Beursbox Nieuwsbrief Vijf beleggingen voor de toekomst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vijf beleggingen voor de toekomst
Date: March 10th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 10 maart 2021
 
 

AEX 675,1 Dow 31.734 USD 1,187 Btc 45.543 Goud 1,713.35

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, gingen recent door de tweet van Elon Musk behoorlijk in correctie. Dat was dus inderdaad een mooie kans om dus met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

Dit gaat explosief stijgen! (Jack Hoogland)

10/03 7:00

Ik vertelde u er vorige week al uitgebreid over. Grondstofaandelen gaan minimaal tien jaar lang enorme koerswinsten opleveren. 

In de tweet hieronder ziet u een zeer goede indicatie daarvan. Tesla is een samenwerkingsverband met een nikkelmijn aangegaan omdat er grote zorgen zijn over een stijgend tekort aan nikkel. 

Zonder nikkel geen elektrische auto. Autofabrikanten zullen er dan ook alles aan doen om aan genoeg nikkel te komen. En zullen bereid zijn iedere prijs te betalen. 

De prijs van nikkel zal de komende jaren explosief stijgen. 

Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we een perfect aandeel waarmee je hier maximaal van profiteert.

Bedrijf dat investeert in 's werelds meest veelbelovende koper- én nikkelmijnen, waarna het royalty's ontvangt gedurende de gehele levensduur van die mijnen. 

Heeft investeringen in vijf mijnen in de ontwikkelingsfase en in twaalf exploratieprojecten. En timmert hard aan de weg. Sluit gemiddeld iedere maand een nieuwe deal. 

Wij berekenden van slechts één project wat de toekomstige royalty-inkomsten zullen zijn en alléén op basis daarvan is het koerspotentieel al enorm.  

Als je dan bedenkt dat dit bedrijf nog 16 veelbelovende projecten heeft én gemiddeld iedere maand een nieuwe deal sluit, dan weet je genoeg. 

Dit aandeel heeft grenzeloos hoog koerspotentieel.

Bestel snel het unieke uraniumrapport!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/03 7:18

  • De Nasdaq won gisteren in één sessie bijna 3,7% aan waarde. Het hedge fund van de beste fundsbeheerder van 2020 steeg in één dag met 10%. Wat dat inhoudt? 5 miljard dollar waardevermeerdering op één dag... Jim Cramer van CNBC kan de bomen in. Het wordt tijd dat ze die man met pensioen sturen. (Jim vond enkele dagen geleden dat die hedge fund manager maar moest stoppen nadat ze drie weken verliezen had moeten rapporteren.)

  • Steeds meer economen zien in dat financiële hulp rechtstreeks aan de Amerikaanse bevolking geven de economie wel eens een ongekende boost kan geven. Stel je toch voor, hulpgeld naar de bevolking. Het is in de VS als vloeken in de kerk. Voor Amerikaanse begrippen ongekend... Het is veel geld wat er de economie in gaat, maar ik denk dat het geld heel goed besteedt is. Het is bijna een basisinkomen...

  • Richard Branson gaat ook met een SPEC komen. Hij wil 500 miljoen dollar ophalen met de lege huls. Hij wil met het opgehaalde geld andere bedrijven opkopen en die tot groei brengen. Branson heeft genoeg volgers om het geld bijeen te krijgen. Een eerdere SPEC van hem wist de jackpot al binnen te halen.

  • Als je interesse hebt in onder meer waterstof toepassingen, dan moet je zeker ook even kijken naar wat het bedrijf Mainstream Energy nu aan het doen is. Het bedrijf maakte namelijk een generator die kan werken op biogas en waterstof.

  • JP Morgan stapt verder af van het eigen Chase Pay en lijkt verder in zee te gaan met Paypal betaalservices.

  • Tesla gaat een enorme batterij in Texas bouwen. Zo'm 20.000 huizen moeten via die batterij van stroom voorzien kunnen worden.

  • Eén van de kenmerken van de huidige hype markt is het verschijnen van SPACs. Ik schreef al enkele regels hierboven over Richard Branson, maar ook enkele in de VS bekende artiesten/sporters als Patrick Mahomes, Justin Verlander en Naomi Osaka... wie kent ze niet... gaan deelnemen en zijn boegbeelden van een nieuw te lanceren SPAC. Ze willen 25 miljoen ophalen. De CEO van de SPAC wordt Alexander J Davis. Die investeerde onder meer in Palantir Technologies voor deze naar de beurs ging. Ik ben zelf momenteel aandeelhouder van Palantir.

  • ABNAMRO gaat de AEX index verlaten en moet verkassen naar de AMX index. Eindelijk is ook Euronext overstag. Naar mijn idee had het al eerder moeten gebeuren, maar ja... we hebben het wel over ABNAMRO.

Leren beleggen? Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Enorme verliezen bij de grote jongens (Tom Lassing)

10/03 7:38

Ik schreef gisteren al over het 277 miljard verlies aan waarde voor Tesla eerder deze week. Het aandeel stond daarin echter niet alleen.

Kijken we naar Baidu, de Chinese reus, dan zien we dat de koers daar al gedaald was van een hoogste stand van 354 naar 232 eergisteren. Dat is een daling van bijna een derde! 40 miljard ging er aan waarde verloren.

Bij Alibaba kwam de daling al eerder. Die stond oktober 2020 nog rond 319 en eergisteren 227.

Ook een reus als Amazon is al gevoelig lager. In oktober nog 3.552 en eergisteren 2.951.

Apple 145 en eergisteren 116.

Twitter 80 en eergisteren 63,5

U kent Square misschien niet, maar het bedrijf is 91 miljard dollar waard. Hoogste koers was 283. We eindigden 8 maart onder de 202.

Facebook kende een hoogste koers van 304 en stond eergisteren op 255.

U ziet dat er dus onder die grote aandelen al behoorlijke klappen zijn opgelopen. De daling van de laatste drie weken is dan ook breed gedragen, maar is allemaal wel heftiger bij de speculatieve Nasdaq fondsen.

In 2020 en tot half februari was het hebzucht die de markten dreef. Na half februari werd het angst.

Dát was de grootste verandering in de markt.

Vervolgens kwam gisteren... Ineens was de hebzucht weer volledig terug. Gemiddelde stijging in de x 10 portefeuille gisteren 10%. Het maakt de verliezen van de laatste drie weken nog niet goed, maar nog twee van deze dagen en alles staat weer op winst.

Gamestop gisteren 21% hoger. Dat aandeel is $10 waard en noteert vanwege de gekte nu op $235.

Zo extreem is deze beurs.

Interesse in Crypto... lees hier verder
 
 
 

Het einde van de Bullmarkten (Eveline Vrisekoop)

10/03 7:55

Van 1982 tot 2020 is de rente van Amerikaanse 10-jaars obligaties gezakt van 15% toen naar 0,9% in augustus vorig jaar, met bijna 40 jaar van stijgende obligatiekoersen tot gevolg.

En dat beste belegger “is one heck of a Bull market” voor obligaties geweest. 

Sinds de komst van de monetaire verruiming door de Centrale Banken en de daarmee dalende rente, is het mantra van beleggers daardoor al jaren “TINA” geweest. There Is No Alternative.

Wat eigenlijk wil zeggen, vergeet obligaties want aandelen is de enige beleggingsoptie om rendement te maken. En dat hebben we geweten!

De afgelopen 10 jaar steeg de MSCI World Index gemiddeld met 10,5% en de Amerikaanse S&P 500 zelfs met 13% per jaar.

Alleen de afgelopen weken steekt inflatievrees de kop op en stijgt de rente.

Beleggers worden nerveus, aangezien het dividendrendement van de S&P500 met 1,5% inmiddels gelijk of zelfs onder dat van de 10-year Treasury is aanbeland.

En hoewel Fed-voorzitter Jerome Powell heeft beloofd de rentetarieven ongewijzigd te laten, denkt de obligatiemarkt daar duidelijk anders over.

Voor beleggers zijn dit spannende tijden. Waarderingen staan op recordhoogtes en of alles zo snel gaat herstellen na de pandemie als gehoopt, weet niemand.

Is dit de start van een tijdperk waarbij zich wel een alternatief begint aan te dienen met ook nog eens minder risico?

Veel beleggers nemen alvast het zekere voor het onzekere en zijn aan het verkopen geslagen. De Nasdaq is vanaf haar top al ruim 10% kwijt. En ook de waarde van Long Term Treasury Bonds staat 12% lager sinds begin dit jaar.

Of dit inderdaad het einde van de Bullmarkten betekent, weet eigenlijk niemand. We hebben vaker onbegrijpelijke taferelen gezien op de beurs.

Een ding is wel duidelijk, Value en Stock Picking worden in deze huidige overgewaardeerde markt steeds belangrijker.

Maak kennis met de vrouwelijke Warren Buffett uit de jaren zestig. Zij ontwikkelde een algoritme waarbij de focus ligt op kwaliteit en waarde.

Een systeem dat beleggers al meer dan 55 jaar hele aantrekkelijke rendementen oplevert.

En dat geeft een veilig gevoel in deze onzekere tijd.


Klik hier voor meer informatie >>>
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Vijf beleggingen voor de toekomst (Drs. Satilmis Ersintepe)

10/03 8:08

Het afgelopen jaar, 2020, was een mooi jaar voor ETF’s, en zeker voor thematische ETF’s. Nieuw geld bleef maar toestromen, ook naar thematische fondsen als Cloud computing, e-commerce, thuiswerken en video gaming.

De pandemie speelde een grote rol in dit alles en daarom denken we dat ook in 2021 de aandacht voor thematische ETF’s groot zal blijven. We hebben vijf namen van ETF’s geselecteerd, waarvan we de sterke overtuiging hebben dat ze optimaal zullen profiteren van de pandemie. Maar dat is toch niet voldoende. De pandemie zal hoe dan ook voorbij gaan.

Wij hebben vijf beleggingen geselecteerd die kunnen en zullen profiteren van Covid-19, maar die ook profijt zullen trekken van onderliggende trends in onze maatschappij. Met andere woorden, met deze ETF’s neemt u een voorschot op de toekomst. Vraag hier het gratis rapport aan.



Voor een visie op goud, ga naar de goud website
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd