei realiseert. Heeft drie mijnen in productie, en is hard op weg om haar productie de komende jaren te verdubbelen.

Dit aandeel koop je nu voor nog geen 7 keer de voor komende jaar verwachte winst. Neem daarbij de stijgende grondstofprijzen én de fors stijgende productie, en je weet dat de winst van dit bedrijf de komende jaren zal exploderen.

Wij maakten een conservatieve berekening en kwamen voor dit superaandeel uit op een koerspotentieel van maar liefst 810%.

Met dit spotgoedkope superaandeel ga je ongekend hard profiteren!

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Soms denk ik... waar begin je aan? (Tom Lassing)

07/12 7:39

Ik zag vorige week een 18% lening in het C segment voorbij komen in mijn Neo Finance rekening.

Iemand wilde 3700 euro lenen tegen dat percentage.

Even gekeken wat voor persoon het was.

Het bleek te gaan om een 31 jarige alleenstaande man die zijn middelbare school opleiding nooit afgemaakt had. Hij heeft geen onderpand beschikbaar.

Positief was het feit dat hij kan aantonen dat hij netto 1.122 euro verdient in een baan die hij al meer dan drie jaar heeft. Nu is voor onze begrippen dat netto loon niet hoog, maar het is bijna dubbel modaal in Litouwen. Het leven is daar gewoon veel goedkoper.

Maar... Hij heeft al twee leningen lopen en deze derde lening brengt hem op 27,5% van zijn netto inkomen dat vervolgens opgaat aan rente betalingen.

Deze man had op zijn vorige leningen al een ellenlange reeks aan wanbetalingen op zijn conto staan. Het is immers niet voor niets een C lening...

Dan vraag ik me af, waarom zou je geld lenen aan deze man?

Je kan op je vingers wel natellen dat hij in de problemen gaat komen. Als hij in de problemen komt, houdt het in dat jij je geld niet meer krijgt.

Kortom, je kan natuurlijk aan iedereen geld gaan uitlenen, maar ik ben van mening dat je netto veel beter scoort als je een beetje kijkt naar wie je geld gaat uitlenen.

Uiteindelijk hou je dan in mijn ogen een veel beter rendement over. Je krijgt bij meer zekerheid minder rente, maar de hogere zekerheid slaapt wel veel lekkerder.

Het is allemaal niet moeilijk. Je kan het allemaal heel simpel automatiseren. Ik heb er meerdere video's over gemaakt.

Open hier jouw account bij Neo Finance.

Meer Nederlandstalige info en een extra 20 euro te verdienen lees je op p2pfinance.nl

 
 

Weggooien of repareren? (Tom Lassing)

07/12 8:09

Zoals u al vaker las, kies ik nu vaak voor repareren. Zo ook in dit voorbeeld.

Mijn belangrijkste desktop PC liep de laatste maanden steeds vast op het feit dat de SSD C schijf letterlijk te klein werd.

Windows10 en enkele programma's die écht op de C schrijf geplaatst moeten worden, hadden bijna alle 125 GB ruimte nodig die de schrijf kon bieden.

Door iedere dag de kopieën van bestanden te wissen, kon ik e.e.a. gaande houden. Ik ga echter iets doen met video-editing en helaas bleek dat programma ook op de C schijf te willen staan.

Ik kwam dus voor de keuze, repareren of nieuw.

Nu was deze desktop drie jaar geleden een topstuk. 

De ontwikkeling van PC's gaat door, maar niet meer in die mate dat er ieder jaar een verdubbeling van de snelheid te verwachten valt. De processor is ook voor video editing prima te gebruiken.

Maar die te kleine SSD is het probleem.

Ik vroeg twee technische vrienden, maar die gaven aan dat ze zelf nieuw zouden kopen. Ze durfden de aanpak niet aan.

Ook mijn vaste computerbedrijf haakte af. Ik had deze specifieke computer niet bij hen gekocht. Wel gaven ze me handige tips.

Uiteindelijk heb ik met een tussenstap de omzetting van 125GB naar 500GB voor elkaar gekregen.

Ik had namelijk ook nog een 500 GB laptop harde schijf liggen.

Daar heb ik de kloon van de oude C schijf op gezet.

Vervolgens de 125 GB SSD schijf uit het moederboard gehaald en de nieuwe 500 GB SSD er in.

Opnieuw klonen vanaf de tijdelijke C schijf (1,5 uur duurde dat) en daarna de partities opnieuw indelen (alles boven de 125 GB was verdwenen, want het klonen is écht 1 op 1.

Daarna opnieuw opstarten en maar even weg gegaan... Bleek niet nodig. Binnen een minuut na de opstart was alles geregeld en was de PC klaar voor gebruik.

In totaal 250 euro kosten voor een paar kabeltjes, een SSD en 20 kilometer rijden.

Het alternatief was een nieuwe PC, nieuwe software en veel langer werken aan herstel van de PC opzet.

Het was zeker 5x of meer duurder uitgevallen.

Het enige dat ik nu nog wil doen, is van de 8GB RAM nog een keer 16GB RAM maken.


PS: 

Overigens nog wel een compliment aan Cool Blue...

Ik had bij Computer Totaal gekeken hoe ik een SSD moest klonen. Die kwamen met een tip van een heel goed Linux programma. Vervolgens kom ik bij een programma waarbij ik zelf op basis van mijn computer moest kiezen uit letterlijk 27 versies... Echt een oplossing voor nerds dus.

Ik zocht verder en kwam bij Cool Blue. Op één pagina één programma dat gewoon werkt. Simpel, zoals het hoort.

Vervolgens kreeg ik bij Aragorn in Eindhoven de tip om de partitie te veranderen met 'minitool partition wizard'. Perfecte tool. Alles, inclusief aankoop kabels en SSD, in een halve dag geregeld.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Oeps, dat was niet de bedoeling (Tom Lassing)

07/12 8:42

De Republikeinen in de VS roepen nu massaal dat de verkiezingen één grote fraude zijn. In Georgia moet de verkiezing van de twee senatoren in januari 2021 over gedaan worden.

Er waren in de vorige ronde geen kandidaten die meer dan 50% haalden.

Nu is het probleem dat de Republikeinse kiezers massaal afhaken, want de verkiezingen zijn volgens hun politieke leiders toch maar één grote fraude.

Dát is wat je veroorzaakt als je verloren maar verder netjes verlopen verkiezingen keer op keer afdoet als één grote fraude. Dan haken kiezers af.

Ondertussen zijn de Democraten nu extreem actief in Georgia, want als die twee Senatoren zetels naar de Democraten gaan, dan hebben ze dankzij het feit dat ze de voorzitter in de Senaat mogen leveren de meerderheid in de Senaat.

Dit worden heel interessante verkiezingen, met name als je kijkt naar de Republikeinen, want die moeten nu hun kiezers overtuigen mee te doen in verkiezingen die volgens hun eigen partij één grote fraude zijn... Het is leuk om te zien wat voor vreemde antwoorden je dan krijgt op vragen van twijfelende kiezers.


Overigens maken de Republikeinen elkaar nu bijna letterlijk af als ze openlijk de realiteit onder ogen zien. Je moet in de alternatieve waarheid van Trump blijven geloven en doe je dat niet, dan ben je voer voor de wolven. De hoogste Republikeinse functionarissen van Georgia, zelf ook gigantische schurken, merken nu dat gewoon hun werk doen onmogelijk is. Ze worden nu met de dood bedreigt door hun partijgenoten omdat ze zich een keer netjes aan de wet houden.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar wel van kan genieten. Ze zijn nu aan het oogsten wat ze zelf gezaaid hebben. Ze hadden alleen nooit gedacht dat ze zelf slachtoffer van de mede door hun gecreëerde chaos zouden worden.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd