Beursbox Nieuwsbrief Interessante Rare Earth samenwerking

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Interessante Rare Earth samenwerking
Date: March 3rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 3 maart 2021
 
 

AEX 663,26 Dow 31.483 USD 1,208 Btc 40.933 Goud 1,733.03

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, zijn door de tweet van Elon Musk behoorlijk in correctie. Een mooie kans om dus met korting in te stappen. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte willen hun portefeuille crypto's gaan vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

We worden overstelpt! (Jack Hoogland)

03/03 7:00

Twee jaar geleden zag ik nauwelijks berichten voorbijkomen die duidden op investeringen in kernenergie. Een jaar geleden zag ik af en toe dat soort berichten voorbijkomen.

Nu worden we letterlijk overstelpt met nieuwsberichten over landen die (gaan) investeren in kernenergie. Hieronder de oogst van slechts één weekend!

Maandag vertelde ik u al dat Frankrijk de levensduur van haar 32 oudste kernreactors met tien jaar heeft verlengd.

Daarnaast zag ik dat India haar nucleaire capaciteit de komende tien jaar gaat verdrievoudigen. Zie onderstaande tweet. Bovenop de zes al in aanbouw zijnde kernreactors heeft de Indiase regering hiervoor de bouw van tien nieuwe kernreactors goedgekeurd.

In Brazilië was de bouw van een grote kernreactor in 2015 stopgezet na een corruptieschandaal. Dit weekend verscheen het bericht dat de bouw nu wordt voortgezet.

En ik zag in onderstaande tweet dat Turkije deze maand begint met de bouw van twee grote kernreactors.

Door al die nieuwe kerncentrales zal de vraag naar uranium de komende twintig jaar fors stijgen. Je hoeft echter maar naar onderstaande grafiek te kijken om te begrijpen dat het aanbod onmogelijk mee kan stijgen.

Er is jarenlang véél te weinig geïnvesteerd in exploratie, waardoor er nauwelijks nieuwe mijnen kunnen worden gebouwd.

Het gevolg daarvan is...

Klik hier om verder te lezen

Bestel snel het unieke uraniumrapport!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/03 7:18

  • Gisteren liep de stijging in de Crypto sector die deze week zo mooi begon aan het einde van de handelsdag helemaal leeg. We zien nu sectorrotaties per dag gerealiseerd worden. Uranium deed het gisteren heel goed en in hypotheek aandelen was het complete gekte.
  • In Nederland mogen kappers en schoonheidssalons eindelijk weer open. Het is opvallend hoe laf politici in feite zijn. Hoe anders zou het zijn als alle ambtenaren en politici een 30% korting op hun loon zouden krijgen. Hoe lang zouden de maatregelen dan duren? Vraag je dat eens af als ze weer een 'keihard' ingrijpen bij sectoren waar ondernemers hun brood moeten verdienen. Het is allemaal erg makkelijk als je er zelf geen financiële schade van hebt.
  • Fiat-Chrysler en PSA, die zijn samengegaan in Stellantis, kunnen een aangifte van de Nederlandse staat tegemoet zien. De gelevderde motoren in enkele automodellen waren voorzien van sjoemeldiesels.
  • Berenberg verhoogd het koersdoel van Fastned van 80 naar 91 euro per aandeel.
  • Het Belgische MDxHealth zag haar omzet in 2020 met 16% dalen, maar zien nu weer licht aan het einde van de tunnel. Er werd in 2020 een bedrag van 28,7 miljoen dollar verloren. Er is nog zo'n 46 miljoen dollar in kas.
  • Hewlett Packard Enterprises denkt in 2021 meer winst te gaan maken. In 2020 werd een omzet van 8,8 miljard gehaald. Net iets minder dan in 2019.
  • President Biden heeft de nominatie van Neera Tanden ingetrokken. Ze bleek nogal heftige tweets gestuurd te hebben in het verleden. Dat is haar nu opgebroken. Ik denk dat de VS daar niet slecht mee af is.
  • In Petaluma, Californië mogen er geen nieuwe benzine stations bij komen. Er is lokale regelgeving aangenomen die de vestiging van benzine stations pertinent verbiedt.
  • Waar gaan de beurzen in de wereld nu heen? Kijk hier voor een testabonnement voor slechts $5,99 die je inzicht geeft op meer dan 50 markten en producten! (Engelstalig)

Leren beleggen? Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Bitcoin acceptatie (Tom Lassing)

03/03 7:38

Zelfs Blackrock Capital heeft al een bitcoin positie ingenomen. Ook een bank als BNY Mellon heeft een positie in bitcoin en ook Mastercard heeft zich er toe laten verleiden.

De meute begint in één richting te lopen en de grootste van alle stijgingen lijkt nu een kwestie van tijd te zijn.

Je kan er als belegger op enkele manieren in meegaan.

1. Je kan ook de munt kopen. Je doet dan mee met alles gekte en wat de markt doet, dat doe jij.

2. Je kan in bitcoin mijn bedrijven investeren. Die mining levert nu flink wat geld op.

3. Je kan investeren in bedrijven die sterk zijn in de iets bredere crypto markt. Bedrijven die in feite meer met de blockchain en minder met specifiek bitcoin doen.


Verstandige beleggers kiezen dan nummer 3.

Zeer speculatieve beleggers kiezen voor 1 en 2.

Ik zit nu vooral in 2 en 3.

Crypto nieuwsbrief... lees hier verder
 
 
 

Interessante Rare Earth samenwerking (Tom Lassing)

03/03 8:05

Gisteren werd bekend dat Energy Fuels een productie samenwerking met Neo Performance Materials gaat opzetten met als doen vooral Noord Amerika en Europa van rare metals te kunnen blijven voorzien.

Tegenwoordig is de meeste productie in China en wat er daarbuiten aan productie is, is China zich ook nog op aan het inkopen.

Het gaat hier met name om productie in Utah (USA).

Ik ben aandeelhouder van Energy Fuels en het bericht was gisteren goed voor een paar procent winst bij opening van de beurs. Aan het einde van de beursdag stond het aandeel 19% hoger. Dat was een mooie opsteker, want ik heb in mijn zakelijke beleggingsportefeuille enkele duizenden van die aandelen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Geluk kan snel keren (Tom Lassing)

03/03 8:30

Vorige week werd op CNBC aangegeven dat de beste hedge fund manager van 2020 maar moest stoppen. Ze moest haar 55 miljard fonds maar stopzetten en liquideren, want die week was tot en met donderdag door deelnemers 456 miljoen dollar uit het fonds gehaald.

Volgens CNBC een teken dat beleggers er totaal niet meer in geloofden en ze had haar beste tijd wel gehad. Tijd om maar met pensioen te gaan. Haar keuzes waren volgens de "expert" van CNBC maar middelmatig en ze had gewoon geluk gehad.

Ik schreef er al schande van, want zo ga je niet om met de beste hedge fund manager die er wereldwijk rondloopt. Als het zo makkelijk is, waarom is ze dan zo veel beter dan de rest? Dat overigens niet slechts één jaar, maar al meerdere jaren.

Hoe anders één dag later...

Dezelfde vrijdag kwam er 464 miljoen dollar binnen bij het fonds en was de outflow van eerder die week volledig teniet gedaan.

Maandag steeg de waarde van de beleggingen in haar fonds met 4,18%.

Voor een visie op goud, ga naar mijn goud website
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd