Beursbox Nieuwsbrief Zo oneindig hoog is het koerspotentieel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zo oneindig hoog is het koerspotentieel
Date: February 5th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 5 februari 2021
 
 

AEX 654,38 Dow 31.019 USD 1,196 Btc 31.308 Goud 1,798.92

 
 

x 10 Challenge

Ik ben 20.000 van mijn eigen euro's in een half jaar aan het omzetten naar 200.000 euro! Je kan volgen wat ik zoal doe om dat te bereiken!

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Gamestop schandaal heeft ook voordelen (Tom Lassing)

05/02 7:00

Het grote voordeel van heel het verhaal rondom Gamestop is het feit dat de machtigste organisaties die actief zijn op de beurs nu weten dat ze niet langer zonder angst kunnen doen en laten wat ze willen.

Eindelijk is er een macht opgestaan die ieder bedrijf dat risico's onderschat keihard kan afstraffen.

Dat is een groot goed.

Immers is het belangrijk dat er geen partijen op de markt zijn die risico onderschatten op een manier dat hun falen heel de wereldeconomie in gevaar kan brengen.

Immers, zoals de banken in 2008 en de hedge funds in 2021, al laten zien, is dat deze organisaties risico's enorm onderschatten. Dat is puur omdat ze zo machtig zijn geworden dat er geen macht in de wereld groot genoeg lijkt om ze terug te fluiten.

Het is goed dat hier dus ineens een macht opstond die dat wel potentieel kan doen.

Vooral ook legaal kan doen.

Het is de taak van hedge funds en banken hun risico zelf binnen de perken te houden. Bedrijven die dat niet doen, hebben geen recht van overleven. Wat we in januari 2021 op de beurs zagen, is dat verschillende marktpartijen de regels letterlijk tijdens het spel veranderden om de blunderende hedge funds te redden. Hun falen had de wereldeconomie in gevaar kunnen brengen.

Wie is er dan fout? De hedge funds of de particulieren?

Dit mag nooit meer voorkomen. Sterker nog, bedrijven, banken en hedge funds moeten nooit zo machtig zijn dat hun falen heel de wereldeconomie in gevaar kan brengen.

Meedoen aan de x 10 challenge? Kijk hier
 
 
 

Zo oneindig hoog is het koerspotentieel! (Jack Hoogland)

05/02 7:15

Vorige week vertelde ik u over het zéér veelbelovende zilveraandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Vandaag maken we even een "achterkant van een sigarendoos" berekening van hoe hoog het koerspotentieel voor dit aandeel is. Kijk even mee!

Ik vertelde u al dat dit bedrijf drie grote zilverprojecten heeft, met in totaal al 150 miljoen ounces aan zilverreserves.

Als de toekomstige zilvermijnen een gemiddelde levensduur van 20 jaar hebben, dan heeft dit bedrijf straks een jaarproductie van ongeveer 7,5 miljoen ounces.

De gemiddelde kostprijs voor het produceren van zilver is $12,30 per ounce. Op basis van de huidige zilverprijs van $26,30 zal dit bedrijf straks $79 miljoen winst per jaar maken (na aftrek 25% winstbelasting).

De huidige beurswaarde van het bedrijf is $125 miljoen. Als beleggers straks het beursgemiddelde van 18 keer de jaarwinst betalen voor dit aandeel, dan kom je uit op een beurswaarde van bijna $1422 miljoen.

Dat is maar liefst 1038% hoger dan de huidige beurswaarde.

In de tweet hieronder zien we dat de experts van Sprott Asset Management verwachten dat zilver komend jaar naar $35 zal stijgen. Maken we dezelfde berekening op basis van een $35 zilverprijs, dan komen we uit op een koerspotentieel van 1739%.

En stijgt zilver daarna richting de in bovenstaande tweet vermelde $47, dan komen we uit op een koerspotentieel van 2711%.

Zoals ik bovenaan dit artikel al aangaf, is dit een grove berekening. Er zijn veel nu nog onbekende variabelen die ervoor kunnen zorgen dat het koerspotentieel straks omlaag (maar ook omhoog!) moet worden bijgesteld.

Eén ding weten we echter zeker. Het koerspotentieel is oneindig hoog.

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Slechte lening is zelden total loss (Tom Lassing)

05/02 7:39

Met al het koersgeweld op de beurzen zou je bijna vergeten dat ik ook nog heel actief ben in zoiets veiligs als Neo Finance. Veilig, omdat er daar geen sprake is van beurssentiment dat je niet in de hand hebt.

Ik heb in mijn portefeuille ter waarde van 3% van de portefeuille aan leningen waarop de achterstand tenminste drie maanden is.

Opvallend is dat OOK op die leningen soms nog wel aflossing en rente ontvangen wordt. Het is gelukkig dus niet altijd zo dat leners totaal niet meer betalen. Sommigen betalen wel, maar veel later en/of te weinig.

Maar ze blijven wel in contact en proberen zo veel als ze kunnen af te lossen.

Ik waardeer dat wel.

Het houdt in dat zo'n lening weliswaar nu niet goed loopt, maar de kans blijft bestaan dat deze lening uiteindelijk wel gewoon het beoogde rendement op gaat leveren. De persoon in kwestie moet immers gewoon ook rente blijven betalen en dat wat ze schuldig zijn blijft oplopen naarmate het langer duurt. Zo'n lening zou dus een paar jaar langer kunnen gaan lopen.

Wat mij betreft geen probleem als ze maar blijven proberen te betalen. Op het moment dat ze weer genoeg inkomen hebben, beginnen de afbetalingen weer.

Ook de rechter gaat daar wel eens in mee.

Tot nu toe heb ik niet één keer meegemaakt dat een lening totaal verloren ging.

Ik heb één hopeloze lening op de Secundaire Markt gekocht. Puur om te kijken hoe of wat er dan gebeurd.

Die lening is 1260 dagen te laat. De lener heeft in december tot nog 55,06 euro overgemaakt.

Nog altijd veel te weinig, maar het is niet zo dat er helemaal niets meer op gedaan wordt. Blijkbaar is er dan toch nog de wil, of de druk op de lener dat er zo nu en dan geld overgemaakt wordt. Deze lener staat overigens onder curatele en heeft geen vrije beschikking over de bankrekening meer. Komt er dus wat binnen, meer dan het minimum om te overleven, dan wordt het waarschijnlijk door de bewindvoerder naar Neo Finance overgemaakt.

Hoe dan ook, zelfs dan hoeft het geen total loss te worden.

Klik hier om meer te lezen
 
 
 

Daytrading met kleine bedragen (Tom Lassing)

05/02 7:59

Hoeveel geld heb je nodig om leuk te kunnen daytraden?

Het antwoord daarop is vrij simpel... Een paar duizend euro die je eventueel kunt verliezen...

Dat laatste is niet de intentie, maar je moet er rekening mee houden dat het kan gebeuren.

Een paar duizend euro is voldoende.

Daarmee is het veel bereikbaarder dan beleggen met aandelen. Immers loopt zo'n aandelenpositie snel flink in de papieren. Daarnaast zit je dan altijd long in de markt.

Bij daytrading zit je kort in de markt en je kan handelen op koersen die omhoog of omlaag gaan.

Op 16 en 19 februari gaat Aloys Mattijssen webinars over Daytrading geven. Het kost je zoiets als een uurtje van je tijd.

Wie weet gaat er een nieuwe beleggingswereld voor je open!

Kijk hier om je voor het webinar op te geven! Het webinar is gratis

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Dit zet de wereld in vuur en vlam (Lodewijk Hof)

05/02 8:28

Een overname die de wereld bezig zou moeten houden. Een contract van 800 miljoen USD dat toegekend is. De inlichtingendienst die een key persoon ontbood voor verhoor. De President die een overname blokkeert. Waarmee hij de relatie met de grootste investeerder op het spel zet. Dit in een land met een actief militair conflict, corruptie die door het dak gaat en een tot op het bot verdeelde samenleving.

Helaas is de situatie nog erger. Dit bedrijf is cruciaal voor het Russische en Chinese leger. De frontlinie is nog geen 30 km verder. Bij een recent vliegtuig ongeluk is de bemiddeling van derde nodig geweest om onderzoekers te laten communiceren.

Een land bewapenen met wie je in een actief militair conflict zit. Dat is wat er op dit moment gebeurt. Het is ook het land waar ik op het moment ben en ik, vrees, dat het fout gaat. Dan zitten we in WWIII. Of om Lavrov te quoten: “We are in 2 weeks in Kyiv” of Putin: “Please don’t forget. We are a nuclear power.”.

Inderdaad, ik praat over de Oekraïne. Het land waar ik bezig ben naartoe te verhuizen. Nieuwe trip staat in de planning. Vastgoed huren of kopen.

Het eerder geschetste scenario klinkt als het begin van een James Bond film, of goede spionage roman. Helaas is het de waarheid. Dit is wat op dit moment gaande is. Bij een van de grootste motor producenten ter wereld. Motoren voor helikopters. Alsmede gasturbines.

Op zich is het bedrijf in kwestie niet zo bijzonder. Hoe openlijk alles gebeurt. Dat maakt het bijzonder. Zeker gezien de Amerikaanse en Poolse poging om de Oekraïne bij de Europese Unie en NATO te halen. Hetgeen een halve oorlogsverklaring is aan Rusland. Hetgeen resulteerde tot de annexatie van de Krim. D

Voor mij is het een teken wat er allemaal gaande is in het militaire industriële complex. De enorme bedragen die er verdiend worden.  Vrede is zeldzaam en we zitten, wereldwijd, in een wapenwedloop. Die wapenwedloop is uiterst lucratief. Daar komt mijn interesse, naast de geopolitieke verhoudingen, naar voren.  Hoe de winnaars te selecteren lees u HIER. MET COUPON TOM KRIJGT U OOK NOG EENS 30% KORTING.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd