Beursbox Nieuwsbrief Schokkende waarheid achter te rijke rijken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Schokkende waarheid achter te rijke rijken
Date: January 22nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 22 januari 2021
 
 

AEX 663,88 Dow 30.990 USD 1,216 Btc 26.091 Goud 1,860.1

 
 

Open nu uw goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw spaargeld is ook veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. (o.a. op deze site)

Open hier nu uw goud/zilver rekening
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/01 7:00

  • De banken zeggen nu strenger te worden naar het MKB. Ze vrezen anders dat ze zelf te diep meegetrokken worden in de ellende. Het houdt in dat er in deze tweede Corona ronde meer bedrijven zullen omvallen.
  • Een goudzoekersonderneming in Canada had geluk. Ze hebben een enorme claim en konden zien dat er al veel op geboord was. Nergens was echter het resultaat van die boringen terug te vinden. Ze begonnen zelf te boren en via een verzamelaar kwam ineens alsnog de documentatie op 350 boringen boven water. Dat scheelt niet alleen veel kosten, maar ook veel tijd. Ze kunnen nu veel sneller met een totaal beeld van hun goudvoorraden in de bodem gaan komen. Het gaat om Beauce Gold Fields (BGF.v) Gisteren steeg het aandeel 4,35%.
  • Biden is keihard aan het werk gegaan. Hij wil op vier terreinen snel slagen maken. De aanpak van Covid is er daar één van. Hij zet vooral in op snel vaccineren.
  • Biden heeft een belastingidee gelanceerd. Hij wil bedrijven met meer dan 100 miljoen aan winst extra belasten. Vaak betalen die bedrijven momenteel vrijwel geen inkomstenbelastingen. Hij wil ze een minimum van 15% belasting op de winst opleggen. Dit voorstel wordt nu al de Amazon belasting genoemd omdat het Amazon zal dwingen om eindelijk een serieus bedrag aan belastingen te gaan betalen. In 2017 en 2018 betaalde Amazon effectief geen belasting in de VS.
  • In de VS heeft één persoon een loterij met een prijzengeld van 730 miljoen dollar gewonnen. Vanuit heel de VS deden mensen mee in de hoop deze ene prijs te bemachtigen. De persoon die gewonnen heeft is nu blij, maar zal vanaf nu heel anders in het leven staan. De meeste winnaars worden er uiteindelijk diep ongelukkig van. 
  • Autofabrikant BYD heeft in Hong Kong ene extra3,9 miljard dollar uit de markt gehaald door het uitgeven van nieuwe aandelen. Warren Buffett is aandeelhouder in BYD.

Bestel hier Jack's uraniumrapport
 
 
 

Koersexplosie op komst! (Jack Hoogland)

22/01 7:15

Als je naar de markt voor uranium kijkt, dan is het (vooral vanaf nu) vrij eenvoudig om in te toekomst te kijken.

Dit komt door twee simpele feiten

  1. Het duurt 10 jaar om een kerncentrale te bouwen  
  2. Het duurt 10 jaar om een uraniummijn te bouwen

Wie de markt bestudeert, weet daardoor nu al dat er de komende tien jaar een enorm, alsmaar stijgend tekort aan uranium zal zijn.

Dat de bull markt in uraniumaandelen nog maar net is begonnen, is omdat uranium bij veel professionele beleggers nog steeds niet op hun radarscherm staat. 

De ontwikkeling op het plaatje hieronder is daarom razend interessant. 

SmithWeekly Research gaat beheerders van (mede) op grondstoffen gerichte beleggings- en hedgefondsen wereldwijd persoonlijk aanschrijven. Om hun aandacht te vestigen op uranium.

Bovenop de nu al zeer positieve ontwikkeling, zal dit de komende tijd een stortvloed aan dollars richting uraniumaandelen doen vloeien.

Ze hoeven echter geen brief te sturen naar Credit Suisse, want daar zitten ze er al bovenop. In het plaatje hieronder een citaat uit het research rapport van Credit Suisse over uranium.

Credit Suisse verwacht dat 2021....

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Schokkende waarheid achter te rijke rijken (Tom Lassing)

22/01 7:32

Er werd me een fantastische link toegestuurd door één van de lezers.

Het gaat daarbij om de inkomsten en rijkdom verdeling. Zoals ik recent al eerder schreef, is het de laatste dertig+ jaar erg goed gegaan voor de rijken, en veel minder goed voor de minder bedeelden.

Op de website die ik doorkreeg is de berekening gedaan hoeveel je in de VS zou verdienen als we de rijkdom verdeling van 1975 nu zouden hebben...

De uitkomst is schokkend te noemen.

Als je nu in de VS jaarlijks een inkomen van 50.000 dollar hebt, dan zou je met de rijkdom verdeling van 1975 nu 92.000 dollar verdienen. Bijna het dubbele!

Maar... Als je nu 1,2 miljoen PER JAAR mee naar huis mag nemen, dan zou dat met de verdeling van 1975 'slechts' 540.000 dollar zijn. Je inkomen is dus dankzij die oneerlijke verdeling van de rijkdom meer dan verdubbeld als rijke Amerikaan.

De rijken zijn er dus vreselijk veel op vooruit gegaan en daar heeft Trump de afgelopen vier jaar enorm aan meegewerkt. Zijn enorme belastingaanpassing was volledig gericht op nog meer voordeel voor de rijken. Trump veroorzaakte het onderliggende probleem niet, maar hij verergerde het wel op een enorme wijze.

Hoe onterecht zou het zijn als AOC haar zin krijgt en de rijkdom verdeling weer eerlijker gemaakt wordt? Wat kan je daar toch op tegen hebben? Zelfs als rijke moet je toch inzien dat het oneerlijk is!


Stel even dat het hier in Nederland en België net zo is... (Nederland is volgens bepaalde berekeningen het land met de grootste verschillen in rijkdom in de wereld) en u heeft nu een inkomen van ergens tussen 50.000 en 100.000 euro per jaar... Dat had dus met de verdeling van 1975 nu 92.000 tot 180.000 euro kunnen zijn geweest.

Wees er maar trots op als u rechts stemt. Stemt u immers rechts, dan stemt u van harte in met de steeds grotere inkomstenverschillen. Realiseer u dat terdege. Rutte heeft er AL DIE JAREN verder aan gewerkt en wil dat na maart blijven doen.

Ik begrijp wel dat u als belegger bang bent voor linkse partijen, maar die rijkdom verdeling is een ernstige zaak die u hoogst waarschijnlijk persoonlijk financieel zwaar raakt. Wordt daarom eindelijk eens wakker! Stem die rijkdom vergroters nu eens massaal weg in maart!

Trap niet in de val van de populisten door te stemmen op mondkapjes ja of nee, maar stem in maart eindelijk eens om zaken die er écht toe doen. Rijkdomverdeling is een enorm belangrijk punt EN ZEKER Nederlanders zouden zich er heel druk over moeten maken.

We zijn bedrogen door rechts. Wordt het nu niet eens tijd om ons te laten bedriegen door links? Moeten die nu niet eens hun kans krijgen?

Hier de site met de berekening
 
 
 

Met kleine stapjes rijk worden (Tom Lassing)

22/01 7:51

De beste manier om rijk te worden, is met heel veel kleine stapjes. Dat is in vele opzichten de beste weg gebleken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar mensen die het anders deden.

Bijvoorbeeld loterij winnaars... De meesten van hen kunnen de enorme weelde van de winst die ze ineens ten deel viel niet aan. Ze beginnen van alles te kopen en na een paar jaar zijn ze blut.

Of... Nu heel actueel... de bitcoin miljonairs!

In zeker drie landen zijn er bitcoin miljonairs die claimen dat ze honderden miljoenen waard zijn, maar die hun inlogcode kwijt zijn. Ze namen hun rijkdom niet serieus genoeg en nu krijgt iedereen de schuld van het feit dat ze de codes kwijt zijn. Ze proberen nu de zielige persoon uit te hangen. Dat terwijl ze niets armer zijn dan een paar jaar geleden. Ze hebben door hun eigen stommiteit echter het idee dat ze rijkdom verloren hebben. Ik garandeer u dat ze niet gelukkig zijn.

Maar wat is dan wel de weg?

Die goede weg is stapje voor stapje rijker worden. Ten eerste doe je er dan zelf ook echt bewust iets voor. Je neemt het zelf ook heel serieus.

Ten tweede wen je er zelf ook vanzelf aan dat je rijker aan het worden bent. Echter... Je hebt er ook echt iets voor gedaan en dat voorkomt dat je spilziek gaat worden.

En ten derde went je omgeving er aan. Die zien dat je er offers voor hebt gebracht. Ze misgunnen je het niet en dat voorkomt ook het contante bedelen van anderen dat loterij winnaars moeten doorstaan.

Dan is alleen de vraag HOE je dat doet, in stapjes rijk worden. 

In de kern is het niet zo moeilijk. Je belegt keer op keer een deel van je inkomen. Je geeft het dus niet uit, maar je investeert het. En je blijft het investeren. TOT... Tot het moment dat je de inkomsten uit je vermogen gaat gebruiken om er van te leven.

Zodra je dat kan doen, ben je extreem rijk.

Maar... Ik kan uit persoonlijke ervaring al aangeven dat ik al rijk was ver voordat ik zo ver was. Immers, door in staat te zijn om structureel mezelf op te leggen dat ik een deel van mijn inkomen gebruikte om te investeren voelde ik me al rijk.

Toen dus eindelijk dat miljoen bereikt was, (mijn ooh zo foute doel) kende ik een feestmomentje, maar ik was niet 'ineens' rijk. Ik was al jaren daarvoor rijk. 

Het enige verschil bij het bereiken van de mijlpaal was dat ik het vierde en dat ik daarna mijn vermogen uitgaf aan stenen. Ik kocht er namelijk een prachtig huis voor. Dat was niet mijn oorspronkelijke plan. Aan de andere kant heb ik er ook geen spijt van. Het is nog iedere dag genieten van de ruimte in huis en in de tuin.

Nadeel was echter dat ik daarna weer opnieuw moest beginnen met sparen en dat ging nu veel moeilijker omdat mijn lasten nu ook heel veel hoger geworden waren. In het begin had ik bijvoorbeeld 600 euro per maand energie kosten. Vervolgens moest ik 25.000 euro investeren om dat terug naar 300 euro per maand te brengen.

Ik ben nu voor de derde keer in mijn leven op weg naar financiële onafhankelijkheid. Ik hoop van harte dat drie keer scheepsrecht is...

Kijk hier voor suggesties
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Leedvermaak en ik genoet met volle teugen (Tom Lassing)

22/01 8:10

De markt kan langer irrationeel blijven dan jij solvabel, luidt het gezegde,

Grote beleggers huilen krokodillentranen omdat ze enorme last hebben van hordes kleine beleggers die acteren als daytraders en die met hun massale in en uitstappen de profs keer op keer op het verkeerde been zetten.

Waarom ben ik daar zo blij mee?

Dit is wat ze al meer dan 100 jaar richting de markt doen, maar door bijvoorbeeld een platform als Robinhood is de kleine belegger nu in staat de grote spelers hun wil op te leggen. Dat zijn die machtige beleggers niet gewend, want ze waren altijd de grootste en machtigste speler.

Hordes kleine beleggers die via social media platforms elkaar volgen zijn machtiger dan de grote jongens die de markt al meer dan 100 jaar hun wil opleggen. Ik vind dat prachtig.

Hier een klaagzang van één van hen:

"Deze daghandelaren gaan van het ene naar het andere aandeel. Ze persen al het sap eruit tot er niets meer in zit en gaan dan naar het volgende aandeel"

Huilen, huilen van de grote beleggers. Schandelijk dat particulieren nu samen hetzelfde kunnen doen als dat ze ons al zo lang lieten ondergaan.

Het spel is nu in een volgende ronde gekomen en ze klagen nu over het feit dat de tegenstander ineens dezelfde spelregels heeft.

Waar ze heel veel problemen mee hebben, is dat die korte termijn beleggers precies dát doen waar grote banken en traders zo rijk mee werden. Namelijk traden op momentum. Even in en uit en de golf even meerijden.

Enorm winstgevend... maar 'iemand' moet aan de andere kant aanwezig zijn. Iedere positie is op ieder moment 'iemands' positie. Dus de winst van de één is het verlies van de ander.

Ook oude bekende Aloys Mattijssen werkt al jaren op deze manier. Even een paar minuten in een positie en er dan weer uit.

Hij geeft volgende week twee webinars over zijn software. 

Dat het werkt, bewijst het huilen van de profs!

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd